Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Afsluiting betonnen omheining met structuur

Betonnen schutting

Ben je geïnteresseerd in een betonnen schutting en wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Lees dan verder en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Ben je opzoek naar een duurzame, stijlvolle en geluidswerende schutting? Een schutting met beton is misschien dan iets voor jou. Ben je opzoek naar een beton schutting inclusief plaatsen?

Geen probleem, de hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een betonschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een beton schutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkapping. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een beton schutting wilt laten plaatsen? Wil je graag dat een hovenier bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in!

Welke schutting past bij mij en wat kost het?

Beton is heel veelzijdig en toepasbaar in verschillende stijlen. Het kan bovendien gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. Wil je het combineren? Kies dan voor een hout betonschutting plaatsen.

Schuttingen van beton zijn duurzaam, stijlvol en geluidswerend. Betonnen schuttingen heb je in vele soorten en maten, met verschillende motieven en daarom vind je al snel de perfecte schutting voor in jouw tuin. Wil je een ruwe en stoere uitstraling? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting met rots motief of een betonschutting met graniet. Heb je liever een simpele maar stijlvolle betonnen omheining, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een schutting met gebroken steenmotief of nostalgie motief.

Hieronder staat een overzicht van een aantal uitvoeringen voor betonnen schuttingen:

Betonplaten tussen betonpalen (€30 per meter)

Deze schutting bestaat uit betonnen palen die voorzien zijn van gleuven, waarin vervolgens betonplaten geschoven worden tot de gewenste hoogte van de afsluiting is bereikt. Deze tuinomheining is een klassieke en redelijk goedkope constructie.

Deze schutting is ideaal als je een beperkt budget hebt, het uitzicht niet echt van belang is of wanneer je de omheining wilt laten overgroeien met (klim)planten.

Betonnen schutting combineren met hout (€50 per meter)

Je kan beton ook combineren met hout. Deze uitvoering heeft betonnen palen en een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige grond en daartussen plaatsen ze dan tuinschermen van hout.

Een groot voordeel van deze schutting is dat je kan genieten van de warme uitstraling van hout en de stevigheid en duurzaamheid van beton.

Betonnen schermen met structuur (€80 per meter)

Houd je niet van de wat kille look van klassieke betonplaten, maar wil je een moderne afsluiting creëren uit beton? Dan zijn betonnen schermen met structuur een goede keuze.

Betonnen schermen met structuur zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je kan bij deze tuin afsluiting kiezen voor bijvoorbeeld een omheining met een houtnerf- of keienstructuur. Het assortiment aan tuinschermen met structuurplaten is vrij uitgebreid. Er zijn veel soorten afwerkingen en kleuren mogelijk, waardoor betonnen schermen met structuur in verschillende soorten tuinstijlen goed tot hun recht komen.

Wil je een betonschutting laten plaatsen, maar heb je liever een professionele hovenier die eerst ter plaatse wat meer informatie komt geven gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je - geheel gratis en vrijblijvend - in contact met de beste vakmannen uit de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een beton schutting

maandag 16 mei 2022

Beton schutting plaatsen 12,5mtr

Rechte beton schutting van 12,5/mtr plaatsen als afscheiding bij een 2 onder 1 kap woning. Wij verwijderen de huidige schutting zelf. De aanschaf van de nieuwe schutting wil ik door de vakman laten gebeuren. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vught
donderdag 12 mei 2022

Schutting plaatsen

Wil een eenvoudige terrein afsluiting lengte ca 21x(1,8+0,1) totaal ca 40 m1 lang direct bereikbaar naast pad kergebouw hoogte ca 150 cm . Uitvoering 1: draad scherm met stalen staanders Uitvoering 2 : een houten scherm geimpregneerd 21x tussen betonpaal 22x met beton onderplaat 21x hoog 0,25 m1? doel is nette, betaalbare en nagenoeg onderhoudsvrije afscheiding ter vervanging van de haag


Tuinaanleg en tuinonderhoud Melissant
donderdag 12 mei 2022

Betonnen schutting plaatsen 31 meter

Ik heb nu een oude houten schutting, deze wil ik vervangen door een betonnen schutting. Het gaat om zo'n 31 meter aan schutting. Er moet ook een poort in komen van 1.20m breed. De huidige schutting wil ik laten verwijderen door de vakman. Ik zoek dus een bedrijf die de oude schutting verwijderd en meteen een nieuwe plaatsen. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wieringerwerf
maandag 09 mei 2022

Betonnen schutting met poort plaatsen (9m)

Graag willen wij de zijkant van onze tuin afsluiten met een basis betonnen schutting, met daarin een poort voor fietsen/scooter. Incl poort is dit ongeveer 9 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
maandag 09 mei 2022

Schutting plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schutting voor ongeveer 6 meter lang en 180/200 hoog met poort. Ook graag levering van de schutting en in beton storten. Oude schutting verwijderen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeewolde
zondag 08 mei 2022

Tuin renoveren

Wil graag beton-schutting plaatsen in de achtertuin en evt, afhankelijk van de kosten de tuin renoveren. het gaat om zo een 17 meter wat vervangen moet worden ( zie foto). We willen ook de fundering van de oude schutting verwijderen en de gehele tuin opnieuw betegelen. Ook het afvoeren van oude tegels. het gaat om 36 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bloemendaal
donderdag 05 mei 2022

Schutting plaatsen

5 meter aan schutting, inclusief palen en cement Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: Ik heb interesse in zelfplaatsing en wil enkel materialen aankopen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almere
donderdag 05 mei 2022

Schutting plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schutting. a zijde 11.41m b zijde 13.51m c zijde 14.95m Wil een diamant kop met deklatten en grijs beton. Graag een geïmpregneerde verticale schutting met 23 planken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sommelsdijk
woensdag 04 mei 2022

28 m2 straatwerk + schutting vervangen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor diverse werkzaamheden in onze achtertuin, adres Troelstrastraat 39 te Hardinxveld-Giessendam. Het betreft: 1. Aanpassen straatwerk Het huidige straatwerk plaatselijk verzakt, daarnaast willen we wat wijzigingen doorvoeren in de indeling van onze tuin. ± 25 m2 straatwerk herstraten ± 3,6 m2 straatwerk aanleggen (blauw op tekening) Het betreffen betontegels 40 x 40 x 4 centimeter. Wij zorgen voor het verwijderen van de beplanting (waar nodig) en verwijderen de bestrating (rood op tekening) en voldoende opsluitbandjes. Zorgt u voor het benodigde vakmanschap, gereedschap en zand? 2. Vervangen schutting De huidige schuttingsdelen en –palen zijn krom getrokken willen deze graag laten vervangen. Het betreft totaal zo’n 7 strekkende meter. Graag deze werkzaamheden separaat afprijzen, zodat we dit met onze buren kunnen overleggen. Wij kunnen zorgen de nieuwe schuttingpalen en schermen. Zorgt u voor de overige benodigdheden en arbeid. Bijgaand enkele tekeningen en foto’s, hopelijk geven deze u voldoende informatie om offerte uit te brengen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardinxveld Giessendam
dinsdag 03 mei 2022

Schutting plaatsen

We willen graag een nieuwe schutting laten zetten van 17 meter en 2 poorten van 1 meter breed . Oude schutting verwijderen we zelf. Nieuwe schutting graag in beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Velp
maandag 02 mei 2022

Betonnen schutting plaatsen (28 meter)

Betonnen schutting gecombineerd met hout plaatsen. Blok van 6 nieuwbouwwoningen. Allemaal rechte lijnen. Offerte voor bestellen, levering en plaatsen. Nu staat er niks. Gaat in totaal om ongeveer 28 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 02 mei 2022

Schutting plaatsen (30 meter)

Ik wil graag een basic betonnen platen schutting laten plaatsen van 2 meter hoog met daarin een poort van 3 meter en 2 gewone 90 cm poorten. De schutting moet ongeveer 30 meter. Er staat nu een oude schutting. Deze in overleg weghalen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
dinsdag 26 april 2022

Plaatsen 20 meter hout/beton schutting + plaatsen van 10 meter keer/damwand

Huis staat op een terp. Hoogte verschil tuin en straatniveau 80 cm. Er moet 10 meter keer/damwand worden geplaatst en 20 meter aan hout/beton schutting worden geplaatst. Er hoeft niks verwijderd te worden uit de huidige situatie. De aanschaf van de schutting wil ik door de vakman laten gebeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 25 april 2022

Houten schutting met betonnen palen plaatsen

Graag wil ik offerte ontvangen voor het plaatsen van houten schutting met beton palen in de achtertuin, dit betreft: Paal beton, antraciet, half ronde kop 10 x 10 x 280 cm 7x Plaat beton, antraciet, 26 x 184 cm 2 zijde glad 7x Tuinscherm geïmpregneerd , recht, 180x180 cm, 21 planks 7x Afdeklat geïmpregneerd, 181.5 cm 7x L-beslag / Bevestigingsset RVS 8x Wij halen zelf de oude schutting weg. De aanschaf van de nieuwe schutting willen wij door de vakman laten gebeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
dinsdag 19 april 2022

Oude schuttingen vervangen + afvoeren

Schutting bestaat uit 3 delen; 13 meter met daarin een tweetal houten open bovendelen met rasterwerk, 2 poorten in achterzijde die ongeveer 3 mtr. breed is en de derde zijde die ook ongeveer 13 meter lang is. Grenen geimpregneerd, met betonnen onderzijde van ongeveer 30cm en donker grijze betonpalen. Tuinschermen afgeschermd met bovenlat. Schermen geschroefd met RVS schroeven. De oude schutting moet worden verwijderd en afgevoerd. Aan twee zijden is er een verhoogde border waar de schutting tegenaan moet worden gezet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spijkenisse
dinsdag 19 april 2022

35m aan beton/hout schutting plaatsen

Ik zoek een vakman die +- 35 meter beton / hout schutting met een dubbele poort en 2 hoeken kan plaatsen. De vakman hoeft niks meer te verwijderen uit de huidige situatie. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: betonpalen met daartussen houten panelen of planken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
dinsdag 19 april 2022

Flagstones leggen (23m2) en schutting rechtzetten (25m)

Huidige situatie: Achtertuin rijtjeshuis Amsterdam zuidoost. 10x5 incl. een vlonder van 2,20 x5. Schuur. Voor de rest enkel aarde. Offerte betreft voor beide opties: -worteldoek leggen? -zithoek van kiezels, ongeveer 15m2 (3x5 meter ) omlijst met border. -gehele tuin omlijst met borders 16 meter -twee gemetselde plantenbakken en 1 gemetselde bbq optie 1 (rechte tegels) tuinpad 16,5 m2 bestaande uit tegels gelegd in dolomiet of fijne kiezels. optie 2 (flagstones) Flagstones als pad gelegd in beton? voegsel? Overal flagstones behalve de zithoek en plantenbakken ,ongeveer 23 m2. Houten schutting rechtzetten, staat scheef.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
maandag 18 april 2022

Houten schutting met betonpalen plaatsen(12,70m)

Ik zou graag een houten schutting met betonpalen laten plaatsen. Het gaat om een rechte schutting van 12.70 meter. De huidige schutting moet wel verwijderd worden, maar dit kan ik opzich ook zelf doen. De aanschaf van de nieuwe schutting wil ik laten doen door de vakman. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: betonpalen met daartussen houten panelen of planken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
zondag 17 april 2022

Schutting vervangen ca. 9 strekkende meter

Zoek een vakman om mijn kapotte schutting te vervangen ca. 9 meter Wij willen de oude, door de storm kapotte schutting vervangen. Het gaat om een lengte van ongeveer 9m, we willen graag een hout beton schutting, met antraciet kleur betonpalen, verticaal houten schutting 21 planks . Tevens de oude schutting afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zondag 17 april 2022

Schutting plaatsen met poort

Ik ben opzoek naar een hout/beton schutting voor aan de achter zijde van mijn tuin. De breedte van de tuin is 4,70m. graag wil ik er een poort in incl slot van 100cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
donderdag 14 april 2022

Schuttingen vervangen (~30m)

Mijn buurvrouw en ik hebben i.v.m. stormschade nieuwe schuttingen nodig. Onze voorkeur gaat uit naar de standaard hout beton schutting met wit cement, afdekking en een onderplaat. We zouden de oude schuttingen ook door jullie willen laten verwijderen. Wij moeten echter rekening houden, met het ijzeren hek van de woningbouw. Onze huidige schuttingen zijn er tegenaan geplaatst. Is dit bij jullie ook mogelijk? Wij hebben geen losse poortdeuren. Zoals te zien is op de afbeeldingen zijn hiervoor losse schuttingen gebruikt, waardoor het hek en het slot van de woningbouw gebruikt kunnen worden. Wij hopen een vrijblijvende offerte van jullie te ontvangen. Met vriendelijke groet,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 13 april 2022

Schutting vervangen (~30m)

Mijn buurvrouw en ik hebben i.v.m. stormschade nieuwe schuttingen nodig. Totaal ongeveer 30m. Onze voorkeur gaat uit naar de standaard hout beton schutting met wit cement, afdekking en een onderplaat. We zouden de oude schuttingen ook door jullie willen laten verwijderen. Wij moeten echter rekening houden, met het ijzeren hek van de woningbouw. Onze huidige schuttingen zijn er tegenaan geplaatst. Is dit bij jullie ook mogelijk? Wij hebben geen losse poortdeuren. Zoals te zien is op de afbeeldingen zijn hiervoor losse schuttingen gebruikt, waardoor het hek en het slot van de woningbouw gebruikt kunnen worden. Wij hopen een vrijblijvende offerte van jullie te ontvangen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
dinsdag 12 april 2022

Schutting plaatsen

Zoeken een vakman voor het plaatsen van een betonnen schutting. Achtertuin 6 om 8 meter. 2 kanten samen 13 meter ong. Oude schutting verwijderen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enkhuizen
dinsdag 12 april 2022

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Tuin van ongeveer 100m2 moet vlak gemaakt worden, betegeld met het liefst 50x50 antraciet beton tegels. misschien een klein stukje waar een soort plantenbak gemaakt word, zodat er nog een klein beetje qua planten is. Aan 1 zijkant moet een schutting komen van ongeveer 10 meter, achterzijde een lage schutting met een deurtje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfzijl
dinsdag 12 april 2022

Nieuwe schuttingen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het laten plaatsen van een nieuwe schutting inclusief montage. Ik zou graag een schutting willen hebben met beton palen, onder kant stenen en de schuttingen mogen een goedkoop kwaliteit zijn. Afmeting poort mag indien mogelijk +/- 100cm zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
dinsdag 12 april 2022

Kapotte schutting vervangen 8 meter

Wij willen de oude, door de storm kapotte schutting vervangen. Het gaat om een lengte van 8m, we willen graag een hout beton schutting, met antraciet kleur betonpalen, verticaal houten schutting 21 planks, van redwood clas hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harderwijk
maandag 11 april 2022

Houten schutting plaatsen ~30m

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 30 meter aan houtmotief schutting. De oude schutting haal ik zelf weg. De aanschaf van de nieuwe schutting wil ik laten doen door de vakman. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zelhem
maandag 11 april 2022

Schutting plaatsen en bestraten

Wij willen een schutting van 34 mtr (zit een hoek in na 17 mtr). De kavel is ongelijk dus moet er aan de onderkant betondelen zitten met een hoogte van 70 cm om de grond tegen te houden. De totale hoogte inclusief betondelen moet 220 cm zijn. Afhankelijk van de prijs komt er ook nog bestrating bij. Het gaat om 46m2 in de tuin en 28m2 in de serre. Het liefst 9 juni beginnen met deze klus.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wanssum
zaterdag 09 april 2022

Schutting plaatsen voor 2 woningen (~27m2)

Namens mijn buren en onszelf ben ik op zoek naar iemand die ons kan helpen met het verwijderen en afvoeren van bestaande schuttingen en het plaatsen van nieuwe schuttingen. In de bijlage heb ik wat foto’s en een plattegrond meegestuurd die mijn verhaal (hopelijk) een stuk duidelijker maken. Het gaat om drie delen, A, B en C. We doen dit met 4 betrokkenen: • Buur 1 (Scheldestraat 15a) • Buur 2 (Scheldestraat 17) • Buur 3 (Scheldestraat 13) • Buur 4 (Scheldestraat 15 en ondergetekende). Per deel is de volgende buur betrokken: • Deel A: Buur 1 en 2 • Deel B: Buur 1 en 4 • Deel C: Buur 3 en 4 Op de plattegrond staan de afmetingen per deel (let op, afmetingen zijn niet helemaal op de centimeter nauwkeurig). Op de foto’s zijn de huidige schuttingen en dus de locaties van de nieuwe schuttingen te zien. Waar wij naar op zoek zijn is een schutting van Red Class Wood tussen antraciet betonpalen. Het liefst (horizontaal) blokhutprofiel. Maar in verband met eventuele prijsverschillen zou ook een variant met ruimte er tussen en verticale planken interessant kunnen zijn. Een paar extra punten: • In deel A en B zit een deur, wat voor opties die aansluiten op de twee bovenstaande type schuttingen kunt u hierbij leveren – of is er een standaardoptie? De huidige breedte (en die voldoet naar tevredenheid) is 90cm exclusief palen. • In deel A zit een rare hoek, is dit een probleem of kunt u daar ook een oplossing voor bieden? • Meet u ook (eventueel tegen meerkosten) de exacte maten op om onnodige problemen te voorkomen? Als deze mogelijke opdracht voor u interessant is en u kunt de huidige schuttingen verwijderen en afvoeren en nieuwe leveren en plaatsen, dan wil ik u vriendelijk verzoeken een offerte op te stellen waarbij u per deel een prijs geeft. Graag algemene kosten door drie delen en bij elk deel meerekenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
vrijdag 08 april 2022

Schutting en poort vervangen

Ik zoek iemand die circa 13 meter schutting inclusief een poort kan plaatsen. De oude schutting moet eerst verwijderd worden. Voor de nieuwe schutting denk in aan 2 meter hoog, verticaal geplaatst, betonnen palen, vurenhout of grenen, poort van circa 1 meter met slot. Het moet in een L-vorm worden geplaatst. Een stuk van circa 7 meter, de hoek om dan circa 2,6 meter, een poort van 1 meter en dan nog 2 meter schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
Offertes aanvragen