Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
vinylvloer pvc vloerbekleding

PVC

PVC

Wist je dat een PVC vloer eenvoudig in onderhoud is én in veel leefstijlen past? Geïnteresseerd in een PVC vloer? Lees gauw verder en vraag tot 3 gratis en vrijblijvende offertes aan.

Is je oude vloer aan vervanging toe? Of heb je een nieuwe vloer nodig voor in je nieuwbouw woning? Wil je een nieuwe PVC vloer laten leggen? De vloerspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel kleine als grote klussen.

Zo leggen zij niet alleen de nieuwe PVC vloer, maar helpen zij je ook met het egaliseren van de ondervloer. Heb je een kamer waar je parket in wil laten leggen? Of wil je de badkamer laten betegelen? Ook dat is geen enkel probleem voor onze vloerspecialisten. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van nuttige informatie: van handige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn kunststof parketvloeren. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Door de verbeterde techniek is een PVC vloer tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit is een van de redenen waardoor deze vloer steeds bekender en meer gebruikt wordt. 

Bij PVC vloeren kan je kiezen uit PVC laminaat en PVC tegels. Wil je je vloer in een mooi patroon laten leggen? Dat kan, je hebt ook PVC visgraat. 

Maar dat zijn niet de enige voordelen die PVC vloeren hebben: ze zijn ook zeer duurzaam, sterk, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. Deze vloerbedekking werkt geluiddempend, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw voetstappen door het hele huis hoorbaar zijn.

PVC vloeren zijn geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn en net als laminaat en parket is PVC goed te combineren met vloerverwarming.

PVC vloer kosten

De kosten voor een PVC vloer leggen, hangen van een aantal zaken af: de te leggen oppervlakte van de vloer en de materiaalkeuze.

Om je een beeld te geven van wat PVC laten leggen ongeveer kost, hebben wij hieronder een prijzenoverzicht gemaakt. De prijs per iedere legmogelijkheid is per m2.

Let op: de vloerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs per m²
PVC vloer leggen en lijmen in stroken €18 - €21
PVC vloer leggen en lijmen in een patroon €25 - €30
PVC klikvloer leggen €7 - €10

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Vloer Pvc

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Hoe wordt een PVC vloer gelegd?

Een PVC vloer kan op twee manieren worden gelegd: verlijmd of zwevend.

PVC vloer verlijmen

De PVC stroken of tegels, worden direct op de ondervloer verlijmd. Dat kan alleen als de ondergrond egaal is om oneffenheden te voorkomen. Om de ondergrond egaal te krijgen wordt vaak een egalisatiemiddel gebruikt.

Een PVC vloer verlijmen is niet makkelijk zelf te doen. Een fout is snel gemaakt als je hiermee weinig ervaring hebt. Een vakman weet hoe het gewenste legverband van de PVC vloer geplaatst moet worden. Daarom raden wij aan om hiervoor een erkende vakman in te schakelen.

Pvc vloer zwevend leggen

Wanneer een PVC vloer zwevend wordt gelegd, is dit te vergelijken met het leggen van laminaat. Het wordt daarom ook de opvolger van laminaat genoemd. De PVC stroken of tegels worden in elkaar geklikt, waardoor er dus geen lijm bij komt kijken. Hierdoor liggen de stroken los op de ondervloer. 

'Klik PVC' is eenvoudiger zelf te leggen dan 'plak PVC', maar toch is het raadzaam om een vakman de vloer te laten leggen. Je weet dan zeker dat de vloer op de juiste manier gelegd wordt en het beste resultaat krijgt, maar ook ben je hier zelf minder tijd aan kwijt.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente PVC vloer aanvragen

zondag 23 januari 2022

Beton vloer egaliseren

Een beton vloer vlak maken zo dat er plak pvc kan komen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Vaassen
zaterdag 22 januari 2022

Nieuwe dekvloer

Dit jaar gaan wij de beneden etage verbouwen. Alles gaat eruit tot aan het kale betond. Dan moet er een nieuwe beton dekvloer gestort worden. Hierop willen we graag infrarood vloerverwarming over de gehele oppervlakte 60m2 De vloer word als afwerking gestoffeerd met een PVC vloer, deze word verlijmd


Vloer leggen en vloeronderhoud Sassenheim
vrijdag 21 januari 2022

Pvc klik laten leggen 65m2

Ik wil graag klik PVC laten leggen. Het gaat in totaal om 65m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Zaandijk
dinsdag 18 januari 2022

Laminaat leggen (40m2) en pvc leggen (~15m2)

Wij zijn op zoek naar een vakman die gespecialiseerd is in het leggen van vloertjes. Het gaat bij ons om het leggen van laminaat over ongeveer 40 m2 voor de slaapkamer en overloop. En ook ongeveer 14 m2 pvc voor in de keuken. Verder hoeft er niks verwijderd te worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Oosterhout
dinsdag 18 januari 2022

PVC vloer leggen (20m2)

Ik wil pvc vloer laten leggen in de woonkamer. Dit heeft een oppervlakte van ongeveer 20m2. Wat gaat dit mij kosten?


Vloer leggen en vloeronderhoud Oosterhout
maandag 17 januari 2022

Laminaat/PVC vloer leggen (80 m²)

Ik wil graag een PVC/laminaat vloer laten leggen. Het gaat om een appartement op de 3de etage. Er is een lift. Ong 80 m2. Ik sluit plattegrond bij.er zijn geen drempels behalve bij wc en badkamer. Vloerbedekking is DM SPC tegel Sense Marble Grey van Praxis met ondervloer. Dit schaf ik zelf aan.


Vloer leggen en vloeronderhoud Aalsmeer
woensdag 12 januari 2022

Visgraat vloer leggen

Ik wil een vloer laten leggen. Hal en woonkamer visgraat laminaat/ pvc (nog niet over uit), 2 slaapkamers gewoon laminaat. Bestaande opp: ong 60m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
woensdag 12 januari 2022

PVC of laminaat leggen 75m2

Wij willen op de 1e en 2e etage pvc vloer of laminaat laten leggen. Ik zou graag een offerte ontvangen voor beide, 75 m2 gaat het om Inlc. Hoge plinten en verwijderen en afvoeren oude laminaat.


Vloer leggen en vloeronderhoud Wezep
dinsdag 11 januari 2022

Egaliseren ivm PVC

ik ben op zoek naar een prijsopgave (globaal) voor het egaliseren vaneen vloer. Betreft vloer waar de lijmkam nog zichtbaar is van de verwijderde tegels(45 m2) en waaar een aanbouw aan vast zit zonder lijmkam (15 m2) er ligt nu een houten vloer op, we willen deze dus verwijderen en laten uitvlakken voor PVC, ik gok op 3-5 mm en gemakshalve 60 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
maandag 10 januari 2022

PVC visgraat eiken vloer

Hi ik wil graag offerte voor een pvc vloer in visgraat laten leggen voor appartement van 39 vierkante meter. Nu is alles leeg en gestuked. Ondervloer liggen een soort spaanplaten is wel egaal.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
maandag 10 januari 2022

50 m² pvc vloer aanleggen

Geintregeerde pvc vloer leggen in huiskamer en gang. Het betreft ongeveer 50 m². De ondergrond is glad beton. De vloer die er nu ligt halen wij eruit. De aanschaf van de vloer regelen we zelf.


Vloer leggen en vloeronderhoud Rotterdam
maandag 10 januari 2022

55 m² vloerverwarming aanbrengen

Wil graag vloerverwarming laten aanleggen in mijn nieuwe woning op de begane grond. De oude radiatoren op de begane grond dienen te worden verwijderd. En we willen dit graag ingefreesd hebben. Vloerverwarming dient in de woonkamer, hal en keuken te worden geplaatst. Het gaat om ongeveer 55 m². Het is een zandcement ondervloer. Type vloerverwarming in overleg. Er komt een PVC vloer overheen. Dit hoeft niet gelegd te worden. Ik wil in de eerste of tweede week van maart hiermee van start gaan.


Vloer leggen en vloeronderhoud Almere
zondag 09 januari 2022

Pvclaminaat leggen & egaliseren 40m2

Ik heb in de woonkamer een plavuizen vloer en hier moet pvclaminaat geplakt worden en eventueel geëgaliseerd worden. Het gaat om 40m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Alphen aan den Rijn
zondag 09 januari 2022

Egaline smeren (130m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij egaline kan smeren, het gaat om ongeveer 130m2 in 4 verschillende ruimtes. Er komt namelijk een pvc overheen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Mijdrecht
woensdag 05 januari 2022

120 m² PVC click vloer leggen (visgraat)

Ik wil graag een PVC click vloer in visgraat (1 van de modellen van Can DO bij Praxis) laten leggen. Het leggen zal in een appartement gebeuren, in de volgende ruimtes (zie ook de plattegrond): in de woonkamer, in de hal en in beiden slaapkamers. Het te leggen oppervlak betreft ruwweg 120 vierkante meter. Vloer is op dit moment kaal, echter zal er vloerverwarming worden geinstalleerd, waarbij de voegen zullen worden dichtgesmeerd met flexibele tegellij, om de vloer weer vlak te maken. Hiermee, zou de vloer glad genoeg moeten zijn om de click pvc er direct op te leggen. Aanschaf van de vloer kan ook eventueel via de vakman. Midden maart wil ik hier graag mee van start gaan.


Vloer leggen en vloeronderhoud Rotterdam
woensdag 05 januari 2022

PVC vloer leggen na het plaatsen van een nieuwe pui (5m2)

Na het plaatsen van een nieuwe pui moet de PVC vloer weer worden “aangeheeld”. Het gaat om ongeveer 5m2. Ondervloer is beton.


Vloer leggen en vloeronderhoud Utrecht
dinsdag 04 januari 2022

PVC vloer leggen ( 60 m2)

Need to do PVC Flooring in my apartment of approximately 60 Meter square


Vloer leggen en vloeronderhoud Roermond
donderdag 30 december 2021

PVC Vloer leggen + Egalisatie (69m2)

Ik wil mijn vloer laten egaliseren en hierop klik-pvc bevestigen, met plinten langs de zijkant. De pvc vloer zal in mijn bezit zijn. Het is van belang dat het op 28 januari klaar is, zodat ik op 29 januari kan verhuizen. Op 27 januari krijg ik de sleutel, om hoe laat is echter nog niet bekend. Helaas ik m'n huidige woning maandelijks opzegbaar, vandaar de krapte. Het gaat om 69m2. Zie bijlage voor plattegrond en brochure. Uit de brochure: "De vloerafwerking moet geschikt zijn voor een ‘lage temperatuur’ vloerverwarming. Dit dient u aan te geven bij de vloerspecialist. Informeer tevens voor garanties van de vloer bij de specialist." Bij deze.


Vloer leggen en vloeronderhoud Vlissingen
maandag 27 december 2021

vloertegels, laminaat en/of pvc 96m2

Ik wil in mijn toekomstige nieuwbouwwoning (oplevering wss mei/juni) op de begane grond een tegelvloer laten leggen(ca 40 m2?), op de 1e verdieping wil ik laminaat of pvc laten leggen(ca 35 m2?) en op de zolder ook PVC laten leggen (ca 21 m2?). Ik probeer de plattegrond mee te sturen. Ik ben van plan alles bij de praxis te gaan bestellen, maar heb nog geen definitieve keuze gemaakt. Overal in huis(ook op zolder) ligt vloerverwarming. opleverdatum is nog onbekend, zo ook de 1e kijkdag en de dag waarop ik jullie kan uitnodigen om te maten te komen nemen. Ik wil graag een goede indicatie van hoeveel het gaat kosten om alles te laten leggen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Rucphen
maandag 27 december 2021

Klik PVC leggen inclusief ondervloer 50m2

50 m2 klik pvc leggen, plus staande plinten, inclusief ondervloer. zelf beschik ik over alle materialen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
zondag 26 december 2021

Vloer Laminaat 40m2

Laminaat of PVC Woonkamer, keuken en gang . Heet gaat om in totaal 40 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Vlissingen
vrijdag 24 december 2021

Klik pvc leggen 60m2

60m2 klik pvc leggen in 5 vertrekken. Tevens advies mbt ondergrond nodig


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
donderdag 23 december 2021

PVC dakvervangen

Ik heb een PVC dak van circa 65 m2 van 17 jaar oud. Het PVC begint nu hard te worden en ontstaan lekkage. Wil de pvc dakbedekking laten vervangen. En ook de isolatie met een hoog RC waarde


Vloer leggen en vloeronderhoud Capelle aan den IJssel
dinsdag 21 december 2021

PVC vloer leggen (~70m2)

Mijn moeder krijgt een appartement met vloerverwarming. Hier wil ze graag een PVC vloer overheen laten leggen. Er hoeft verder niks verwijderd te worden. Ze wilt graag PVC met een soort houtstructuur in stroken gelegd. De oppervlakte is ongeveer 70m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Kerkrade
maandag 20 december 2021

Vloeren leggen 40m2

Dear, I am looking for laying tiles in my living room also looking for tile work around 40 meter square. Also I am looking for PVC floor or Laminat floor in first and second floor. Kindy connect with required people.


Vloer leggen en vloeronderhoud Nieuwegein
maandag 20 december 2021

Vloer egaliseren

Onze 60m2 vloer wordt binnenkort voorzien van vloerverwarming. Daarna ga ik zelf plak PVC leggen. Ik zoek iemand die het voor mij wil egaliseren.


Vloer leggen en vloeronderhoud Apeldoorn
maandag 20 december 2021

PVC vloer leggen

Pvc visgraat, ligt nu underlayment 18mm. Huidige vloer verwijderen:: Nee Wat is de oppervlakte van de vloer?: Groter dan 30m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Den Haag
zondag 19 december 2021

Laminaatvloer leggen

We want to install laminate on first floor and attic. So I am looking for someone who can install the laminate with underlayer along with Plinth/Edge moulding. Also he has to remove the existing laminate or pvc that is installed currently. I would also like to speak to the person before to know what all items I have to buy. So I can arrange everything in time. It is about 70 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Almere
zondag 19 december 2021

PVC vloer leggen 90m2

Wij zoeken iemand die onze pvc vloer kan leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90m2. Er zit al een ondervloer aan de pvc vloer vast. Graag ontvangen wij een offerte.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
zaterdag 18 december 2021

PVC vloer leggen 40m2

Ondervloer moet geëgaliseerd worden, en dan graag een pvc vloer leggen 40m2, zou mooi zijn als jullie ook de pvc vloer kunnen leveren en leggen Huidige vloer verwijderen: Nee Wat is de oppervlakte van de vloer?: Groter dan 40m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Arnhem
Offertes aanvragen