Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer

Vloer

Ben je opzoek naar een vakkundige parketteur die je kan voorzien van een nieuwe laminaatvloer? Of wil je nieuwe vloertegels in je badkamer laten zetten? Casius brengt je in contact met Erkende Stoffeerders, Parketteurs en Tegelzetters jouw regio.

De vloerenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen onze specialisten je graag bij het storten van een nieuwe beton- of cementdekvloer, maar onze parketteurs staan ook voor u klaar voor een nieuwe laminaatvloer op de overloop. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw voorkeur juist uitgaat naar een nieuwe tegelvloer. Een strak gelegde tegelvloer vraagt om een vakkundige tegelzetter. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van nuttige informatie: van handige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Vloerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

vrijdag 08 januari 2021

Woonkamer vloer betegelen

Ik wil de vloer van de woonkamer laten betegelen. Op dit moment ligt er laminaat en daaronder een betonnen vloer. Het gaat om 47 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud
maandag 04 januari 2021

Tegellaminaat leggen

Ik wil graag 21 m2 tegellaminaat laten leggen. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.


Vloer leggen en vloeronderhoud
dinsdag 29 december 2020

Vloer benedenverdieping betegelen

Ik wil tegels op de vloer in de woonkamer, keuken en hal laten zetten. Op dit moment ligt er laminaat maar dit haal ik zelf weg. Het gaat om 60 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen