Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamerontwerp

Wil je een badkamer ontwerp laten maken? Casius geeft je informatie en helpt je om geheel gratis en vrijblijvend een erkende vakman bij jou in de buurt te vinden.

Iedere badkamer begint met een idee. Dat idee krijgt langzaam vorm en vult zich met sfeer, stijl, kleur en uitstraling. Je wensen voor comfort en de indeling van de nieuwe badkamer worden allemaal meegenomen in het idee en omgezet in een badkamer ontwerp. Wil je een badkamer ontwerp laten maken? De specialisten via Casius staan voor je klaar. 

Een badkamer ontwerp laten maken, maakt duidelijk of je wensen uitvoerbaar zijn en passen binnen de afmetingen van je badkamer. Het laten maken van  een badkamer ontwerp is daarnaast handig, omdat je door de uitwerking van verschillende badkamer ontwerpen de voordelen en nadelen van ieder ontwerp tegen elkaar af kan wegen. Dit helpt je dus bij het samenstellen van de meest passende badkamer indeling, waar je lange tijd van kan genieten.

Ben je naast de badkamer bezig met de verbouwing van je huis? Zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe woonkamer? Bij Casius zijn ook erkende interieurarchitecten aangesloten die je graag verder helpen. 

Of ben je bezig met het herinrichten van je tuin en zoek je nog een tuinarchitect? Bij Casius zijn ook erkende tuinarchitecten aangesloten die je graag helpen met het realiseren van je droomtuin. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor je uitbouw en wat de kosten van het project zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vind een architect in jouw buurt

Kosten badkamerontwerp

De prijs van een badkamer ontwerp is erg afhankelijk van je wensen. Hoe lang de vakman bezig is, ligt aan je persoonlijke wensen. Sommige wensen kosten meer tijd om te realiseren, andere minder. Hoe langer de badkamerspecialist bezig is, hoe hoger de prijs. Een badkamerontwerp kost gemiddeld €350.

Hieronder geven wij een prijzenoverzicht van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten van een badkamerontwerp.

Let op: de specialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw badkamerontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Adviserend gesprek of (sfeer)tekening €70 - €250
3D ontwerp badkamer €280 - €450
3D ontwerp badkamer met extra opties Vanaf €500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Architect bouwtekening

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Mogelijkheden badkamerontwerp laten maken

Adviserend gesprek

Wil je een nieuwe badkamer laten bouwen, maar zoek je nog naar goede ideeën? Voor inspiratie kun je brainstormen met de specialist, die een moodboard of een 2D tekening voor je zal maken.

3D badkamer ontwerp

Met een 3D badkamer ontwerp krijg je een goed beeld van hoe je badkamer na de verbouwing eruit gaat zien. De specialist kan het nieuwe badkamer ontwerp in 3D uittekenen. De gemiddelde prijs van het laten maken van een ontwerp is €280 tot €450 inclusief btw is.

3D ontwerp badkamer met extra opties

Naast de mogelijkheid om een 3D badkamer ontwerp te laten maken, is het ook mogelijk om het complete project uit handen te geven. Dat betekent dat naast het 3D ontwerp er ook kleuradvies en lichtadvies wordt gegeven. Daarbij kan er ook bouwbegeleiding worden gegeven, wanneer je dit graag wil of wanneer dit nodig is. Deze extra service is prettig wanneer je alle rompslomp graag uit handen geeft.

Voor het laten maken van een 3D ontwerp badkamer en de extra services ben je minimaal €500 inclusief btw kwijt.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Lavabo badmeubel

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Vind een architect in jouw buurt

Recente aanvragen voor het laten maken van een badkamerontwerp

zaterdag 06 mei 2023

Badkamer renovatie

Wij hebben een huis gekocht en zullen hiervan 1 Augustus de sleutel krijgen. In deze maand willen wij graag de badkamer laten renoveren. Wij zijn al bij een winkel geweest voor alle materialen en een ontwerp. Het zal dus gaan om het slopen van de oude badkamer en het monteren van de nieuwe. De nieuwe badkamer heeft dezelfde indeling als de oude behalve dat er op de plek van het bad nu een wasmachine staat. Deze gaat eruit. Ook is er nu een staand toilet dat vervangen moet worden door een hangend toilet en de radiator zit in de oude badkamer aan de andere kant. Graag zouden wij ook een verlaagd plafond willen met spotjes en de linker muur willen laten stucen met beton cire. En de deur en kozijn vervangen. Hier zit nu een oude opdek deur in met een bovenlicht. We willen van dat bovenlicht af dus het liefst een plafond hoge deur. Ik heb ook een foto en plattegrond van de oude badkamer. Ik kan echt hieronder maar 1 foto uploaden. Graag zouden we een prijsindicatie willen en weten of het mogelijk is dit te realiseren tussen 3 en 26 Augustus. De woning is dan nog niet bewoond.


Badkamer en toilet Almere
dinsdag 21 februari 2023

Badkamerontwerp maken 4m2

Ik zoek een interieurarchitect die mee wil denken over een badkamerontwerp. De badkamer is ivm een lekkage nu helemaal leeg (casco). Het gaat om een badkamer van ongeveer 4m2, in een appartement in een jaren'30 huis. Ik verhuur de woning, dus het ontwerp moet toegankelijk zijn. Maar ook degelijk, ik houd er rekening mee dat mijn huurders er minder zuinig op zijn dan dat ik op mijn eigen badkamer ben. Ik wil iemand die ervaring heeft met commerciele klussen en met materialen die makkelijk te onderhouden zijn.


Badkamer en toilet Amsterdam
woensdag 15 februari 2023

Verbouwing badkamer

De badkamer is nu 1.05 breed + 2 m lang. Door muur door te breken naar de ernaast gelegen slaapkamerkast, wordt de lengte effectief 50 cm langer. Werkzaamheden: -In de 'kast' -ruimte wastafel plaatsen. Waterleiding en electriciteit al aanwezig (vroeger hing daar een boiler). -Latei plaatsen onder plafond boven wastafel. (in overleg maar bij voorkeur van dikke oude houten balk) - Van hetzelfde hout 2 staanders plaatsen (15 cm breed) waar tussen de glazen douche-deur komt te hangen. (hout wordt geregeld) -Drempel plaatsen onder douchedeur. -Leidingwerk douche verplaatsen van lange zijmuur naar korte muur tegenover de wastafel. - bevestigen/aansluiten handdoek radiator (leiding van radiator in nasstgelegen slaapkamer kan doorgetrokken worden) - plafond vervangen + spotjes (3) inbouwen - afzuiginstallatie plaatsen in douche-gedeelte met uitvoer via muur of dak - 2 elec-punten voor lamp in plafond (of houten latei) aanbrengen + 1 stopcontact - plaatsen wastafelmeubel + aansluiten kraan OP EEN LATER MOMENT: - vloer betegelen (tegels aanwezig) + afvoer erin aanbrengen Bijgesloten foto's van de oude situatie en een algemene schets van de nieuwe ruimte. Adres is in Apeldoorn. Naast de prijsopgave zou ik ook graag horen wanneer de werkzaamheden plaats zouden kunnen vinden en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Nadat bovenstaande werkzaamheden gedaan zijn, komt er een speciaal bedrijf om over de bestaande muurtegels heen een soort beton stuc laag aan te brengen. Daarna kan de vloer betegeld worden +goot worden aangebracht. Ik kan helaas niet meerdere foto's plaatsen maar desgewenst kan ik nog foto's doormailen van de andere kant van de badkamer + ontwerp nieuwe badkamer. Mocht u nog vragen hebben, voel u vrij me te mailen of bellen. Prettige dag en een vriendelijke groet, Ankie de wert


Badkamer en toilet Apeldoorn
vrijdag 13 januari 2023

Renoveren badkamer

Ik zoek een vakman die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om een kleine badkamer die volledig gestript moet worden, en waar vervolgens nieuw tegel- en stucwerk in moet komen. Tegels en nieuw sanitair zijn al uitgezocht en besteld. In de bijlage een 3D ontwerp van hoe het ongeveer moet worden. Een aantal details klopt niet helemaal, maar daar kan ik toelichting over geven.


Badkamer en toilet Amsterdam
maandag 14 november 2022

Complete badkamer renoveren

Ik wil de bestaande badkamer laten strippen, tegels e.d. afvoeren. Vervolgens opnieuw betegelen, leiding verleggen en nieuw sanitair plaatsen. Sanitair en tegels zijn al besteld en arriveren medio februari 2023. Het badkamer ontwerp is hier te vinden: http://hdviewer.saninet.eu/?Bathroom=2022.11.07-15.26-ES34IPQKMR&Language=nl


Badkamer en toilet Eindhoven
vrijdag 21 oktober 2022

Badkamer plaatsen in nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Nijmegen Lent die momenteel gebouwd wordt. De verwachte oplevering is tussen eind januari en eind maart 2023. Er is weinig informatie over het nieuwbouwproject. De badkamer wordt standaard in het midden van de 1e verdieping opgeleverd. Wij hebben er voor gekozen om de badkamer casco te laten opleveren en zelf te laten afbouwen om zo de badkamer volledig naar onze wens (groter en aan de achterkant) te kunnen laten realiseren. Onze architect heeft het ontwerp voor de badkamer gemaakt. Bijgevoegd de tekeningen met meer details - De bijlage: "huidige inrichting 1e verdieping" geeft een overzicht van de staat bij oplevering. - De bijlage: "wijziging muren badkamer" geeft aan welke nieuwe muren gebouwd moeten worden om de badkamer op de gewenste plek te realiseren. - De bijlage: "Plattegrond" geeft de gewenste inrichting van de badkamer weer. - De bijlagen: "zij aanzicht" en "zij aanzicht 2" geven meer inzicht in de inrichting van de badkamer. Zelf voorzien wij de volgende werkzaamheden: - Verleggen leidingwerk bad, douche, wastafels, wc, handdoek radiator (bovenste laag beton weghalen om het leidingwerk te kunnen wegwerken). - Plaatsen kranen vanuit de muur. - Toevoegen vloerverwarmingsmatten (er ligt nu geen vloerverwarming in de 1e verdieping). - Leggen vloertegels (naar verwachting 60x60). - Plaatsen sanitair (bad, douche, wastafels, wc, handdoek radiator). - Aansluiten elektra. - Betegelen douche muur (tegels nog te bepalen). - Stucen muren. - Plaatsen van inzetplafond (incl. spotjes). - Installeren elektra bij de wastafel en verlichting.


Badkamer en toilet Lent
Offertes aanvragen