Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Hoofddorp

Isolatie - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Hoofddorp?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Zwaanshoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Hoofddorp aanvragen

Recente opdrachten uit Hoofddorp

maandag 02 januari 2023

kruipruimte isoleren (100m2)

Ik wil graag mijn kruipruimtes isoleren. het gaat om twee kruipruimtes, samen hebben ze een oppervlakte van ongeveer 100 m2. Ik wil het graag thermisch laten isoleren.


Isolatie Hoofddorp
woensdag 07 september 2022

Buitenzijde + achterzijden huis isoleren

Ik zou graag de buiten zijde van mijn huis willen isoleren met een spouwmuur isolatie. Ook een deel is houtbouw en kan het dus niet geïsoleerd worden d.m.v. spouwmuur na-isolatie. De achterzijde is de vraag of dit mogelijk / noodzakelijk is.


Isolatie Hoofddorp
maandag 30 mei 2022

Betimmering verwijderen en plaatsen en isoleren

- Ons huis heeft een houten betimmering aan de buitenkant van de eerste verdieping. - Rondom geplaatst tot de nok. afmeting huis, 7x13 m. - We willen graag de houten betimmering voorzichtig laten weghalen, de binnenmuur van isolatie voorzien (+/- 10cm dikte) en weer aanbrengen. De betimmering is op een houten rooster aan de muur bevestigt. - De begaande grond is voorzien van een spouwmuur met isolatie ertussen, deze is voldoende geïsoleerd. Het is belangrijk dat de betimmering zo min mogelijk beschadigt raakt en netjes weer terug geplaatst wordt.


Isolatie Vogelenzang
woensdag 04 mei 2022

Dak isoleren (27 m2)

In 2002 hebben wij een uitbouw laten plaatsen met een schuin dak bij ons vrijstaande woning. Al langer blijkt dat het dak van de uitbouw niet is geïsoleerd. Graag zouden wij advies en een offerte willen hebben wat het plaatsen van een dakisolatie gaat kosten. Ook eventueel spouwmuurisolatie.


Isolatie Hoofddorp
maandag 14 maart 2022

Binnenmuur of plafond isoleren tegen geluid.

Beste, Wij zijn een sportschool in Hillegom. Ik zal de situatie even kort uitleggen. Wij willen een Yoga zaal creëren onder onze huidige groepsleszaal. Echter horen wij extreem onze docenten door de vloer heen (beton). Nu willen wij een offerte voor een systeemplafonnetje om het geluid te dempen. Jullie hebben daar beter kijk op dan wij het gaat om om en nabij 100M2. Ik hoor graag de opties die jullie kunnen aanbieden. Met sportieve groet, Sake van Loo


Isolatie Hillegom
zondag 07 februari 2021

Thermisch isoleren

Ik wil graag het plafond isoleren. Het gaat om ongeveer 20m2. Het gaat om thermisch isoleren. Het is het plafond in de keuken. Door de opbouw boven dit plafond komt er heel veel kou doorheen.


Isolatie Hoofddorp

Isolatie in regio Hoofddorp

Andere klussen in Hoofddorp

Offertes aanvragen