Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Betonnen schutting plaatsen

Betonnen schutting plaatsen kosten

Betonnen schutting laten plaatsen door een erkende hovenier? Vind hier alle kosten en ontvang gratis meerdere offertes van de beste vakmannen.

Betonnen schutting plaatsen bij jou in de buurt

Ben je opzoek naar een duurzame, stijlvolle en geluidswerende schutting? Een schutting met beton is misschien dan iets voor jou. Ben je opzoek naar een beton schutting inclusief plaatsen?

Geen probleem, de hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een betonschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een beton schutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkapping. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een beton schutting wilt laten plaatsen? Wil je graag dat een hovenier bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in!

Kosten betonnen schutting

Beton is heel veelzijdig en toepasbaar in verschillende stijlen. Het kan bovendien gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. Wil je het combineren? Kies dan voor een hout betonschutting plaatsen.

Schuttingen van beton zijn duurzaam, stijlvol en geluidswerend. Betonnen schuttingen heb je in vele soorten en maten, met verschillende motieven en daarom vind je al snel de perfecte schutting voor in jouw tuin. Wil je een ruwe en stoere uitstraling? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting met rots motief of een betonschutting met graniet. Heb je liever een simpele maar stijlvolle betonnen omheining, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een schutting met gebroken steenmotief of nostalgie motief.

Hieronder staat een overzicht van een aantal uitvoeringen voor betonnen schuttingen:

Betonplaten tussen betonpalen (€30 per meter)

Deze schutting bestaat uit betonnen palen die voorzien zijn van gleuven, waarin vervolgens betonplaten geschoven worden tot de gewenste hoogte van de afsluiting is bereikt. Deze tuinomheining is een klassieke en redelijk goedkope constructie.

Deze schutting is ideaal als je een beperkt budget hebt, het uitzicht niet echt van belang is of wanneer je de omheining wilt laten overgroeien met (klim)planten.

Betonnen schutting combineren met hout (€50 per meter)

Je kan beton ook combineren met hout. Deze uitvoering heeft betonnen palen en een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige grond en daartussen plaatsen ze dan tuinschermen van hout.

Een groot voordeel van deze schutting is dat je kan genieten van de warme uitstraling van hout en de stevigheid en duurzaamheid van beton.

Betonnen schermen met structuur (€80 per meter)

Houd je niet van de wat kille look van klassieke betonplaten, maar wil je een moderne afsluiting creëren uit beton? Dan zijn betonnen schermen met structuur een goede keuze.

Betonnen schermen met structuur zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je kan bij deze tuin afsluiting kiezen voor bijvoorbeeld een omheining met een houtnerf- of keienstructuur. Het assortiment aan tuinschermen met structuurplaten is vrij uitgebreid. Er zijn veel soorten afwerkingen en kleuren mogelijk, waardoor betonnen schermen met structuur in verschillende soorten tuinstijlen goed tot hun recht komen.

Betonnen schutting plaatsen bij jou in de buurt

Recente aanvragen voor een betonnen schutting

vrijdag 19 mei 2023

Schutting betonnen palen plaatsen

3 schuttingen, 2 poorten, 2 aan elkaar liggende tuinen. 30 meter in totaal, 2 meter hoog, betonnen palen, antraciet, met 1 onderplaat. Middelste schutting is de langste met haaks erop de 2 poorten, tussen 2 schuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
maandag 30 januari 2023

Betonnen schuur verlengen

We willen onze betonnen schuur verlengen naar onze schutting dat het een geheel wordt en we hebben een kunststof deur die vorig jaar ingezet is en we willen graag hergebruiken voor de verlenging.We willen graag advies over de mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zoetermeer
maandag 09 januari 2023

Betonnen paal vervangen

Een prijsopgaaf voor vervangen van 1 betonnen schutting paal ( door schade gescheurd)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
vrijdag 06 januari 2023

Betonnenschutting plaatsen

Ik wil graag een 19 meter schutting laten plaatsen er staat nu een ouwe blokhut wil hier een betonnenschutting met baksteen profiel om heen zetten 2 delen op 2 meter hoog en 2 delen 30 cm hoger


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hengelo
maandag 02 januari 2023

Betonnen schutting 3m

Wij willen graag een betonnen schutting laten plaatsen. Door de gladheid is onze auto door de schutting heen gereden. Een deel van de schutting staat er al. We denken dat er ongeveer 3 meter weer vernieuwd zal moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 29 november 2022

50m Betonnen schutting plaatsen

Ik wil een betonnen schutting laten plaatsen van circa 50 meter lengte, 2 meter hoog. Momenteel staat er niks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden

Betonnen schutting plaatsen bij jou in de buurt

Offertes aanvragen