Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerman

Timmerman

Ben je opzoek naar een vakkundige timmerman die jou kan helpen bij het plaatsen van kozijnen en deuren? Of wil je graag een zoldertrap laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Timmermannen in jouw regio.

De timmermannen via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij de bouw of renovatie van je gehele woning, maar ook bij het afhangen van deuren, het monteren van (houten) kozijnen, en traprenovaties. Indien je graag een tuinhuis of schutting laat plaatsen, dan ben je bij Casius ook op het juiste adres. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Timmermannen in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

vrijdag 14 augustus 2020

Groot timmerwerk in casco pand

- Ruwbouw timmerwerk leveren/plaatsen van ombouw van hangend toilet - binnenkozijnen tbv HPL deuren leveren en plaatsen van 2 binnenkozijnen voor HPL deur stomp - Aftimmeren kozijnen Aftimmeren van kozijnen 2x - Binnendeuren HPL Zwart/Wit Aankoop HPL deur 830*2115 mm met scharnieren en slot 2x - systeemwand 37,3 m2 systeemwand hoogte 3 meter leveren en plaatsen saus klaar Tussenwand keuken 5,5m lang x 3m hoog 10 cm breed - voorzetwand /Balie 6,5 m lang. 100 cm hoog +/-


Timmerwerk
woensdag 29 juli 2020

Timmerwerk Koofombouw (plafond) afzuigkap

Graag wil ik een koof laten bouwen (Hout met stucplaat) met een uitsparing voor een Plafond afzuigkap (Atag CU90554TMM) en 2 spotjes. Deze koof zal ongeveer de afmetingen moeten krijgen van 190 cm x 30 cm (afhankelijk van de afvoerslang).


Timmerwerk
dinsdag 09 juni 2020

Timmerwerk in de woning Uithoorn

Ik ben op zoek naar een timmerman voor het maken van kastjes bij onze inloop kast en verder voor het uitfrezen van de trap voor het aanbrengen van strippen om veiliger te kunnen lopen. Ook deuren naar de meterkast.


Timmerwerk
Offertes aanvragen