Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Beton Storten Fundering

Funderingswerken

Alles weten over de fundering van je nieuwe woning? Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat voor jouw droomwoning.

Wil je graag zelf een nieuwe woning laten bouwen? Of wil je jouw huidige woning laten uitbreiden met bijvoorbeeld een aan- of uitbouw, een schuur of tuinhuis? In de meeste gevallen heb je daarvoor een fundering nodig. Zonder stevige fundering is het risico groot dat je huis of aanbouw verzakt en dat je huis grote schade oploopt. De aannemers via Casius staan voor je klaar om de fundering te leggen.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten fundering aanleggen

Het leggen van een fundering van een gebouw is een specialistische klus. De vakmannen werken daarom niet met vaste prijzen, waardoor de kostprijs voor funderingen nogal schommelt. De grootte van de oppervlakte speelt een zekere rol. Hoe groter de fundering, hoe meer beton en staal nodig is, hoe groter de kostprijs. Daarbij is het type fundering belangrijk. 

Wij bij Casius begrijpen dat het natuurlijk wel fijn is om vooraf een idee te krijgen met welke kosten je rekening moet houden. Daarom hebben wij voor jou een prijzenoverzicht gemaakt met de gemiddelde prijzen van de projecten. 

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw klus afwijken van de prijzen in de tabel.  

Soort fundering Gemiddelde prijs per m2
Fundering op staal €225,-
Fundering op palen €1.250,-

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

39 Fundering

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Welk soort fundering past bij jouw klus?

Het is belangrijk dat je nieuwe huis, schuur of aanbouw de juiste fundering krijgt. Met de verkeerde fundering kan het zijn dat de ondergrond het gewicht van de constructie niet kan dragen. Afhankelijk van wat jij wil laten bouwen en de sterkte van de ondergrond kan de vakman voor verschillende soorten funderingen kiezen. Deze zijn:

  • Grondverbetering;
  • Funderen op zand;

  • Funderen op staal;

  • Heiwerk;

  • Boorpalen.

Grondverbetering

Niet iedere grondsoort is geschikt om op te bouwen. Als de ondergrond van bijvoorbeeld klei of veen is, zal de grond eerst moeten worden verbeterd. De niet-draagkrachtige grond wordt dan vervangen door een stevigere ondergrond, zoals zand. Soms moet de klei volledig worden verwijderd tot de zandlaag eronder. Als de zandlaag voldoende draagkracht geeft, kan de vakman ervoor kiezen om daarna een strokenfundering aan te leggen.

Fundering op zand

Funderen moet op zandgrond gebeuren. Betekent dit dat je niet kan funderen? Niet helemaal; de fundering moet alleen in een zandlaag geplaatst worden. 

Waarom moet de fundering op zand geplaatst worden? Dit ligt aan het verschil in eigenschappen van de twee typen grond. Klei neemt namelijk heel veel water op, zand doet dit helemaal niet. 

Omdat klein water kan vasthouden, is het samendrukbaar. Oefen je hier voor een langere periode druk op, dan drukt het samen en verkleint het volume. En het water wordt uit het materiaal gedrukt. 

De samendrukbare laag is soms meters dik, waardoor de zakking behoorlijk kan zijn. 

Maar: welke fundering kan je gebruiken op je bodem? Het antwoord is simpel: iedere fundering kan je gebruiken. Het hangt er alleen vanaf hoe diep de zandlaag ligt. 

De diepte van waar de zandlaag ligt is van invloed, omdat er twee soorten funderingen zijn: 

  • Fundering op staal;
  • Fundering op palen.

Funderen op staal (met stroken)

Funderen op staal wordt ook wel strokenfundering genoemd. Hierbij wordt het fundament direct op de ondergrond aangebracht. Hoewel de naam doet vermoeden dat de fundering op staal wordt aangebracht, is dit niet het geval. De vakman stort op de ondergrond stroken of platen gewapend beton waarop de dragende muren komen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om strokenfundering kant-en-klaar te bestellen bij een prefab bouwer, en dat verkort de bouwtijd flink.
Een strokenfundering is meestal goedkoper dan een fundering op palen, maar strokenfundering is niet voor iedere ondergrond geschikt. Zo is het bijvoorbeeld op klei- en veenachtige grond vaak niet mogelijk om de fundering direct op de grond aan te brengen. Aan de hand van de sondering en constructieberekening kan de vakman precies aangeven welke fundering in jouw geval nodig is.

Strokenfundering

Fundering op palen

Als uit onderzoek van de vakman blijkt dat de ondergrond niet voldoende stevig is om te funderen op staal, moeten er heipalen in de grond geslagen worden. Dit kunnen houten of betonnen heipalen zijn. Deze helpen het gewicht van het gebouw naar de dieper gelegen zandlagen te leiden, die stevig genoeg zijn om de constructie te dragen. De heipalen moeten diep genoeg in de grond komen en dus moet er geheid worden. De vakman besteedt in veel gevallen het heien uit aan een gespecialiseerd heibedrijf, die de heipalen relatief snel en eenvoudig kunnen heien.

De vakman kan voor houten of betonnen palen kiezen. Deze keuze is afhankelijk van de diepte van het heiwerk. Zo zijn houten palen gevoelig voor houtrot en daardoor alleen geschikt voor heiwerk dat niet dieper komt dan de laagste waterstand. Wanneer dat wel zo is, dan kan hij beslissen om betonnen opzetters op de houten palen te plaatsen.

Fundering Heipaal Beton

Boorpalen

Het plaatsen van boorpalen is een alternatief voor heien. De palen worden hierbij niet geheid maar geboord. De vakman boort eerst een gat in de grond, die hij vervolgens vult met beton en wapeningsijzer. Het wapeningsijzer maakt het beton sterker, waardoor het beter geschikt is als fundering.

Boorpalen kunnen een hoge belasting aan en zijn soms de enige oplossing. De vakman kiest ook voor boorpalen in gebieden waar je niet kan heien. Zoals bijvoorbeeld in een oude binnenstad, waar door de trillingen, die veroorzaakt worden door het heien, andere gebouwen kunnen beschadigen.
Boorpalen hebben dus in bepaalde gevallen de voorkeur, maar ze zijn wel prijziger dan heipalen.

Boorpalen

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor funderingaanleg

maandag 09 mei 2022

Betonfundering leggen (19,6m2)

Ik zoek een aannemer die voor mij een betonfundering kan leggen. Lengte ong 6.34 m Breedte 3.10 m


Verbouwing Terneuzen
maandag 09 mei 2022

Vlonders leggen op een dakterras 25m2

ik zoek een klussesman voor vlonders leggen op een dakterras van 25m2. De fundering is deels gedaan, en de materiaal is er al.


Terras en (sier)bestrating Breda
maandag 25 april 2022

Serre achterzijde woning 10m2

We willen een serre aan de bestaande uitbouw plaatsen. De serre moet 5,65 bij 2,12 worden aan de achterzijde van de woning. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Ik wil het liefst een aluminium afwerking met een casco oplevering. De serre moet worden verwarmd door vloerverwarming maar dit leggen we zelf al. Er is nog geen fundering. Er oet een gevel worde doorbroken.


Veranda- en serrebouw Heiloo
maandag 25 april 2022

Grasdallen aanleggen als oprit ~120m2

Ik heb nu twee opritten met split (grind) waar ik grasdallen wil. De huidige opritten zullen op stukken wellicht nog extra fundering nodig hebben (auto banden zakken daar diep weg). 1 oprit is ongeveer 20m2 de andere +/- 100m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Best
zondag 17 april 2022

Serre realiseren

De serre komt ingesloten tussen de buren, dus is de opbouw aan weerszijde van een geïsoleerd muurtje van 2,5 of 3 m. diep, bij 2,60 m hoog) nodig. Er komt een fundering onder de serre. Niets is hier op palen gefundeerd, dus laat mij hier graag over adviseren). Van de achtergevel worden alleen de ramen en deuren doorgebroken, dus gevelopvang niet nodig. De serre bestaat uit een dak en een voorkant van HR++ / HR+++ glas en een schuifpui. Het dak draagt aan de achtergevel en de hele aluminium constructie zit tussen de muurtjes op afschot. (muurtjes blijven waterpas aan de bovenkant.) Graag een vrijblijvende offerte voor : funderen, 2 muurtjes, aluminium serre constructie, glas, En afwerking van de uitgebroken ramen en deuren (1 woonkamerbreed kozijn aan de woonkamerkant en 1 deur/raamkozijn aan de keukenkant.) Opleveren van de serrevloer op gelijke hoogte met de huidige vloer. (Wij willen zelf een nieuwe PVC vloer kiezen voor de hele beneden verdieping en aan één stuk doorleggen.) (nieuwe pvc vloer is excl.) Daarnaast breken we graag een wand tussen de woonkamer en keuken weg. (3 x 2,6m.) Weet niet zeker of hij dragend is. Graag meenemen in de offerte met of zonder draagconstructie dragend).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerhugowaard
maandag 04 april 2022

Laminaat vloer leggen (~60m2)

I.v.m. waterschade, aanvraag voor een offerte van het verwijderen van de bestaande laminaat vloer (losliggend), inclusief ondervloer. De betonnen fundering zo nodig compleet laten drogen. Vervolgens een nieuwe ondervloer, rekening houdend met vloerverwarming. En vervolgens een nieuwe laminaat vloer laten leggen. Het gaat om om en nabij 60m2. Dit omvat een grote woonkamer met keuken, hal en een slaapkamer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hoofddorp
zaterdag 26 maart 2022

Fietsenhok aanbouw plaatsen

Aanbouw van houten fietsenhok op kleine betonnen fundering aan de randen. (Net zo'n hokje en even groot als de linkerkant andere tuin, zie foto) maar dan gespiegeld). in hok klinkers leggen op grond. Dak en regenpijpje plaatsen. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geleen
donderdag 24 maart 2022

Serre vervangen en openhaard verwijderen

Mijn vrouw en ik willen jullie het volgende project voorleggen en we zouden graag een gratis en vrijblijvende offerte willen ontvangen. Onze woning (in Nieuw Vennep) heeft aan de voorzijde een serre van enkel glas op het zuiden, toegankelijk via openslaande deuren vanuit de woonkamer. In het midden tussen de serre en woonkamer staat een openhaard (zie foto's) In deze schouw zitten ook luchtverwarming kanalen. We zouden graag de boel doorbreken naar de serre, de openhaard weghalen en zo onze woonkamer vergroten. De serre moet vervangen worden door warmtewerend ZHR++ glas we denken aan een LTA van 60 en een ZTA van 28, schuifpui, nieuwe vloer in serre gedeelte, nieuwe locatie(koof) luchtverwarming roosters, goede dakisolatie (PIR), dakpannen, extra elektra punten, afwerking etc. Maar aangezien het een draagmuur is tussen de woonkamer en serre, ook verstevigd worden (stalen bint). Of de haard ook een dragende functie heeft weten we niet. De huidige serre heeft al wel fundering. Meerdere huizen in de straat hebben een dergelijke metamorfose al ondergaan. Waarbij bij 1 ook de openhaard is weggehaald. We zoeken een partij die ons in dit project kan adviseren en ontzorgen en oog heeft voor de afwerking.


Verbouwing Nieuw Vennep
maandag 21 maart 2022

Fundering garage aanleggen 11m bij 7,5m

We zijn bezig met het aanleggen van een nieuwe garage. Hiervoor hebben we geen vergunning nodig. We zoeken iemand die de Fundering van de garage kunt leggen. Deze is 11 bij 7.5 meter. Hierbij moet ook de huidige ondervloer uit worden gegraafd. Wellicht willen we ook een Constructie van de spanten plaatsen in de garage, deze willen we 5 meter bij 2,5.


Timmerwerk Nuis
zaterdag 19 maart 2022

Terras aanleggen

Ik wil ons terras opp. 3,9x3,3 m2 laten betegelen. Zie foto. Terras ligt nu vol met akken en bladeren. Daaronder liggen tegels 0,3x0,3 m2. Ik zal terras vooraf helemaal opschonen van bladeren. Ik ben van plan te kiezen voor tegels van Praxis: keramische tegels Mud Antra 60x60x3 cm. Dat betekent 42 tegels 60x60 cm. Het terras wordt aan 2 zijden omsloten door ons huis, aan 1 zijde door een stenen muurtje, aan 1 zijde door een stenen muurtje plus toegang breed 0,8 m. Zou u svp een offerte willen maken voor aanbrengen van deze tegels. Werkzaamheden: Opnemen en afvoeren betontegels 0,3x0,3 m, opp. 3,9x3,3, m2. Ontgraven en afvoeren 3,9x3,3x0,15 m3. Fundering aanbrengen van 3,9x3,3x0,15 m zand, afschot 1 cm/m. Verdichten met trilplaat. Bovenlaag inharken met cement. Aanbrengen 42 keramische tegels 60x60x3cm, levering door mij. Randtegels op maat zagen. Ik begrijp dat keramische tegels 60x60x3 cm kunnen worden aangebracht idem als betontegels, wel toevoegen beetje cement in bovenste zandlaag. Voegbreedte minimaal 3mm. Svp wel zorgen dat water kan inzijgen, dus svp onkruidmijdend voegzand aanbrengen. Aanbrengen opsluitband, Opsluitband is alleen nodig in de toegangsopening breedte ca 0,8 m, omdat het terras verder helemaal omsloten wordt door stenen muren.


Terras en (sier)bestrating Zuidlaren
vrijdag 18 maart 2022

Een houtskelet casco uitbouw maken

Wij willen een uitbouw van hout achter ons huis maken van 3meter bij 6meter. Hier komt na de fundering nog vloerverwarming in. Mochten jullie hier ook de dekvloer kunnen aanleggen graag een aparte prijs daarvoor bijvoegen casco, maar wel isolatie oplevering geschakelde tussenwoning. Verder voorzien van: graag kunststof kozijnen met dubbelglas 2 lichtkoepels zweeds rabatdelen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Halsteren
woensdag 16 maart 2022

Beton Terras rond Recreatiewoning in Leiden

Goede middag, Ik heb zojuist geprobeerd u telefonisch te bereiken om te overleggen of te bespreken over het mogelijk laten aanleggen van een beton terras rond onze Recreatie woning in Leiden en wat daar de kosten van gaan zijn. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter. De hoogte van het teras komt op ongeveer 50 á 60 cm. Doordat dat aan beton en gewicht erg zwaar word zouden wij het graag opgevuld zien met een laag EPS ( wanneer mogelijk). Het is op kleigrond. Het betonnen terras kan niet tegen de woning aan geplaatst worden, het is een houten chalet, op draaipalen en betonnen fundering. Als optie Evt. Zouden we betonnen terras graag zien met een gevlinderderde afwerklaag. Wanneer zouden deze werkzaamheden door u kunnen plaatsvinden? De grond om ons Chalet is klaar om werkzaamheden aldaar te beginnen. Graag zouden wij een mening en offerte van u ontvangen . Alvast vriendelijk bedankt, Groet van Rob & Beppie Laken Vlietpark 103 2323LK LEIDEN.


Terras en (sier)bestrating Leiden
dinsdag 15 maart 2022

Fundering en betonvloer storten

Zoek een vakman voor het leggen van een fundering voor een schuifpui. Ook graag betonvloeren voor een stuk aanbouw. Gaat ongeveer om 18 m2.


Verbouwing Eindhoven
dinsdag 08 maart 2022

Fundering en BG vloer nieuwbouwhuis

Beste heer/mevrouw, wij krijgen graag een offerte voor het verzorgen van de onderbouw voor het door ons ontworpen vrijstaande huis, dit betreft: het funderingswerk en het leggen van een combinatievloer op de begane grond. Gezien de grond bij het hebben we ook avegaarpalen/mortelschroefpalen nodig.


Verbouwing Leerdam
donderdag 24 februari 2022

Casco aanbouw realiseren (15m2)

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor een aanbouw casco simpel. Dit is inclusief metselwerk, boeideel (allemaal standaard), houten kozijnen standaard. Graag zou ik dus een offerte voor wind en waterdicht ontvangen inclusief doorbraak en fundering. Het wordt 5m breed en 3m diep. Hierbij wil ik vloerverwarming laten aanleggen over de gehele begane grond, dit is 60m2 met de aanbouw. Ook zal de gevel doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haarlem
maandag 21 februari 2022

Kelder onder bestaande woning

Ik wil graag verkennen wat het kost om een kelder aan te leggen onder mijn vrijstaande woning. Woning stamt uit 2003, en staat op paal fundering. We hebben een kruipruimte momenteel van 1 meter diep, en het betreft een zwevende vloer. Totale oppervlakte van de begane grond is = 10 x 12 meter. Afhankelijk van de kosten zou mijn voorkeur uitgaan naar een zo'n groot mogelijke kelder. Bestemming voor de kelder zou recreatie zijn (sporten, bioscoop, kinderspeelzaal).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
vrijdag 04 februari 2022

Een fundering aanleggen ten behoeve van een uitbouw

IK zoek een specialist voor het aanleggen van een fundering met 4 palen en beton gestort à 3.5 m bij 4.8m 0.40 breed. Moet aan de achterzijde van de woning worden aangelegd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Purmerend
maandag 31 januari 2022

sierbestrating flagstones aanleggen incl fundering

Wij gaan onze tuin renoveren en zijn opzoek naar iemand die ons terras van 21m2 kan betegelen met Flagstones en die hiervoor benodigde fundering kan aanleggen. Zou u ons een prijsindicatie kunnen sturen? Mvg mevrouw Veestra


Terras en (sier)bestrating Zoetermeer
donderdag 27 januari 2022

Fundering tuinmuur aanleggen in de tuin

We willen een fundering voor een tuinmuur van 180kg. Muur is 5 meter breed, 2 meter hoog, 20cm diep. Graag minimalistisch, maar dat het wel voldoet.


Gevel- en metselwerk Pijnacker
maandag 17 januari 2022

Fundering en vloer leggen

Zoek een vakman voor het leggen van een fundering en een vloer van ramsoedit. Gaat om 4,93m 5,83. Graag inclusief isolatie


Vloer leggen en vloeronderhoud Pijnacker
maandag 10 januari 2022

Fundering voor tuinhuis aanleggen (~56m2)

Wij hebben een fundering op staal nodig voor een tuinhuis, houtskeletbouw, alleen begane grond. De totale lengte van het tuinhuis is 16.20 meter. De breedte varieert: het voorste stuk is plm. 7.80 x 2.90 mtr. Het achterste 8.40 x 4.00 mtr. Ons huis, in Zandvoort, is - in 1923 - op voormalig duinterrein gebouwd, waardoor er hoogteverschil zit in de tuin. We willen het tuinhuis laten aansluiten op de woning, dus dat moet op hetzelfde niveau komen. De grond onder het voorste smalle stuk is jaren geleden afgegraven en ligt nu plm. 35 cm onder het maaiveld/45 cm onder het niveau van de vloer in het huis. De grond daarachter loopt langzaam af over zo'n 11 meter lengte, het laagste punt ligt plm. 70 cm onder het maaiveld/80 cm onder vloer woonhuis. Het stuk van 35/45 cm kan makkelijk opgehoogd worden, het lage gedeelte niet omdat de percelen die daar aan grenzen ook zo laag liggen. Tenzij we een damwand zouden bouwen. Maar we zouden dat liever oplossen met een hogere fundering, geheel in beton als dat mogelijk is. (Als dat niet kan, dan zou het een betonstrook met metselwerk worden. Maar het is nu een probleem om een goede metselaar te vinden die tijd heeft.) Het liefst zouden we een balk&broodjes vloer willen, maar om de kosten te drukken willen wij binnen die fundering een houtenvloer laten leggen. Een complex verhaal denk ik, als het zo op papier staat. Wellicht zou u de situatie ter plekke kunnen komen bekijken.


Verbouwing Zandvoort
donderdag 06 januari 2022

Onderkelderen tussenwoning (~46m2)

- De kruipruimte onder onze woning willen we goed benutten door er een kelder van te laten maken. - Tussenwoning uit 1999. Deze staat op betonnen fundering en op betonnen prefab palen. Tevens is er een rapport betreffende de fundering en grondonderzoek beschikbaar. - De grond bestaat uit klei en zand. - De afmetingen van de begane grond: 4,85m x 9,50m x 2,50m. - Mag casco of sausklaar opgeleverd worden. - In de kruipruimte lopen diverse buizen zoals de stadsverwarming, riolering en andere kabels. Zie foto's. - De achterzijde van de woning is uitgebouwd. Dit deel heeft geen kruipruimte. Dus de werkzaamheden dienen via de voorkant van de woning te gebeuren. - Bestemming: extra leef-/ woonruimte, klusruimte, sportruimte. - Koekoeken: indien mogelijk, over de gehele voorzijde met de maximale afmetingen met kantel/ kiepramen. - Trapopening aan de achterzijde van de begane grond. - Vloerverwarming in de kelder. - De kostenindicatie graag op basis van de casco kelderbouw. Eventueel in overleg zaken als elektra, leidingen omleggen en andere noodzakelijkheden wel/ niet in de prijsopgave opnemen. Afhankelijk of deze zaken wel/ niet tijdens het aanleggen van de keldervloer en muren meegenomen kunnen worden.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
donderdag 06 januari 2022

Serre achterzijde woning

We willen een serre aan de bestaande uitbouw plaatsen. De serre moet 5,65 bij 2,12 worden aan de achterzijde van de woning. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Ik wil het liefst een aluminium afwerking met een casco oplevering. De serre moet worden verwarmd door vloerverwarming maar dit leggen we zelf al. Er is nog geen fundering. Er oet een gevel worde doorbroken.


Veranda- en serrebouw Heiloo
woensdag 29 december 2021

Zandcement vloer en fundering aanleggen

Wil graag een zandcement vloer en fundering voor veranda van 30m2 laten aanleggen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam Zuidoost
maandag 27 december 2021

Tegelvloer leggen 30m2 incl. betonvloer en vloerverwarming

We willen graag ons huis voorzien van een tegelvloer. Echter hebben wij een houten fundering. Die zou er dan uit moeten en worden vervangen door een betonvloer, zodat daar bovenop een tegelvloer met vloerverwarming kan worden gelegd. Deze vloerverwarming moet ook door de vakman gelegd worden. Het gaat om ongeveer 30m2.


Terras en (sier)bestrating Heerhugowaard
maandag 27 december 2021

Fundering voor 8x5 garage

Ik wil een fundering laten leggen tbv een 8x5 garage


Verbouwing Melissant
zondag 19 december 2021

Aanbouw acherzijde woning (9,2m2)

Ik heb voor mezelf wat op papier gezet en stuur dat even mee. Het gaat dus om een aanbouw achteraan de woning, gebouwd in 2018. Het gaat puur om een aanbouw dus niet vergroten van de huiskamer en daarom geen muren uitbreken. Er zal een fundering gelegd moeten worden en daarop isolatie en elektriciteit doorgetrokken moeten worden en evt aanleg extra groep in de meterkast. Er hoeft binnenin niet afgewerkt te worden en geen vloerverwarming, behalve het plafond wel afwerken, er gelden geen parkeertarieven in de straat en de grond is schoon. Inclusief: Binnen afmeting aanbouw binnen 2 mtr diep vanaf huidige buitenmuur en ongeveer 460 cm breed Hoogte max 3,5 mtr buitenkant om zo onder de vergunningsgrens van 4 mtr te blijven. Fundering met daarop isolatie (40 cm hoger dan tuin en moet geboord worden omdat heien niet mogelijk is en het is veengrond en verzakt sterk) Plat dak inclusief isolatie en binnenkant dak evt afgewerkt met gipsplaat en 2 electrische punten om lamp en ventilator aan te kunnen sluiten Balken plafond zichtbaar? Waterafvoer en regenpijp aanleggen Waterleiding doortrekken en met kraan buiten Extra groep meterkast Aanleg elektra (plafond 2 punten voor ventilator en licht met aan uit schakelaar op muur contactdoos voorin ) Huidige buitendeuren eruit en hergebruiken als nieuwe buitendeuren (vanuit binnen) aan de rechterkant, dus niet in het midden. Ramen met houten frame en H++ met zonwerende optie (afmeting 2 maal 120 cm breed en 240 cm hoog?) Naast de terrasdeuren (van binnenuit gezien links) mogelijkheid voor rook afvoer in dak? Ramen aan zijkant zowel als voorkant. Houten of stenen (schot) voorkant van 80 cm hoog met isolatie onder ramen Afvoeren van alle overtollige materialen etc (skip?) Buitenkant afgewerkt in metselwerk


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Koog aan de Zaan
dinsdag 14 december 2021

Fundering aanleggen voor een uitbouw

Wij willen graag een fundering laten aanleggen aan de achterkant en zijkant van het huis tbv een uitbouw. Gaat ongeveer om 125 m2.


Verbouwing Wassenaar
vrijdag 10 december 2021

Aanbouw realiseren 11,2m2

Wij willen aan ons achterhuis een aanbouw realiseren van 5.60 x 2.00 m. Wij willen de afwerking van hout. Inclusief aluminium schuifpui, lichtstraat 2.00 x 3.00 m, inbouwspots, 4 dubbele contactdozen, binnen afwerking incl. Stucwerk. De prijs dient ook sloopwerkzaamheden bevatten en een fundering leggen. Er hoeft geen gevel doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
dinsdag 07 december 2021

Fundering voor mijn tuinhuis aanleggen 50m2

ik wil zelf een tuinhuis plaatsen maar de fundering wil ik laten doen. het zal gaan om ca 50m2. Ik vroeg mij af of ik de bekisting van de fundering zelf in elkaar moet zetten en jullie alleen beton komen storten, of dat jullie dat voor mij kunnen/willen doen. Ik hoor dit graag van jullie.


Verbouwing Montfoort
Offertes aanvragen