Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
191 Stucwerk

Pleisterwerk

Stoor je je aan oneffen muren? Of is je plafond toe aan een opknapbeurt? Misschien heb je net een nieuwbouwwoning gekocht. Pleisterwerk kan jouw muren het uiterlijk geven dat jij wilt. 

De stukadoors via Casius staan voor je klaar voor zowel grote of kleine stuc opdrachten. Zo zijn er specialisten in spackspuitwerk, pleisterwerk en sierpleisterwerk voor indoor stukadoors klussen, maar ook vakmannen voor buiten stuc klussen in combinatie met isolatiewerk.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten pleisterwerk

De prijs verschilt per soort stucwerk, maar is ook afhankelijk van bijvoorbeeld de dikte van het stucwerk. Is er bijvoorbeeld een ladder of steiger nodig om het werk uit te voeren, dan kan de prijs ook hoger liggen.
Hieronder staat een overzicht van de gemiddelde kosten per soort stucwerk. Dit zijn richtprijzen.

Let op: de stukadoors via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Pleisterwerk Prijs per m²
Spackspuitwerk €9
Rustiekputz €10
Behangklaar stucen €11
Spachtelputz €12
Glad pleisterwerk €14
Sausklaar stucen €15
Granol €15
Raapwerk €18

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Pleisterwerken

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is een egaal soort stucwerk dat aangebracht wordt op zowel muren als plafonds. Van alles soorten stucwerk, wordt pleisterwerk het vaakst gekozen. Deze afwerking brengt de stukadoor handmatig aan op de bestaande ondergrond. 

Meestal is het voldoende om één laag aan te brengen, maar heb je oneffenheden in de muren, dan is het soms nodig om meerdere lagen stucwerk aan te brengen voor een mooi egaal resultaat.
Als je beschadigingen aan de muur hebt, dan is dat met dit soort stucwerk snel te repareren. Ook is dit soort stucwerk ideaal voor behangklaar stucen of sausklaar stucen. 

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente pleisterwerk aanvragen

maandag 16 mei 2022

Wanden glad stucen ~150m2

Zoek een vakman voor het glad stucen van de wanden, dit gaat om ~150m2. wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Heerenveen
maandag 16 mei 2022

Wanden split level woning glad stucen ~110m2

Huis met wanden van spachtelputz, glad stucen voor verkoop. Het gaat om ~110m2. wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60


Stucwerk en spackspuiten Alphen aan den Rijn
maandag 16 mei 2022

Wanden~55m2 en plafonds~40m2 glad stucen

Wij zoeken een stukadoor voor het stucen van de wanden en plafonds van de benedeverdieping. Bij de wanden gaat het in totaal om ~55m2 en bij de plafonds ~40m2. wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten Hellevoetsluis
zondag 15 mei 2022

Wang glad stucen 14m2

Zoek een stukadoor voor het glad stucen van een wand. De wand is 5mtr lang x 2.80m hoog. wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Den Haag
zondag 15 mei 2022

Wanden(~15m2) en plafond(~10m2) washok stucen

Ik zoek een stukadoor die de wanden en plafond van mijn washok kan stucen. Bij de wanden gaat het om ~15m2 en bij het plafond ~10m2. wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)


Stucwerk en spackspuiten Lisse
vrijdag 13 mei 2022

Stucen woonkamer

1x wand 1.80 bij 2.20 (oude gasbeton blokken) boven lambrisering 1x wand 2.60 bij 3.00 (oud metselwerk) wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 20


Stucwerk en spackspuiten Amsterdam
donderdag 12 mei 2022

Slaapkamer wanden strak stucen (~35m2)

Wij hebben ons huis ongeveer 10 jaar geleden gekocht. Afgelopen februari hebben wij waterschade gehad waardoor de 5 wanden gedeeltelijk zijn beschadigd. Voordat deze weer gesausd worden moet er eerst weer strak gestuukt worden. We hebben nog niet specifiek een datum wanneer het moet gebeuren dus de datum in juli is fictief. wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Lent
woensdag 11 mei 2022

Wand in de slaapkamer glad stucen ~7,5m2

1 wand in de slaapkamer moet glad gestuct worden. De muur is 3m x 2,5m. wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Capelle aan den IJssel
dinsdag 10 mei 2022

Nieuwbouwwoning plafond stucen + latex spuiten (~75m2)

Ik zoek een stukadoor om de ruwbouw betonnen panelen glad af te werken. plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten Puttershoek
dinsdag 10 mei 2022

Wanden en plafond stucen (~240m2)

Ik heb momenteel oud stucwerk op de wanden en het plafond. Hier wil ik graag glad pleisterwerk overheen (strak), zodat we daarna nog kunnen sauzen. Voor de wanden is het 160m2 en het plafond 80m2.


Stucwerk en spackspuiten Arkel
dinsdag 10 mei 2022

Wanden glad stucen (~20m2)

Wij hebben een nieuwe kantine bestaande uit ytongblokken, deze willen we glad gestuc hebben. wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Gorinchem
dinsdag 10 mei 2022

Nieuwbouw stucen (320m2)

Wij hebben een nieuwbouw woning en de muren worden behang klaar opgeleverd. Deze willen we gestuct hebben. In totaal 300m2 met plafond. wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten Breda
dinsdag 10 mei 2022

Woonkamer muur stucen (~15m2)

De woonkamer is verbouwd. Hierdoor zitten er een aantal gaten in de muur. Deze zijn gevuld en wil ik laten stucen, zodat alle vier de muren strak en sausklaar zijn. wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Den Haag
dinsdag 10 mei 2022

Halletje stucen (~45m2)

Ik zoek een stukadoor die voor mij wat wanden en een plafond kan stucen in de hal. Er hoeft niks van de muren afgehaald te worden. wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Stucwerk en spackspuiten Hoofddorp
maandag 09 mei 2022

Muur opnieuw stucen (7,5m2)

Een muur van ongeveer 3 bij 2,5 die een nieuw laagje nodig heeft. Op sommige plekken heeft de stuc na 7 jaar losgelaten. wanden Vierkante meter: 7,5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Amsterdam
maandag 09 mei 2022

stucen logeerkamer

Wij willen de logeerkamer renoveren door muren en plafond te laten stucen. 50 m2. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex als het kan muren in kleur.


Stucwerk en spackspuiten Utrecht
maandag 09 mei 2022

Wanden in nieuwbouwwoning stucen (~180m2)

Ik zoek een stukadoor die de wanden in mijn nieuwbouwwoning glad kan stucen. wanden Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Als de offerte en het werk naar wens is dan heb ik meer werk. Het zijn namelijk 22 appartementen.


Stucwerk en spackspuiten Velserbroek
maandag 09 mei 2022

Wanden stucen van nieuwbouwwoning (~40m2)

De muren dienen gestuct te worden van mijn nieuwbouwwoning. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Amsterdam
zondag 08 mei 2022

Boven verdieping stucen

Het granol in de slaapkamer glad stucen, de erker stucen, en de plafonds op de 1e etage. 35 m2. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Vlaardingen
zondag 08 mei 2022

Plafonds glad stucen ~80m2

Wij willen een aantal plafonds in onze woning glad laten stucen, het gaat in totaal om ~80m2. plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 80


Stucwerk en spackspuiten Middenbeemster
zondag 08 mei 2022

Plafond en steenstrips glad stucen (~50m2)

Wij hebben een nieuwe woning gekocht (bouwjaar 2019) waarvoor wij graag het plafond van de woonkamer en de steenstrips in de woonkamer (zie foto’s) glad willen laten stucen. plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten Kerkdriel
zondag 08 mei 2022

Plafond stucen (~20m2)

Het gaat om 20 m2 plafond in een slaapkamer, dit wil ik laten stucen. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Gouda
zondag 08 mei 2022

Nieuwbouw stucen (~130m2)

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht en wil hiervan de wanden en plafond laten stucen in augustus. wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten De Goorn
zaterdag 07 mei 2022

Wanden gang stucen (80m2)

Wij hebben een pastorie uit 1912, graag ontvangen wij een offerte voor het stucwerk van de wanden in de gang boven en beneden. Het gaat in totaal om ~80m2. wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 25


Stucwerk en spackspuiten Goudswaard
zaterdag 07 mei 2022

Benedenverdieping stucen (~30m2)

We hebben nu muren met een groefje erin en willen ze graag glad gestuct hebben. Het gaat om een halletje en de woonkamer/keuken van een rijtjeswoning. wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Lobith
zaterdag 07 mei 2022

Wanden ~30m2 + plafonds ~50m2 glad stucen

Wij zoeken een een stukadoor die de wanden en plafond van de zolder en de woonkamer kan stucen. Wij willen dit glad laten stucen. Bij de wanden gaat dit in totaal om ~30m2 en bij de plafonds ~50m2. wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten Zeist
vrijdag 06 mei 2022

Stucen van wanden en plafond (~100m2)

Ik heb momenteel gaten in het huidige stucwerk en dit moet even opnieuw gedaan worden. wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Wijk aan Zee
vrijdag 06 mei 2022

Wanden(~40m2) en plafonds(~60m2) glad stucen

Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen en onze vliering laten verlagen. Op de bovenste etage moet dus het gehele plafond afgewerkt worden en zo ook de wanden waaraan gewerkt is. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 50


Stucwerk en spackspuiten Zoeterwoude
vrijdag 06 mei 2022

Oud stucwerk reparatie

wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Rotterdam
donderdag 05 mei 2022

Wanden + plafond glad stucen

Stucwerk nodig nadat er een nieuwe achterpui geplaatst is en er nieuwe bedrading in de muren geplaatst is. Plafond gelijk glad mee stucen, want dit is nu een soort spachtelputz. wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten Westmaas
Offertes aanvragen