Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Enschede

Isolatie - Enschede

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Enschede?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bentelo, De Lutte, Denekamp, Diepenheim, Eibergen, Geesteren, Glane, Haaksbergen, Haarlo, Losser, Neede, Oldenzaal, Rekken of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Enschede aanvragen

Recente opdrachten uit Enschede

vrijdag 08 januari 2021

Wanden isoleren

We zoeken naar een manier om onze woonkamer en mogelijk de rest van het huis te isoleren. Diverse deskundigen zijn langsgeweest en geven wisselende adviezen over hoe dit te doen. De spouw vullen lijkt niet haalbaar in verband met oude en vervallen isolatiemateriaalresten. Ook moet er ws naar de ramen worden gekeken. (Oud dubbelglas). Is ongeveer 20 a 25 m2 wat aan de binnenkant moet worden geïsoleerd. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
dinsdag 24 november 2020

Wanden tegen geluid isoleren

Betreft een twee-onder-een-kap woning uit de jaren 70. Het lijkt erop dat een geluidslek is met de buren. Ik kan men op de trap erg goed horen. Is het mogelijk om de ruimte tussen de muren te isoleren? (zonder dat er voorzetwanden of ed. worden gebruikt).


Isolatie
dinsdag 27 oktober 2020

Plafond van café isoleren tegen geluid

Ik heb een cafébedrijf met live muziek. Boven zitten twee bewoners. Graag laat ik het plafond tegen geluid isoleren. Het gaat om 40 m2.


Isolatie
Offertes aanvragen