Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamerontwerp

Badkamerontwerp

Denk je na over het laten ontwerpen van een nieuwe badkamer? Casius geeft je informatie en helpt je om geheel gratis en vrijblijvend een erkende vakman bij jou in de buurt te vinden.

Iedere badkamer begint met een idee. Dat idee krijgt langzaam vorm en vult zich met sfeer, stijl, kleur en uitstraling. Jouw wensen omtrent comfort en de indeling van de nieuwe badkamer worden allemaal meegenomen in het idee en omgezet in een badkamerontwerp. Door het uitwerken van jouw ideeën maken duidelijk of je wensen uitvoerbaar zijn en daadwerkelijk passen binnen de afmetingen van je badkamer. Verder is het handig dat je door de uitwerking van verschillende badkamerontwerpen de voor- en nadelen van de verschillende ontwerpen tegen elkaar afwegen. Dit helpt je dus bij het samenstellen van de meest passende badkamer indeling, waar je lange tijd van kan genieten.

Kosten badkamerontwerp

De prijs van een badkamerontwerp is natuurlijk erg afhankelijk van jouw wensen. Het ligt aan jouw persoonlijke wensen hoe lang de vakman bezig is, sommige wensen kosten meer tijd om te realiseren, anderen minder. Hoe langer de specialist bezig is, hoe hoger de prijs. Hieronder zie je in de tabel een prijsoverzicht van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Werkzaamheid Prijs
Adviserend gesprek of (sfeer)tekening €70 - €250
3D-badkamerontwerp €280 - €450
3D-badkamerontwerp met extra opties Vanaf €500

Overzicht van soorten

Adviserend gesprek

Wil je een nieuwe badkamer laten bouwen, maar zoek je nog naar goede ideeën? Voor inspiratie kun je brainstormen met de specialist, die een moodboard of een 2D-tekening voor je zal maken.

3D-badkamerontwerp

Met een 3D-badkamerontwerp krijg je een goed beeld van hoe je badkamer na de verbouwing eruit gaat zien. De specialist kan voor jou het nieuwe badkamerontwerp in 3D uittekenen. De gemiddelde prijs van het laten maken van een ontwerp is €280 tot €450 inclusief btw is.

3D-badkamerontwerp met extra opties

Naast het laten maken van een 3D-badkamerontwerp is het ook mogelijk om het complete project uit handen te geven. Dat betekent dat naast het 3D-ontwerp er ook kleur- en lichtadvies wordt gegeven. Daarbij kan er ook eventuele bouwbegeleiding worden verleend, wanneer dit gewenst of nodig is. Deze extra service is prettig wanneer je alle rompslomp graag uit handen geeft.

Voor het laten maken van een 3D-badkamerontwerp en de extra services ben je minimaal €500 inclusief btw kwijt.

Wil je weten wat een badkamerontwerp je precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend bij ons een op maat gemaakte offerte aan.

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen