Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Inbreker 2

Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen

Wist je dat bij een slecht beveiligd huis een inbreker in gemiddeld 30 seconden kan binnendringen? Hieronder lees je meer over hoe je dit kunt voorkomen.

Laat je huis beveiligen

Je veilig voelen in je eigen huis is veel waard. Per jaar worden er zo’n 65.000 inbraken gepleegd. Dat is bijna 180 keer per dag. Wist je dat bijeen slecht beveiligd huis een inbreker in gemiddeld 30 seconden kan binnendringen? Huisbeveiliging is daarom belangrijk. Goede sloten kunnen helpen, maar een alarmsysteem of camera's zijn een zinvolle aanvulling.
Er zijn verzekeringsmaatschappijen die eisen dat je een beveiligingssysteem voor je huis installeert als het inbraakrisico hoog is, bijvoorbeeld omdat je hele bijzondere spullen hebt, of een hoge inboedelwaarde.

Beveiligingssystemen zijn steeds geavanceerder, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder geworden. Draadloze technologische installatie maakt het een stuk makkelijker en brengt je via je telefoon op de hoogte wanneer er iets aan de hand is. Afhankelijk van welk systeem je hebt, detecteert het systeem brand en staat het in contact met de alarmcentrale.

Laat een installatie door een erkende installateur aansluiten. Casius helpt je hierbij.

Offertes aanvragen