Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Trappen Hout 3

Houten trap

Wil je graag een houten trap laten maken? Dan ben je aan het juiste adres. Hier vind je informatie, prijzen en offertes op maat.

Ben jij van plan om een houten trap te plaatsen? De meeste trappen zijn gemaakt van hout. Hout is makkelijk te bewerken, is relatief licht qua gewicht, en is verkrijgbaar in tal van kleuren en soorten hout. Denk aan een vuren trap of een beuken trap. Maar het moet dan wel geplaatst worden.

De trapspecialisten via Casius helpen je daar graag bij. Ook helpen ze je graag bij een (open) traprenovatie of helpen je bij het plaatsen van een vaste zoldertrapNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een houten trap wilt laten plaatsen? Wil je graag dat een timmerman bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in

Kosten houten trap

De kosten voor een standaard houten trap liggen rond de €600. De prijs stijgt met duurdere houtsoorten (denk aan eikenhout) of een hardhouten trap. Maar ook wanneer het een gesloten trap moet zijn en als het draaien bevat. Wil je daarnaast de trap afgewerkt hebben met verf of trapbekleding? Dan komen er natuurlijk extra kosten bij. Hieronder in de tabel zie je de gemiddelde prijs voor houten trappen.

Let wel: de trappenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort houten trap Gemiddelde kosten exclusief plaatsen
Open vurenhouten steektrap €800
Dichte vurenhouten trap met 1 kwart €1.050
Dichte eikenhouten trap met 2 kwarten €2.800

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Trappen Hout

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden houten trap

Let op: dit zijn richtprijzen die in de praktijk kunnen afwijken.

Voordelig

De voordeligste trap is een open steektrap (een rechte trap zonder stootborden) van vurenhout. Een vuren trap is de meest gekozen soort houten trap en valt in de lagere prijsklasse. Je hebt al zo'n trap voor gemiddeld €600. Deze prijs is dan exclusief het plaatsen van de trap. De prijs inclusief het plaatsen ligt gemiddeld rond de €1.000.

Gemiddeld

De meest gekozen trap is een dichte trap (inclusief stootborden) van vurenhout met 1 kwart draai. De stootborden kosten tussen de €100 en de €200 per trap. De kosten exclusief plaatsen, liggen gemiddeld rond de €925. Inclusief plaatsen liggen de kosten gemiddeld rond de €1.400.

Luxe

De kostbaardere trappen zijn luxer uitgevoerd. Het kan gaan om een dichte trap van eikenhout met twee kwarten. Eikenhout is een sterke houtsoort, waardoor het duurzamer en prijziger is dan andere houtsoorten. Gemiddeld kost een eikenhouten trap met twee draaien €2.600. Voor het laten plaatsen van deze trap betaal je gemiddeld €600 meer.

Welke factoren bepalen de prijs van de klus?

Wat de prijs bepaalt van de houten trap hangt van een aantal zaken af:

  • De houtsoort;
  • Het model van de trap;
  • Of het een open of gesloten trap is. 

Houtsoort

De prijs voor de trap hangt voor een groot deel af van de gewenste houtsoort. Vurenhout is een van de meest gebruikte houtsoorten en tevens de goedkoopste optie. Een trap van dennenhout behoort ook tot de lagere prijsklassen toe.

Vurenhout is een goede houtsoort, maar niet het sterkste. Eikenhout behoort tot de sterkere houtsoorten, of natuurlijk hardhout. De kwaliteit van de trap is hoger wanneer de trap van de laatste twee houtsoorten gemaakt is en ook langer meegaan. Hieronder zie je een prijsoverzicht van de trappen van de meest aangeboden houtsoorten.

Houtsoort (gesloten trap met 1 draai) Gemiddelde prijs exclusief plaatsing
Vurenhout €925
Beuken €1.800
Mahonie €2.200
Eiken €2.600

Model van de trap

Het meest gebruikte model van een trap is een houten trap met een kwartslag. Maar niet ieder huis heeft dezelfde indeling en je wilt natuurlijk een model trap dat het beste in jouw woning past. Hieronder zie je in het kostenoverzicht het prijsverschil tussen de verschillende modellen van houten trappen.

Gesloten trap (vurenhout) Gemiddelde prijs exclusief plaatsen
Steektrap (rechte trap) €700
Trap met bovenkwart €925
Trap met onderkwart €925
Halfslag trap (hoek van 180 graden) €1.000
Trap met 2 kwarten €1.100

Open of gesloten

Of je wel of geen stootborden bij je trap wilt bepaalt of je trap open of gesloten wordt. De meeste mensen kiezen voor een gesloten trap als deze in de hal geplaatst wordt. Als de trap in of aangrenzend aan de woonkamer wordt geplaatst, dan wordt vaak gekozen voor een open trap. De kosten voor stootborden van een houten trap verschillen van €100 tot €200 per trap.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een houten trap

zondag 28 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Trap bekleed met panterprint motief kleed (dik). Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Vul het aantal treden in:: 16 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Putten
donderdag 25 mei 2023

Trap renoveren (laminaat bekleding)

2 trappen, 12 dicht 13 open Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Vul het aantal treden in:: 25 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Laminaat / CPL / HPL Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Terneuzen
woensdag 24 mei 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Trap met 2 draaien (Dubbelkwart) Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Vul het aantal treden in:: 16 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie 's-Gravenpolder
donderdag 18 mei 2023

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Laminaat / CPL / HPL Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Lelystad
dinsdag 16 mei 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Wij willen graag een eiken bloktrap. Ons huidige trap is niet bekleed en heeft 13 treden (2-kwart draai). Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Hout Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie IJsselstein
dinsdag 16 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Vul het aantal treden in:: 14 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Zoetermeer
maandag 15 mei 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Vul het aantal treden in:: 15 treden, 2 trappen Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Hout Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht, Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Amsterdam
maandag 15 mei 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Dichte trap bekleden Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw en Sint Joosland
maandag 15 mei 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren? : Hout Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Tapijt Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
maandag 15 mei 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Trap met kwart draai. Hoogte 290. Lang 240 (stuk naar boven) Andere stuk zal vanaf de muur 4/5 treden zijn tot trapgedeelte naar boven, schat in totaal 160/180? Inclusief leuning. Graag richtprijs in grenen en beuken. Nb: oude trap was een te steile rechte trap. Die moet nu worden vervangen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Vul het aantal treden in:: 15 treden denk ik is 2.90 hoog Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Hout Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Poortugaal
maandag 08 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Vul het aantal treden in:: 12 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Wezep
maandag 08 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
maandag 08 mei 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

2 trappen plus kapstok zandstralen. Ze zijn nu gelakt. Afplakken willen we evenyook zelf doen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Hout Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Barneveld
maandag 08 mei 2023

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Lichtgrijs met witte stootborden. Verlichting om en om Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Vul het aantal treden in:: 12 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Laminaat / CPL / HPL Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Leerdam
maandag 08 mei 2023

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Trap met 1 draai (Kwart) Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Laminaat / CPL / HPL Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw en Sint Joosland
maandag 08 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht, Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Zwaag
maandag 08 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Heb je toestemming van de verhuurder?: Ja Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


Trappenbouw en traprenovatie Spijkenisse
zondag 07 mei 2023

Aanbrengen siergrind op looptreden houten dichte trap

Wij hebben 2 vurenhouten 15-treeds dichte trappen in onze hoekwoning. De stootborden laten wij met pvc dryback bekleden, de looptreden willen wij met siergrind met een coating en uv bescherming laten bekleden. Afwerken met een matte aluminium stootstrip. Wij wonen in Harlingen. Doet u dat? Zo ja, dan zie ik graag een mooie offerte van u tegemoet. Hoor graag, alvast bedankt. Heeft u vragen, bel of mail mij dan…


Trappenbouw en traprenovatie Harlingen
maandag 01 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

De trap is nu lelijk willen hem op de laten stofferen Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Vul het aantal treden in:: 14 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren? : Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Heb je toestemming van de verhuurder?: Ja Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


Trappenbouw en traprenovatie Dordrecht
maandag 01 mei 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Wij willen graag eiken hout traptrede Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren? : Hout Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: Rechte trap Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Olst
maandag 01 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Krammetjes van vorig tapijt zitten er nog in. Houten trap, moet bekleed worden met tapijt. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren? : Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Leiden
maandag 01 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Vul het aantal treden in:: 15 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Almere
maandag 01 mei 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Het gaat om een zoldertrap deze is oud en lelijk.En willen deze laten renoveren.De trap willen we evt dicht laten maken Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Vul het aantal treden in:: 12 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Hout, PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Almere
woensdag 26 april 2023

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Laminaat / CPL / HPL Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: Rechte trap Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Almere
woensdag 26 april 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Wil graag weten wat het kost om een open trap te doen Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Vul het aantal treden in:: 12 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Terneuzen
maandag 24 april 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Rechte trap, zonder draai (Recht) Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: Rechte trap Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Woudenberg
maandag 24 april 2023

Trap renoveren (tapijt)

Vanwege een geboorte, het netjes maken van de trap, het aanbrengen van ontbrekende leuningen en het aanbrengen van anti-slip. Met hartelijke groet, Jeroen Frieser Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Amsterdam
maandag 24 april 2023

Trap renoveren (tapijt)

Trap laten bekleden met tapijt of laminaat / pvc. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Heerenveen
dinsdag 18 april 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Uitgeest
maandag 17 april 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Trap met 1 draai (Kwart) renovere. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Middelburg
Offertes aanvragen