Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamerontwerp

Badkamerontwerp

Wil je een badkamer ontwerp laten maken? Casius geeft je informatie en helpt je om geheel gratis en vrijblijvend een erkende vakman bij jou in de buurt te vinden.

Iedere badkamer begint met een idee. Dat idee krijgt langzaam vorm en vult zich met sfeer, stijl, kleur en uitstraling. Je wensen voor comfort en de indeling van de nieuwe badkamer worden allemaal meegenomen in het idee en omgezet in een badkamer ontwerp. Wil je een badkamer ontwerp laten maken? De specialisten via Casius staan voor je klaar. 

Een badkamer ontwerp laten maken, maakt duidelijk of je wensen uitvoerbaar zijn en passen binnen de afmetingen van je badkamer. Het laten maken van  een badkamer ontwerp is daarnaast handig, omdat je door de uitwerking van verschillende badkamer ontwerpen de voordelen en nadelen van ieder ontwerp tegen elkaar af kan wegen. Dit helpt je dus bij het samenstellen van de meest passende badkamer indeling, waar je lange tijd van kan genieten.

Ben je naast de badkamer bezig met de verbouwing van je huis? Zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe woonkamer? Bij Casius zijn ook erkende interieurarchitecten aangesloten die je graag verder helpen. 

Of ben je bezig met het herinrichten van je tuin en zoek je nog een tuinarchitect? Bij Casius zijn ook erkende tuinarchitecten aangesloten die je graag helpen met het realiseren van je droomtuin. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor je uitbouw en wat de kosten van het project zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten badkamerontwerp

De prijs van een badkamer ontwerp is erg afhankelijk van je wensen. Hoe lang de vakman bezig is, ligt aan je persoonlijke wensen. Sommige wensen kosten meer tijd om te realiseren, andere minder. Hoe langer de badkamerspecialist bezig is, hoe hoger de prijs. Een badkamerontwerp kost gemiddeld €350.

Hieronder geven wij een prijzenoverzicht van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten van een badkamerontwerp.

Let op: de specialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw badkamerontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Adviserend gesprek of (sfeer)tekening €70 - €250
3D ontwerp badkamer €280 - €450
3D ontwerp badkamer met extra opties Vanaf €500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

122 Architect Bouwkundig Adviseur

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Mogelijkheden badkamerontwerp laten maken

Adviserend gesprek

Wil je een nieuwe badkamer laten bouwen, maar zoek je nog naar goede ideeën? Voor inspiratie kun je brainstormen met de specialist, die een moodboard of een 2D tekening voor je zal maken.

3D badkamer ontwerp

Met een 3D badkamer ontwerp krijg je een goed beeld van hoe je badkamer na de verbouwing eruit gaat zien. De specialist kan het nieuwe badkamer ontwerp in 3D uittekenen. De gemiddelde prijs van het laten maken van een ontwerp is €280 tot €450 inclusief btw is.

3D ontwerp badkamer met extra opties

Naast de mogelijkheid om een 3D badkamer ontwerp te laten maken, is het ook mogelijk om het complete project uit handen te geven. Dat betekent dat naast het 3D ontwerp er ook kleuradvies en lichtadvies wordt gegeven. Daarbij kan er ook bouwbegeleiding worden gegeven, wanneer je dit graag wil of wanneer dit nodig is. Deze extra service is prettig wanneer je alle rompslomp graag uit handen geeft.

Voor het laten maken van een 3D ontwerp badkamer en de extra services ben je minimaal €500 inclusief btw kwijt.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Lavabo

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Recente aanvragen voor een badkamerontwerp

dinsdag 09 november 2021

Dakopbouw: bouwtekening, constructieberekening en vergunningsvraag

Wij zijn van plan om in de toekomst een opbouw voor onze woning te realiseren, de afmetingen worden ongeveer 3 bij 4m . Hierbij hebben wij hulp nodig met het aanvraag van een vergunning van de gemeente en het regelen van een bouwtekening met constructieberekeningen. Hopelijk kunnen jullie ons helpen met de procedure. De buitenzijde willen we in hout afgewerkt hebben, maar de kozijnen van kunststof. De binnenzijde willen we dan woonklaar opgeleverd hebben, inclusief een badkamer. De verwarming mag aan de hand van radiatoren. Er is geen trap nodig voor de doorgang, de verdieping bestaat al, die wordt dus eigenlijk uitgebouwd.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam
maandag 11 oktober 2021

Bouwen extra verdieping +-48m2

Ik ben aan het onderzoeken of het bouwen van een extra verdieping op onze woning financieel mogelijk is. Het gaat bij voorkeur om een opbouw van een gehele verdieping. De woning is 5,63m breed en 8,40m diep. Het betreft een woning zonder echte zolder (vliering boven trap / hal) maar het is ook geen plat dak. Nieuwe verdieping graag geïsoleerd, buiten volledig in kunststof afgewerkt, binnen in ieder geval afgewerkt met verwarming, elektra, aansluitingen voor badkamer (afhankelijk van prijs / budget incl. afgewerkte badkamer) en bij voorkeur ventilatie meenemen voor zowel de 1ste verdieping als de nieuwe verdieping (woning heeft momenteel geen ventilatie). E.e.a. afhankelijk van de mogelijkheden en prijs. Tevens graag ook de aanvraag van vergunningen meenemen.


Bouwtekening en ontwerp Alkmaar
donderdag 30 september 2021

Opbouw realiseren 50m2

Ik wil een opbouw van circa 50m2 inclusief een casco oplevering. Er komt een badkamer in. Wij hebben al een architect die de bouwtekening heeft gemaakt en de vergunning zal regelen. De buitenzijde willen wij in kunststof afgewerkt, inclusief de kozijnen. Mag verwarmd worden aan de hand van radiatoren. Wij willen ook nog een lichtstraat in het dak geplaatst hebben.


Bouwtekening en ontwerp Hoofddorp
maandag 10 mei 2021

Interieur design

Ik wil graag advies over indeling, inrichting en styling woonkamer en keuken inclusief licht en kleur advies. Tevens op eerste verdieping advies over indeling en styling van de badkamer.


Bouwtekening en ontwerp Hazerswoude Rijndijk
zondag 28 juni 2020

Ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning

Voor deze woning willen we een ontwerp voor een nieuwe en praktische indeling voor een houten woning. Een nieuwe blik op het interieur. Het gaat om een woning waar keuken, toilet, badkamer zullen worden vervangen en we willen een idee krijgen hoe we de ruimte optimaal kunnen inrichten waarbij de begane grond zo open mogelijk mag zijn (verbinding keuken woonkamer en eetkamer). Er zal misschien een uitbouw moeten komen waarbij de ruimte op de eerste verdieping praktischer en ruimer wordt en wellicht is deze uitbouw te combineren met een carport op de begane grond. Kortom nieuwe inzichten.


Bouwtekening en ontwerp Geleen
donderdag 23 april 2020

Bouwtekening maken

Wij willen een al bestaande dakkapel, op de 1e verdieping, verlengen tot zo dicht mogelijk bij de erfgrens van de buren. De al bestaande dakkapel is gemetseld en sluit aan op de muur van de begane grond. We zijn van plan de gehele badkamer te renoveren en hopen deze met behulp van de dakkapel te kunnen vergroten. De bouwtekeningen zijn nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen.


Bouwtekening en ontwerp Apeldoorn
donderdag 30 januari 2020

Badkamer inbouwen plus technische tekening maken

We weten precies hoe we onze badkamer zouden willen maar we hebben iemand nodig die dit zou kunnen intekenen en uit kunnen voeren. De badkamer is 4 x 3 meter, er moet een wc, bad, douche en een badmeubel in komen. En de wanden moeten betegeld worden. Materialen regelen wij zelf. Graag ontvang ik een offerte.


Bouwtekening en ontwerp Lelystad
maandag 30 september 2019

Constructieberekening maken voor muurdoorbraak

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons constructieberekeningen kan maken. Wij zijn van plan een doorgang van 90 cm breed van de badkamer naar de kastruimtes te maken in een dragende muur (met behulp van een latei indien mogelijk) die doorloopt tot in de vliering. Over de hoogte laten we ons graag adviseren wat mogelijk is. Daarnaast willen we in een dragende muur tussen de voormalige 'keuken' en de woonkamer een doorbraak maken van 250 cm breed. Graag ontvang ik een offertes voor het advies, constructieberekeningen en stempelplan. Ook hoor ik graag op welk termijn dit mogelijk is.


Bouwtekening en ontwerp Almelo
maandag 26 augustus 2019

Technische tekeningen voor badkamer en keuken maken

Voor ons nieuwbouw huis hebben we onze badkamer- en keuken indeling al uitgekozen. We hebben een bedrijf gevonden die het huis bouwt. De bouwer wil graag hiervan de technische tekeningen met elektra en leiding werk. De badkamer wordt 3.40 x 2.85 meter met een schuin dak met een Velux raam. Wij willen een vrijstaand bad met een vrijstaande kraan. Wij hebben iemand nodig die kan bepalen waar de afvoer en de hoogte van de kraan moet komen. De keuken wordt een open keuken. De lange wand word 3.5 meter en daar parallel tegenover komen hoge kasten met een koelkast, hier moet een stopcontact komen. Deze wand wordt ongeveer 2 meter. Wie zou ons kunnen helpen?


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
Offertes aanvragen