Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Stukadoor

Pleisterwerk

Pleisterwerk

Stoor je je aan oneffen muren? Of is je plafond toe aan een opknapbeurt? Misschien heb je net een nieuwbouwwoning gekocht. Pleisterwerk kan jouw muren het uiterlijk geven dat jij wilt. 

De stukadoors via Casius staan voor je klaar voor zowel grote of kleine stuc opdrachten. Zo zijn er specialisten in spackspuitwerk, pleisterwerk en sierpleisterwerk voor indoor stukadoors klussen, maar ook vakmannen voor buiten stuc klussen in combinatie met isolatiewerk.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten pleisterwerk

De prijs verschilt per soort stucwerk, maar is ook afhankelijk van bijvoorbeeld de dikte van het stucwerk. Is er bijvoorbeeld een ladder of steiger nodig om het werk uit te voeren, dan kan de prijs ook hoger liggen.
Hieronder staat een overzicht van de gemiddelde kosten per soort stucwerk. Dit zijn richtprijzen.

Let op: de stukadoors via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Pleisterwerk Prijs per m²
Spackspuitwerk €9
Rustiekputz €10
Behangklaar stucen €11
Spachtelputz €12
Glad pleisterwerk €14
Sausklaar stucen €15
Granol €15
Raapwerk €18

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan.

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is een egaal soort stucwerk dat aangebracht wordt op zowel muren als plafonds. Van alles soorten stucwerk, wordt pleisterwerk het vaakst gekozen. Deze afwerking brengt de stukadoor handmatig aan op de bestaande ondergrond. 

Meestal is het voldoende om één laag aan te brengen, maar heb je oneffenheden in de muren, dan is het soms nodig om meerdere lagen stucwerk aan te brengen voor een mooi egaal resultaat.
Als je beschadigingen aan de muur hebt, dan is dat met dit soort stucwerk snel te repareren. Ook is dit soort stucwerk ideaal voor behangklaar stucen of sausklaar stucen. 


Is glad pleisterwerk wat je zoekt? De stukadoors via Casius staan voor je klaar om je van informatie te voorzien en gratis en vrijblijvend tot drie prijsopgaven op te maken.

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen