Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Beton Storten Fundering

Funderingswerken

Alles weten over de fundering van je nieuwe woning? Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat voor jouw droomwoning.

Wil je graag zelf een nieuwe woning laten bouwen? Of wil je jouw huidige woning laten uitbreiden met bijvoorbeeld een aan- of uitbouw, een schuur of tuinhuis? In de meeste gevallen heb je daarvoor een fundering nodig. Zonder stevige fundering is het risico groot dat je huis of aanbouw verzakt en dat je huis grote schade oploopt. De aannemers via Casius staan voor je klaar om de fundering te leggen.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten fundering aanleggen

Het leggen van een fundering van een gebouw is een specialistische klus. De vakmannen werken daarom niet met vaste prijzen, waardoor de kostprijs voor funderingen nogal schommelt. De grootte van de oppervlakte speelt een zekere rol. Hoe groter de fundering, hoe meer beton en staal nodig is, hoe groter de kostprijs. Daarbij is het type fundering belangrijk. 

Wij bij Casius begrijpen dat het natuurlijk wel fijn is om vooraf een idee te krijgen met welke kosten je rekening moet houden. Daarom hebben wij voor jou een prijzenoverzicht gemaakt met de gemiddelde prijzen van de projecten. 

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw klus afwijken van de prijzen in de tabel.  

Soort fundering Gemiddelde prijs per m2
Fundering op staal €225,-
Fundering op palen €1.250,-

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

39 Fundering

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Welk soort fundering past bij jouw klus?

Het is belangrijk dat je nieuwe huis, schuur of aanbouw de juiste fundering krijgt. Met de verkeerde fundering kan het zijn dat de ondergrond het gewicht van de constructie niet kan dragen. Afhankelijk van wat jij wil laten bouwen en de sterkte van de ondergrond kan de vakman voor verschillende soorten funderingen kiezen. Deze zijn:

  • Grondverbetering;
  • Funderen op zand;

  • Funderen op staal;

  • Heiwerk;

  • Boorpalen.

Grondverbetering

Niet iedere grondsoort is geschikt om op te bouwen. Als de ondergrond van bijvoorbeeld klei of veen is, zal de grond eerst moeten worden verbeterd. De niet-draagkrachtige grond wordt dan vervangen door een stevigere ondergrond, zoals zand. Soms moet de klei volledig worden verwijderd tot de zandlaag eronder. Als de zandlaag voldoende draagkracht geeft, kan de vakman ervoor kiezen om daarna een strokenfundering aan te leggen.

Fundering op zand

Funderen moet op zandgrond gebeuren. Betekent dit dat je niet kan funderen? Niet helemaal; de fundering moet alleen in een zandlaag geplaatst worden. 

Waarom moet de fundering op zand geplaatst worden? Dit ligt aan het verschil in eigenschappen van de twee typen grond. Klei neemt namelijk heel veel water op, zand doet dit helemaal niet. 

Omdat klein water kan vasthouden, is het samendrukbaar. Oefen je hier voor een langere periode druk op, dan drukt het samen en verkleint het volume. En het water wordt uit het materiaal gedrukt. 

De samendrukbare laag is soms meters dik, waardoor de zakking behoorlijk kan zijn. 

Maar: welke fundering kan je gebruiken op je bodem? Het antwoord is simpel: iedere fundering kan je gebruiken. Het hangt er alleen vanaf hoe diep de zandlaag ligt. 

De diepte van waar de zandlaag ligt is van invloed, omdat er twee soorten funderingen zijn: 

  • Fundering op staal;
  • Fundering op palen.

Funderen op staal (met stroken)

Funderen op staal wordt ook wel strokenfundering genoemd. Hierbij wordt het fundament direct op de ondergrond aangebracht. Hoewel de naam doet vermoeden dat de fundering op staal wordt aangebracht, is dit niet het geval. De vakman stort op de ondergrond stroken of platen gewapend beton waarop de dragende muren komen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om strokenfundering kant-en-klaar te bestellen bij een prefab bouwer, en dat verkort de bouwtijd flink.
Een strokenfundering is meestal goedkoper dan een fundering op palen, maar strokenfundering is niet voor iedere ondergrond geschikt. Zo is het bijvoorbeeld op klei- en veenachtige grond vaak niet mogelijk om de fundering direct op de grond aan te brengen. Aan de hand van de sondering en constructieberekening kan de vakman precies aangeven welke fundering in jouw geval nodig is.

Strokenfundering

Fundering op palen

Als uit onderzoek van de vakman blijkt dat de ondergrond niet voldoende stevig is om te funderen op staal, moeten er heipalen in de grond geslagen worden. Dit kunnen houten of betonnen heipalen zijn. Deze helpen het gewicht van het gebouw naar de dieper gelegen zandlagen te leiden, die stevig genoeg zijn om de constructie te dragen. De heipalen moeten diep genoeg in de grond komen en dus moet er geheid worden. De vakman besteedt in veel gevallen het heien uit aan een gespecialiseerd heibedrijf, die de heipalen relatief snel en eenvoudig kunnen heien.

De vakman kan voor houten of betonnen palen kiezen. Deze keuze is afhankelijk van de diepte van het heiwerk. Zo zijn houten palen gevoelig voor houtrot en daardoor alleen geschikt voor heiwerk dat niet dieper komt dan de laagste waterstand. Wanneer dat wel zo is, dan kan hij beslissen om betonnen opzetters op de houten palen te plaatsen.

Fundering Heipaal Beton

Boorpalen

Het plaatsen van boorpalen is een alternatief voor heien. De palen worden hierbij niet geheid maar geboord. De vakman boort eerst een gat in de grond, die hij vervolgens vult met beton en wapeningsijzer. Het wapeningsijzer maakt het beton sterker, waardoor het beter geschikt is als fundering.

Boorpalen kunnen een hoge belasting aan en zijn soms de enige oplossing. De vakman kiest ook voor boorpalen in gebieden waar je niet kan heien. Zoals bijvoorbeeld in een oude binnenstad, waar door de trillingen, die veroorzaakt worden door het heien, andere gebouwen kunnen beschadigen.
Boorpalen hebben dus in bepaalde gevallen de voorkeur, maar ze zijn wel prijziger dan heipalen.

Boorpalen

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor funderingaanleg

donderdag 25 mei 2023

Tuin vernieuwen

het betreft het volgende: - ruim 60m2 - Tuinen leeghalen, huidige tegels en beplanting verwijderen op palmboom na. - Tuinhuis slopen - Tuin ophogen - Oude Schutting verwijderen - Nieuwe schutting plaatsen - In voortuin kleine overkapping verwijderen - Verhogen en tegels plaatsen. bij verhogen randen (bij fundering) voorzien van bouwplaten tegen onderdoor wegzakken/-spoelen van zand. zowel voor als achter - Nieuwe fietsenstalling bouwen - Schutting plaatsen, - Electra (laten) aanleggen achtertuin en lampen in vlonder(zie tekening) - boomstronk verwijderen - Achtertuin verhogen - Achtertuin tegels plaatsen, kunstgras plaatsen, vlonder plaatsen, planten bak rondom palmboom maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schoonhoven
dinsdag 23 mei 2023

Bestrating

Leggen van betonplaten om pootjes op te plaatsen als fundering voor een Tiny House. De betonplaten moeten dan op bepaalde afstand van elkaar geplaatst worden, waterpas. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Terras en (sier)bestrating Wezep
maandag 15 mei 2023

ophogen/opnieuw bestraten

We wonen in Rotterdam, in een woning die 18 jaar oud is en waar de tuin behoorlijk is verzakt. We willen nu graag de tuin iets veranderen en weer ophogen omdat de uitstap aan de achterzijde inmiddels wel fors naar beneden is. De paadjes met gebakken klinkers moeten opnieuw gelegd worden, is circa 35 meter totaal aan paden en de 2 aanwezige terrassen willen we graag wat vergroten en vernieuwen met grote (80x80 of 90x90) keramische (evt op beton) tegels. Totaal te bestraten aan terrassen is circa 68m2. Daarnaast hebben we nog een verzakte vlonder van 30m2 maar denk dat dat niet iets is dat stratenmakers aanpakken en een grindpad waar het zand onder de fundering van de woning kruipt bij een afgebroken regenpijp. Dus ook daar moet opnieuw zand o.i.d. in. We hebben begrepen dat het ophogen van de tuin het beste kan gebeuren met kleikorrels. Dan is het de vraag wat er onder de keramische tegels/ keramischebetontegels moet als ondergrond. Kunt u ook hierin adviseren of moet het plan klaar liggen en dat u het dan uit zou kunnen voeren? Wij dachten in eerste instantie aan het inroepen van een hovenier, echter nu zoekend op internet naar verzakking tuin/kleikorrels etc kwam ik uw site tegen en bedacht ik me plots of dit niet meer het werk is van stratenmakers of dat ik toch beter bij een hovenier terecht kan. Hoor graag uw visie of uw ook dit soort werkzaamheden met ophogen van kleikorrels en aanleggen van terrassen met keramische tegels doet en een adviserende rol kunt hebben. Wij hebben puberzonen dus we kunnen zeker zelf veel voorwerk doen door bijv alle huidige tegels/klinkers/grid etc al te verwijderen. Hoor graag van u,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
zaterdag 13 mei 2023

kleine patio aanleggen

Terras van 4x4 meter. oude steen omhoog en grote steen naar beneden. eronder ligt al wat zandfundering. we hebben ook een opstapje nodig voor ons jonge kind. hout of steen.


Klussen Wagenborgen
maandag 08 mei 2023

Bestrating

Het is nu grasveld. We zoeken betegeling voor onder een tuinhuis van 6 x 3,5 meter. Met stoepranden als fundering omdat daar de funderingsbalken van het tuinhuis op komen. Om het tuinhuis heen ook rondom halve meter betegeling, behalve aan de achterkant. Dat is 13 x 1/2 meter opgeteld bij 3,5 x 6 = 27,5 meter. Type klus: Bestrating leggen


Terras en (sier)bestrating Nunspeet
zondag 07 mei 2023

serre aanbouw

Wij willen graag een simplistische serre laten aanbouwen in de achtertuin. Na ontvangst offerte willen wij beslissen of we dit zelf gaan bekostigen of middels bouwdepot. We willen graag kunsstof of aluminium. Het liefst de goedkopere van de twee. De kozijnen worden zwart. Aanbouw van kozijn tot kozijn: 5,23m L x 2,50m D (x 2,50m H?) : Fundering moet gebeuren, betonpoeren. - Voor de vloer willen wij zelf tegeltjes bestellen (i.o. wat beter uitkomt: zelf leggen of laten doen) : 1 glazen deur (schuif- of openslaand maakt niet uit) : Zijkanten polycarbonaat ? : Bovenkant polycarbonaat ? : Geen verlichting : Dak hoeft niet perse open te kunnen : Automatische zonwering (luifel) Wij hopen dat het in juli lukt te plaatsen, maar horen graag wat de wachtlijst is of adviezen vanuit jullie kant wat haalbaar is.


Verbouwing Harlingen
zaterdag 06 mei 2023

Bestrating

Het gaat om een vloertje van 12m2, betonnen stoeptegels zonder facet 30 x 30cm, ingesloten door betonnen banden. Wordt gebruikt als vloer en tevens als fundering voor een blokhut, het geheel moet daarom goed aangetrild worden. Ik heb tekeningen met de exacte maten in Pdf documenten beschikbaar. Het is niet haaks, loopt een beetje scheef. Graag voor 24 mei. Overleg is handig. Type klus: Bestrating leggen


Terras en (sier)bestrating Zevenaar
vrijdag 28 april 2023

Fundering realiseren

Ik wil een fundering laten leggen. Het gaat om een fundering van 9 bij 2,7 meter. Er moeten twee palen geboord worden.


Verbouwing Den Haag
donderdag 27 april 2023

Fundering aanleggen voor 7m2 tuinhuis

Wij zouden graag een betonnen fundering laten aanleggen voor ons tuinhuisje, die we binnen de bestaande tuin willen verplaatsen. Oppervlakte van het huisje is ongeveer 7m2. Bij voorkeur laten we ook het uitgraven, bekisting maken, etc doen. Wij hebben nog verdere klussen in de tuin (bestrating, schutting aanleggen, etc), die we eventueel als vervolg zouden willen doen.


Verbouwing Abcoude
donderdag 27 april 2023

Bestrating

Hallo, Ik woon in Maastricht en ik wil de tuin opnieuw inrichten. Voor het huis moeten tegels 60*60 geplaatst (gelijmd) worden : 5 m breed x 3 m diep. De grond moet vlak gemaakt worden zodat het water weg kan. Ik krijg een overkapping met 2 fundering hwa zodat het water dat uit de fundering komt moet worden afgevoerd naar het bestaande riool. Type klus: Steentapijt leggen, Bestrating leggen


Terras en (sier)bestrating Maastricht
dinsdag 11 april 2023

Aanbouw plaatsen

Ik wil een aanbouw laten plaatsen van 5 bij 3 meter. Er moet ook nog een fundering gelegd worden, ik weet niet of er geheid moet worden. Er kan vergunningsvrij gebouwd worden. De buitenzijde wil ik gemetseld hebben, als er een betere optie is, wil ik daarin geadviseerd worden. De gevel hoeft niet doorgebroken te worden, alleen de pui moet eruit gehaald worden. Ik wil in de aanbouw houten harmonica deuren. De binnenzijde wil ik woonklaar opgeleverd hebben. Eventueel wil ik ook door de gehele beneden verdieping een vloerverwarming laten leggen, dat gaat om 70 m2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
donderdag 06 april 2023

Aanleggen kracht stroom tuin

Hallo ik ben benieuwd naar een grove prijs indicatie voor het aanleggen en aansluiten van kracht Stroom Het betreft een nieuwbouw woning en afstand van de meterkast naar de tuin is ongeveer 10 meter en dan nog ongeveer 5 meter naar de toekomstige sauna. Er zit nog geen gat in de fundering van de kruipruimte naar buiten toe. Ik heb nog een groep met daarin 2 plaatsen vrij.


Elektra en groepenkast Den Haag
woensdag 05 april 2023

Tuinaanleg en bestrating

Fundering aanleggen, plaatsing flagstones tegels (al in bezit). Tuinaarde aanbrengen/beplanting/gras-kunstgras. Voorbereiding verlichting aanbrengen. Betreft een nieuwbouwwoning/momenteel alleen zand in de tuin en hedera's. Tuin is ong 45m2 totaal (zit ook een schuur in).


Terras en (sier)bestrating Rotterdam
maandag 03 april 2023

Zandcementvloer aanbrengen (24m2)

Ik wil een zandcementvloer laten leggen. Het gaat om een vloer van 24 m2. Het kan over onze betonnen funderingsvloer gelegd worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
woensdag 29 maart 2023

Verbouwing boerderij

Wij hebben 2 boerderijen naast elkaar. (Het winter en zomerhuis) waarvan bij allebei de daken vervangen moeten worden, en 1 willen we compleet verbouwen in 2 fases. De boerderij die verbouwd moet worden heeft nu een woon en schuur gedeelte. Uiteindelijk willen we hier 2 woningen van maken. Er zal waarschijnlijk funderingsherstel nodig zijn, en aan 2 kanten zitten schuren in de muren. In de eerste fase willen we graag het complete dak vervangen en van de huidige woning de bovenverdieping aanpakken. Deze moet compleet gestript worden met waarschijnlijk deels een nieuwe vloer, en een nieuwe badkamer. Er zitten dakkapellen in, maar deze zijn verrot en zullen ook vervangen moeten worden. Dit zouden we als het mogelijk is graag binnen en jaar realiseren. Later, over ongeveer 3 jaar, willen we de rest van de boerderij verbouwen, en van het huidige schuur gedeelte een 2e woning maken. Bij de 2e boerderij is alleen het dak nodig, vanwege asbest, lekkages en de huidige energie prijzen. Ook zouden we graag zonnepanelen laten op het dat van in ieder geval 1 boerderij laten leggen.


Verbouwing Abbenes
maandag 13 maart 2023

Aanbouw 30m2 casco (incl. fundering)

Wij willen een aanbouw aan zijkant van ons huis van 6 bij 5 meter. De afwerking van de buitenzijde willen we met hout. Wij zoeken een bedrijf die ook kan heien en een fundering kan leggen, de gevel moet ook doorbroken worden. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Er moet ook wat leidingwerk worden verricht, omdat er uiteindelijk ook een douche en toilet in de aanbouw moeten komen. De kozijnen mogen van kunststof zijn. We zijn al bezig met het aanvragen van de vergunning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
zaterdag 11 maart 2023

Tuin aanleggen

Overweging: Weghalen huidig terras (tegels) en leggen van een composietterras. Gedeeltelijke onderheide fundering aanwezig welke gebruikt kan worden tbv steunbalken. Grootte is 12m breed en 6m diep. Fundering: 2 ‘bakken’ van 6 breed en 6 diep. Exact materiaal in overleg, wel massieve planken. We willen gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. NB: veel last van verzakking / inklinking grond, vandaar onderheide fundering. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almere
vrijdag 10 maart 2023

Betonvloer tuinhuis fundering aanleggen

Ik wil graag fundering leggen voor mijn tuinhuis. 4 bij 4 meter


Verbouwing Edam
donderdag 23 februari 2023

Fundering leggen voor serre & jaccuzi 27m2

Wij willen fundering laten leggen voor een serre en voor een jacuzzi. De fundering voor de serre moet ongeveer 18m2 worden (6x3) en de fundering voor de jacuzzi moet ongeveer 9m2 worden (3x3).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Purmerend
dinsdag 21 februari 2023

Berging metselen + fundering aanleggen

Een berging van stenen die wij zelf aanleveren. Eventueel alleen de fundering door jullie laten maken of ook de stenen metselen. Binnen 6 maanden aanvang werkzaamheden. 4x10 meter.


Klussen Lelystad
maandag 20 februari 2023

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Afmetingen: 3 meter lang, 1,8 meter hoog. Voorkeur voor houtsoort: padoek. Automatisering inclusief beveiligingen zodat aan normen wordt voldaan. Volledige plaatsing inclusief fundering verzorgen. 230Vac voeding kunnen we zelf aanleggen tot aan locatie poort. Naar welk type poort ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sambeek
zondag 19 februari 2023

Paalfundering voor blokhut

Voor een blokhut op een tuincomplex moet de fundering worden gemaakt. We denken daarbij aan een houten paalfundering+ houten frame waarop de blokhut kan worden gemonteerd. Afmetingen 5,37x3,08. Gewicht van de blokhut is 2000-2500 kilo. De ondergrond is klei. Vanuit de blokhutleverancier wordt palen om de 60cm aangeraden. Als dat mogelijk is in combinatie met ook het leggen van riool en waterleiding onder het blokhutdeel. Tekeningen van blokhut zijn indien gewenst beschikbaar.


Dakdekken en dakreparaties Leiden
zondag 05 februari 2023

Fundering aanbouw aanleggen incl schroefpalen

Wij willen een fundering laten aanbrengen aan het huis voor een aanbouw. Er zullen 3 palen aangebracht mketen worden(schroefpalen) ivm de kleigrond. Gaat om vloeroppervlakte 5.5mx 3mtr


Verbouwing Den Bosch
vrijdag 03 februari 2023

Tuin aanleggen

Graag willen wij een woon serre laten plaatsen aan de bestaande woning. Maten 4,8 x 2,4 meter. Onze voorkeur gaat uit naar een prefab serre. Wij willen graag aan weerszijde twee gemetselde muren hebben. Voorkeur materiaal aluminium en hr ++(+) glas. Graag ook fundering aanleggen en achterpui slopen. Liefst contact via mail of app. Als telefonisch contact nodig is graag na 17:00. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
dinsdag 31 januari 2023

Fundering leggen voor woning (9x8m)

Ik wil een fundering laten leggen voor een woning. Het moet op een zandgrond gebouwd worden. We zijn bezig met een bouwvergunning. Het gaat om een fundering van 9 bij 8 meter. Er hoeft niet geheid te worden. Ik wil dat het ergens in oktober gelegd wordt.


Bouw en nieuwbouw Burgh Haamstede
dinsdag 17 januari 2023

Waterleiding aanleggen

Er moet vanuit mijn kelder een waterleiding getrokken worden naar mijn nog te realiseren buitenkeuken. De waterleiding moet door de wand van de kelder en een stuk onder de fundering door (circa 5 meter) om buiten weer naar boven te komen.


Installatie- en leidingwerk Vinkeveen
zaterdag 14 januari 2023

Serre bouwen (8mx3m)

Ik wil een serre achter mijn huis laten aanleggen. Het gaat om 8 m breed en 3 m diep. Ik wil informatie over of er een fundering aangelegd moet worden. Ik wil dat de serre twee deuren of een schuifdeur heeft aan de voorkant. Ik wil dat de serre wordt aangelegd op het bestaande riool.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hank
woensdag 11 januari 2023

Fundering aanleggen

Ik wil graag 17 schroefpalen installeren. Ook moet de fundering aangelegd worden. Ik heb een document met alle gegevens en afmetingen die ik kan opsturen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Berkel-Enschot
dinsdag 10 januari 2023

Uitbouw achterzijde huis

Wij zouden graag 2 offertes willen op basis van deze gegevens: 1) Achter uitbouw prefab hout met glas over de gehele breedte van het huis. 4 meter diep X 6.30 meter breed - Wat zijn de (totale) kosten voor het uitbouwen hiervan? - Waar bestaan deze kosten uit? - Wat voor kosten komen er extra bij en waar kunnen we aan denken qua verleggen van elektra, keuken, leidingen, vloer, fundering? 2) Uitbouw 2.30 breed X 4.00 diep meter - Wat zijn de (totale) kosten voor het uitbouwen hiervan? - Waar bestaan deze kosten uit? - Wat voor kosten komen er extra bij en waar kunnen we aan denken qua verleggen van elektra, keuken, leidingen, vloer, fundering? Is het een optie om alleen voor de uitvoering van de prefab te kiezen? Wat zijn daarvoor de kosten? Vriendelijk bedankt voor de offertes. Groeten, Susanne


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rhenen
maandag 09 januari 2023

Fundering leggen voor tuinhuis 10 x 3 meter

Ik zoek een bedrijf wat verstand heeft van funderingen leggen. Ondergrond etc.


Verbouwing Geertruidenberg
Offertes aanvragen