Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Toilet in badkamer

Toilet plaatsen

Op zoek naar een goede loodgieter voor het plaatsen of vervangen van je toilet? Casius brengt je in contact met erkende loodgieters in jouw regio.

Heb je een nieuwe toiletpot nodig? Zoek je een vakbekwame loodgieter die de toiletpot voor je plaatst? Misschien wel eerst de oude verwijdert? De erkende loodgieters via Casius staan voor je klaar, zowel voor grote als kleine klussen. Zo installeren zij niet alleen je nieuwe sanitair, maar kunnen ze ook het leidingwerk leggen of verleggen, mocht dit nodig zijn. 

Ben je naast een toiletverbouwing bezig met de badkamer verbouwen? Bekijk dan de pagina badkamer laten plaatsen voor de mogelijkheden en de kosten. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een toilet plaatsen?

De kosten van een toiletpot plaatsen verschillen per situatie. Je hebt namelijk verschillende soorten toiletpotten en verschillende extra opties. Daarnaast valt de prijs hoger uit als eerst de oude toiletpot weggehaald moet worden door de loodgieter, voor de nieuwe geplaatst kan worden. Ook de keuze of je een hangtoilet wil laten plaatsen speelt mee. Daarbij verschillen de kosten per loodgieter. De kosten zijn dus lastig van te voren vast te stellen.

Om je toch een idee te geven met welk bedrag je ongeveer rekening moet houden, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de kosten per soort toiletpot.

Let op: de installateurs via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort toiletpot Gemiddelde prijs
Hangend toilet plaatsen €1.200 - €2.400
Staand toilet plaatsen €700 - €2.150
Inbouw toilet plaatsen €725 - €4.200
Toilet ontstoppen €40 - €50 per uur
Toilet vervangen €40 - €75 per uur
Toilet verwijderen €45 - €95

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsopbouw toilet plaatsen

Hoeveel je betaalt voor je wc installeren en/of vervangen hangt af van twee keuzes die je maakt:

  • Keuze 1: welk type toilet je kiest
    Wil je een staand toilet? Dan ben je in verhouding het voordeligst uit. Dit komt doordat het voor de loodgieter weinig moeite kost om een staand toilet te plaatsen. Wil je een zwevend toilet plaatsen? Dan ben je in verhouding duurder uit. Een hangend toilet monteren is namelijk lastiger, doordat de spoelbak achter een muur weggewerkt wordt. Dit is tijdrovender en dus prijziger. 
  • Keuze 2: waar je de toiletpot wil laten plaatsen
    Moet je toiletpot in een ruimte komen waar normaalgesproken geen toilet geïnstalleerd wordt, zoals bijvoorbeeld een kelder? Dan moet je een speciaal soort toiletpot laten installeren, zoals een Sanibroyeur. Zo een wc heeft extra apparatuur nodig, waardoor de kosten behoorlijk oplopen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een toilet plaatsen

donderdag 06 oktober 2022

Toilet renoveren (2m2)

Ik zoek iemand die mijn oude toilet op begane grond renoveren. Het betreft nieuwe tegels plaatsen, douchewc plaatsen, fontein kraan plaatsen, elektra regelen en ook oude spullen weghalen.


Badkamer en toilet Zoetermeer
donderdag 06 oktober 2022

Renovatie van toilet

Toiletrenovatie Ik zoek iemand die toiletruimte kan over tegelen (onderste gedeelte van de muur aan 3 kanten, een smalle strook aan de linkerkant en de gehele vloer), oude wasbak verwijderen en een nieuwe kleine wasbak kan plaatsen (heb ik al) en een nieuw inbouwtoilet kan plaatsen. Belangrijk is dat het op korte termijn kan gebeuren.


Badkamer en toilet Capelle aan den IJssel
woensdag 05 oktober 2022

Betegelen toilet en badkamer

Het tegelen van de toiletvloer (60*60 tegels) en achterzijde toilet + plateau (30*60). Tegelen van de badkamervloer incl. inloopdouche op afschot, iets verlaagd (60*60), tegelen van een aantal wanden en een gibowandje (30*60). Totaal m2 vloer ca. 8 m2 en wanden ca. 16 m2. Ook graag voegen en afkitten en plaatsen tegelafwerkstrip uitwendige hoeken waar nodig (ca 10 m1). Er wordt over bestaande tegels heen getegeld (zitten goed vast). Uitvoeringsdatum week van 7 nov.


Badkamer en toilet Castricum
dinsdag 04 oktober 2022

Wand en vloertegels aanbrengen in badkamer

Badkamer 3 meter lang, 85cm breed, 273cm hoog. Betegelen van badkamermuur waarvan de nieuwe tegels over de oude tegels geplaatst kunnen worden. En het plaatsen van vloertegels bij inbouw toilet alsook de douchbak. Wand en vloertegels heb ik klaar staan.


Klussen Rotterdam
maandag 03 oktober 2022

Renovatie badkamer

de badkamer (ongeveer 2x2 m) renoveren. hangend toilet plaatsen, douche cabine plaatsen leidingen in frezen, badkamer meubel plaatsen, vloer en wanden tegelen, radiator ophangen, verlaagd plafond met spotjes


Badkamer en toilet Spijkenisse
maandag 03 oktober 2022

Elektrische vloerverwarming plaatsen (4 m2)

Netjes en goed aanbrengen van elektrische vloerverwarmingsmatten in onze toilet beneden (aanbouw), bij voorkeur inclusief installatie thermostaat. Optioneel (wens): aanbrengen betegeling vloer (+/- 4 m2).


CV en verwarming Culemborg
zondag 02 oktober 2022

Toilet leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij een staand plateautoilet duoblok (vloeraansluiting) in lichtbeige kan leveren en plaatsen. De oude toilet mag afgevoerd worden. Gaarne even komen kijken en vrijblijvend een offerte.


Badkamer en toilet Nijmegen
zondag 02 oktober 2022

Vlizotrap realiseren + plafond isoleren en aftimmeren(~60m2)

Ik zoek een timmerman met een scherpe offerte om een vlizotrap te plaatsen op de 1ste verdieping. Het liefst op de overloop voor het toilet. Ook graag tussen de plafondhangers isolatie materiaal plaatsen en aftimmeren met osb platen, zodat ik op de vliering spullen kan plaatsen. Plafond is 60 m2.


Trappenbouw en traprenovatie Valkenburg
zaterdag 01 oktober 2022

Badkamer plaatsen

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn slaapkamer tot een badkamer. Kamer is 2,64 bij 2,70 , willen graag een douchecabine, badkuip, toilet en wasmeubel. Graag wat advies en info.


Badkamer en toilet Velsen-Noord
vrijdag 30 september 2022

Tegelvloer + tegels op de wand plaatsen 92m2

Het leggen van een tegelvloer 92m2. 10m2 is over bestaande tegels, egaliseren lijkt niet nodig. 82m2 is op vloer waar marmoleum wordt weggehaald. Deze vloer is nu egaal. Wellicht na verwijderen van het marmoleum, hier en daar reparatie met beetje egaline? Geen moeilijk verband, kwalitatief goede tegel 90x90 cm. Tegelplan is bijgevoegd. Dit is zonder het hokje waar de 10m2 over oude tegels heen getegeld mag worden. wandtegels douche en toilet en muur. 11m2. Hexagone vorm tegel wandtegels in wasruimte 7m2. Hexagone vorm tegel wandtegels garagemuur 8m2. Vierkant 10x10cm De aanschaf van de tegels is al gedaan.


Tegelwerk en betegelen Prinsenbeek
woensdag 28 september 2022

Gehele verbouwing woning

Ons huis heeft nu 3,5 verdiepingen. Op de begane grond zouden we een grotere badkamer willen en de toilet die er nu in zit apart maken. De slaapkamers beneden zijn nodig aan een opknapbeurt toe en van 1 slaapkamer willen we een kantoor/kastruimte maken met schuifdeuren verbonden naar de andere slaapkamer. Op de 3e etage willen we een muurtje plaatsen met nieuwe deur voor de slaapkamer aldaar. Er is een vide op de 4e etage die we helemaal dicht willen maken zodat er een extra kamer gerealiseerd kan gaan worden en de slaapkamer van de 3e etage af te sluiten. Verder dienen de trappen en vloeren dan aangepakt te worden. Het liefst de trappen met verlichting.


Verbouwing Amsterdam
zondag 25 september 2022

Toilet vergroten, opbergkast verkleinen

We willen ons toilet beneden vergroten en de ernaast gelegen opbergkast verkleinen. We hebben nu een klein toilet. We willen: - de helft van de opbergkast erbij trekken - toilet 45 graden draaien; - voorzien van waterbesparend duoblok toilet en fonteintje; - eenvoudig en functioneel (als een Skoda zeg maar); - witte tegels; - het resterende deel van de bergkast weer voorzien van een (halve) deur; - aan de linkerzijde moet de muur ongeveer 30 cm een soort muurtje komen, zodat we links van de toiletdeur een kast kunnen plaatsen (zie tekening); Maten huidige toilet en bergkast: - toilet 89 breed, 85 diep; - berghok 90 breed, 90 diep; - toilet is wat kleiner door raggels en gipsplaat.


Verbouwing Wormer
vrijdag 23 september 2022

Sluitwerk toiletten, plafond trappengat en maken van tochtsluis bij voordeur

Ik wil graag een vakman inhuren voor het maken/ plaatsen van wc-deuren, het aftimmeren van het trappengat en het maken van een tochtsluis bij een voordeur.


Verbouwing Arnhem
donderdag 22 september 2022

Kleine badkamer verbouwen

Werkzaamheden badkamer: 1) plaatsen van een baddouche, badkraan, wand en bad glad afwerken met betoncire, 2)radiator verplaatsen of verwijderen. 3)extra water afvoer, en afwerking van de vloer. 4) plaatsen badmeubel, 5) inbouw wc rol houder.  6) Ombouwkast om de toilet gladde afwerking met betoncire 7) spotverlichting in de 2 open niskasten


Badkamer en toilet Den Haag
donderdag 22 september 2022

Woning verbouwen

Het gaat hier over diverse opdrachten zoals badkamer plaatsen, een stukje schuin dak dat recht geplaatst moet worden, stuken, leiding werk en elektriciteit, cv vervangen en verduurzamen van het huis. Badkamer is 6 m2 en zal kaal zijn. We willen een douchecabine, toilet, wasbak. nieuwe tegels en een aansluiting voor de wasmachine. De hele woning moet gestukt worden, vloer oppervlakte is 90 m2. Ook willen we de cv en meterkast vervangen


Verbouwing Alphen aan den Rijn
woensdag 21 september 2022

Badkamer renovatie (~4m2)

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om het verplaatsen van de wasbak, toilet, douche en spiegel. Ook het aansluiten van een ligbad met waterjets, hierboven moet dan de douche komen. Tot slot het vervangen van de wandtegels en het verstellen van de vloer. De oppervlakte van de ruimte is ongeveer 4,3 m2, minus een uitsparing.


Badkamer en toilet Zoetermeer
dinsdag 20 september 2022

Infrarood panelen installeren in badkamer en zolderkamer

Zoek een vakman voor het plaatsen van infrarood panelen in de badkamer en zolderkamer. Badkamer is 220 bij 285 met raam, ligbad, twee wastafels, douche en toilet. Zolderkamer is op de grond 450 bij 310. Knikdak met Velux kantelraam. Plafond (horizontaal) is 190 bij 310.


CV en verwarming Nijmegen
maandag 19 september 2022

Beugels plaatsen in toilet en badkamer

Ik ben op zoek naar een monteur voor het installeren van 2 wandbeugels in de toilet en 1 beugel in de badkamer bij mijn grootouders.


Klussen Beverwijk
maandag 19 september 2022

Rioolwerk

Ik wil een 10m3 betonnen regenwatertank plaatsen en voorzien van het benodigde om Toilet, wasmachine en tuin van water te kunnen voorzien. Het gaat dus vooral om rioolwerk.


Installatie- en leidingwerk Middelburg
zaterdag 17 september 2022

Badkamer verbouwen (~10m2)

Ik wil mijn badkamer compleet laten renoveren. Deze is ongeveer 10m2. Het betreft het sloopwerk, tegelwerk, het plaatsen van een toilet, plaatsen van een douchewand etc.


Badkamer en toilet Doetinchem
dinsdag 13 september 2022

Toilet in de badkamer(boven) plaatsen

Zoek een vakman die ons kan helpen met het plaatsen van een toilet in de badkamer(boven).


Badkamer en toilet Almere
dinsdag 13 september 2022

Toilet vervangen

Ik wil graag de prijs weten voor het plaatsen van een verhoogde toiletpot. Dit inclusief het verwijderen en afvoeren van de huidige toiletpot. Ik schaf de nieuwe pot zelf aan, maar dit wel nog even in overleg.


Badkamer en toilet Assen
maandag 12 september 2022

Badkamer van ongeveer 12 vierkante meter laten renoveren

We willen een nieuwe badkamer laten plaatsen. Echter dient eerst de oude badkamer te worden gesloopt voordat wij een nieuwe kunnen laten plaatsen. De vloer en wandtegels moeten opnieuw worden geplaats. We willen een douchecabine, een zwevend toilet, badkamermeubel met 2 kranen en een designradiator. De leidingen d ienen opnieuw te worden geplaats.


Badkamer en toilet Oost-Souburg
maandag 12 september 2022

Decentraal ventilatiesysteem plaatsen

Zoek een vakman voor plaatsing van de afzuigventilator in de badkamer op de eerste verdieping en in het toilet op de begane grond


Installatie- en leidingwerk Bunnik
donderdag 08 september 2022

Draagmuren verwijderen + draagbalk plaatsen

Ik zou graag een draagmuur willen verwijderen ten behoeve van een glazen wand die er moet komen en er moet een toilet worden verplaatst, waardoor er een hoek uit de woonkamer verwijderd worden en daardoor hebben we daar ook een draagbalk nodig van max 150 cm.


Verbouwing Deventer
woensdag 07 september 2022

Badkamer plaatsen

Ik ben opzoek naar een aannemer die voor mij de slaapkamer kan verbouwen tot een badkamer, daarin wil ik hebben: - Inloop douche - toilet - dubbele wasbak Afmetingen van de kamer = 2.7m lang 2m breed.


Badkamer en toilet Landgraaf
zaterdag 03 september 2022

Renovatie badkamer en toilet

Graag zou wij onze badkamer (boven) en toilet (beneden) willen renoveren. De afmetingen van de badkamer: lengte 3,17m, breedte 1,73m en hoogte 2,70m De afmetingen van het toilet: lengte 1,75m, breedte 0,90 m en hoogte 2,70m Wij willen graag het volgende gedaan hebben in de badkamer: Het verwijderen van het bad en tussenmuur. Het verplaatsen van de wastafel naar de plek waar nu het bad staat. Hierdoor willen we gebruik maken van de bestaande leidingen die er al zijn voor het bad. Daarnaast willen we het opnieuw laten betegelen. Liefst over de bestaande tegels heen, zowel de muur als de vloer. Het sanitair vervangen voor andere sanitair. Waarbij ook de buiten/spoelplaat van Geberit vervangen zal worden. Daarnaast willen wij ook de radiator vervangen. Totslot, het ophangen van een spiegel, douchekop/stang en andere toilet accessoires. Voor het toilet beneden willen wij naast het vervangen van sanitair inclusief spoelplaat, deze opnieuw laten betegelen, spiegel ophangen en toilet accessoires ophangen. Wij zullen zelf zorgen voor het materiaal, maar uiteraard in overleg met jullie wat er allemaal benodigd is voor een complete badkamer en toilet. Zie ook bijlages Kijk uit naar jullie offerte en alvast bedankt voor de tijd. Hartelijke groet, Dinesh


Badkamer en toilet Utrecht
zaterdag 03 september 2022

Verbouwen kleine badkamer

Ik wil graag mijn badkamer vergroten door inbouwkasten in de aanpalende kamers er deels bij te betrekken en vervolgens de badkamer volledig renoveren met nieuwe vloer/wandbekleding (ik denk nu aan betonstuc ciré), nieuw toilet (en iets verplaatst), een nieuwe wasbak en een nieuwe douche. Over hoe het er precies uit kan gaan zien overleg ik graag met iemand met ervaring op dit gebied. Ik zoek een vakman voor het gehele badkamerproject (dus zowel de verbouwing als het afwerken en plaatsen van nieuwe badkamer). NB Bijgevoegd is ook een foto van de badkamer van de benedenburen, die hebben een indeling zoals ik het ook zou willen (maar dan in een andere stijl..).


Badkamer en toilet Amsterdam
zaterdag 03 september 2022

Badkamer renoveren.

Ik wil mijn badkamer opnieuw betegelen. Badkamers vloertegels en wandtegels weghalen. Nieuwe badmeubels plaatsen. Er zijn niet veel wijzigingen qua opstelling met de vorige. Wil in plaats van een putje een rooster. Radiator wil ik in plaats van laag, nu hoog plaatsen ( of graag input door de specialist die het eventueel installeert). Het badkamer is 210 cm breed en 230 cm lang. De douche is nu met een schuifdeur en wil deze veranderen in een loopdouche. Badmeubels zijn: wastafel met kraan, spiegel, kast en inbouw wand closet. Toilet is er al maar wil een nieuwe. Er zal weinig leidingwerk aan te past komen (denk ik).


Badkamer en toilet Alkmaar
vrijdag 02 september 2022

Doucheruimte renoveren

Doucheruimte renoveren = sloopwerk, doucheruimte (ca 3 vierkante meter) nieuw betegelen vloer en wanden , nieuwe wasbak plaatsen, nieuwe doucheplaatsen, wc vervangen door hangtoilet. Spots in het plafond. Stuccen en huidige plafond lamp vervangen door 3 spots in het plafond.


Badkamer en toilet Voorschoten
Offertes aanvragen