Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken

Wil je graag rolluiken laten plaatsen door een specialist en wil je graag weten wat het kost? Lees dan verder voor meer informatie. Vraag tot wel 3 gratis en vrijblijvende offertes aan.

Ben je opzoek naar zonwering dat zowel inbraakwerend is als isolerend? Misschien zijn rolluiken dan iets voor je. 

De vakmannen via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij het aanschaffen en installeren van rolluiken. Wil je daarnaast ook binnenzonwering? Geen probleem, de zonweringspecialisten via Casius helpen je er graag bij. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je rolluiken wil laten plaatsen? Wil je graag dat een zonweringspecialist bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Rolluiken kosten

Wil je rolluiken kopen? Dan is het goed om te weten dat de rolluiken prijzen gemiddeld beginnen bij €200 en kunnen oplopen tot €1.000. Dit is inclusief de prijs voor de rolluiken montage. Het formaat, het materiaal (kunststof/ aluminium) en de manier van bedienen (elektrisch of handmatig) spelen ook mee in de uiteindelijke prijs. Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Factor Prijs Opmerking
Rolluik (1-4 meter breed) €100 - €700 Kunststof of aluminium
Handmatige bediening €30 - €50
Elektrische bediening €50 - €300
Montagekosten €100 - €300

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Rolluiken 1

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Voordelen en nadelen rolluiken

Voordelen

 • Ze werken verduisterend en zonwerend;
 • Ze hebben een isolerende werking;
 • Ze zijn geluiddempend;
 • Ze maken het lastig voor inbrekers.

Nadelen

 • Het geeft lawaai bij heftige regen;
 • Het daglicht is niet te reguleren.

Rolluiken bedienen: elektrisch of handmatig?

Rolluiken kan je op verschillende manieren bedienen: 

 • Compleet handmatig
 • Elektrisch bedienen per rolluik
 • Alle rolluiken tegelijkertijd bedienen 

Wil je elektrische rolluiken? Dan kan je een wandschakelaar, afstandsbediening of een tijdklok gebruiken. Een andere mogelijkheid is rolluiken op sensoren. De sensoren van de rolluiken reageren op wind, zon of regen.

3 soorten rolluiksystemen

Wanneer je rolluiken als zonwering wil aanschaffen kan je kiezen uit drie soorten rolluiksystemen: 

 1. Voorzetrolluiken
 2. Inbouwrolluiken 
 3. Opbouwrolluiken

 

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken hebben de eigenschappen: 

 • Geschikt voor een bestaande woning
 • Een minder strakke uitstraling 

Voorzetrolluiken zijn eenvoudig te plaatsen bij bestaande ramen en deuren. Er is namelijk weinig breekwerk nodig. Het plaatsen van deze rolluiken is op twee manieren mogelijk: 

 1. Voorzetrolluiken op het kozijn monteren: Hierbij worden de rolluiken op je kozijn gemonteerd. De kast en de geleiders zitten hierbij op de muur. In het huis zijn ze dus niet zichtbaar, maar aan de buitenkant is het minder strak.  
 2. Voorzetrolluiken in het kozijn monteren: Hierbij worden de rolluiken in je kozijn gemonteerd. Hierdoor vallen de kast en de geleiders dus in het kozijn. Daardoor ziet het er aan de buitenkant strakker uit. Aan de binnenkant valt de kast deels over het raamkozijn, daardoor zie je het in huis wel.

 

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken hebben de eigenschappen:

 • Dat ze populair zijn bij nieuwbouwwoningen
 • Minder geschikt zijn voor bestaande woningen

Inbouwrolluiken worden steeds populairder in Nederland. Ze worden vooral geplaats bij nieuwbouwwoningen. Ze worden gemonteerd achter de buitengevel, boven de deur- of het raamkozijn. De kast van de rolluik is hierdoor volledig weggewerkt. Wil je toch een inbouwrolluik bij een bestaande woning? Dan is er veel breekwerk nodig. Hierdoor kiezen de meesten toch voor een voorzetrolluik of een opbouwrolluik. 

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken hebben de eigenschappen:

 • Dat ze geschikt zijn bij het vervangen van de huidige kozijnen
 • Ze duurder zijn dan voorzetrolluiken wanneer je geen nieuwe kozijnen laat plaatsen

Wil je de kozijnen vervangen en ben je ook opzoek naar zonwering? Opbouwrolluiken zijn dan een goede optie. Deze rolluiken worden namelijk tegelijkertijd met de nieuwe kozijnen geplaatst en vormen samen een geheel. Wat het verschil is met inbouwrolluiken is dat opbouwrolluiken op het kozijn worden geplaatst en niet achter de gevel, maar ze toch relatief netjes weggewerkt zijn.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

 • Vakbekwaamheid & ervaring;
 • Klanttevredenheid;
 • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor rolluiken

maandag 24 januari 2022

Dubbelzijdige nokverhoging (6m breed)

Wij zijn op zoek naar een vakman. Het gaat om een dubbelzijdige nokverhoging over de volle breedte van de woning (6m). Wij hebben nog geen vergunning hiervoor in bezit. Met kunststof kozijnen hr++ beglazing, 2x draaikiep raam binnen draaiend beide kanten. Ook met een rolluik en geïsoleerd. De buitenzijde willen we in kunststof afgewerkt en de binnenzijde sausklaar opgeleverd. Huidige platen kunnen asbest bevatten. 1 zijde zijn zonnepanelen aanwezig.


Dakkapelbouw Geldrop
zaterdag 22 januari 2022

Houten dakkapel 4,20m breed woonklaar

Ik ben opzoek naar een dakkapel. De oplevering van de binnenzijde graag woonklaar. Inclusief rolluik en als het mogelijk is afwerken. We willen de afwerking van hout en de kozijnen ook. Afmetingen: Hoog 175x Breed 420x Schuin 39.


Dakkapelbouw Rijswijk
zondag 16 januari 2022

Woning afstand bestuurbaar maken

Ik wil graag dat mijn gehele huis afstandbestuurbaar wordt. Denk hierbij aan het automatiseren van mijn lichten, cv, rolluiken, apparatuur en dergelijke.


Elektra en groepenkast Enschede
zondag 16 januari 2022

2 ramen en kozijnen vervangen door kunststof

We zitten eraan te denken om 2 kozijnen te vervangen (van hout naar kunststof), incl glas. Zoals op de foto te zien dient er een ventilatie rooster in te zitten. Ook willen we graag een hor aan de buitenzijde, dus het raam moet naar binnen opengaan. Tot slot zouden we een raming willen voor rolluiken. De afmetingen van beide ramen zijn: Volledige gat: 97cm breed en 132cm hoog Raam zelf: 86x123 We zouden graag een complete kostenraming ontvangen.


Kozijnen, deuren en dakramen De Meern
dinsdag 11 januari 2022

Enkelzijdige nokverhoging (5,5m breed)

Wij willen een enkelzijdige nokverhoging realiseren van ongeveer 5,5 meter breed. En voorzien van rolluiken. Geïsoleerd volgens de huidige standaard. De buitenzijde willen we het liefst in kunststof afgewerkt hebben, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Het komt aan de achterzijde van de woning en ik weet niet dus niet zeker of dit wel vergunninsvrij is, indien nodig dan wil ik dit graag aanschaffen mbv de vakman.


Verbouwing Poortugaal
maandag 10 januari 2022

Dakkapel plaatsen achterzijde (9,5m breed)

We zijn op zoek naar een dakkapel van z'n 9,5 a 10 meter lang, van kunststof met een houtlook (keralit). De bovenverdieping moet nog ingericht worden dus er staan momenteel nog geen muren. Bijgevoegd een foto ter verduidelijking. In de badkamer, die z'n 3.5 meter breed wordt willen we 1 of 2 ramen open kunnen, met draaikiep. In 1 raam willen we een hor. In de slaapkamer willen we links van de rechtse houten spant ons bed neerzetten, en ergens tussen de 2 spanten in komt nog een dunne muur om een inloopkast te creëren. In de inloopkast willen we minimaal 1 raam, draai kiep. Aan de kant van de slaapkamer waar het bed staat willen we van de ramen, 1 raam met hor en 2 of 3 draaikiepramen. Overigens mogen alle kozijnen ook van kunststof en de binnenzijde mag casco opgeleverd. Kunt u voor ons een prijsindicatie hiervoor maken? En is het ook mogelijk om hier rolluiken bij te bestellen? Dan graag hiervoor een aparte prijsindicatie. De dakkapel hoeft niet afgewerkt te worden aan de binnenkant.


Dakkapelbouw Weert
vrijdag 24 december 2021

Enkelzijdige nokverhoging (4m breed)

Wij willen een enkelzijdige nokverhoging van 4m breed, 3 vlaks kozijn, twee openslaande ramen van meter breed links en rechts en dan in het midden een raam van twee meter breed. Nokverhoging van kunststof houtlook, kozijnen van hout. Geen rolluiken, wel elektrische zonnewering aan buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
maandag 13 december 2021

Reparatie stucwerk 25m2

De elektriciteit van de rolluiken moet binnenshuis aangepast. Daarbij zal het huidige gladde stucwerk beschadigd raken. wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 25


Stucwerk en spackspuiten Noordwijk
zondag 12 december 2021

type bungalow stucen buitenmuren

Het is momenteel grof baksteen metselwerk met ramen en rolluiken. M2 is een schatting. Graag meteen in kleur wit met ademend stucwerk. Graag uw mogelijkheden. buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz


Stucwerk en spackspuiten Papenhoven
maandag 29 november 2021

Dakkapel plaatsen achterzijde (~4,50m breed)

Ik wil aan de achterzijde van mijn huis een dakkapel plaatsen (maximale afmeting binnen het toegestane, waarschijnlijk 4,5m). Het overstrijkt 2 kamers, dus er moet een 'blind' stuk tussen. Materiaal: Kunststof en inclusief de kozijnen en rolluiken. De binnenzijde wil ik casco of woonklaar, maakt mij niet zo veel uit.


Dakkapelbouw Noordwijk
maandag 29 november 2021

Dak renoveren incl. isoleren (~48m2) + dakkapel plaatsen (4m breed)

Ik wil een geheel nieuw dak incl. isolatie laten aanleggen. Het is een schuin dak met dakpannen, die ook vervangen mogen worden. De oppervlakte van het dak is ongeveer 48m2, grofweg geschat. Ook wil ik een kunststof dakkapel laten plaatsen met rolluiken, met kunststof kozijnen. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd. Het dakkapel zal ongeveer 4m breed worden.


Dakdekken en dakreparaties Helmond
zondag 21 november 2021

Verplaatsen en extra aanleg wandcontactdozen

In te verbouwen slaapkamer dienen 2 wandcontactdozen verlaagd te worden en daarnaast dienen 2 extra wandcontactdozen te worden aangelegd. Voor 1 van deze, zou het een 4 punt contactdoos moeten worden ivm aansluiten rolluik en zonwering. Totale afstand tussen bestaande en nieuwe contactdozen is max 4m.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
woensdag 10 november 2021

Dakraam plaatsen

Op zolder in schuine gedeelte wil ik een schuin dakraam hebben 78*98 cm in houten transparante aflak met handmatig rolluik bruin. Wat zijn de kosten hiervoor? Voor badkamer een wit kunststof schuin dakraam 78*98 cm met rolluik handmatig in bruin.


Kozijnen, deuren en dakramen Tilburg
woensdag 10 november 2021

Beveiliging huis en rondom huis

1. Camera en verlichting achter (motion detector). 2. Camera en verlichting voor (motion detector) 3. Camera’s smart maken wat zijn de mogelijkheden 4. Plaatsen van rolluiken ramen op de achtergevel/voorgevel. Liefst ook bij dakkapel als dat mogelijk is. 5. Algemeen Controle en upgrade hang en sluit werk. 6. Controle ramen voorkant huis op kwaliteit beveiliging. 7 alarminstallatie met afschrikmiddel maken voorkant. Bijv. sirene. 8. Camera is misschien overdreven aan de gevel. Graag advies. 9 Afschrikmiddel voor kat die vaak langskomt om leefgebied af te bakenen. 10. Goede verlichting algemeen. 11. algemene vraag rondom beveiliging brandgangen met branddeur inbraak preventie. Waar moet ik zijn?


Elektra en groepenkast Almere
woensdag 10 november 2021

3 Dakkapellen plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons 3 dakkapelen kan plaatsen. 2 dakkapellen van 250cm breed en 1 dakkapel van 200cm breed. 2 keer 250 cm rolluiken, alles kunststof met rabbatdelen en dit geldt ook voor de kozijnen. De binnenzijde willen we graag casco opgeleverd hebben. Overigens zijn wij nog niet in het bezit van een vergunning, dit zouden we graag mbv de vakman willen aanschaffen als dat mogelijk is.


Dakkapelbouw Renswoude
donderdag 28 oktober 2021

Dakkapel plaatsen (4,5m breed)

Ik wil graag een impel dakkapel laten plaatsen van kunststof, inclusief de kozijnen. Dit graag sausklaar opgeleverd. De breedte wordt 4,5 meter en het dak is 30 graden. Gewoon kiep kantel ramen en geen rolluiken etc, gewoon simpel.


Dakkapelbouw Oud Beijerland
maandag 25 oktober 2021

Dakkapel plaatsen + eerste verdieping uitbouwen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor een dakkapel van 5 meter met 5 ramen waarvan 3 draai/kiep. Rolluiken. Daarnaast willen we graag weten wat het kost om de eerste verdieping uit te bouwen. Wij hebben geen vergunning nodig, de afwerking aan de buitenzijde willen wij van kunststof, De afwerking aan de binnenzijde willen wij nog in overleg met de vakman doen. Wij hebben er graag kunststof kozijnen in gewild. Het uitbouwen van de eerste verdieping: Dit kan dan op de bestaande aanbouw van de begane grond. De afmeting zal 4 meter bij 6 meter zijn. De afwerkingen aan buitenzijde en de binnenzijde willen wij in overleg doen met de vakman. Wij hebben dus al kozijnen en deze willen wij behouden. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kerkrade
zondag 24 oktober 2021

Dakopbouw met nokverhoging achterzijde woning

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een dakopbouw met nokverhoging. Type woning: Hoekwoning Dakhelling: 30? Voorzijde opbouw raampartij. I.v.m. opsplitsen zolder wil ik naast vast ramen, naar binnen open slaande ramen en rolluiken. Buitenzijde muurkant zal i.v.m. straatbeeld moeten worden opgemetseld. ( de zijkant van de woning) Mijn directe buren hebben al een opbouw met nokverhoging. De binnenzijde willen wij graag in overleg met de vakman bespreken. De kozijnen graag in overleg met de vakman. Aan de buitenzijde graag handmatige rolluiken. De opbouw mag met radiatoren verwarmd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sliedrecht
dinsdag 19 oktober 2021

Aluminium elektrische rolluiken monteren

Wij hebben 2 elektrische rolluiken voor 2 ramen 1 voor een keukenraam is: 2400 centimeter En 1 voor de woonkamer raam is: 2960 centimeter Wij zoeken alleen voor het verrichten van de montage Deze werken met een draai schakelaar


Klussen Emmer Compascuum
woensdag 06 oktober 2021

Dakkapel op achterzijde woning plaatsen

Graag een geïsoleerde dakkapel van 4700mm breed met kunststof kozijnen wit. Binnen kan dakkapel werken wij zelf af. Incl rolluiken rts bedoening!


Dakkapelbouw Vlaardingen
maandag 04 oktober 2021

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Is een gevel die nooit goed afgewerkt is geweest zit iets van een grof cement achtig pleister op. We willen graag een offerte om de gehele achtergevel te bekleden met pvc of iets anders wat prijstechnisch goed in mekaar zit. Zitten 5 grote ramen op met allemaal rolluiken en een aanbouw zit er tegenaan. Gelieve alles via de mail Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Tilburg
maandag 27 september 2021

Dakkapel plaatsen + Slaapkamer op zolder ~10m2

Graag een vrijblijvende offerte per mail. - Dakkapel: circa 360 cm breed met rolluik in volledig antraciet uitvoeren incl. aftimmeren. De buitenzijde geheel van kunststof, informeer mij. De binnenzijde graag sausklaar opgeleverd. - Slaapkamer realiseren, hier gaat het om het plaatsen van een tussenwand met deur. De oppervlakte van deze ruimte wordt ongeveer 10m2.


Verbouwing Culemborg
zondag 05 september 2021

8 rolluiken nalopen en 2 repareren

Ik wil 2 rolluiken laten maken, ze gaan niet meer omhoog. Rolluiken werken op zonne-energie. Zijn van Somfy. Motor draait wel maar hij gaat niet omhoog. Heb nog 6 anderen die nagelopen moeten worden


Klussen Amsterdam
vrijdag 03 september 2021

3 Dakkapellen plaatsen

Voorzijde 4,60m x 1,50m en 4,10m x 1,50m, wij zijn nog niet in bezit van een vergunning hiervoor. Achterzijde 6,20m x 1,50m Per dakkapel 2 draai/kiepramen. Incl. electr. rolluiken en horren Dakhelling 45 graden De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden, de buitenzijde afgewerkt in kunststof (keralit) en de kozijnen ook.


Dakkapelbouw Waverveen
vrijdag 03 september 2021

Houten gevelbekleding plaatsen incl. isolatie 145m2

Voorzetgevel geisoleerd. Ca. 6-10 cm isolatie. Tasta bouw huis. Voorkeur voor ecologische materialen bv schapenwol. Vensterbanken en rolluiken ook aanpassen. In welke houtsoort(en) heb je interesse?: hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...) Wil je de muren ook laten isoleren?: ja / misschien Welke oppervlakte moet bekleed worden?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Amersfoort
maandag 30 augustus 2021

Mastgoot vervangen voor bak goot i.v.m. rolluik

Wij zoeken iemand om die de mastgoot voor een ondiepe (+/- 5cm) bak goot kan vervangen i.v.m. ruimte voor rolluik


Dakgoot en regenpijp Erp
maandag 23 augustus 2021

Het vervangen van de keukendeur

Geachte heer, mevrouw, Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe keukendeur. In de bijlage heb ik een aantal foto’s van de huidige deur bijgevoegd. De maten van de deur zijn: 2.01m hoog en 0.83m breed. De maten van de ruit in de deur zijn: 0.98m hoog en 0.52m breed. Bij onze keuken is aan de buitenkant een rolluik. Hiervoor is een opzetstuk met een rail/uitsparing aan deur bevestigd. Graag willen we dit rolluik behouden, dus graag ook dit in de prijsopgaaf meenemen (eventueel voor plaatsing van een nieuw opzetstuk). De huidige keukendeur heeft een driepuntsluiting. Dit willen we graag behouden (eventueel het oude slot in de nieuwe deur plaatsen, afhankelijk van de kosten). De hordeur is ook aan vervanging toe. Kunt u aangeven of u een nieuwe hordeur kunt plaatsen? Zo ja, kunt u dit dan in de offerte opnemen. Met vriendelijke groet


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
woensdag 18 augustus 2021

Een dubbele nokverhoging op onze hoekwoning realieseren

Afhankelijk van de kosten willen we binnen één jaar een dubbele nokverhoging gaan toepassen in onze woning. Betreft een woning uit 1960, waarbij de zolder ontzettend laag is. Betreft een lengte van 6.15 bij 5.93m (aan beide zijde al 50cm afgehaald). Betreft een hoekhuis, dus de zijkant willen we gemetseld hebben. De dakopbouw zelf van kunststof, met horren en elektrische rolluiken. Schets bijgevoegd. Graag casco opleveren, wel voorbereiding elektra. Vergunning graag in onderling overleg. Bij vragen hoor ik het graag.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
donderdag 29 juli 2021

Nokverhoging + dakappel

Voor onze aanstaande woning is de wens om het huidige zolderdak (tweede verdieping) aan de achterkant te voorzien van een nokverhoging en aan de voorkant van een dakappel. Per 1 september dit jaar beschikken wij over de sleutel. De nokverhoging willen wij over de hele breedte van de woning. Deze kan geplaatst worden tussen de schoorstenen. Met betrekking tot de dakappel dienen wij ons te houden aan de maten van Patrijzenlaan nummer 6. Vanuit de gemeente is de verbouwing zoals bij nummer 6 gedaan de standaard. De buitenzijde mag in kunststof en de kozijnen ook. Voor de afwerking aan de binnenkant gaan wij graag in gesprek met u over de mogelijkheden. Qua materialen willen wij zoveel mogelijk gebruik maken van kunstof in de kleur 7016. De kozijnen blijven wit. Dakappel wordt voorzien van een elektrisch rolluik Alle kiep/kantel ramen worden voorzien van insectenhorren. Huidige hoogte van de zolder bij de nok is +/- 190cm Het dak heeft een helling van 30 graden Helaas kan ik geen zip bestanden bijvoegen. Mocht u ontwerpideeen, voorbeelden, plattegronden willen dan stuur ik deze graag per mail. Is het mogelijk om aan de hand van deze informatie een schatting te maken van de te verwachten kosten en levertijd?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vinkeveen
maandag 26 juli 2021

Grote verbouwing woning 48m2

Ik zoek een aannemer die meerdere klussen zelf kan uitvoeren : * Badkamer van 240 X 170 X 220 - afvoeren van huidige badkamer - vloer en wand tegels, bad , wasbak, toilet - plaatsing van naadloze douchewand , plaatsen van regendouche , hangtoilet , wasbak en creeren van nis opstelling plaatsen van n solidsurface wanden + plafond verleggen van wateraansluiting voor wasmachine , toilet en wasbak aansluiting * Vensterbanken vervangen - 5 stuks vensterbanken vervangen voor nader te bepalen materiaal , nu steen en nog door mij te bestellen 169x20 85x20 91x20 91 x20 91x20 Plaatsen van HR dubbelglas in ramen 6 stuks ( glas nog precies op te meten en door mij te bestellen) 150 x 67 122,4 x 53,8 150 x 63,5 149 x 63,8 123 x 50 125 x 50 * verwijderen van inpandig balkon - gelijk met stoep van 250 x 125 - plaatsen van betonvloer gelijk met woning - verwijderen van waterafvoer op dit moment onder balkon - plaatsen van nog te bestellen schuifpui dmv van ong 250 x 200 + verwijderen bakstenen muur van ong 50 cm x 200 cm - plaatsen van nog door mij te bestellen rolluik op 250 x 200 cm - plaatsen van op maat gemaakte stalen/glazen scheidingswand in woonkamer optioneel : - opruimen van puin in kruipruimte onderwoning + isoleren


Verbouwing Utrecht
Offertes aanvragen