Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerman

Timmerman

Ben je opzoek naar een vakkundige timmerman die jou kan helpen bij het plaatsen van kozijnen en deuren? Of wil je graag een zoldertrap laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Timmermannen in jouw regio.

Heb je timmerwerk dat je zelf niet kan uitvoeren? Ben je opzoek naar een timmerman? 

De timmermannen via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij de bouw of renovatie van je gehele woning, maar ook bij het afhangen van deuren, het monteren van (houten) kozijnen, en traprenovaties. Indien je graag een tuinhuis of schutting laat plaatsen, dan ben je bij Casius ook op het juiste adres. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten timmerman

Je hebt een timmerklus, maar voordat je opzoek gaat naar een timmerman wil je natuurlijk eerst graag een indicatie hebben van wat het je ongeveer gaat kosten. Hieronder in de tabel gevel we een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: elk timmerbedrijf via Casius bepaalt zelf zijn prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Welk prijsniveau heeft de timmerman Per welke eenheid is de prijs berekend Wat is de prijs per eenheid
Laag prijsniveau Per uur Tussen € 25 en € 29
Middel prijsniveau Per uur Tussen € 29 en € 39
Hoog prijsniveau Per uur Tussen € 39 en € 49

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Timmermannen in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

maandag 11 oktober 2021

Renovatie van diverse woningen

Wij zijn op zoek naar een koppel Nederlands sprekende timmermannen die zelfstandig meerdere woningen kunnen renoveren. Installatie wordt gedaan. Werkzaamheden bestaan uit, houten vloeren maken, metalstud wanden en plafonds plaatsen, isoleren dak en diverse aftimmerwerk. Hoofdzakelijk in Rotterdam.


Timmerwerk Rotterdam
vrijdag 08 januari 2021

Aftimmeren dakuitbouw en dakterras

Zou u ons willen helpen bij het aftimmeren van onze dakuitbouw en het dakterras? Wij hebben namelijk een dakuitbouw en -terras laten plaatsen, maar onze aannemer heeft de klus niet afgemaakt. Ik heb een foto van hoe het er nu bij staat bijgevoegd. Hij kwam keer op keer niet opdagen en komt nu definitief niet meer. Het geheel is gelukkig inmiddels waterdicht, maar dat was het lange tijd niet. De rechterkant van de dakuitbouw moet nog worden dichtgetimmerd. Het rabat daarvoor hebben wij al liggen. Ook moet het dakje van de dakuitbouw nog worden afgemaakt. Er zit nu een dikke laag rubber op, maar - als ik mij niet vergis - moet daar nog bitumen op om het af te maken en de waterafvoer door het dakje worden geregeld. Ook ontbreken 2 of 3 terrasplanken (zoals is te zien op de foto) en ik vraag mij af of het dakterras nog tegen opwaaien aan het dak moet worden vastgemaakt. Wij hebben van de gemeente een draagkrachtberekening moeten maken. Uit dat rapport volgt dat het dakterras op een houten geraamte moet komen: dus op balken van voor naar achter en balken van links naar rechts. Op dit moment zijn volgens mij alleen balken van voor naar achter aangebracht. Kort samengevat: zou u ons hierbij - liefst op korte termijn - bij kunnen helpen? Wij zouden daarmee enorm zijn geholpen. Zo ja, wat is uw inschatting van de kosten? Alvast bedankt voor uw reactie. Overigens zijn wij ook al erg geholpen als het dak van de dakuitbouw kan worden gemaakt. Voor het timmerwerk aan de zijkant van de dakuitbouw en het dakterras kan ik natuurlijk ook apart een timmerman zoeken. Met vriendelijke groet,


Timmerwerk Amsterdam
woensdag 11 november 2020

Collega gezocht: Timmerwerk

Op verschillende projecten timmerwerk in Zeist Utrecht en amstetdam start klussen in overleg


Timmerwerk Bennekom
Offertes aanvragen