Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Delft

Isolatie - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Delft?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in De Lier, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Delft aanvragen

Recente opdrachten uit Delft

dinsdag 27 september 2022

Binnenmuur thermisch isoleren 150m2

Ik wil graag een thermische isolatie van 150m2. Het gaat om een voormalig theaterzaaltje dat wordt omgebouwd tot woning. Bouwjaar rond 1930. Buitenmuren hebben geen spouw en buitenmuur is beschermd stadsgezicht, dus binnenzijde isoleren is enige optie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoe wil je de muren isoleren?: Muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden)


Isolatie Delft
dinsdag 20 september 2022

Binnenmuren die grenzen aan de buitenmuur isoleren ~50m2

Binnenmuren die grenzen aan buitenmuur isoleren (voorzijde van het huis. Graag ronde muren rond het kozijn in tact houden. Graag thermisch isoleren. Er is geen spouwmuur aanwezig. Het gaat om ~50m2.


Isolatie Delft
maandag 15 augustus 2022

Vloerverwarming plaatsen ca. 25 m2

Ik zoek een vakman die vloerverwarming kan aanleggen. Het gaat om 25 m2. Ik heb een betonnenvloer die ingefrezen kan worden..


Isolatie De Lier
zondag 14 augustus 2022

Vloerisolatie ca. 25 m2

Ik zoek een isolatie specialist die mijn betonnen vloer op de begane grond kan isoleren. Het gaat om ongeveer 25 m2. Er ligt nu een betonnen vloer, er is geen kruipruimte.


Isolatie De Lier
dinsdag 02 augustus 2022

Spouwmuren en dak tussenwoning isoleren

Ik ben van plan om mijn spouwmuren en dak te laten isoleren. Het isoleren van het dak kan zowel vanuit buiten als binnen. Het betreft een tussenwoning. Huidige energielabel niet bekend.


Isolatie Delft
vrijdag 22 juli 2022

Woning isoleren

We hebben een achterwoning van een voormalig winkel pand. Gebouwd op staal. De woonkamer en slaapkamer hebben een houtenvloer. Met een kleine kruip ruimte. De overige ruimtes hebben geen kruip ruimte, en zullen dus van boven af geïsoleerd moeten worden. Hier is ruimte voor ivm hoge plafonds. En waar nodig kan een deur aangepast worden. We hebben een kantoor ruimte, de keuken, en halletjes die een beton ondergrond hebben. Zonder kruip ruimte. Verder zijn we ook op zoek naar muur isolatie aan de binnen zijde. Waarschijnlijk geen spouw muur aanwezig. Gedeeltelijk halfsteens en steenmuren. Dubbel glas / triple glas willen we ook graag ipv enkel glas.


Isolatie Delft

Isolatie in regio Delft

Andere klussen in Delft

Offertes aanvragen