Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
vinylvloer pvc vloerbekleding

PVC

Wist je dat een PVC vloer eenvoudig in onderhoud is én in veel leefstijlen past? Geïnteresseerd in een PVC vloer? Lees gauw verder en vraag tot 3 gratis en vrijblijvende offertes aan.

Is je oude vloer aan vervanging toe? Of heb je een nieuwe vloer nodig voor in je nieuwbouw woning? Wil je een nieuwe PVC vloer laten leggen? De vloerspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel kleine als grote klussen.

Zo leggen zij niet alleen de nieuwe PVC vloer, maar helpen zij je ook met het egaliseren van de ondervloer. Heb je een kamer waar je parket in wil laten leggen? Of wil je de badkamer laten betegelen? Ook dat is geen enkel probleem voor onze vloerspecialisten. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van nuttige informatie: van handige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn kunststof parketvloeren. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Door de verbeterde techniek is een PVC vloer tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit is een van de redenen waardoor deze vloer steeds bekender en meer gebruikt wordt. 

Bij PVC vloeren kan je kiezen uit PVC laminaat en PVC tegels. Wil je je vloer in een mooi patroon laten leggen? Dat kan, je hebt ook PVC visgraat. 

Maar dat zijn niet de enige voordelen die PVC vloeren hebben: ze zijn ook zeer duurzaam, sterk, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. Deze vloerbedekking werkt geluiddempend, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw voetstappen door het hele huis hoorbaar zijn.

PVC vloeren zijn geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn en net als laminaat en parket is PVC goed te combineren met vloerverwarming.

PVC vloer kosten

De kosten voor een PVC vloer leggen, hangen van een aantal zaken af: de te leggen oppervlakte van de vloer en de materiaalkeuze.

Om je een beeld te geven van wat PVC laten leggen ongeveer kost, hebben wij hieronder een prijzenoverzicht gemaakt. De prijs per iedere legmogelijkheid is per m2.

Let op: de vloerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs per m²
PVC vloer leggen en lijmen in stroken €18 - €21
PVC vloer leggen en lijmen in een patroon €25 - €30
PVC klikvloer leggen €7 - €10

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Vloer Pvc

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Hoe wordt een PVC vloer gelegd?

Een PVC vloer kan op twee manieren worden gelegd: verlijmd of zwevend.

PVC vloer verlijmen

De PVC stroken of tegels, worden direct op de ondervloer verlijmd. Dat kan alleen als de ondergrond egaal is om oneffenheden te voorkomen. Om de ondergrond egaal te krijgen wordt vaak een egalisatiemiddel gebruikt.

Een PVC vloer verlijmen is niet makkelijk zelf te doen. Een fout is snel gemaakt als je hiermee weinig ervaring hebt. Een vakman weet hoe het gewenste legverband van de PVC vloer geplaatst moet worden. Daarom raden wij aan om hiervoor een erkende vakman in te schakelen.

Pvc vloer zwevend leggen

Wanneer een PVC vloer zwevend wordt gelegd, is dit te vergelijken met het leggen van laminaat. Het wordt daarom ook de opvolger van laminaat genoemd. De PVC stroken of tegels worden in elkaar geklikt, waardoor er dus geen lijm bij komt kijken. Hierdoor liggen de stroken los op de ondervloer. 

'Klik PVC' is eenvoudiger zelf te leggen dan 'plak PVC', maar toch is het raadzaam om een vakman de vloer te laten leggen. Je weet dan zeker dat de vloer op de juiste manier gelegd wordt en het beste resultaat krijgt, maar ook ben je hier zelf minder tijd aan kwijt.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente PVC vloer aanvragen

donderdag 30 juni 2022

Pvc vloer leggen woonkamer,gang, keuken ~38m2

Op de begane grond wil ik een PVC vloer laten leggen in de woonkamer, gang en keuken. De oppervlakte bedraagt zo'n 38m2. Graag in visgraatmodel.


Vloer leggen en vloeronderhoud Belfeld
maandag 27 juni 2022

Pvc vloer leggen 60m2

60 vierkant meter pvc leggen in visgraat.


Vloer leggen en vloeronderhoud Nuenen
zondag 26 juni 2022

Visgraat pvc leggen (55 m2)

Zoek een vakman voor het plaatsen van een pvc visgraat vloer van 55 m2. Het mag niet worden gelijmd. Graag wat advies en info.


Vloer leggen en vloeronderhoud Purmerend
zondag 26 juni 2022

PVC vloer leggen (45 m2)

Zoek een vakman voor het leggen van een pvc vloer in de woonkamer voor 45 m² . Hoeveel kost een trap met 1 draai erin en 13 treden incl stootborden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Groningen
zondag 26 juni 2022

Click Pvc vloer in appartement leggen (83 m2)

Zoek een vakman voor het leggen van pvc in alle ruimtes. Ondergrond is beton, geen vloerverwarming Gaat om 83 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Rijnsburg
zaterdag 25 juni 2022

Pvc laminaat in slaapkamer leggen (9 m2)

Zoek een vakman om pvc laminaat in kleine slaapkamer te laten leggen. Kamer is ongeveer 9m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Alphen aan den Rijn
donderdag 23 juni 2022

PVC visgraat in nieuwbouw leggen (~33m2)

Ik wil graag een licht natuurlijke visgraat pvc vloer met plaatsing van de ondervloer en plinten. Het gaat in totaal om ongeveer 33m2, betreft de keuken en de woonkamer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Wageningen
donderdag 23 juni 2022

PVC vloer leggen (~130m2)

Ik zoek een vloerlegger voor het leggen van een PVC vloer in de gang, woonkamer, keuken en atelier. Dus de gehele benedenverdieping van circa 130m2. verder hoeft er niks verwijderd te worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Laag Soeren
dinsdag 21 juni 2022

Tapijt verwijderen, vloer PVC klaar maken

circa 110m2 verlijmde tapijt op de eerste verdieping en zolder verwijderen . Ook 2 open trappen hebben tapijt. Graag een prijs indicatie van het verwijderen en ook schuren van de vloer/trap zodat het klaar is voor de PVC.


Vloer leggen en vloeronderhoud Oegstgeest
maandag 20 juni 2022

PVC vloer leggen in keuken (~21m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een PVC vloer kan leggen over een vlakke tegelvloer. De keukenvloer is 6.70x 3.20 mtr = 21.44 m2. Vloer is PVC donker marmer tegel 405x810 = inclusief ondervloer Kosten vloer 42.99 p/m. Is het mogelijk om de offerte te specificeren. Kosten vloer+ Kosten leggen?


Vloer leggen en vloeronderhoud Horst
zondag 19 juni 2022

Vloer egaliseren en pvc plaatsen (37 m2)

Zoek een vakman om de woonkamer +hal te laten egaliseren. Het is 37m2 er moet ook een pvc vloer op.


Vloer leggen en vloeronderhoud Zoetermeer
zondag 19 juni 2022

PVC vloer leggen (~42m2)

Ik heb pvc dat herbruikbaar is. Dit komt van beneden (zie link). Dit moet op de eerste verdieping gelegd worden. Ik schat de oppervlakte op een 42m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Zutphen
zaterdag 18 juni 2022

PVC verwijderen, egaliseren en leggen

Door een aanbouw een volledige nieuwe vloer, PVC regel ik zelf. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een gelijmde PVC vloer (33.78M2) Bestaande en nieuwe vloer egaliseren en nieuwe visgraat PVC vloer leggen/lijmen (57M2)


Vloer leggen en vloeronderhoud Drunen
vrijdag 17 juni 2022

PVC vloer, ondervloer en hoge plinten aanleggen (~87m2)

Ik zoek een vakman voor het volgende: - 87 vierkante meter PVC vloer leggen. - 87 vierkante meter ondervloer leggen. - hoge plinten aanbrengen. - oude vloer wordt door ons eruit gehaald en afgevoerd. - Betonnen vloer is niet beschadigd. - Rekening gehouden met 10% tinverlies en 95 vierkante meter pvc vloer bij praxis aangeschaft. - vloer leggen volgens bijgevoegd vloerplan (zie bijlage).


Vloer leggen en vloeronderhoud Berkel en Rodenrijs
donderdag 16 juni 2022

PVC in appartement leggen (~90m2)

In ons appartement willen we een PVC plak hongaarse vloer laten leggen. De vloer heb ik al in bezit, die is van Therdex. De vloer is Fermacell en die zal eerst geëgaliseerd moeten worden. Het gaat om ongeveer 90m2. Exclusief de badkamer en toilet.


Vloer leggen en vloeronderhoud Roermond
donderdag 16 juni 2022

PVC vloer leggen (~10m2)

In een slaapkamer wil ik graag een PVC vloer laten leggen, incl. de ondervloer en plinten laten leggen. De kamer is 430 cm bij 220 cm groot. In overleg mag de huidige vloer verwijderd worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Nijmegen
donderdag 16 juni 2022

Plavuizenvloer egaliseren en PVC leggen (~40m2)

Voor de bovenverdieping waar vloerverwarming ligt willen we over de plavuizen egaliseren om vervolgens pvc neer te leggen. Of is het raadzaam de plavuizen te verwijderen eerst? Het gaat om ong. 40 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Zetten
donderdag 16 juni 2022

PVC vloer leggen (~67m2)

Graag willen wij in ons nieuwe appartement (portiek woning) PVC vloeren laten leggen in alle kamers, behalve de badkamer en wc. Door de gehele woning, van ongeveer 67m2. Dan heb ik het over de woonkamer, keuken, wc, 2 slaapkamers, de hal en berging. Het appartement is nog leeg. Daarnaast moest er van de verhuurder een 10db ondervloer worden gelegd. Platen grond zit in de toegevoegde bijlage


Vloer leggen en vloeronderhoud Purmerend
woensdag 15 juni 2022

Vloer egaliseren + PVC vloer leggen (~40m2)

Ik heb een woning aangekocht waar ik 8 augustus de sleutel van ontvang. De tegelvloer in de gang en keuken, en het parket in de woonkamer worden er uit gehaald. Op 15 augustus wordt er vloerverwarming aangelegd in de gang, woonkamer en keuken, dit wordt in de betonvloer gefreesd. Vervolgens moet het geëgaliseerd worden en wil ik in z'n geheel een PVC vloer hier over heen gelegd hebben. Ik ben dus op zoek naar een partij die de vloer kan egaliseren en een PVC vloer kan aanleggen. Het gaat om ongeveer 40m2. I.v.m. plaatsing nieuwe keuken (week 36) is de voorkeur om dit in week 33, 34 of 35 te doen. de werkzaamheden in het kort betreffen dus: Egaliseren vloer en leggen PVC vloer. Plattegrond en foto's van de huidige situatie is bijgevoegd, let op dat de vloer + keuken er nog uit gaan.


Vloer leggen en vloeronderhoud Velp
woensdag 15 juni 2022

Siergrindvloer egaliseren

28 m2 siergrindvloer egaliseren voor plak pvc vloer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Tiel
dinsdag 14 juni 2022

Vloer verwijderen en laten leggen

Zo'n 25 m2 aan tapijt en 20 m2 aan tegels verwijderen en afvoeren. Vervolgens lichtgrijze PVC vloer leggen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Voorburg
dinsdag 14 juni 2022

Pvc leggen (12 m2)

Zoek een vakman voor het leggen van pvc in mijn hal en bijkeuken. Gaat ongeveer om 12 m2. Graag wat advies en info.


Vloer leggen en vloeronderhoud Warmenhuizen
dinsdag 14 juni 2022

PVC vloer leggen (93 m2)

Wij willen graag vloerbedekking in een ruimte van rond de 93 m2 in ons sportverzamelgebouw laten vervangen voor een pvc vloer. Graag wat advies en info.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
dinsdag 14 juni 2022

PVC vloer zolder leggen (~36m2)

Ik wil mijn zoldervloer van PVC voorzien. Hiervan dient +- 26m2 te worden voorzien van een nieuwe vloer (achter de knieschotten niet, zie plattegrond bijlage). Hierop staan al wel een wasdroger en wasmachine, welke lastig een verdieping te verplaatsen zijn. Verder hoeft er geen vloer verwijderd te worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Doetinchem
dinsdag 14 juni 2022

Vakman gezocht voor het leggen van een PVC vloer.

Ik zoek iemand die onze nieuwbouwwoning van een plak PVC vloer kan voorzien. Het gaat om +-36m2 inclusief plinten en deurmat. De woning wordt al van tevoren geëgaliseerd en al het materiaal is aanwezig. Het zou gaan om week 29 (week van 18 juli). De woning staat in Stellendam, klein dorpje op Goeree-Overflakkee.


Vloer leggen en vloeronderhoud Stellendam
dinsdag 14 juni 2022

Pvc click vloer met ondervloer

Pvc click vloer met ondervloer leggen. Ik ben vrijdag in de woning vanaf 14.00 uur.


Vloer leggen en vloeronderhoud Lijnden
maandag 13 juni 2022

PVC visgraat klik vloer (43 m2)

In onze nieuwe woning willen we graag op de benedenverdieping visgraat pvc laten leggen. Het gaat om de woonkamer/keuken/kast onder trap, hal en toilet In de bijlage vind u een plattegrond van de gehele benedenverdieping. Gaat ongeveer om 43 m2. Graag zouden wij van u een offerte ontvangen wat de kosten daarvan zouden worden en wanneer dit eventueel uitgevoerd zou kunnen worden. Op 30 juni komt de stukadoor onze woning stuken dus ergens 1e of 2e week juli zou het beste uitkomen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Den Bosch
zondag 12 juni 2022

PVC vloer leggen gehele bovendieping huis (70 m2)

Zoek een vakman voor het leggen van ovc. Betreft 4 slaapkamers en een overloop, ondergrond beton, ca 70 m2 pvc vloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Hippolytushoef
zondag 12 juni 2022

Pvc floor fix for 40 sq meter

Currently we have tiles in the floor. We wanted to put pvc laminate on the living room. The size is about 43 meter sq.


Vloer leggen en vloeronderhoud Eindhoven
zondag 12 juni 2022

PVC visgraat in benedenverdieping leggen (45 m2)

Hoi, wij hebben een huis gekocht. Begin augustus krijgen wij de sleutel en zouden graag pvc visgraat vloer (https://www.praxis.nl/verf-laminaat-decoratie/vloeren/pvc-vloeren/cando-pvc-vloer-feel-visgraat-scandinavisch-eiken-6mm-1-815m%C2%B2/10073798) in de beneden verdieping willen aanleggen. In totaal gaat dit om ongeveer 45m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Rotterdam
Offertes aanvragen