Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer

Vloer

Ben je opzoek naar een vakkundige parketteur die je kan voorzien van een nieuwe laminaatvloer? Of wil je nieuwe vloertegels in je badkamer laten zetten? Casius brengt je in contact met Erkende Stoffeerders, Parketteurs en Tegelzetters jouw regio.

De vloerenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen onze specialisten je graag bij het storten van een nieuwe beton- of cementdekvloer, maar onze parketteurs staan ook voor je klaar voor de houtenvloer vervangen, of een nieuwe laminaatvloer op de overloop. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je voorkeur juist uitgaat naar een nieuwe tegelvloer. Een strak gelegde tegelvloer vraagt om een vakkundige tegelzetter.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van nuttige informatie: van handige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten vloeren specialist

Wat kost een nieuwe vloer laten leggen? Dat is afhankelijk van het soort vloerbedekking dat je wil hebben. Zo kan je een houten vloer laten leggen, een laminaat vloer, PVC vloer of bijvoorbeeld tegels. Ook het aantal vierkante meters spelen mee in de uiteindelijke kosten. Daarnaast speelt het mee of de ondervloer eerst geëgaliseerd moet worden, of dat de nieuwe vloer direct gelegd kan worden.

Gaat het om de vloer vervangen? En wil je dat de vloerenspecialist de huidige vloer weghaalt? Dan vallen de kosten hoger uit, dan als je de oude vloer zelf verwijdert. 

Wil je dat je nieuwe vloer bijvoorbeeld een visgraat vloer wordt? Dan kan het zijn dat de kosten hoger uitvallen, want ingewikkelde motieven vragen meer werkuren.

Hieronder geven wij een overzicht van de verschillende soorten vloeren en de kosten per m2.

Let op: de vloerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort vloer Prijs per m²
Cementgebonden gietvloer €75- €150
Cementdekvloer €30 - €35
Laminaat, ondervloer en hoge MDF plinten plaatsen €11
Parket laten leggen exclusief materiaal €30
PVC vloer leggen en lijmen in stroken €18 - €21
Arbeidskosten tegelvloer leggen €30 – €35
Egaliseren vloer beton €10 - €25

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Vloerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

woensdag 06 oktober 2021

Laminaat vervangen 30m2

Ik wil graag het laminaat laten vernieuwen en tegels laten vervangen. Het gaat uiteindelijk om ongeveer 30m2 in totaal, maar meneer weet niet precies hoeveel laminaat en hoeveel tegels.


Vloer leggen en vloeronderhoud Amsterdam
woensdag 08 september 2021

Laminaat en ondervloer laten leggen

Ons huis is medio december klaar en de vloer zouden we dan in de tweede helft van december willen laten leggen. Het gaat om 116m2 woonoppervlakte. Het gaat om de gehele oppervlakte zoals op de plattegrond zichtbaar. Alleen de badkamer op de tweede verdieping en het toilet hebben al een tegelvloer en behoeven geen laminaat. Op de begane grond en de eerste verdieping hebben wij een vloerverwarming. Deze is afgestemd op een doorlaat coëfficiënt van de vloerafwerking bij een waarde tot maximaal 0.07 m2 K/W. Graag zie ik een offerte van u tegemoet. Telefonisch contact is momenteel alleen mogelijk via Whatsapp.


Vloer leggen en vloeronderhoud Zeeland
maandag 06 september 2021

vloer egaliseren

tegelvloer van 9.8 m² egaliseren om laminaat te leggen


Vloer leggen en vloeronderhoud Maastricht
Offertes aanvragen