Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerman

Ben je opzoek naar een vakkundige timmerman die jou kan helpen bij het plaatsen van kozijnen en deuren? Of wil je graag een zoldertrap laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Timmermannen in jouw regio.

Heb je timmerwerk dat je zelf niet kan uitvoeren? Ben je opzoek naar een timmerman? 

De timmermannen via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij de bouw of renovatie van je gehele woning, maar ook bij het afhangen van deuren, het monteren van (houten) kozijnen, en traprenovaties. Indien je graag een tuinhuis of schutting laat plaatsen, dan ben je bij Casius ook op het juiste adres. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten timmerman

Je hebt een timmerklus, maar voordat je opzoek gaat naar een timmerman wil je natuurlijk eerst graag een indicatie hebben van wat het je ongeveer gaat kosten. Hieronder in de tabel gevel we een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: elk timmerbedrijf via Casius bepaalt zelf zijn prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Welk prijsniveau heeft de timmerman Per welke eenheid is de prijs berekend Wat is de prijs per eenheid
Laag prijsniveau Per uur Tussen € 25 en € 29
Middel prijsniveau Per uur Tussen € 29 en € 39
Hoog prijsniveau Per uur Tussen € 39 en € 49

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Timmermannen in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente opdrachten

dinsdag 10 mei 2022

Timmerwerken

In overleg met IAA deze aanvraag laten behandelen door JGE


Timmerwerk Amsterdam
zaterdag 05 maart 2022

Timmerwerk ombouwen van verwarmings radiatoren

2X Verwarmingradiatoren ombouwen maken van Praxis Cando Onderdelenzijn al binnen het houtwerk.


Timmerwerk Gorinchem
woensdag 15 december 2021

Timmerwerken: plafond verlagen, kast maken en bergruimte realiseren

Mijn een betreft het volgende: Verlagen plafond van BG en 1e verdieping a 120 m² incl. spotjes. Moet tevens geschikt zijn voor hanglampen en airco wegwerken. Verder ook benieuwd naar het maken van een kast op maat. Wij hebben een vrije hoge nok en hier willen we misschien een bergruimte laten plaatsen, dit wordt dan ongeveer 40m2.


Timmerwerk Berkel en Rodenrijs
Offertes aanvragen