Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer

Vloer

Ben je opzoek naar een vakkundige parketteur die je kan voorzien van een nieuwe laminaatvloer? Of wil je nieuwe vloertegels in je badkamer laten zetten? Casius brengt je in contact met Erkende Stoffeerders, Parketteurs en Tegelzetters jouw regio.

De vloerenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen onze specialisten je graag bij het storten van een nieuwe beton- of cementdekvloer, maar onze parketteurs staan ook voor u klaar voor een nieuwe laminaatvloer op de overloop. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw voorkeur juist uitgaat naar een nieuwe tegelvloer. Een strak gelegde tegelvloer vraagt om een vakkundige tegelzetter. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van nuttige informatie: van handige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Vloerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

woensdag 30 september 2020

Laminaat laten leggen

Ik wil graag in de gang laminaat laten leggen en ook in de wc. Het gaat om een oppervlakte van 12 meter. De ondergrond is tegels en deze moet geëgaliseerd worden. Graag een offerte van de werkkosten. En hoeveel uur hoe lang jullie daar mee bezig zijn. Graag offerte per mail.


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 30 september 2020

Cementvloer afwerken met egalisatie

In onze nieuwe slaapkamer en badkamer moet een cement dekvloer worden aangelegd In de slaapkamer 5600x3750 een dikte van 60 mm waar later een elektrische verwarming met laminaat op komt. De badkamer gescheden door een wand met de slaapkamer 3750x2300 met inloop douche daar moet een cement dekvloer op van 50 mm met later daarop ook elektrische verwarming met tegels komen


Vloer leggen en vloeronderhoud
donderdag 24 september 2020

Leggen van nieuwe tegelvloer op begane grond

In de tweede week van ocktober wordt er begonnen met een verbouwing van het huis, hierbij willen we ook graag de huidige laminaat vloer laten vervangen door een vloer van houtlook tegels. Het gaat om circa 53 m2 waarvan 23 op beton en 30 op een niet krakende houten ondervloer (vermoed ik).


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen