Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
vinylvloer pvc vloerbekleding

PVC

Wist je dat een PVC vloer eenvoudig in onderhoud is én in veel leefstijlen past? Geïnteresseerd in een PVC vloer? Lees gauw verder en vraag tot 3 gratis en vrijblijvende offertes aan.

Is je oude vloer aan vervanging toe? Of heb je een nieuwe vloer nodig voor in je nieuwbouw woning? Wil je een nieuwe PVC vloer laten leggen? De vloerspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel kleine als grote klussen.

Zo leggen zij niet alleen de nieuwe PVC vloer, maar helpen zij je ook met het egaliseren van de ondervloer. Heb je een kamer waar je parket in wil laten leggen? Of wil je de badkamer laten betegelen? Ook dat is geen enkel probleem voor onze vloerspecialisten. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van nuttige informatie: van handige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn kunststof parketvloeren. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Door de verbeterde techniek is een PVC vloer tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit is een van de redenen waardoor deze vloer steeds bekender en meer gebruikt wordt. 

Bij PVC vloeren kan je kiezen uit PVC laminaat en PVC tegels. Wil je je vloer in een mooi patroon laten leggen? Dat kan, je hebt ook PVC visgraat. 

Maar dat zijn niet de enige voordelen die PVC vloeren hebben: ze zijn ook zeer duurzaam, sterk, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. Deze vloerbedekking werkt geluiddempend, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw voetstappen door het hele huis hoorbaar zijn.

PVC vloeren zijn geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn en net als laminaat en parket is PVC goed te combineren met vloerverwarming.

PVC vloer kosten

De kosten voor een PVC vloer leggen, hangen van een aantal zaken af: de te leggen oppervlakte van de vloer en de materiaalkeuze.

Om je een beeld te geven van wat PVC laten leggen ongeveer kost, hebben wij hieronder een prijzenoverzicht gemaakt. De prijs per iedere legmogelijkheid is per m2.

Let op: de vloerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs per m²
PVC vloer leggen en lijmen in stroken €18 - €21
PVC vloer leggen en lijmen in een patroon €25 - €30
PVC klikvloer leggen €7 - €10

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Vloer Pvc

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Hoe wordt een PVC vloer gelegd?

Een PVC vloer kan op twee manieren worden gelegd: verlijmd of zwevend.

PVC vloer verlijmen

De PVC stroken of tegels, worden direct op de ondervloer verlijmd. Dat kan alleen als de ondergrond egaal is om oneffenheden te voorkomen. Om de ondergrond egaal te krijgen wordt vaak een egalisatiemiddel gebruikt.

Een PVC vloer verlijmen is niet makkelijk zelf te doen. Een fout is snel gemaakt als je hiermee weinig ervaring hebt. Een vakman weet hoe het gewenste legverband van de PVC vloer geplaatst moet worden. Daarom raden wij aan om hiervoor een erkende vakman in te schakelen.

Pvc vloer zwevend leggen

Wanneer een PVC vloer zwevend wordt gelegd, is dit te vergelijken met het leggen van laminaat. Het wordt daarom ook de opvolger van laminaat genoemd. De PVC stroken of tegels worden in elkaar geklikt, waardoor er dus geen lijm bij komt kijken. Hierdoor liggen de stroken los op de ondervloer. 

'Klik PVC' is eenvoudiger zelf te leggen dan 'plak PVC', maar toch is het raadzaam om een vakman de vloer te laten leggen. Je weet dan zeker dat de vloer op de juiste manier gelegd wordt en het beste resultaat krijgt, maar ook ben je hier zelf minder tijd aan kwijt.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente PVC vloer aanvragen

vrijdag 22 september 2023

Vloer egaliseren

Bestaande plavuizenvloer + zandcement afdekvloer (met vloerverwarming) verwijderen en vervolgens nieuwe vloer (Afdekvloer + vloerverwarming + PVC afwerking) aanleggen. Hoeveel vierkante meter chape moet er geplaatst worden?: 45 Wat is de gewenste dikte van de chape?: Vervangen van bestaande zandcement afdekvloer. Zal zo'n 40-50mm zijn. Wat is de te bekleden oppervlakte?: tussen 30 en 100 m² Wat wil je bekleden?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Vlaardingen
woensdag 20 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

We zijn bezig met een verbouwing en willen het plaatsen van de vloerverwarming uitbesteden. Het gaat om een begane grond in een jaren 30 woning van 45m². De vloer moet nog gelegaliseerd worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Zeist
dinsdag 19 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor ongeveer 65 m2, zie plattegrond in bijlage. We zitten nog te twijfelen tussen PVC of laminaat en willen de vloer ook graag laten worden gelegd. Ook waren we benieuwd wat het prijsverschil is tussen visgraat en normale planken.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
dinsdag 19 september 2023

Laminaatvloer leggen of vervangen

Het betreft 40 m2 pvc laminaat, dit is de woonkamer, keuken en hal


Vloer leggen en vloeronderhoud Montfoort
dinsdag 19 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Ik wil graag een nieuwe vloer laten leggen mijn huurwoning. Het betreft de DecoMode PVC-vloer Dynamic Royal Oak vloer. Mijn huurwoning is 55m2 qua oppervlakte. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/62b9a9e0-f1e3-4982-92b8-2ff9e1c8652c/assets


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
maandag 18 september 2023

(beton) vloer egaliseren voor pvc vloer

45m2 vloer egaliseren voor het leggen van klik pvc. Er zit nu een heel klein hoogte verschil tussen de aanbouw en het huis. Indien mogelijk met een waterdichte vloercoating (aub kosten apart vermelden op de offerte).


Vloer leggen en vloeronderhoud Wouw
maandag 18 september 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Wij gaan ergens in Maart 2024 beginnen met de bouw van ons nieuwe huis. Gereed 10e maand 2024! Momenteel twijfel ik nog tussen PVC-Klik Laminaat (Visgraat) en een Giet-vloer. Ik was erg gecharmeerd van de Marmer-look vloer. Oppervlakte begane grond zal ca. 70 m2 zijn. Dit is alles inclusief, dus ook Toilet, Hal en Bijkeuken. Kantoor en boven verdiepingen doen we wel met PVC-Klik Laminaat. Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Polyurethaan gietvloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Wateringen
vrijdag 15 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

van de gehele benedenverdieping moet de vloer vervangen worden, nu ligt er lamparket, al meer dan 20 jaar die is nodig aan vervanging toe. Het is een jaren 70 huis Huidige vloer verwijderen:: Ja Oppervlakte vloer:: 70


Vloer leggen en vloeronderhoud Leusden
donderdag 14 september 2023

Egaliseren van nieuwbouw woning voor een pvc vloer

Ik zou graag mijn nieuw bouw woning willen laten egaliseren voor een pvc vloer. Het gaat om in totaal 57 m².


Vloer leggen en vloeronderhoud Zwolle
dinsdag 12 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Adres: Theemsdreef 18 Woonplaats: Utrecht Aanvang werkzaamheden: 18-09-2023 50 m2 vloer in nieuwe flatwoning, 2 vloeren zijn aangeschaft, 1 voor keuken 1 voor de rest.


Vloer leggen en vloeronderhoud Utrecht
dinsdag 12 september 2023

60 m2 leggen van PVC click visgraat vloer

60 m2 leggen van PVC click visgraat vloer met geintegreerde ondervloer 6mm . zonder egaliseren en of plakken. Met plaatsen van 17 hoge plinten . Oude click laminaat vloer+plinten verwijderen en afvoeren .


Vloer leggen en vloeronderhoud Oosterhout
maandag 11 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Kamer 700x 350 Keuken 200 x 360


Vloer leggen en vloeronderhoud Sint Michielsgestel
zondag 10 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Ongeveer 70m2 vloerverwarming plaatsen incl frezen. Wat voor type vloer wil je laten leggen?: PVC Moet de huidige vloer eerst worden verwijderd?: Weet ik niet / geef mij advies Hoeveel vierkante meter (m2) vloer moet er worden gelegd?: 70 Naar welke dienst ben je op zoek?: Nieuwe vloer leggen


Vloer leggen en vloeronderhoud Groningen
donderdag 07 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

45m2 vloerverwarming als bijverwarming op een ruwe betonvloer laten aanleggen. cv ketel aanwezig betreft keuken en bijkeuken op begande grond


Vloer leggen en vloeronderhoud Oene
donderdag 07 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

De kamer 32 vierkante meter is een hoek van 260x130 waar de kelder zit geen vloer verwarming wat kost groeten van geert wilpstra wendtsteinweg 21 9363ak marum


Vloer leggen en vloeronderhoud Marum
dinsdag 05 september 2023

Vloer egaliseren

Ik heb een tegelvloer in huis liggen en deze moet geëgaliseerd worden om pvc te laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 36 vierkante meter.


Vloer leggen en vloeronderhoud Arnhem
maandag 04 september 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Badkamer/Toilet ruimte, Lvormig, lange kant, 2 m, korte kant 1 m en breedte 1,75


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
maandag 04 september 2023

Vloer egaliseren

De tegelvloer moet worden geëgaliseerd deze is voorzien van vloer verwarming voor het leggen van pvc kliklaminaat. Welke dikte moet geëgaliseerd worden?: minder dan 1 cm Wat is de totale oppervlakte?: 35 Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Almere
zondag 03 september 2023

PVC-vloer verwijderen

Ik zoek iemand die onze gelijmde PVC-vloer kan verwijderen. Daaronder ligt vloerverwarming, die is gefreesd en moet blijven liggen. Het gaat om ongeveer 48 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Delft
donderdag 31 augustus 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Ik wil een PVC vloer laten leggen (lijkend op eikenhouten planken maar dan duurzamer) en daar een geluidsisolerende ondervloer onder hebben. in ons appartement (ongeveer 100m2) Huidige vloer verwijderen:: Geen idee, adviseer mij Oppervlakte vloer:: 100m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
donderdag 31 augustus 2023

PVC vloer leggen of vervangen

De vloer en ondervloer in de keuken en hal willen wij graag laten vervangen. Het gaat om circa 20m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
woensdag 30 augustus 2023

PVC vloer in woonkamer, keuken en hal

In de woonkamer een nieuwe ondervloer + PVC vloer aanleggen met plintjes, ook doorleggen in de keuken en 2 x een halletje. Het gaat om zo n 36/37 vierkante meter. We hebben de pakketten al in huis. Wij zullen in voorwerk zelf de oude vloer en de ondervloer eruit halen. Liefst op een dinsdag.


Vloer leggen en vloeronderhoud Assen
dinsdag 29 augustus 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Hallo, In onze nieuwbouwwoning die in april wordt opgeleverd willen we graag in de hal en in de keuken granito vloer laten plaatsen. De keuken is ongeveer 6 m2 en de hal 7 M2. We willen graag een donkere rand en een lichter 'midden' ook willen we graag daartussen een messing bies. Kunt u een indicatie geven van de kosten? (Per M2 en totaal) Het huis staat in Amsterdam Noord. Met vriendelijke groet, Martin de Jong


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
maandag 28 augustus 2023

30m2 houten vloer egaliseren voor klik-pvc

Ik zoek iemand om zo'n 30m2 aan houten vloer te egaliseren voor klik-pvc. De ondergrond is nu niet recht genoeg.


Vloer leggen en vloeronderhoud Delft
maandag 28 augustus 2023

60 m2 vloer egaliseren tbv PVC vloer

Ik zoek een klusjesman die een vloer kan egaliseren. Momenteel ligt er in ons apaprtement laminaat met daaronder tegels die waarschijnlijk in cement of verlijmd zijn. Deze willen wij zelf gaan verwijderen, echter willen we graag hulp met het egaliseren van het de vloer zodat er een PVC vloer in kan worden gelegd. Zie plattegrond om welke ruimtes het gaat (de rode strepen in de ruimtes zijn ruimtes die niet hoeven).


Vloer leggen en vloeronderhoud Den Haag
maandag 28 augustus 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Graag zou ik een prijs willen ontvangen voor het verwijderen en plaatsen van een vloer. ook zouden wij graag optioneel een prijs willen ontvangen voor het plaatsen van vloerverwarming. in totaal is de beneden verdieping 7.38 bij 3.55 waarbij een kamer 3.60 bij 3.55 en de andere kamer 3.71 bij 3.55 is.


Vloer leggen en vloeronderhoud Delft
woensdag 23 augustus 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Goedendag, Wij zouden op korte termijn graag vloerverwarming laten installeren in de woonkamer i.c.m. een PVC-vloer. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor de vloerverwarming i.c.m. de vloer en een offerte voor alleen de vloer. Het gaat om 40 m2. Met vriendelijke groet, Nathalie Tütmez


Vloer leggen en vloeronderhoud Amstelveen
woensdag 23 augustus 2023

Vloer egaliseren

We willen de nieuw gestorte zandwegen dekvloer (vloerverwarming) laten egaliseren om er pvc plakvloer overheen te leggen. Woonkamer/keuken en gang. Totaal ongeveer 71m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
woensdag 23 augustus 2023

PVC vloer leggen of vervangen

50 vierkante meter Pvc vloer Weet niet of de vloer geëgaliseerd moet worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Almelo
maandag 21 augustus 2023

PVC vloer leggen of vervangen

Het gaat om een badkamervloer van 4 vierkante meter


Vloer leggen en vloeronderhoud Uithoorn
Offertes aanvragen