Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
189 Toilet

Toilet plaatsen

Toilet plaatsen

Op zoek naar een goede loodgieter voor het plaatsen of vervangen van je toilet? Casius brengt je in contact met erkende loodgieters in jouw regio.

Heb je een nieuwe toiletpot nodig? Zoek je een vakbekwame loodgieter die de toiletpot voor je plaatst? Misschien wel eerst de oude verwijdert? De erkende loodgieters via Casius staan voor je klaar, zowel voor grote als kleine klussen. Zo installeren zij niet alleen je nieuwe sanitair, maar kunnen ze ook het leidingwerk leggen of verleggen, mocht dit nodig zijn. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een toilet plaatsen?

De kosten van een toiletpot plaatsen verschillen per situatie. Je hebt namelijk verschillende soorten toiletpotten en verschillende extra opties. Daarnaast is het van invloed op de prijs of eerst de oude toiletpot weggehaald moet worden door de loodgieter, voor de nieuwe geplaatsts kan worden. Ook de keuze of je een hangtoilet wil laten plaatsen speelt mee. Daarbij verschillen de kosten per loodgieter. De kosten zijn dus lastig van te voren vast te stellen. 

Om je toch een idee te geven met welk bedrag je ongeveer rekening moet houden, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de kosten per soort toiletpot.

Let op: de installateurs via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Ben je daarnaast bezig met de badkamer verbouwen? Bekijk dan de pagina badkamer laten plaatsen voor de mogelijkheden en de kosten en vraag direct gratis offertes aan via Casius.

Soort toiletpot Gemiddelde prijs
Hangend toilet plaatsen €1.200 - €2.400
Staand toilet plaatsen €700 - €2.150
Inbouw toilet plaatsen €725 - €4.200
Toilet ontstoppen €40 - €50 per uur
Toilet vervangen €40 - €75 per uur
Toilet verwijderen €45 - €95

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsopbouw toilet plaatsen

Hoeveel je betaalt voor je wc installeren en/of vervangen hangt af van twee keuzes die je maakt:

  • Keuze 1: welk type toilet je kiest
    Wil je een staand toilet? Dan ben je in verhouding het voordeligst uit. Dit komt doordat het voor de loodgieter weinig moeite kost om een staand toilet te plaatsen. Wil je een zwevend toilet plaatsen? Dan ben je in verhouding prijziger uit. Een hangend toilet monteren is namelijk lastiger, doordat de spoelbak achter een muur weggewerkt wordt. Dit is tijdrovender en dus prijziger. 
  • Keuze 2: waar je de toiletpot wil laten plaatsen
    Moet je toiletpot in een ruimte komen waar normaalgesproken geen toilet geïnstalleerd wordt, zoals bijvoorbeeld een kelder? Dan moet je een speciaal soort toiletpot laten installeren, zoals een Sanibroyeur. Zo een wc heeft extra apparatuur nodig, waardoor de kosten behoorlijk oplopen.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een toilet plaatsen

vrijdag 22 oktober 2021

Badkamer en wc renoveren

Wij hebben lekkage na gebruik van de badkamer en willen deze daarom grondig laten renoveren, als het kan zo snel mogelijk. De spullen zijn besteld en worden over een week of 5 geleverd. Werkzaamheden zijn:  Slopen van de oude badkamer van ca. 9 m2 Betegelen nieuwe tegels wand en vloer met aanleg electrische vloerverwarming.  Schakelaar en stoptcontact Ophangen radiotor Ophangen meubels 1 kast met plaat 100 cm en een onderkast met wasbak van 100 cm met een kraan Ophangen hangtoilet en een muur om de waterreservoir Plaatsen douchcabine van 120 x 90 cm en dochekraan inbouw in een extra muurtje ( betonkant) Muurtje met nis en een bankje van 30 cm waar je in de dochecabine kan zitten.  Spiegel 100 cm met led ophangen Alle buizen invrezen Verlaagd plafond met spotlights Schuine muur stukken en verven Kleine dakraam verven Beneden wc ophangen met waterreservoir en nis boven de wc Wand en vloeren betegelen Vloerverwarming wc Fountein ophangen.  Alle buizen invrezen Verlaagd plafond met spotlights


Badkamer en toilet Spijkenisse
donderdag 21 oktober 2021

Uitbreiding van badkamer 3m2

Graag willen wij de badkamer uitbreiden en een tweede toilet plaatsen. De maat zal dan 3 m bij circa 1 m zijn. De buitenzijde willen wij afgewerkt hebben in bakstenen, maar de kozijnen van hout. De binnenzijde graag woonklaar opgeleverd. De huidige radiator zal hierbij verplaatst moeten worden en de huidige gevel zal doorbroken moeten worden.


Badkamer en toilet Amsterdam
dinsdag 19 oktober 2021

Plafond plaatsen, tegel- en schilderwerk

Een nieuw plafond plaatsen in beide ruimtes. Tegelwerk in de douche en toilet. 2,5m2 ongeveer. Schilderen van de douche, toilet en gang.


Badkamer en toilet Amsterdam
dinsdag 19 oktober 2021

Badkamer en toilet verplaatsen, vloerverwarming aanleggen (87m2)

Graag zouden we de badkamer en toilet verplaatsen op de begane grond. Tevens willen we op de begane grond (ongeveer 41m2) en op de eerste verdieping (ongeveer 46m2) vloerverwarming in laten frezen en afwerken. Als het kan in december en anders zo snel mogelijk daarna.


Verbouwing Amsterdam
maandag 18 oktober 2021

Badkamer verbouwen 4,8m2

Badkamer verbouwen incl. toilet plaatsen. De badkamer is al zo goed als gestript. Alle materialen schaf ik zelf, behalve de leidingen etc. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 4,8m2.


Klussen Arnhem
zondag 17 oktober 2021

Badkamer renovatie

Wij willen onze badkamer 3x2,5 meter volledig laten renoveren. Verwijderen en paarden vloer en wandtegels,verwijderen douchecabine en plaatsen van een inloopdouche,plaatsen badkamermeubel en toilet en stucwerk plafond en verlichting.


Badkamer en toilet Schiedam
zaterdag 16 oktober 2021

Badkamer renoveren en aparte toilet renoveren

Badkamer slopen. Bad eruit en wastafel. Inloop douche maken, badkamermeulbel plaatsen en hangkastje plaatsen. Tegelvloer maken en muren betegelen over der oude tegels heen. Plafon van schimmel ontdoen. Toiletruimte betegelen en nieuwe hangtoilet en fonteintje plaatsen


Klussen Den Bosch
donderdag 14 oktober 2021

Toilet laten renoveren

Wij willen ons toilet laten renoveren, de foto is de huidige situatie. Het zou gaan om het plaatsen van een nieuw inbouwframe, nieuw sanitair en een getegelde achterwand. de zijwanden en het plafond willen we graag gestuct hebben.


Badkamer en toilet Heusden gem. Heusden
woensdag 13 oktober 2021

Kozijnen en deuren vervangen 3st (binnen)

Opmeten, plaatsen en afwerken 3 binnendeur kozijnen: - opmeten, leveren en monteren - kleur zwart - plafondhoogte 244 cm - breedte 92 cm - 2 stuks blinde stompe zwarte deur, waarvan 1 met slot t.b.v. toilet - 1 stuks stompe zwarte deur verdeeld in 3 vlakken met glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Groningen
Offertes aanvragen