Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Toilet in badkamer

Toilet plaatsen

Op zoek naar een goede loodgieter voor het plaatsen of vervangen van je toilet? Casius brengt je in contact met erkende loodgieters in jouw regio.

Heb je een nieuwe toiletpot nodig? Zoek je een vakbekwame loodgieter die de toiletpot voor je plaatst? Misschien wel eerst de oude verwijdert? De erkende loodgieters via Casius staan voor je klaar, zowel voor grote als kleine klussen. Zo installeren zij niet alleen je nieuwe sanitair, maar kunnen ze ook het leidingwerk leggen of verleggen, mocht dit nodig zijn. 

Ben je naast een toiletverbouwing bezig met de badkamer verbouwen? Bekijk dan de pagina badkamer laten plaatsen voor de mogelijkheden en de kosten. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een toilet plaatsen?

De kosten van een toiletpot plaatsen verschillen per situatie. Je hebt namelijk verschillende soorten toiletpotten en verschillende extra opties. Daarnaast valt de prijs hoger uit als eerst de oude toiletpot weggehaald moet worden door de loodgieter, voor de nieuwe geplaatst kan worden. Ook de keuze of je een hangtoilet wil laten plaatsen speelt mee. Daarbij verschillen de kosten per loodgieter. De kosten zijn dus lastig van te voren vast te stellen.

Om je toch een idee te geven met welk bedrag je ongeveer rekening moet houden, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de kosten per soort toiletpot.

Let op: de installateurs via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort toiletpot Gemiddelde prijs
Hangend toilet plaatsen €1.200 - €2.400
Staand toilet plaatsen €700 - €2.150
Inbouw toilet plaatsen €725 - €4.200
Toilet ontstoppen €40 - €50 per uur
Toilet vervangen €40 - €75 per uur
Toilet verwijderen €45 - €95

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsopbouw toilet plaatsen

Hoeveel je betaalt voor je wc installeren en/of vervangen hangt af van twee keuzes die je maakt:

  • Keuze 1: welk type toilet je kiest
    Wil je een staand toilet? Dan ben je in verhouding het voordeligst uit. Dit komt doordat het voor de loodgieter weinig moeite kost om een staand toilet te plaatsen. Wil je een zwevend toilet plaatsen? Dan ben je in verhouding duurder uit. Een hangend toilet monteren is namelijk lastiger, doordat de spoelbak achter een muur weggewerkt wordt. Dit is tijdrovender en dus prijziger. 
  • Keuze 2: waar je de toiletpot wil laten plaatsen
    Moet je toiletpot in een ruimte komen waar normaalgesproken geen toilet geïnstalleerd wordt, zoals bijvoorbeeld een kelder? Dan moet je een speciaal soort toiletpot laten installeren, zoals een Sanibroyeur. Zo een wc heeft extra apparatuur nodig, waardoor de kosten behoorlijk oplopen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een toilet plaatsen

dinsdag 23 mei 2023

PVC vloer in appartement laten leggen

In mijn nieuwbouwappartement wil ik de PVC vloer Royal Oak met geintegreerde ondervloer laten leggen. Het gaat om deze: https://www.praxis.nl/verf-laminaat-decoratie/vloeren/pvc-vloeren/decomode-pvc-vloer-dynamic-royal-oak-5mm-2-196-m2/10075243 Mijn appartement is in totaal 72m2. Ik wil over de gehele grond deze vloer laten leggen, behalve in de badkamer, het toilet, het keukenblok (daar waar je de kastjes ingetekend ziet) en het balkon. De vloer is van beton en ik heb vloerverwarming via een warmtepomp. Het appartement zal ten tijde van het leggen leeg zijn, op het keukenblok na. Graag wil ik de opdracht laten uitvoeren na het plaatsen van mijn keuken. Dit zal in week 24 of 25 (de week van 12 of 19 juni) plaatsvinden. In de bijlage treft u een foto van de plattegrond van mijn woning.


Vloer leggen en vloeronderhoud Volendam
maandag 22 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Vervangen van 22 jaar oude (toen nieuwbouw) kozijnen en deuren. Nu standaard metalen kozijn en opdekdeuren. Betreft drie slaapkamers, badkamer en toilet. Niet persee voorkeur voor hout, wel voor iets degelijks en relatief voordelig. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer


Kozijnen, deuren en dakramen Den Bosch
zondag 21 mei 2023

Renoveren Badkamer (Nieuwe badkamer)

Nieuwe badmaker plaatsen van 3.33×1.12 m2 met toiletpot, douche en badkamer meubel met 2 wastafels. Ook tegels en vloer. Materiaalen leveren wij zelf aan.


Badkamer en toilet Delft
zondag 21 mei 2023

Vervangen bodemventiel

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die een nieuw bodemventiel in ons toilet kan plaatsen. We zijn niet zeker over het model van de wc, maar is van het merk Geberit. Reden voor vervanging bodemventiel is dat 'klein' doorspoelen niet meer werkt


Dakdekken en dakreparaties Heerlen
dinsdag 16 mei 2023

Toilet renoveren

Ik wil mijn staande toilet,fontein en wandtegels door u laten verwijderen. En een inbouwreservoir, hangend toilet en bedieningspaneel en lichtschakelaar laten plaatsen (geen fontein). De toiletvloer en -wanden volledig laten betegelen (tegels 30x60 cm). Met een nis in de achterwand, met een inbouwspotje. Verlaagd plafond met 3 of vier inbouwspotjes. Toiletvloer is 110×90cm, wanden zijn 230 cm hoog. Sanitair, toebehoren/accessoires en tegels koop ik zelf. Bouw-, plaat- en afwerkmateriaal graag via u.


Klussen Drachten
maandag 15 mei 2023

Vervangen ramen , voordeur en schuifdeur naar tuin.

Ik wil graag het volgende laten plaatsen zoals in bijgevoegde bijlage : ramen voorgevel , voordeur ramen achter gevel, voordeur , toilet raampje voorgevel, tuin schuifdeuren en 1 dakkapel van 4 meter 37% dak op zolder.


Kozijnen, deuren en dakramen Almere
maandag 15 mei 2023

Muuruitbraak en plaatsen schuifpui

wij willen daar waar een deur in de keuken is een dichte muur laten maken en in de woonkamer op de plek van een raam een schuifpui plaatsen. Ook moet in de woonkamer een muur uitgebroken worden.Verder moet in de gang, keuken, toilet en woonkamer elektrische vloerverwarming geplaatst worden


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
maandag 15 mei 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

We willen van een garage een slaapkamer maken met daarbij een kleine badkamer met douche, wasbak en toilet. In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Aerdenhout
zondag 14 mei 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Hierbij een verzoek voor een offerte voor het renoveren van onze particuliere badkamer. In de bijlage foto’s van de huidige badkamer en een zelfgemaakte plattegrond van huidige en gewenste situatie (afmetingen nog door De Bundel te verifiëren). De gewenste situatie is mijn eigen inschatting, uiteraard zijn adviezen met wijzigingen welkom. De badkamer heeft achterstallig onderhoud. Veel zaken moeten denk ik worden vervangen, mogelijk kan voor een aantal zaken een renovatie voldoende zijn. We denken aan de volgende werkzaamheden, uiteraard in overleg. 1. Vervangen wastafel, wastafel kraan en wastafel kasten (kasten op andere locatie, zie tekening) 2. Vervangen badkraan en douche 3. Renoveren of vervangen badkuip, inclusief kitten 4. Vervangen/renoveren bestaande spatschot douche 5. Plaatsen van faciliteit in badkuip ruimte om toiletartikelen te plaatsen 6. Vervangen radiator door nieuwe elektrische radiator 7. Vervangen toilet en/of toiletbril (in overleg) 8. Vervangen spoelbak toilet 9. Schoonmaken zwarte aanslag/vervangen van de voegen tussen de tegels 10. Herstelwerkzaamheden voor het stoppen van LEKKAGE in de hoek van het bad, lekt naar toilet op beneden verdieping • Wij hopen dat -met uitzondering van enkele locaties-, vervanging van het tegelwerk niet noodzakelijk is. Dit uiteraard ook weer in overleg met De Bundel. • Graag ontvangen we een offerte, uiteraard bent u welkom om de situatie vooraf bij ons te komen beoordelen indien noodzakelijk. • Graag ontvangen we een inschatting van de doorlooptijd van de werkzaamheden. • In verband met privé-situatie zouden wij het zeer waarderen als het mogelijk is om de werkzaamheden uit te voeren tijdens onze vakantie van 31 juli t/m 19 augustus 2023.


Badkamer en toilet Almere
donderdag 11 mei 2023

Verbouwing woning en dakopbouw

Verbouwing van de aangekochte woning, muren en plafonds, stuccen en verven, oude badkamer slopen, nieuwe badkamer plaatsen, oude keuken slopen, nieuwe keuken plaatsen, oude toilet slopen, nieuwe toilet plaatsen, dakopbouw realiseren van 10 tot 12m2. Foto`s woning op Funda: Deimanstraat 72, 2522BM Den Haag


Verbouwing Den Haag
donderdag 11 mei 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Kunstof twee vaste ramen met ventilatie roosters erin en horren. En in het midden twee smallere ramen ivm toilet en douche ernaast. Ook met horren. Hoogte nu binnen zo’n 2400 en vanaf de vloer na twee pannen omhoog opzetten de dakkapel als dat mag.? Binnenkant wanden voor en achter vlak met bestaande binnenmuur. Twee pannen naast dakkapel dan past dat precies. Ik hoor graag van jullie. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 8 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Oosterend
woensdag 10 mei 2023

Renoveren toilet

Hangtoilet en wand plaatsen. Fonteintje plaatsen. Vloer- en wandtegels. Verlaagd plafond maken inclusief verlichting. Elektrische afzuiging maken.


Klussen Emmen
woensdag 10 mei 2023

Wand maken waar toilet opgehangen moet worden en leidingwerk verzorgen

Stelling/Wand plaatsen waar toilet aan komt te hangen, rioolleiding verleggen, waterleiding voor toilet verleggen, toilet plaatsen, afwerking. toilet. Toilet, reservoir en tegels wordt zelf gekocht Wat wil je aan je toiletruimte laten doen?: Ik wil mijn complete toiletruimte laten verbouwen


Installatie- en leidingwerk Leeuwarden
dinsdag 09 mei 2023

kleine badkamer verbouwen

De badkamer moet opnieuw betegeld worden. Inloopdouche plaatsen, wastafel met onderkast plaatsen, toilet. Afmeting badkamer 192,5 x 273.


Badkamer en toilet Almere
maandag 08 mei 2023

Plaatsen hangend toilet.

Het verleggen van de vloerafvoer naar afvoer hangend toilet. Het plaatsen van het hangend toilet met bijbehorende plaat voor ombouw.


Klussen Groenlo
maandag 08 mei 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

De badkamer dient te beschikken over een bidet en toilet. Verder moet een inloopdouche worden geplaatst. Een wastafelmeubel met twee verzonken granieten wasbakken. De afmeting daarvan is breedte 180 cm. met vier aparte laden. In welke stijl heb je interesse?: landelijk Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Roermond
donderdag 04 mei 2023

Vervangen van de totale electrische installatie

Electra vervangen hele woning met uitbreiding voor keuken en verplaatsen van toilet en badkamer. 1e etage in badkamer aansluiting maken voor wasmachine en droger op aparte eind groep


Elektra en groepenkast Heerde
donderdag 04 mei 2023

Badkamer renoveren

Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht en willen deze graag laten monteren. Dit bestaat uit tegelen, afvoer aanleggen, badkamer meubel monteren, glazen douchedeuren plaatsen, toilet monteren en kast monteren.


Badkamer en toilet Dronten
woensdag 03 mei 2023

Cv verplaatsen en leidingwerk zwevend toilet

Ik zoek een loodgieter om mijn cv ketel te verplaatsen, een leiding van verwarming in de muur te frezen en leidingwerk voor zwevend toilet


Installatie- en leidingwerk Amsterdam Zuidoost
maandag 01 mei 2023

Aansluiten water en plaatsen sanitair

We krijgen deze week de sleutel van ons nieuwe huis. Eind deze week word een Amerikaanse koelkast geleverd met water aansluiting dit moet aangesloten worden. Hiernaast willen we ook een nieuw toilet met kraantje laten aansluiten. Hiervoor dient het huidige toilet vervangen worden en de nieuwe met kraanaansluiting geplaatst worden. Zou dit via jullie mogelijk zijn? Zo ja dan zijn we benieuwd naar de kosten.


Klussen Bunschoten Spakenburg
zondag 30 april 2023

Verbouwen badkamer

Verplaatsen aansluiting wasmachine, nieuwe vloer en wandtegels, inloopdouche, zwevend toilet, wasbak, gipsplaten plafond. Oppervlakte 8m2


Badkamer en toilet Schiedam
vrijdag 28 april 2023

Plaatsen van een opklapbaar douchezitje en 2 wandbeugels

Graag een aan de muur bevestigd opklapbaar douchezitje plaatsen in de doucheruimte inclusief een wandbeugel. Daarnaast graag een wandbeugel plaatsen in de toiletruimte


Klussen Gorinchem
woensdag 26 april 2023

2 Geberit toiletten plaatsen + leidingen verplaatsen

Er dienen 2 Geberit toiletten geplaatst te worden. Voor de toiletten moeten er 2 leidingen verschoven worden en in de keuken moet er ook een leiding verplaatst worden, zit nu in het midden en moet naar de rechter muur verplaatst worden.


Badkamer en toilet Amstelveen
maandag 24 april 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Graag zou ik van u een prijs opgave ontvangen voor een nieuwe Granito vloer. Bouwjaar is voor 1930 . Zwarte band t.p.v. de randen en in het midden witte granito. Totaal 16.1m2 Wij gaan het riool vervangen in de woning en brengen een betonvloer aan . Hierop moet de granito vloer komen. Afmetingen van de ruimtes * keuken 2,2x3.0 m1 * toilet 1x1 m1 * gang 4,3x1,2 m1 * entree 2,2x1,53 m1 Alvast bedankt Met vriendelijke groet, Marcel Vogels 070-5118200 Wassenaarse Bouwmaatschappij BV Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Wassenaar
maandag 24 april 2023

Toilet installeren

Plaatsen van een toilet in wat eerder een kast was. Muren zijn betegeld en we is een aansluiting voor water aanwezig. Eventueel willen we ook een wastafel laten plaatsen, maar dat moet nog besproken worden.


Badkamer en toilet Amsterdam Zuidoost
maandag 24 april 2023

Badkamer renovatie nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning wordt casco opgeleverd. Sanitair materialen zijn al gekocht. Benodigde werkzaamheden: - Leidingen verleggen voor inbouwsets voor regendouche, koudwaterkraan en badkamerkraan. - Aansluiten van ligbad op de afvoer. - Aansluiten van drain op de afvoer. - Installatie van inbouwreservoir en afvoer voor de toiletten (2x). - Voorzetwandjes voor hangende toiletten plaatsen. - Ombouw van ligbad. Gietvloer en wandafwerking wordt al door andere bedrijven gedaan. Na afloop van andere werkzaamheden zal uiteindelijk het sanitair nog gemonteerd en geinstalleerd moeten worden. In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: sanitair plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Rotterdam
dinsdag 18 april 2023

plaatsen van een opklapbaar douchezitje en 2 wandbeugels

Graag een aan de muur bevestigd opklapbaar douchezitje plaatsen in de doucheruimte inclusief een wandbeugel. Daarnaast graag een wandbeugel plaatsen in de toiletruimte


Klussen Gorinchem
maandag 17 april 2023

Betegelen van de badkamer en toilet vloer

Ik wil een badkamervloer en toilet van in totaal 7m2 laten betegelen over de bestaande vloer heen. En een nieuw vergood toilet plaatsen beneden met vloer uitlaat. Graag wil ik het wit getengeld hebben.


Badkamer en toilet Maarssen
maandag 17 april 2023

plaatsen van een nieuwe stortbak

Ik wil graag mijn stortbak van mijn toilet willen vervangen hij loopt niet meer zo goed door. Ik wil de oude laten verwijderen en laten afvoeren.


Badkamer en toilet Alphen aan den Rijn
maandag 17 april 2023

energiezuinige en efficiënte warmtebron installeren

Ik ben op zoek naar een warmtebron voor een kapsalon met 4 man personeel, waar we dagelijks gebruikmaken van 3 wasunits, een wasmachine, vaatwasser en toilet. Momenteel ben ik op zoek naar een energiezuinige en efficiënte warmtebron. Graag zou ik advies willen ontvangen over de meest geschikte warmtebron die past bij onze specifieke situatie en de warmwaterbehoeften van onze apparaten en personeel. Ik ben op zoek naar een oplossing die voldoende warm water kan leveren om aan onze dagelijkse behoeften te voldoen, terwijl het ook energiezuinig is en bijdraagt aan de duurzaamheid van onze kapsalon. Daarnaast zou ik ook graag een offerte willen ontvangen voor de kosten van de installatie en de verwachte operationele kosten voor de warmtebron. Eventuele informatie over onderhoudskosten en garanties zou ook zeer gewaardeerd worden. Ik kijk uit naar uw reactie en dank u bij voorbaat voor uw tijd en moeite. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: renovatieproject Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Nijmegen
Offertes aanvragen