Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Groningen

Isolatie - Groningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Groningen?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Adorp, Appingedam, Baflo, Bedum, Bierum, Briltil, Delfzijl, Eelde, Eelderwolde, Garnwerd, Gerkesklooster, Grijpskerk, Grootegast, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kloosterburen, Kommerzijl, Lauwersoog, Lauwerzijl, Leek, Leermens, Loppersum, Lucaswolde, Lutjegast, Meedhuizen, Niekerk Grootegast, Nietap, Nieuw Roden, Nuis, Oldekerk, Oostwold gem. Leek, Overschild, Paterswolde, Peize, Pieterburen, Pieterzijl, Roden, Roderesch, Sauwerd, Siddeburen, Spijk, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Tolbert, Uithuizen, Uithuizermeeden, Wagenborgen, Warffum, Westerbroek, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zevenhuizen, Zoutkamp, Zuidhorn of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Groningen aanvragen

Recente opdrachten uit Groningen

maandag 15 maart 2021

Plafond tegen geluid isoleren

Wij willen graag geluidsisolatie toepassen in ons huis omdat wij sinds kort studenten boven ons hebben wonen. We hebben een vve met de verhuurder. Het gaat om een huis uit 1935 met houten vloeren, wij willen onze kamerplafond van +/- 40 m2 isoleren. Tussen ons plafond en de vloer van de twee kamers direct daarboven zit ongeveer 20 cm ruimte. Misschien zijn cellulose vlokken met een verlaagd plafond een oplossing? Het gaat ook niet om het volledig tegenhouden van het geluid maar meer tot het bereiken van een aanvaardbaar niveau.


Isolatie
zondag 10 januari 2021

Dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren, we willen namelijk zonnepanelen plaatsen. Oppervlakte van het dak is niet bekend, we hebben pannen.


Isolatie
vrijdag 08 januari 2021

Geluidsisolatie aanbrengen slaapkamer

Het betreft een slaapkamer van 11m². Mijn bovenbuurman heeft daarboven zijn hobbykamer, waar hij voornamelijk zit. Het is extreem gehorig en wil hier dus geluidsisolatie laten plaatsen. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen


Isolatie
Offertes aanvragen