Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stukadoor

Stukadoor

Is jouw woning toe aan nieuw pleisterwerk? Of wil je jouw buitenmuur laten stucen om hem weerbestendig te maken? Voor zowel grote als kleine klussen: Casius brengt je in contact met Erkende Stukadoors in jouw regio.

De stukadoors via Casius staan voor je klaar voor zowel binnen als buiten stuc opdrachten. Zo zijn er specialisten in spackspuitwerk, pleisterwerk en sierpleisterwerk voor indoor stukadoors klussen, maar ook vakmannen voor buiten stuc klussen in combinatie met isolatiewerk.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Stukadoors in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zondag 18 oktober 2020

195 m² muren stucen en latexen

Wij hebben nieuw huis gekocht. Hier willen we graag strakke stuc en als het kan latex spuiten in witte kleur (niet wit wit). Het gaat om 195m² muren. Uitvoertermijn graag in overleg, we vinden het nog lastig om deze te bepalen aangezien er nog veel andere werkzaamheden in het huis gedaan moeten worden. We krijgen in februari onze sleutel. We willen graag ook 115m² vloeren af laten plakken.


Stucwerk en spackspuiten
zondag 18 oktober 2020

Klein stuk plafond stucen

Wij hebben een vochtplek in het plafond. Dit stukje ligt iets lager dan de rest van het plafond, dus dit is makkelijk te stucen zonder dat het hele plafond moet worden meegenomen. Gaat om 5m² welke glad gestuct moet worden. Ook graag 5m² vloer afplakken.


Stucwerk en spackspuiten
zondag 18 oktober 2020

Nieuwbouw woning stucen en spuiten

plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen