Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre

Serre

Wil je jouw woonruimte vergroten met een serre aanbouw of uitbouw? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden en ontvang vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Wil je meer ruimte in huis én meer licht creëren? Een serre bouwen is dé perfecte oplossing! Een serre aanbouw en serre uitbouw bestaan voor een groot deel uit glas, het wordt daardoor ook wel een glazen aanbouw en glazen uitbouw, of een glazen serre genoemd. Hierdoor heb je extra veel licht in de nieuwe ruimte van je woning. Wil je een serre laten plaatsen? De aannemers of aannemersbedrijven via Casius staan voor je klaar! 

Je kunt bij de aannemers via Casius terecht om een muur te laten doorbreken, of een dakkapel te laten plaatsen. Maar ook voor grotere projecten, zoals het storten van een fundering, een aanbouw of uitbouw en een woningrenovatie of dakrenovatie. Zo kun je dus ook bij de aannemers terecht voor het laten realiseren van een serre. Uiteraard helpen zij je ook graag met het regelen van bouwvergunningen.

De aannemer of het aannemersbedrijf is de coördinator van jouw verbouwing. Hij heeft de leiding over een groot scala aan werkzaamheden en zorgt dat alles volgens afspraken verloopt. Zo hoef je je dus nergens zorgen over te maken tijdens de verbouwing!

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een serre wil bouwen? Wil je graag dat een aannemer bij je langskomt om alle vakkundige normen van het plaatsen van een serre te bespreken? Vul dan het offerte formulier in.

Kosten serre

De prijs van een serre kan sterk uiteenlopen. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van jouw gewenste serre, de keuze tussen een serre aanbouw en een serre uitbouw, de fundering, de afwerking en de extra's die je wilt. Een serre uitbouw of serre aanbouw met schuifpui valt duurder uit dan een zonder schuifpui.  

Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht gemaakt van de gemiddelde kosten van een serre aanbouw en een serre uitbouw.

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort serre Laag Hoog
Aanbouw €6.000 €16.000
Uitbouw €25.000 €60.000

Hieronder een overzicht van een serre op basis van vierkante meters. Houd ook hierbij rekening met het feit dat de aannemers via Casius zelf hun prijs bepalen. De uiteindelijke prijs van de klus kan dus afwijken van de prijzen in de tabel.

Grootte Prijs
10 m² €6.500
12 m² €7.700
15 m² €10.000
20 m² €15.000

Liever een overzicht van de favoriete serre formaten en de kosten ervan? Bekijk het overzicht hieronder. Deze prijzen zijn van een basic serre. Wil je een luxere serre of heb je speciale wensen? Dan worden de kosten hoger.

Houd ook hierbij rekening met het feit dat de aannemers via Casius zelf hun prijs bepalen. De uiteindelijke prijs van de klus kan dus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort Gemiddelde prijs Opmerking
Basic €7.000 - €15.000 Standaard serre zonder extra’s die kan worden gebouwd vanaf 750 euro per m²
Basic 2,5 bij 3 meter €15.000 - €17.000 Beschikt over hardhouten kozijnen evenals een deur van thermopane glas, inclusief fundering
Basic 3 bij 6 meter €21.000 - €23.000 Voorzien van kozijnen thermopane glas evenals een hardhouten deur, inclusief fundering
Basic 3 bij 6 meter €22.000 - €24.000 Hardhouten openslaande deuren evenals deuren met thermopane glas, fundering is in de prijs inbegrepen

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

67 Aanbouw Serre Schuifpui

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Maatwerk of kant-en-klaar?

Er zijn twee manieren om een serre te plaatsen: 

  • Serre traditioneel bouwen
  • Prefab serre

Wil je een serre gebouwd hebben op traditionele wijze? Dan wordt deze van begin tot eind op locatie geplaatst. De montagekosten zijn hierdoor hoger dan bij een prefab serre, maar je hebt wel veel meer mogelijkheden qua maatwerk. 

Is maatwerk niet jouw grootste eis en wil je liever snel en relatief goedkoop bouwen? Dan is een prefab serre een hele goede keuze. Een prefab serre wordt in de fabriek gemaakt en bij jou op locatie aan de woning geplaatst. 

Wil je weten wat de precieze kosten zijn van een serre? Vraag dan bij ons vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan.

Fundering voor de serre

Het is belangrijk om van te voren te checken of voor jouw serre een fundering aangelegd moet worden. In veel gevallen is dit wel het geval. Een fundering zorgt er namelijk voor dat jouw serre aanbouw of serre uitbouw niet verzakt. Over het algemeen is een fundering voor een serre lichter dan reguliere funderingen.

Laat je adviseren door de vakman en kijk samen naar diverse factoren die bepalen of je wel of geen fundering nodig hebt. 

Op onze pagina funderingswerken lees je meer over de verschillende soorten funderingen en de kosten.

Vergunning nodig?

Of je een vergunning nodig hebt voor je serre aanbouw of serre uitbouw is afhankelijk van de afmetingen van jouw serre en de grootte van het bebouwingsgebied. Vaak heb je geen vergunning nodig als je een serre van 2,5 meter aan de achterkant van je woning laat plaatsen. Per gemeente verschilt dit een beetje, dus controleer dit van te voren goed, of bespreek dit met de aannemer. De aannemer kan, mocht je dit willen en als dat nodig is, de aanvraag van de vergunning op zich nemen. 

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Serre 6

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Recente aanvragen voor een serre

zaterdag 22 januari 2022

Aluminium serre 15m2 verwijderen & houtskelet uitbouw plaatsen

Er staat nu een aluminium serre uitbouw op een betonnen vloer met daaronder 2 houten funderingspallen met betonnen opzet. Ik wil deze serre weg laten halen en hier een houtskelet opzetten. Het gaat om ongeveer 15m2. Het mag dan gewoon casco worden opgezet. Er is dus al fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dordrecht
zaterdag 22 januari 2022

Huidige serre vervangen voor een groter serre- zijkant woning

Wij willen de huidige kleine serre vervangen voor een grote serre van 11 x 3,5. Oplevering willen wij kiezen afhankelijk van de prijs. Glas met roedeverdeling liefst aluminium i.v.m. onderhoud. De serre moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schoorl
vrijdag 21 januari 2022

Serre achterzijde (12m2)

Ik zoek een nette, passende serre-aanbouw van het liefst hout met (veel glas). Openslaande houten deuren en zijdeur. Het is een eenvoudige 50er Jaren hoekwoning (voormalige huurwoning), dus er hoort ook geen ‘protserige’ serre bij. Ik zit in de idee/conceptfase. Hierbij een foto van de achterzijde. De grondafmetingen zijn zouden dan zijn 6mx2m. Vrij ondiep dus, maar dat is mijn huidige idee. De serre zou daarmee wel de gehele begane grond van de achterzijde beslaan. Mag evt. casco worden opgeleverd, bijv. als het te prijzig zou worden. Het loze muurtje aan de linkerkant kan natuurlijk verwijderd worden. Dat kan ikzelf doen. Voldoende restpunten


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
vrijdag 21 januari 2022

Uitbouw achterzijde realiseren (9,25m2)

Ik wil graag een serre/uitbouw laten realiseren. De maten worden 3,7 x 2,5 = 9,25m2. Vergunningsvrij. De buitenzijde wil ik graag in metselwerk en een houten schuifpui. Graag casco opgeleverd, inclusief elektra. De verwarming mag aan de hand van radiatoren, deze kan verplaatst worden. Wel moeten er dan leidingen doorgetrokken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
donderdag 20 januari 2022

woonserre(5.5m x 3.50m) achterzijde realiseren

Woonserre achterzijde van de woning realiseren, Afmetingen: 550 cm breed, 350 cm diep en 240 cm (min) hoog. Oplevering volledig woonklaar. Wij willen kunststof kozijnen. Qua hoe de serre verwarmd moet worden nog in overleg. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
woensdag 19 januari 2022

Serre achterzijde realiseren (+/- 20m2)

Wij willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 6 meter breed bij 2,5-4 meter diep, dat heeft te maken met de achterzijde die niet helemaal recht is. Zie plattegrond foto. Achterkant zo veel mogelijk glas met openslaande deuren, met lichtschacht in het dak. Alle kozijnen wil ik het liefst van hout hebben. De binnenzijde mag casco of sausklaar, graag een offerte voor beide situaties. Over de verwarming wil ik nog even overleggen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
woensdag 19 januari 2022

uitbouw/ serre achter woniing realiseren

Wij willen een uitbouw/serre realiseren aan de achterkant van onze twee onder 1 kap woning. De afmeting is 3,5 m diep en 4 m breed. Links tegen de muur van de bijkeuken aan. rechts grenst aan de buren en daar zal een muur moeten komen. De gevel en een gedeelte van het dak willen we graag in hoog rendement glas en aluminium(serre) vloer en plafond graag aansluitend bij huidige woonkeuken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJlst
maandag 17 januari 2022

Casco uitbouw achterzijde

Wij willen onze uitbouw uitbreiden, er staat nu een serre die slecht gebouwd is. Deze serre moet worden verwijderd. Het is aan de achterzijde van de woning. De afmetingen zijn 3,4 bij 2,92. Hier is geen vergunning voor nodig. Ik wil en traditioneel gemetselde afwerking met kunststof kozijnen. Verder wil ik een casco oplevering. De uitbouw hoeft niet verwarmd te worden en er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helmond
vrijdag 14 januari 2022

Serre bouwen + Nokverhoging

Ik zoek een aannemer die beide klussen kan realiseren: 1. 17m2 Prefab Serre bouwen met muur op recht en links. Qua afwerking/oplevering en wat voor kozijnen zou ik graag nog willen overleggen met de vakman. 2. 27m2 nokverhoging realiseren. Ik heb nog geen vergunning in bezit. Het gaat om een dubbele nokverhoging. Qua afwerking en oplevering zou ik graag nog overleggen met de vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gorinchem
donderdag 13 januari 2022

Aanbouw plaatsen

Wij willen graag een uitbouw van 3 x 3 met daaraan nog een serre met veel glas en een lichtkoepel. Graag willen we aan de voorzijde van het huis een erker laten plaatsen van 3 bij 1,5


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waalwijk
dinsdag 11 januari 2022

Serre aanbouwen (11m2)

Ik heb de 'gemiddeld prijzenoverzicht' van een serre gezien op uw website en heb interesse. Ik heb een heel klein benedenwoning in Haarlem (woonoppervlakte is maar 62 m2) en wil een serre van 4m x 2.85m Ik heb interesse als de waarde van mijn appartement hoger is met een serre. Graag zou ik willen weten of een serre van 11,4 m2 dan bijgerekend wordt in de woonoppervlakte? Heb ik dan 73 m2 woonoppervlakte en is de waarde per m2 hetzelfde als de binnenruimte? Wensen: - Beton fundering. Ik zal na de bouw zelf laminaat of houtvloer laten plaatsen (sausklare oplevering) - Mooi afgewerkte muren: buitenmuren stucen (de huidige buitenmuren worden dan de binnenmuren van de serre) - Voorkant helemaal glas / modern / een schuifdeur in de midden. - Een deel van de dak zit onder het balkon van mijn buurvrouw en moet dan niet uit glas zijn. Alleen vanaf het eind van het balkon zou dan glas zijn. - Radiatoren


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haarlem
maandag 10 januari 2022

Serre ~15m2 realiseren achterzijde woning

Het realiseren van een serre aan de achterzijde van de woning. Afmetingen zijn 5m breed bij 2,5-3m diep. Qua oplevering zouden wij graan nog willen overleggen met de vakman. Wij hebben graag kunststof kozijnen gewild. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoofddorp
zaterdag 08 januari 2022

Houten uitbouw 10m2 woonklaar

Ik wil een houtuitbouw voor een tussenwoning. De maten zijn 5m breedx 2m diep. Ik wil graag kunststof schuifdeuren of openslaande deuren. Dak met lichtstaat van circa 3 m breed of serreglas. Zie foto). De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Malden
donderdag 06 januari 2022

Geïsoleerde serre achterzijde van de woning realiseren

We willen een geïsoleerde serre(2.75m bij 4.80m) met zwart staal/aluminium aan de achterzijde van de woning. Voorkant en zijkant moet open kunnen, er moet een blind paneel of stuk plaat boven in komen want we willen daar een houtkachel met een pijp naar boven toe laten plaatsen. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Honselersdijk
woensdag 05 januari 2022

Serre vervangen door geïsoleerde serre 15m2

Huidige serre is oud en voldoet niet meer. Graag vervangen door geïsoleerde serre met plat (eco)dak en schuifpui. Circa 3 bij 5 meter. Graag een serre die ook lang meegaat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
woensdag 05 januari 2022

Uitbouw achterzijde realiseren (7,5m2)

Wij willen een uitbouw van 2.5 meter lang en 3 meter breed. De buitenzijde graag van glas, dus meer een Serre. Met schuifpui. De binnenzijde graag woonklaar opgeleverd hebben. De kozijnen gebruik in overleg met de vakman beslissen. Hoeft niet verwarmd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Veendam
maandag 03 januari 2022

Serre achterzijde realiseren ~6,5m2

Wij willen graag een serre aan onze woonkamer aan de achterkant van de woning realiseren, waarbij de huidige buitenmuur met 2 openslaande deuren erin ook verwijderd moet worden, zodat de woonkamer zonder tussenmuren doorloopt in de serre. Onze tuin en de enige vensters in de woonkamer staan op het noordoosten, een serre zou naast meer ruimte vooral meer licht moeten brengen. Wij hebben een serre voor ogen van 4.35m breed en 2.5m hoog en 1.5m diep. De serre willen wij woon klaar opgeleverd hebben. Wij zouden graag houten kozijnen willen. Boven de plek waar de serre moet komen hangt het houten balkon van onze bovenbuurvrouw op forse balken, waarschijnlijk wordt de beste oplossing dat het dak van onze serre haar nieuwe balkonvloer wordt, maar daarover heeft u allicht zelf ook ideeën. De uit te breken muren zijn waarschijnlijk deels dragend, dus het plaatsen van een stalen balk zal hoogstwaarschijnlijk nodig zijn. Verder vermeld ik graag dat het om een pand gaat met een monumentale gevel aan de straatkant, de zij- en achterkanten worden door Monumentenwacht niet van belang gevonden dus dit zou geen probleem moeten vormen. Wij hebben reeds toestemming van de VvE voor dit project en moeten wellicht nog even bij de gemeente checken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
zaterdag 01 januari 2022

Geïsoleerde serre 15m2 woonklaar

We willen graag een serre aangebouwd geïsoleerd 6 x 2,5. We zouden graag een serre willen van aluminium. De oplevering van de binnenzijde moet woonklaar zijn. Qua verwarming zouden we gebruik willen we vloerverwarming, maar die leggen we zelf aan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
vrijdag 31 december 2021

Serre ~35m2 achterzijde huis realiseren

Wij willen een serre achter het huis plaatsen in de maat ca. 10 x 3,5 mtr. Graag willen we de serre laten plaatsen. Materiaal mag hout maar ook aluminium zijn. Wij willen 2 x 2 openslaande deuren. Oplevering binnenzijde willen wij casco. De serre moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Qua wat voor kozijnen erin komen zouden wij graag nog willen overleggen met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lutjewinkel
woensdag 29 december 2021

Serre realiseren ~8,5m2

Serre achterkant woning realiseren, waarvan de kamer gevel en linker zijgevel gebruikt gaan worden. Afmetingen zijn: 2.40m hoogte, diepte 2m en lengte 4.2m. Wij willen een casco oplevering en kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorhout
vrijdag 24 december 2021

Serre realiseren (~40m2)

Wij hebben een huis gekocht met de bedoeling het uit te bouwen aan de tuinkant en hier willen we graag een prijsindicatie/offerte voor hebben. Het gaat om een aanbouw van 10 meter lang en 4 meter diep. Graag afgewerkt in aluminium en de zijwanden gemetseld. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Plat dak, en 10 meter glaswand waarvan 6 meter vouwwand. Geen lichtstraat want op het dak komt sedum met zonnepanelen. Ong 6 meter van de originele gevel moet er dan uit, de overige 4 meter moeten blijven staan. En de gevel moet doorbroken worden. Kunt u mij aangeven wat u nodig heeft om hiervoor een offerte te maken? Globaal, want we wonen er nog niet dus ter plaatse zaken bekijken kan nu nog niet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Broekhuizenvorst
zondag 19 december 2021

Oude serre(4,2mx1mx2,95m) vervangen achterzijde woning

Wij willen de serre achter vervangen wegens het feit dat de serre 25 oud is en lekt. De zijmuur van de serre mag daarbij gesloopt worden waardoor er een serre met 3 zijdes voor terugkomt. Maten 4,2x1x2,95. Hartelijk dan!


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zoetermeer
woensdag 15 december 2021

Aanbouw achterzijde realiseren (~18m2)

Graag informeer ik naar de kosten van een uitbouw/serre aan de achterzijde van mijn woning, onderhoudsarm (aluminium of kunststof). Wij hebben nog geen vergunning in bezit. De breedte van de ruimte is ca 5 meter. Maar hierin moet ook een tussendeur gerealiseerd worden naar de garage/schuur, die eveneens uitgebouwd moet worden. De totale breedte is ca 8 meter. Qua diepte zit ik te denken aan ca 1,80 a 2,30 meter. De binnenzijde mag casco of sausklaar opgeleverd worden, graag een offerte voor beide situaties. Voor de goede orde wat ik bedoel heb ik een foto geüpload van wat ik bedoel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dronten
maandag 13 december 2021

Serre achterzijde van het huis realiseren ~18m2

Ik wil graag een serre aan de achterkant van het huis. Het mag hout zijn of kunststof. Fundering inbegrepen. breedte van het huis is 6.00 en denk aan 3 meter diep, voorkeur hr++ glas maar mag ook polycarbonaat aan de bovenkant zijn, Schuifpui of deur (afsluitbaar) . Zijkanten mogen 3/4 dicht zijn. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn en aan wat voor grootte ik realistisch kan halen. Ik wil een casco oplevering. De serre moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogezand
maandag 13 december 2021

Huidige serre verwijderen en nieuwe serre plaatsen ~14m2

Wij zoeken een aannemer die onze huidige serre kan verwijderen en opnieuw op te bouwen, waarbij de oppervlakte is 2,5m bij 5,5 meter. Met openslaande schuifdeuren aan de rechterzijde en een vast raam aan de voorzijde. Als bijlage de huidige serre. Wij hebben graag een woonklare oplevering gewild. Wij hebben er houten of aluminium kozijnen in gewild. De serre moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
dinsdag 07 december 2021

Serre achterzijde realiseren (~15m2)

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde een serre laten plaatsen wat als eetkamer kan gebruiken. Het gaat hierbij absoluut niet om een uitbouw van de woning, dus geen doorbraak van de gevel. Het gaat om de volgende maten Diepte 3 meter en breedte 5 meter en hoogte 2,30 mtr a 2,40 meter.. Het gaat om een hoekwoning dus de zijkanten willen wij dicht hebben en aan de voorzijde een schuifpui. Het dak bv plat met een lichtstraat. De kozijnen wil ik graag van kunststof hebben. Ook zou ik graag een radiator erin willen hebben voor de verwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
maandag 06 december 2021

Serre vervangen door aanbouw (24m2)

Op dit moment hebben we een serre die we graag omgebouwd willen hebben tot aanbouw van baksteen of hout. De serre heeft een oppervlakte van ongeveer 24m2. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Kunststof kozijnen. De verwarming mag aan de hand van radiatoren. De gevel hoeft niet doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bergen op Zoom
maandag 06 december 2021

Aanbouw realiseren

wij willen aan de zijkant van de woning een aanbouw realiseren: 500 cm breed/lang en 200/250cm diep afhankelijk van de beschikbare ruimte en 260cm hoog. 1 zijkant stenen/gemetseld. 1 zijkant kozijn met glas 230cm hoog 1 lange kant kozijn met glas 230cm hoog Bij voorkeur in dezelfde look als de bestaande ramen. De 2 bestaande ramen en het tussenmuurtje moeten worden doorgebroken/verwijderd. Eventueel plaatsen van een draagbalk indien nodig. Incl alle werkzaamheden zoals fundering, schroefpalen, graafwerkzaamheden, afvoer zand, afwerking, etc. Zijn er mogelijkheden zoals een schuin glazen dak ipv een plat dak ? Serre look ? en eventueel vloerverwarming aansluiten op bestaande vloerverwarming ?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
vrijdag 03 december 2021

Serre aan de achterzijde van de woning realiseren

Hallo, Wij zouden een serre willen laten plaatsen aan de achterzijde van onze woning. Zie bijgevoegde afbeelding. Wij zouden graag willen weten wat de mogelijkheden zijn. De breedte van de serre is 2.70 en de lengte van 1 zijde is 2.10m en 1 zijde 1m. De oplevering aan de binnenzijde wil ik saus klaar. Wij hebben er kozijnen van kunststof in gewild. De serre moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Er moet wel een gevel doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Deventer
zaterdag 27 november 2021

Uitbouw(15m2) achterzijde realiseren

Wij zouden een serre willen tussen onze garage en de buren. Het gaat om een serre van 6m x 2,5m. 1 kant dicht, en we willen de zijwanden graag stucen. Een beetje zoals de foto hieronder. De afwerking aan de buitenzijde met hout. De oplevering aan de binnenzijde saus klaar. Ik heb er kunststof kozijnen in gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren. Er moet wel gevel doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wolvega
Offertes aanvragen