Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Timmerman

Timmerman gezocht

Een vakkundige timmerman gezocht die jou kan helpen bij je timmerwerk? Hier vind je alle het timmerman uurloon en alle kostsen die komen kijken bij het inschakelen van een timmerman.

Uurloon timmerman

Het uurloon van een gemiddelde timmerman ligt tussen de €35,- en €45,- euro per uur. Een startende timmerman vraagt gemiddeld zo'n €25,- tot €35,- euro per uur. Een ervaren vakman of timmerbedrijf vraagt snel al een bedrag van rond de €40,- euro per uur. Deze kosten zijn inclusief BTW maar exclusief materiaal en voorrijkosten. 

Kosten timmerman per uur

Welk prijsniveau heeft de timmerman Prijs per uur
Laag prijsniveau Tussen €25,- en €35,-
Middel prijsniveau Tussen €35,- en €40,-
Hoog prijsniveau Tussen €40,- en €45,-

Welke klussen doet een timmerman?

Heb je timmerwerk dat je zelf niet kan uitvoeren? Ben je opzoek naar een timmerman? 

De timmermannen via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij de bouw of renovatie van je gehele woning, maar ook bij het afhangen van deuren, het monteren van (houten) kozijnen, en traprenovaties. Indien je graag een tuinhuis of schutting laat plaatsen, dan ben je bij Casius ook op het juiste adres. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Timmerman inhuren?

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Timmermannen in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Goede timmerman nodig?

Voor goede timmerman gezocht zit je bij ons goed. Onze timmerbedrijven zijn allemaal in het bezit van het keurmerk Erkend Vakwerk. 

Offerte timmerman aanvragen?

Recente aanvragen timmerman gezocht

maandag 18 september 2023

Gezocht timmerman 9 stompe binnen deuren afhangen

Ik zoek een deurspecialist die 9 stompe binnendeuren kan afhangen in een woning. En 3 stompe deuren kan afhangen in een andere woning. Beide zijn in Arnhem.


Kozijnen, deuren en dakramen Arnhem
dinsdag 05 september 2023

Timmerman om muurtje te plaatsen met deur

We willen graag een muurtje plaatsen met een deur erin op de overloop. Ik neem aan dat het een houten frame wordt met een gipsplaten en een beetje isolatie. Muur is 150 cm bij 250 cm. Er is geen specifieke opleverdatum.


Klussen Heerhugowaard
vrijdag 25 augustus 2023

Timmerman gezocht voor Inbouwkast

Ik zoek een timmerman die een inbouw kast kan maken voor wasmachine en droger op zolder. Schoenenkast onder trap.


Klussen Zwijndrecht
vrijdag 18 augustus 2023

Timmerman gezocht: Nieuw tuinhuis (3,25 bij 2 m)

Ik zoek een timmerman die mijn oude tuinhuis kan vervangen voor een nieuwe. Het oude tuinhuis is 3,25 bij 2m, en 2,25m hoog. Het hout is echter verrot en moet vervangen worden, evenals het dak (mogelijk asbest?). Fotootje is bijgevoegd van het oude tuinhuis.


Timmerwerk Den Haag
dinsdag 01 augustus 2023

Timmerman nodig

Timmerman nodig om 6 Stompe binnendeuren af te hangen.


Timmerwerk Nijmegen
dinsdag 18 juli 2023

Timmerman 2 deuren afhangen.

Ik zoek een timmerman die 2 deuren met glas kan afhangen zitten nu boarddeuren in stompe uitvoering.scharnieren aanwezig.moeten vervangen worden.incl sluitwerk.


Klussen Landgraaf
woensdag 14 juni 2023

Timmerman inhuren voor vervangen zijborden kleine dakkapel

Het vervangen van 1 of 2 zijborden van een kleine dakkapel


Timmerwerk Wijlre
donderdag 12 januari 2023

Timmerman voor advies en plaatsen schuifpui of openslaande deuren

Wil graag mijn raam en kozijnen vervangen voor openslaande deuren of schuifpui aan de achterkant van mijn woning.


Kozijnen, deuren en dakramen Goedereede
woensdag 12 oktober 2022

Timmerman gezocht om houten openslaande terrasdeuren te vervangen

Ik ben op zoek naar houten openslaande / naar buiten draaiende terrasseren voor in mijn kozijn. De deuren zijn uit 1920 en ik kan er helaas geen dubbel glas in zetten. Het kozijn is verder nog redelijk nieuw, met HR glas en in prima staat. Ik wil daarom graag degelijke nieuwe deuren laten maken met minstens HR++ glas. De maten van de deuren zijn: b 152 cm x h 255 cm x d 4,7 cm Het paneel zit op 44cm hoogte en raam om 46 cm (buitenmaten). Graag ontvang ik een prijsindicatie en levertermijnen. Ik hoop de dieren eind oktober te kunnen plaatsen. Alvast veel dank, groet Sanne Giphart.


Kozijnen, deuren en dakramen Haarlem
maandag 05 september 2022

Timmerman voor verschillende klussen

1. Aftimmeren plafond dakkapel met schrootjes (exclusief materiaal) 2. Aftimmeren (sluiten) schuine kant dak met schrootjes (exclusief materiaal) 3. Repareren (corrigeren) plankenvloer. Het beschadigde stuk moet eruit worden gehaald. Er moet op de dan ontbrekende stukken een ondervloer worden gelegd en daarna moeten die stukken opgevuld worden met vloerplanken mes in groef van de zelfde dikte en breedte. Bij de afwerking worden die door mijzelf geschuurd en geschilderd ( klus is exclusief materiaal)


Verbouwing Hoorn
woensdag 27 juli 2022

Timmerman gezocht

Nieuwe post voor buiten deur. Oude deur is nog her te gebruiken , deze plaatsen. En afhangen. 2x 1punts sluiting eventueel moet hier en daar gefreesd worden. Diefstalstrip voor evt flippers.


Klussen Vlaardingen
zondag 04 april 2021

Vlieringen laten maken (timmerman)

We willen graag twee vlieringen laten maken. 1. Vliering in de houten buitenberging. De berging zit met de rechter lange kant vast aan het huis en is vanaf de oprit aan de korte kant te openen met de enige deur. De deur gaat naar buiten naar links open. De afmetingen van de berging: ongeveer 166 x 341 cm. Oppervlakte = 5,7 m2 We willen geen volledige vliering, want we moeten regelmatig bij de materialen kunnen die op de vliering komen te liggen (zoals tuingereedschap met een lange steel) zonder op de vliering te hoeven klimmen. Er moet genoeg ruimte overblijven in de berging om de spullen van de vliering te kunnen pakken. Wat zou je advies zijn? Een vliering van bijvoorbeeld 2m diep en de volle breedte van de berging? En misschien een deel met en een deel zonder vloer? 2. Vliering in de zolderkamer. Op de zolderkamer (op de tekening 'berging' genoemd) willen we een dichte vliering, dus met een vloer. We moeten incidenteel op deze vliering zijn om spullen te pakken of te plaatsen. Hier zou een stevige vliering met een luik en ladder kunnen komen. Afmetingen kamer: ongeveer 238 x 394 cm = 9,4 m2 Het gaat om een nieuwbouwhuis dat begin mei wordt opgeleverd. Begin juni zouden we de vlieringen willen laten maken. We ontvangen graag ideeën/ontwerpen en een prijsopgave.


Klussen Almere

Timmerman gezocht?

Timmerman nodig?

Offertes aanvragen