Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Toilet in badkamer

Toilet plaatsen

Op zoek naar een goede loodgieter voor het plaatsen of vervangen van je toilet? Casius brengt je in contact met erkende loodgieters in jouw regio.

Heb je een nieuwe toiletpot nodig? Zoek je een vakbekwame loodgieter die de toiletpot voor je plaatst? Misschien wel eerst de oude verwijdert? De erkende loodgieters via Casius staan voor je klaar, zowel voor grote als kleine klussen. Zo installeren zij niet alleen je nieuwe sanitair, maar kunnen ze ook het leidingwerk leggen of verleggen, mocht dit nodig zijn. 

Ben je naast een toiletverbouwing bezig met de badkamer verbouwen? Bekijk dan de pagina badkamer laten plaatsen voor de mogelijkheden en de kosten. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een toilet plaatsen?

De kosten van een toiletpot plaatsen verschillen per situatie. Je hebt namelijk verschillende soorten toiletpotten en verschillende extra opties. Daarnaast valt de prijs hoger uit als eerst de oude toiletpot weggehaald moet worden door de loodgieter, voor de nieuwe geplaatst kan worden. Ook de keuze of je een hangtoilet wil laten plaatsen speelt mee. Daarbij verschillen de kosten per loodgieter. De kosten zijn dus lastig van te voren vast te stellen.

Om je toch een idee te geven met welk bedrag je ongeveer rekening moet houden, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de kosten per soort toiletpot.

Let op: de installateurs via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort toiletpot Gemiddelde prijs
Hangend toilet plaatsen €1.200 - €2.400
Staand toilet plaatsen €700 - €2.150
Inbouw toilet plaatsen €725 - €4.200
Toilet ontstoppen €40 - €50 per uur
Toilet vervangen €40 - €75 per uur
Toilet verwijderen €45 - €95

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsopbouw toilet plaatsen

Hoeveel je betaalt voor je wc installeren en/of vervangen hangt af van twee keuzes die je maakt:

  • Keuze 1: welk type toilet je kiest
    Wil je een staand toilet? Dan ben je in verhouding het voordeligst uit. Dit komt doordat het voor de loodgieter weinig moeite kost om een staand toilet te plaatsen. Wil je een zwevend toilet plaatsen? Dan ben je in verhouding duurder uit. Een hangend toilet monteren is namelijk lastiger, doordat de spoelbak achter een muur weggewerkt wordt. Dit is tijdrovender en dus prijziger. 
  • Keuze 2: waar je de toiletpot wil laten plaatsen
    Moet je toiletpot in een ruimte komen waar normaalgesproken geen toilet geïnstalleerd wordt, zoals bijvoorbeeld een kelder? Dan moet je een speciaal soort toiletpot laten installeren, zoals een Sanibroyeur. Zo een wc heeft extra apparatuur nodig, waardoor de kosten behoorlijk oplopen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een toilet plaatsen

maandag 16 mei 2022

Complete toilet renovatie

Zoek een vakman voor complete toilet renovatie: Oude tegels vloer en wanden verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. Toilet verwijderen en nieuwe plaatsen. Fontein met kraan verwijderen en nieuwe plaatsen. Afhankelijk van de kosten spotverlichting in plafond Wij zijn telefonisch het best bereikbaar na 16.00 uur


Badkamer en toilet Nieuwerkerk aan den IJssel
zondag 15 mei 2022

Badkamer(1.58m x 2.64m) renoveren

De badkamer (1.58mx2.64m)van ons nieuwe huis moet gerenoveerd worden. Het gaat om het betegelen van vloer en wanden. Een nieuw plafond, plaatsen van een inloopdouche/badkamermeubel en radiator en het plaatsen van een sanibroyeur toilet. De huidige meubels moeten door de vakman worden verwijdert. De aanschaf van de tegels en de meubels doen wij zelf. Er moet wel nieuwe leidingen komen voor de sanibroyeur toilet.


Badkamer en toilet Assendelft
woensdag 11 mei 2022

Plaatsen van een nieuwe trap

We hebben een klushuis gekocht. De trap van de begane grond naar de 1e verdieping staat in de weg, wij kunnen er niet onderdoor lopen. De muur aan de linkerzijde van de keuken wordt open gebroken. Veel is opnieuw of vrij indeelbaar, zoals toilet begane grond en de trap van de 1e verdieping naar de zolder. Graag ontvangen we mogelijkheden om een beter passende trap te plaatsen zonder vierkante meters in te leveren. Of meerdere trappen. Graag hoor ik ook het prijsverschil tussen een houten trap en een metalen trap.


Trappenbouw en traprenovatie Castricum
woensdag 11 mei 2022

Toiletrenovatie

Ik zoek een vakman die mijn toiletruimte kan renoveren. Dit betreft het opnieuw betegelen van de vloer en wanden, het plaatsen van een zwevend toilet, het plaatsen van een verlaagd plafond met spotjes en ook het houten kozijn vervangen door kunststof. De ruimte is ongeveer 1 bij 1,5m. Graag inclusief het verwijderen van de oude tegels en toilet.


Badkamer en toilet Almere
dinsdag 10 mei 2022

Toilet plaatsen

Ik wil graag een tweede toilet laten plaatsen op mijn bovenverdieping. Deze zal op de plek komen waar de wasmachine staat. Het is nog niet zeker vanwege eerst toestemming van de woningbouw, echter wel interesse in tweede toilet. Het is voor mij wel belangrijk dat er een klik is met de vakman.


Badkamer en toilet Gouderak
maandag 09 mei 2022

Complete renovatie badkamer (4,5m2)

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer compleet kan renoveren. Plaatsen van 2 meter hoge en 1 meter brede scheidingsmuur. Omleggen van elektra, water aan en afvoer en verleggen van radiator. Vernieuwen vloer en muurtegels, aanbrengen van verlaagd plafond, installeren ligbad, toilet, douche, wastafel en meubel en spiegelkast. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 4,5m2.


Badkamer en toilet Nieuw Vennep
maandag 09 mei 2022

Badkamer verbouwen

Ik zoek een specialist die mijn badkamer kan renoveren. Het betreft het volgende: Sloop oude badkamer en toilet. Maken van een nieuwe badkamer met toilet. Verwijderen oude tegels wanden en vloer. Nieuwe tegels plaatsen (~24m2) Nieuwe inloopdouche, bad, wastafel en toilet plaatsen. Leidingen water en elektrisch aansluiten.


Badkamer en toilet Joure
maandag 09 mei 2022

Toilet renovatie

Ik zoek een vakman die mijn toilet kan renoveren (kleine renovatie). Het tegelwerk achter het toilet is nu hangend, toilet verwijderen en oude hang constructie verwijderen, vervolgens het plaatsen van het nieuwe toilet unit en geheel afwerken met een pvc plaat geschikt voor toilet ruimte bestaande tegels aan de overige wanden. Ook de vloer blijft zitten.


Badkamer en toilet Moordrecht
maandag 09 mei 2022

Renovatie badkamer (14 m2)

Zoek een vakman voor een badkamer renovatie: 14 m2, gietvloer in inloopdouche verwijderen en waterdicht maken, vloer egaliseren en douchekop aanbrengen, vloer geheel betegelen, wanden tegelen. 2 halve muurtjes optrekken en betegelen, extra stopcontact aanbrengen, sloopwerk douchebankje, verwarming verwijderen, hangtoilet verplaatsen 15 cm , plafond schilderen.


Badkamer en toilet Etten-Leur
maandag 09 mei 2022

Uitbouw achterzijde woning en draagmuurdoorbraak

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van 1,5 meter diep over de breedte van ons huis (5,5 meter). Hierin willen we een lichtkoepel van 4 meter hebben. Tevens moet er een draagmuur in de woning gesloopt worden en een constructie worden geplaatst (nog geen bouwrapport en constructierapport aanwezig, ook hierbij de vraag of jullie dat willen doen). Tevens de keuken verplaatsen van achterzijde woning naar voorzijde, toilet vernieuwen en houten kozijnen aan de voorzijde van de woning vervangen door kunststof kozijnen. Muren en plafond stucen en egaliseren van de vloer willen we ook graag uit handen geven.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
zaterdag 07 mei 2022

Badkamer plaatsen

Een nieuwe badkamer plaatsen. 2,25 x 2,01. - Badkamer meubel installeren - Betegelen badkamer - Douchecabine met regen douch - Radiator plaatsen - Toilet plaatsen


Badkamer en toilet Heerhugowaard
donderdag 05 mei 2022

Toilet betegelen en hang wc plaatsen

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn toilet voor een hangtoilet en het betegelen van de ruimte. Oppervlakte niet bekend.


Badkamer en toilet Zevenaar
woensdag 04 mei 2022

Badkamer en apart toilet plaatsen

Wij willen een badkamer en apart toilet laten plaatsen in een nieuwbouw woning welke wij casco laten opleveren. De badkamer is +-9M2. -verlaagd plafond in de badkamer met 5 inbouwspotjes - voorzetwand aan de raamzijde van de badkamer voor een koof in de douche en ruimte voor een inbouwkraan bij het bad. - plaatsen half vrijstaand bad + inbouwkraan. - plaatsen twee douchewanden. - opbouw douche plaatsen - Plaatsen tegels. Vloer 60x60 en wanden 30x60. - Plaatsen badkamermeubel 1.20 meter met twee waskommen en twee inbouwkranen +voorzetwand hiervoor. - plaatsen toilet in de badkamer. - plaatsen toilet begane grond - voorzetwand toilet begane grond. - plaatsen fontein - tegelen toilet begane grond tot 1.20M hoog. Tegels zijn 60x60.


Badkamer en toilet Zoetermeer
dinsdag 03 mei 2022

WC-ruimte renoveren (1m2)

Ik zoek een vakman die mijn WC-ruimte kan renoveren. Plaatsen hangend toilet (nu staand). Plaatsen fonteintje. Betegelen van de vloer en wanden. Voorafgaand slopen huidige toiletruimte. Afmeting toiletruimte 1.20 mtr x 0.90 mtr.


Badkamer en toilet Breda
dinsdag 03 mei 2022

Kleine badkamer renoveren

Badkamer is 2.13 breed en 2.20 lang. badmeubel, inloopdouche, toiletpot, kleine wandverwarming plaatsen. aansluitpunten zijn nagenoeg hetzelfde. En betegelen vloer en wand.


Badkamer en toilet Capelle aan den IJssel
maandag 02 mei 2022

Woning verbouwen (nieuwe kamer, badkamer, keuken)

Ik schrijf u omdat ik binnenkort een verbouwklus heb en ik benieuwd ben naar uw beschikbaarheid en tarieven. Het gaat kort gezegd om het volgende. Ik heb een huis gekocht in Amsterdam-West, waarvan ik de sleutels op 20 juni krijg. Ik zou dan graag direct beginnen met een verbouwing, bestaande uit: het creëren van een extra kamer aan de achterkant van het huis op de plek waar nu de keuken en een gedeelte van de woonkamer is, door het plaatsen van een nieuwe muur het stuken van de ruimte waar de keuken verwijderd wordt het plaatsen van een nieuwe badkamer (PU gietvloer & geverfde muren) het plaatsen van een nieuw toilet in een apart te creëren ruimte (in de huidige badkamer) het plaatsen van de aansluitingen voor een nieuwe keuken op een andere plek dan de huidige keuken (keuken te plaatsen door keukenleverancier/door mijzelf/door u, nog nader te overleggen) op de plek die momenteel de slaapkamer is (aan de voorkant van de woning) zit een kast Oppervlaktes in de bijlage.


Verbouwing Amsterdam
maandag 02 mei 2022

Toilet compleet vervangen/ in de douche was tafel vervangen

Ik wil het toilet compleet vervangen met nieuwe drukknop. Indien nodig achterwand opnieuw betegelen In de douche wastafel vervangen en spiegel verplaatsen. In overleg misschien ook de doucheruimte vervangen. Dit wil ik graag voor 15 mei gedaan hebben


Klussen Schiedam
maandag 02 mei 2022

Badkamer renoveren

douchebak, wand, deur en wandplaten plaatsen afvoer en kraan aansluiten, hangend toilet plaatsen, sanitair aanwezig, ten dele bvoor gewerkt.


Klussen Badhoevedorp
maandag 02 mei 2022

Uitbouw achterzijde woning en draagmuurdoorbraak

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van 1,5 meter diep over de breedte van ons huis (5,5 meter). Hierin willen we een lichtkoepel van 4 meter hebben. Tevens moet er een draagmuur in de woning gesloopt worden en een constructie worden geplaatst (nog geen bouwrapport en constructierapport aanwezig, ook hierbij de vraag of jullie dat willen doen). Tevens de keuken verplaatsen van achterzijde woning naar voorzijde, toilet vernieuwen en houten kozijnen aan de voorzijde van de woning vervangen door kunststof kozijnen. Muren en plafond stucen en egaliseren van de vloer willen we ook graag uit handen geven.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
zaterdag 30 april 2022

Renovatie van badkamer

Wij willen onze badkamer renoveren. De badkamer is bijna 5m. We willen de indeling gelijk houden. We hebben in de badkamer staan: toilet / bad / douche en badmeubel. We willen nieuwe tegels op de vloer, 1 zijde van het bad en een een deel vd wand, een deel de wand willen we laten stucen. We willen een douche cabine laten plaatsen (nu een douche gordijn en glasblokken). In de douche willen we in de muur een nis voor shampoo etc. Misschien willen we de gootsteen kraan in de muur laten frezen. We willen een nieuw bad, nieuw badkamer meubel en nieuwe verwarming (zelfde plek). De wc blijft waarschijnlijk behouden.


Badkamer en toilet Weesp
dinsdag 26 april 2022

Volledige toilet en badkamerrenovatie

Ik zoek een vakman die mijn verouderde toilet beneden helemaal kan opknappen en in de badkamer boven een nieuw toilet kan plaatsen (met rioolaansluiting, die door de badkamermuur loopt). Bovendien wil ik in de badkamer de designradiator verplaatst hebben, een nieuwe wastafelkast met kraan en waskom laten plaatsen, de bestaande regen- en handdouche laten vervangen, nieuwe stopcontacten laten maken en nieuwe lampen laten ophangen. De sanitair materialen en de tegels en de lampen heb ik al; de benodigde leidingen en koppelstukken en electriciteitsmaterialen etc, moeten door de vakman nog worden aangeschaft (daar heb ik geen verstand van). De toilet beneden is ongeveer 1,2 m². De badkamer boven is ongeveer twee keer zo groot.


Badkamer en toilet Rotterdam
maandag 25 april 2022

6 binnendeuren plaatsen en deurbeslag monteren

6 opdekdeuren plaatsen(het zijn CanDO deuren van Praxis) en deurbeslag monteren. De scharnieren zijn niet compleet,bij het weggooien van de oude deuren zijn de scharnieren niet verwijderd van de deur. Ook graag hulp bij de aanschaf van het deurbeslag,deurkruk is wel al aangeschaft. Het gaat om 4 normale deuren , 1 toiletdeur en 1 badkamerdeur.


Klussen Rotterdam
zondag 24 april 2022

Volledige verbouwing woning

Betreft een gehele verbouwing van mijn woning. Trap verplaatsen, muur dicht maken en deur verplaatsen. Badkamer plaatsen, keuken plaatsen. Plafond vernieuwen boven en beneden. Vloerverwarming plaatsen, vloer leggen. Vloer betreft ongeveer 113 m². We willen een pvc vloer. We willen elektrische vloerverwarming. Muren isoleren. Toilet plaatsen beneden en apart toilet creëren boven. Ramen vervangen met HR++ glas beneden. Woning bestaat uit drie etages 113 m² in totaal. Volgende week woensdag krijgen we de sleutel en onze eigen woning gaat per 1 juli over naar de eigenaar. Het liefst ergens half juni klaar zijn mocht dit lukken. In ieder geval vloerverwarming en vloer leggen voor die tijd.


Verbouwing Stompetoren
zondag 24 april 2022

Verbouwing badkamer (8m2)

Ik zoek een vakman die mijn badkamer compleet kan renoveren (8m2). Huidige badkamer slopen en afvoeren Muurtje afbreken en nieuwe muur plaatsen Afvoeren verplaatsen, waterleidingen verplaatsen Voorzetwandje (100 x 250) (indoucheruimte) plaatsen Nis in voorzetwandje Kraan in voorzetwandje inbouwen Vloer betegelen, wanden betegelen Bad, douche en toilet plaatsen Wastafel + meubel plaatsen Plafond iets verlagen en spots inbouwen


Badkamer en toilet Vleuten
zaterdag 23 april 2022

Badkamer renovatie

Wij zoeken een badkamer specialist die onze badkamer kan renoveren, bad en douch sloppen. Nieuwe inloop douche aanleggen toilet verplaatsen tegelwerk


Badkamer en toilet Baarn
vrijdag 22 april 2022

Badkamer renoveren

Ik wil tegels laten plaatsen in mijn badkamer, zowel op de grond als op de wanden. Wanden zijn 13m² en de grond is 3m². Toilet, douch en de elektrische verwarming ga ik aanschaffen en moeten nog worden geïnstalleerd.


Badkamer en toilet Hilversum
donderdag 21 april 2022

Toilet renoveren.

Het gaat om de toilet op de begane grond. Het plaatsen van een hangend toilet. Het plaatsen van fonteintje. Het betegelen van wand en vloer.


Klussen Hoofddorp
woensdag 20 april 2022

1 grote tegel als toiletvloer aanleggen (91x81cm)

We willen in het toilet een grote enkele tegel plaatsen. Het toilet is ongeveer 91cmx81cm. We willen daar dus een grote tegel op maat erin laten zettten. (Tegel regelen we zelf, gaat om het op maat snijden/zagen en plaatsen).


Tegelwerk en betegelen Gouda
woensdag 20 april 2022

5 binnendeuren inmeten en daarna plaatsen

Het gaat om het vervangen van de huidige binnendeuren. Het gaat om totaal 5 binnendeuren waarvan 1 voor toilet, 1 badkamer en 3 voor de slaapkamers. Deze inmeten of advies voor het aanschaffen van de juiste type en daarna plaatsen. Aanschaf deuren en eventueel ophalen is niet van toepassing. Deze regel ik zelf.


Klussen Soest
dinsdag 19 april 2022

nieuw toilet plaatsen en oud toilet verwijderen

nieuw toilet plaatsen en oud toilet verwijderen.


Badkamer en toilet Amsterdam
Offertes aanvragen