Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatiespecialist

Isolatiespecialist

Wil jij je nieuwe woning laten isoleren? Of wil jij je energierekening verlagen én de warmte in huis beter kunnen reguleren? Casius brengt je in contact met Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio.

Vaak biedt het (opnieuw) isoleren van je woning een uitkomst voor het verlagen van je energierekening. Je hoeft maar één keer te investeren in je woningisolatie, om voor een langere tijd op je energiekosten te besparen. De investering verdien je gewoonlijk binnen een paar jaar terug.

De isolatiespecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij het isoleren van je gehele woning, maar ook bij het afzonderlijk isoleren van je vloer, gevel of dak. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

donderdag 26 november 2020

Garage isoleren

Isolatie van de garage (afmeting 7.2 x 3.5 meter). Het plafond is reeds geïsoleerd en de vloer is voorzien van tegels. Gaat om de binnenkant.


Isolatie
dinsdag 24 november 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Muur met buren 330 x 250 geluidsisolatie aanbrengen. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
dinsdag 24 november 2020

Wanden tegen geluid isoleren

Betreft een twee-onder-een-kap woning uit de jaren 70. Het lijkt erop dat een geluidslek is met de buren. Ik kan men op de trap erg goed horen. Is het mogelijk om de ruimte tussen de muren te isoleren? (zonder dat er voorzetwanden of ed. Worden gebruikt).


Isolatie
Offertes aanvragen