Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Betonnen schutting plaatsen

Betonnen schutting plaatsen kosten

Betonnen schutting laten plaatsen door een erkende hovenier? Vind hier alle kosten en ontvang gratis meerdere offertes van de beste vakmannen.

Betonnen schutting plaatsen bij jou in de buurt

Ben je opzoek naar een duurzame, stijlvolle en geluidswerende schutting? Een schutting met beton is misschien dan iets voor jou. Ben je opzoek naar een beton schutting inclusief plaatsen?

Geen probleem, de hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een betonschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een beton schutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkapping. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een beton schutting wilt laten plaatsen? Wil je graag dat een hovenier bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in!

Kosten betonnen schutting

Beton is heel veelzijdig en toepasbaar in verschillende stijlen. Het kan bovendien gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. Wil je het combineren? Kies dan voor een hout betonschutting plaatsen.

Schuttingen van beton zijn duurzaam, stijlvol en geluidswerend. Betonnen schuttingen heb je in vele soorten en maten, met verschillende motieven en daarom vind je al snel de perfecte schutting voor in jouw tuin. Wil je een ruwe en stoere uitstraling? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting met rots motief of een betonschutting met graniet. Heb je liever een simpele maar stijlvolle betonnen omheining, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een schutting met gebroken steenmotief of nostalgie motief.

Hieronder staat een overzicht van een aantal uitvoeringen voor betonnen schuttingen:

Betonplaten tussen betonpalen (€30 per meter)

Deze schutting bestaat uit betonnen palen die voorzien zijn van gleuven, waarin vervolgens betonplaten geschoven worden tot de gewenste hoogte van de afsluiting is bereikt. Deze tuinomheining is een klassieke en redelijk goedkope constructie.

Deze schutting is ideaal als je een beperkt budget hebt, het uitzicht niet echt van belang is of wanneer je de omheining wilt laten overgroeien met (klim)planten.

Betonnen schutting combineren met hout (€50 per meter)

Je kan beton ook combineren met hout. Deze uitvoering heeft betonnen palen en een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige grond en daartussen plaatsen ze dan tuinschermen van hout.

Een groot voordeel van deze schutting is dat je kan genieten van de warme uitstraling van hout en de stevigheid en duurzaamheid van beton.

Betonnen schermen met structuur (€80 per meter)

Houd je niet van de wat kille look van klassieke betonplaten, maar wil je een moderne afsluiting creëren uit beton? Dan zijn betonnen schermen met structuur een goede keuze.

Betonnen schermen met structuur zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je kan bij deze tuin afsluiting kiezen voor bijvoorbeeld een omheining met een houtnerf- of keienstructuur. Het assortiment aan tuinschermen met structuurplaten is vrij uitgebreid. Er zijn veel soorten afwerkingen en kleuren mogelijk, waardoor betonnen schermen met structuur in verschillende soorten tuinstijlen goed tot hun recht komen.

Betonnen schutting plaatsen bij jou in de buurt

Recente aanvragen voor een betonnen schutting

zaterdag 24 september 2022

Betonnen schutting plaatsen (~5,4m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een betonnen schutting kan plaatsen. Die moet ook aangesloten worden tegen de bestaande betonnen schutting, 5,4 mtr lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
maandag 05 september 2022

Leveren en plaatsen van een betonnen schutting

betonnen schutting met een wat vriendelijkere uitstraling dan gewoon beton. lengte totaal 14,65mtr. met een hoogte van minimaal 180cm. waarvan een lengte van 4mtr. 150 cm ivm met uitzicht trotoir en uitgang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Made
woensdag 17 augustus 2022

Betonnen schutting plaatsen 30 meter lang

Ik wil graag een betonnen schutting laten plaatsen. Er moet wel beplanting weggehaald worden. Ik wil betonplaten zonder structuur (egale betonlook)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Millingen aan de Rijn
vrijdag 12 augustus 2022

Schutting plaatsen (hout met betonnen sier onder plaat)

Een schutting laten plaatsen van 9 meter met sieronderplaat van beton hoogte minimaal 40 cm gecombineerd met hout. Totale hoogte van 200 cm. Bij gunstige offerte ook een zelfde schutting aan andere zijde van 12 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
maandag 18 juli 2022

Het plaatsen van een betonnen schutting

Het plaatsen van een betonnen schutting van 5,23 meter lang en 180 cm hoog met 4 palen. wij zorgen ervoor dat de huidige schutting en de huidige palen verwijderd zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
vrijdag 08 juli 2022

Betonnen schutting plaatsen 11,5m

Afscheiding tussen onze achterburen en ons plaatsen. Het gaat om een betonnen schutting van 11,5 meter breed en 1.95 hoog. Er hoeft niks verwijdert te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roermond

Betonnen schutting plaatsen bij jou in de buurt

Offertes aanvragen