Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
191 Stucwerk

Pleisterwerk

Pleisterwerk

Stoor je je aan oneffen muren? Of is je plafond toe aan een opknapbeurt? Misschien heb je net een nieuwbouwwoning gekocht. Pleisterwerk kan jouw muren het uiterlijk geven dat jij wilt. 

De stukadoors via Casius staan voor je klaar voor zowel grote of kleine stuc opdrachten. Zo zijn er specialisten in spackspuitwerk, pleisterwerk en sierpleisterwerk voor indoor stukadoors klussen, maar ook vakmannen voor buiten stuc klussen in combinatie met isolatiewerk.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten pleisterwerk

De prijs verschilt per soort stucwerk, maar is ook afhankelijk van bijvoorbeeld de dikte van het stucwerk. Is er bijvoorbeeld een ladder of steiger nodig om het werk uit te voeren, dan kan de prijs ook hoger liggen.
Hieronder staat een overzicht van de gemiddelde kosten per soort stucwerk. Dit zijn richtprijzen.

Let op: de stukadoors via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Pleisterwerk Prijs per m²
Spackspuitwerk €9
Rustiekputz €10
Behangklaar stucen €11
Spachtelputz €12
Glad pleisterwerk €14
Sausklaar stucen €15
Granol €15
Raapwerk €18

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

stukadoor muur

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is een egaal soort stucwerk dat aangebracht wordt op zowel muren als plafonds. Van alles soorten stucwerk, wordt pleisterwerk het vaakst gekozen. Deze afwerking brengt de stukadoor handmatig aan op de bestaande ondergrond. 

Meestal is het voldoende om één laag aan te brengen, maar heb je oneffenheden in de muren, dan is het soms nodig om meerdere lagen stucwerk aan te brengen voor een mooi egaal resultaat.
Als je beschadigingen aan de muur hebt, dan is dat met dit soort stucwerk snel te repareren. Ook is dit soort stucwerk ideaal voor behangklaar stucen of sausklaar stucen. 

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente pleisterwerk aanvragen

vrijdag 22 oktober 2021

Wanden stucen 240m2 en plafond 50m2

Ik wil graag mijn woning opnieuw laten stucen. De wanden zijn 240m2 en het plafond is 50m2. De afwerking mag met glad pleisterwerk.


Stucwerk en spackspuiten Den Haag
donderdag 21 oktober 2021

Nieuwbouwwoning stuken

Nieuwbouwwoning waarbij we beneden het plafond strak willen hebben en met latex gespoten. Een bijkeuken en 2 grote slaapkamers met spuitstuc denken we. kunnen jullie ook in kleur spuitwerk leveren? wanden Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten Kerkdriel
donderdag 21 oktober 2021

Woning uit 1974 stucen

Wij hebben een bestaande woning gekocht op bovengenoemd adres. Alle binnenmuurtjes zijn gemetselde stenen muren. Stenen zijn geverfd. We willen deze muurtjes glad stucen. Plafond moet ook gestucd worden wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Hoog Keppel
woensdag 20 oktober 2021

Stucwerk aan bestaande woning 95m2

Wij hebben een bestaande woning met trap en woonkamer plus gang en boven gang plus plafond wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 65


Stucwerk en spackspuiten Rijswijk
woensdag 20 oktober 2021

bestaand appartement stucen 150m2

wij hebben bestaand appartement gekocht en na het verwijderen van een tussenmuur en slopen van badkamer en keuken moeten het plafond en wanden opnieuw gestukt en gespoten worden wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 100


Stucwerk en spackspuiten Leiden
maandag 18 oktober 2021

Stucwerk nieuwbouw 150m2

Wij krijgen een huurwoning, deuren zijn behangklaar. Wij willen graag de muren afgewerkt hebben zodat zij glad zijn maar mag ook een hele kleine korrel hebben. Zou u misschien 2 offertes kunnen maken voor 1 glad stucwerk en 2 kleine korrel. wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Alkmaar
maandag 18 oktober 2021

Stucwerk nieuwbouwwoning 270m2

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag de wanden laten stucen en spuiten. De woning wordt behangklaar opgeleverd, maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe de plafonds worden opgeleverd. We willen de muren niet wit laten spuiten maar in een lichtbeige/zand kleur. De vierkante meters zijn voor de begane grond en de eerste verdieping. Ik vraag me af of ik zo alles goed heb berekend. Het zal niet helemaal kloppen want we willen ook het trapgat laten stucen en bijvoorbeeld de koof die we in de keuken laten plaatsen. Ik voeg graag een tekening toe zodat jullie wellicht kunnen meekijken. wanden Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Apeldoorn
zondag 17 oktober 2021

Dakterras stucen 20m2 pleisterwerk

Ik wil graag 20m2 wanden laten stucen. Het moet afgewerkt worden met pleisterwerk. Het gaat om een dakterras buiten.


Stucwerk en spackspuiten Amsterdam
zondag 17 oktober 2021

Stucwerk bestaand huis

We hebben een huis uit 2012 wat we willen opfrissen met vers stucwerk wanden Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Utrecht
Offertes aanvragen