Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamerontwerp

Wil je een badkamer ontwerp laten maken? Casius geeft je informatie en helpt je om geheel gratis en vrijblijvend een erkende vakman bij jou in de buurt te vinden.

Iedere badkamer begint met een idee. Dat idee krijgt langzaam vorm en vult zich met sfeer, stijl, kleur en uitstraling. Je wensen voor comfort en de indeling van de nieuwe badkamer worden allemaal meegenomen in het idee en omgezet in een badkamer ontwerp. Wil je een badkamer ontwerp laten maken? De specialisten via Casius staan voor je klaar. 

Een badkamer ontwerp laten maken, maakt duidelijk of je wensen uitvoerbaar zijn en passen binnen de afmetingen van je badkamer. Het laten maken van  een badkamer ontwerp is daarnaast handig, omdat je door de uitwerking van verschillende badkamer ontwerpen de voordelen en nadelen van ieder ontwerp tegen elkaar af kan wegen. Dit helpt je dus bij het samenstellen van de meest passende badkamer indeling, waar je lange tijd van kan genieten.

Ben je naast de badkamer bezig met de verbouwing van je huis? Zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe woonkamer? Bij Casius zijn ook erkende interieurarchitecten aangesloten die je graag verder helpen. 

Of ben je bezig met het herinrichten van je tuin en zoek je nog een tuinarchitect? Bij Casius zijn ook erkende tuinarchitecten aangesloten die je graag helpen met het realiseren van je droomtuin. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor je uitbouw en wat de kosten van het project zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vind een architect in jouw buurt

Kosten badkamerontwerp

De prijs van een badkamer ontwerp is erg afhankelijk van je wensen. Hoe lang de vakman bezig is, ligt aan je persoonlijke wensen. Sommige wensen kosten meer tijd om te realiseren, andere minder. Hoe langer de badkamerspecialist bezig is, hoe hoger de prijs. Een badkamerontwerp kost gemiddeld €350.

Hieronder geven wij een prijzenoverzicht van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten van een badkamerontwerp.

Let op: de specialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw badkamerontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Adviserend gesprek of (sfeer)tekening €70 - €250
3D ontwerp badkamer €280 - €450
3D ontwerp badkamer met extra opties Vanaf €500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Architect bouwtekening

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Mogelijkheden badkamerontwerp laten maken

Adviserend gesprek

Wil je een nieuwe badkamer laten bouwen, maar zoek je nog naar goede ideeën? Voor inspiratie kun je brainstormen met de specialist, die een moodboard of een 2D tekening voor je zal maken.

3D badkamer ontwerp

Met een 3D badkamer ontwerp krijg je een goed beeld van hoe je badkamer na de verbouwing eruit gaat zien. De specialist kan het nieuwe badkamer ontwerp in 3D uittekenen. De gemiddelde prijs van het laten maken van een ontwerp is €280 tot €450 inclusief btw is.

3D ontwerp badkamer met extra opties

Naast de mogelijkheid om een 3D badkamer ontwerp te laten maken, is het ook mogelijk om het complete project uit handen te geven. Dat betekent dat naast het 3D ontwerp er ook kleuradvies en lichtadvies wordt gegeven. Daarbij kan er ook bouwbegeleiding worden gegeven, wanneer je dit graag wil of wanneer dit nodig is. Deze extra service is prettig wanneer je alle rompslomp graag uit handen geeft.

Voor het laten maken van een 3D ontwerp badkamer en de extra services ben je minimaal €500 inclusief btw kwijt.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Lavabo badmeubel

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Vind een architect in jouw buurt

Recente aanvragen voor het laten maken van een badkamerontwerp

vrijdag 13 januari 2023

Renoveren badkamer

Ik zoek een vakman die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om een kleine badkamer die volledig gestript moet worden, en waar vervolgens nieuw tegel- en stucwerk in moet komen. Tegels en nieuw sanitair zijn al uitgezocht en besteld. In de bijlage een 3D ontwerp van hoe het ongeveer moet worden. Een aantal details klopt niet helemaal, maar daar kan ik toelichting over geven.


Badkamer en toilet Amsterdam
maandag 14 november 2022

Complete badkamer renoveren

Ik wil de bestaande badkamer laten strippen, tegels e.d. afvoeren. Vervolgens opnieuw betegelen, leiding verleggen en nieuw sanitair plaatsen. Sanitair en tegels zijn al besteld en arriveren medio februari 2023. Het badkamer ontwerp is hier te vinden: http://hdviewer.saninet.eu/?Bathroom=2022.11.07-15.26-ES34IPQKMR&Language=nl


Badkamer en toilet Eindhoven
vrijdag 21 oktober 2022

Badkamer plaatsen in nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Nijmegen Lent die momenteel gebouwd wordt. De verwachte oplevering is tussen eind januari en eind maart 2023. Er is weinig informatie over het nieuwbouwproject. De badkamer wordt standaard in het midden van de 1e verdieping opgeleverd. Wij hebben er voor gekozen om de badkamer casco te laten opleveren en zelf te laten afbouwen om zo de badkamer volledig naar onze wens (groter en aan de achterkant) te kunnen laten realiseren. Onze architect heeft het ontwerp voor de badkamer gemaakt. Bijgevoegd de tekeningen met meer details - De bijlage: "huidige inrichting 1e verdieping" geeft een overzicht van de staat bij oplevering. - De bijlage: "wijziging muren badkamer" geeft aan welke nieuwe muren gebouwd moeten worden om de badkamer op de gewenste plek te realiseren. - De bijlage: "Plattegrond" geeft de gewenste inrichting van de badkamer weer. - De bijlagen: "zij aanzicht" en "zij aanzicht 2" geven meer inzicht in de inrichting van de badkamer. Zelf voorzien wij de volgende werkzaamheden: - Verleggen leidingwerk bad, douche, wastafels, wc, handdoek radiator (bovenste laag beton weghalen om het leidingwerk te kunnen wegwerken). - Plaatsen kranen vanuit de muur. - Toevoegen vloerverwarmingsmatten (er ligt nu geen vloerverwarming in de 1e verdieping). - Leggen vloertegels (naar verwachting 60x60). - Plaatsen sanitair (bad, douche, wastafels, wc, handdoek radiator). - Aansluiten elektra. - Betegelen douche muur (tegels nog te bepalen). - Stucen muren. - Plaatsen van inzetplafond (incl. spotjes). - Installeren elektra bij de wastafel en verlichting.


Badkamer en toilet Lent
donderdag 24 maart 2022

Badkamer en toilet +/- 8 m² | Complete renovatie

Wij willen 2 losse ruimtes laten verbouwen. Onze huidige badkamer wordt opgebouwd naar een nieuwe badkamer met douche. Ruimte 2 is nu een losse doucheruimte en deze ruimte wordt een toilet. Wij regelen de materialen zoals tegels, douche/kranen, toilet compleet, badkamermeubel etc. De gewenste badkamer en toilet hebben wij digitaal laten ontwerpen.


Badkamer en toilet Rotterdam
maandag 14 februari 2022

Badkamer compleet renoveren (6,7m2)

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze badkamer compleet kan renoveren/vervangen. De afmetingen van de badkamer zijn 2,60 bij 2,60 meter. Zelf heb ik als lijdraad al een voorbeeld ontwerp gemaakt, zie bijlage. Graag inclusief het leeghalen van de huidige badkamer.


Badkamer en toilet Lisse
donderdag 27 januari 2022

Onze badkamer verbouwen

Ik wil onze badkamer renoveren. Het gaat om een complete renovatie met aanleg van nieuw toilet boven. We zijn bezig met het ontwerp. Graag prijsindicatie.


Badkamer en toilet Den Haag
Offertes aanvragen