Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Inbreker 2

Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen

Wist je dat bij een slecht beveiligd huis een inbreker in gemiddeld 30 seconden kan binnendringen? Hieronder lees je meer over hoe je dit kunt voorkomen.

Wil je je huis beveiligen tegen inbraakgevaar? Tegen brandgevaar? Misschien is camerabewaking of een brandalarm dan iets voor jou. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen bij het installeren van een beveiligingssysteem, maar ook bij het aanleggen van elektra in je woning en het moderniseren van je huidige woning met domotica. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt. 

Weet je al zeker dat je een beveiligingssysteem wilt laten installeren? Wil je graag dat een erkende elektricien bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Laat je huis beveiligen

Je veilig voelen in je eigen huis is veel waard. Per jaar worden er zo’n 65.000 inbraken gepleegd. Dat is bijna 180 keer per dag. Wist je dat bij een slecht beveiligd huis een inbreker in gemiddeld 30 seconden kan binnendringen? Huisbeveiliging is daarom belangrijk. Goede sloten kunnen helpen, maar een alarmsysteem of camera's zijn een zinvolle aanvulling. Camera's heb je al vanaf € 150 op de markt. Een basis alarmsysteem begint gemiddeld rond de € 800. 
Er zijn verzekeringsmaatschappijen die eisen dat je een beveiligingssysteem voor je huis installeert als het inbraakrisico hoog is, bijvoorbeeld omdat je hele bijzondere spullen hebt, of een hoge inboedelwaarde.

Beveiligingssystemen zijn steeds geavanceerder, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder geworden. Draadloze technologische installatie maakt het een stuk makkelijker en brengt je via je telefoon op de hoogte wanneer er iets aan de hand is. Afhankelijk van welk systeem je hebt, detecteert het systeem brand en staat het in contact met de alarmcentrale. Een simpele rookmelder heb je al vanaf € 20.  

Laat een installatie door een erkende installateur aansluiten. Casius helpt je hierbij.

Offertes aanvragen