Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatiespecialist

Isolatiespecialist

Wil jij je nieuwe woning laten isoleren? Of wil jij je energierekening verlagen én de warmte in huis beter kunnen reguleren? Casius brengt je in contact met Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio.

Vaak biedt het (opnieuw) isoleren van je woning een uitkomst voor het verlagen van je energierekening. Je hoeft maar één keer te investeren in je woningisolatie, om voor een langere tijd op je energiekosten te besparen. De investering verdien je gewoonlijk binnen een paar jaar terug.

De isolatiespecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij het isoleren van je gehele woning, maar ook bij het afzonderlijk isoleren van je vloer, gevel of dak. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

vrijdag 16 oktober 2020

Isoleren vloer 1e verdieping (65m²)

Balken met houten vloer van de 1ste verdieping. Tussen de balken thermisch isoleren en afwerken met gipsplaten. Elektra kan ik zelf aanleggen. Gaat om circa 65m².


Isolatie
donderdag 15 oktober 2020

Systeemplafond thermisch isoleren

We hebben thermische lekkage/tocht boven een systeemplafond op de aansluitingen van het stalen dak en het binnen spouw blad. Maar dat vanwege het pan in gebruik is zijn we naar een zo schoon mogelijke manier op zoek om dit uit te voeren. Het gaat om 50 m2.


Isolatie
donderdag 15 oktober 2020

Plafond van garage isoleren

Isoleren van garage. De garage is aan het huis vast gebouwd ( twee onder een kap woning ). De garage muur is nu enkelsteens er moeten 3 muren en het plafond geïsoleerd worden. Het gaat om een (nieuwbouw)woning van 2020. qua materiaal dacht ik zelf aan pir + underlayment platen. De garage deur heeft een isolatiewaarde van iso-20. Het gaat om 16 m2.


Isolatie
Offertes aanvragen