Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Toilet in badkamer

Toilet plaatsen

Op zoek naar een goede loodgieter voor het plaatsen of vervangen van je toilet? Casius brengt je in contact met erkende loodgieters in jouw regio.

Heb je een nieuwe toiletpot nodig? Zoek je een vakbekwame loodgieter die de toiletpot voor je plaatst? Misschien wel eerst de oude verwijdert? De erkende loodgieters via Casius staan voor je klaar, zowel voor grote als kleine klussen. Zo installeren zij niet alleen je nieuwe sanitair, maar kunnen ze ook het leidingwerk leggen of verleggen, mocht dit nodig zijn. 

Ben je naast een toiletverbouwing bezig met de badkamer verbouwen? Bekijk dan de pagina badkamer laten plaatsen voor de mogelijkheden en de kosten. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een toilet plaatsen?

De kosten van een toiletpot plaatsen verschillen per situatie. Je hebt namelijk verschillende soorten toiletpotten en verschillende extra opties. Daarnaast valt de prijs hoger uit als eerst de oude toiletpot weggehaald moet worden door de loodgieter, voor de nieuwe geplaatst kan worden. Ook de keuze of je een hangtoilet wil laten plaatsen speelt mee. Daarbij verschillen de kosten per loodgieter. De kosten zijn dus lastig van te voren vast te stellen.

Om je toch een idee te geven met welk bedrag je ongeveer rekening moet houden, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de kosten per soort toiletpot.

Let op: de installateurs via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort toiletpot Gemiddelde prijs
Hangend toilet plaatsen €1.200 - €2.400
Staand toilet plaatsen €700 - €2.150
Inbouw toilet plaatsen €725 - €4.200
Toilet ontstoppen €40 - €50 per uur
Toilet vervangen €40 - €75 per uur
Toilet verwijderen €45 - €95

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsopbouw toilet plaatsen

Hoeveel je betaalt voor je wc installeren en/of vervangen hangt af van twee keuzes die je maakt:

  • Keuze 1: welk type toilet je kiest
    Wil je een staand toilet? Dan ben je in verhouding het voordeligst uit. Dit komt doordat het voor de loodgieter weinig moeite kost om een staand toilet te plaatsen. Wil je een zwevend toilet plaatsen? Dan ben je in verhouding duurder uit. Een hangend toilet monteren is namelijk lastiger, doordat de spoelbak achter een muur weggewerkt wordt. Dit is tijdrovender en dus prijziger. 
  • Keuze 2: waar je de toiletpot wil laten plaatsen
    Moet je toiletpot in een ruimte komen waar normaalgesproken geen toilet geïnstalleerd wordt, zoals bijvoorbeeld een kelder? Dan moet je een speciaal soort toiletpot laten installeren, zoals een Sanibroyeur. Zo een wc heeft extra apparatuur nodig, waardoor de kosten behoorlijk oplopen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor een toilet plaatsen

zaterdag 23 september 2023

Offerte van een Hang toilet plaatsen of mijn toilet verhogen

Hang toilet en tegel van de muur afhalen, nieuwe hangtoilet plaatsen


Badkamer en toilet Amsterdam
vrijdag 22 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Complete badkamer renovatie met deur en kozijn Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 4 Welk type sanitair moet geplaatst worden?: Kranen, Toilet, Wastafel, Douche Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen, Sanitair plaatsen (toilet, kranen, ...), Vloer / wanden / plafond plaatsen, Leidingen aanpassen / verleggen, Tegelwerken, Badkamermeubel plaatsen


Badkamer en toilet Brunssum
vrijdag 22 september 2023

Verbouwen en verplaatsen 2 badkamers en losse toilet

In onze jaren 40 woning willen wij de losse toilet op de begane grond verbouwen, de badkamer op de eerste etage verplaatsen en de badkamer op de tweede etage verbouwen. Bij het toilet en de badkamer op de tweede etage zal al het leidingwerk etc op dezelfde plek blijven. Bij het verplaatsen van de badkamer op de eerste etage zal ook het leiding/afvoerwerk verplaatst moeten worden. Omdat ook een nieuwe vloer door de gehele woning geplaatst word en de keuken begin december geplaatst wordt, willen we zo snel mogelijk starten waar mogelijk. Ik heb foto's bijgevoegd van de huidige situatie.


Badkamer en toilet Den Haag
donderdag 21 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Badkamer en ernaast gelegen toilet renovatie Leidingen blijven hetzelfde. Allemateriaal al op locatie aanwezig. Dringend! Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 9 Welk type sanitair moet geplaatst worden?: Kranen, Toilet, Wastafel, Douche Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen, Sanitair plaatsen (toilet, kranen, ...), Vloer / wanden / plafond plaatsen, Tegelwerken, Badkamermeubel plaatsen


Badkamer en toilet Eindhoven
maandag 18 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Terrazzo in de hal en toilet. Ruim 9 m2. Op welke ondergrond moet de vloer geplaatst worden?: Vaste. stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton, ...) In wat voor ruimte wordt de vloer geplaatst?: Woonruimte Wat is de oppervlakte van de vloer?: Minder dan 10 m² In welk type gietvloer / naadloze vloer heb je interesse?: Terrazzo / granito


Vloer leggen en vloeronderhoud Zwolle
maandag 18 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

De badkamer is 2.90 x 2.10. We willen een grote inloopdouche, toilet en brede wastafel. Badkamer dateert nu uit de jaren 70, dus alles moet gedaan worden (ook plafond, vloerverwarming, leidingen verleggen)


Badkamer en toilet Waalre
maandag 18 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

nieuwe badkamer plaatsen oude verwijderen waar bad stond douche maken en toilet tegelen Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 6 Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen


Badkamer en toilet Rotterdam
maandag 11 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een granito vloer in onze aanbouw bestaande uit een hal + toilet (zie tekening.) Deze vloer dient aangesloten te worden op de bestaande hal (zie foto). Er hoeven geen dorpels aangelegd te worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Delft
maandag 11 september 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Het vervangen van 8 stalen kozijnen voor houtenkozijnen met volspaanplaat deur. 4 deuren glad waarvan 1 badkamer en 1 toilet deur. 1 deur in het zwart (kozijn wit) met 3 glas panelen. 1 toiletdeur, 1 meterkastdeur 1 trapkastdeur, allen met 3met houten panelen. Hoogte 231,5


Kozijnen, deuren en dakramen Amersfoort
zondag 10 september 2023

In het toilet beneden moet het inbouwreservoir worden vervangen door een nieuw inbouwreservoir

Muurtje van hout moet eruit (Maar even kijken hoe dit gedaan moet gaan worden, misschien kan een gedeelte van dit muurtje er worden uitgehaald? Huidig inbouwreservoir moet worden vervangen door een nieuwe (bijv. Geberit up 320)en hierop moet het toilet weer worden aangesloten. Wanneer de muur eruit is moeten we meteen maar checken de vloer onderin want er heeft lekkage plaatsgevonden>> Muurtje van hout terugplaatsen en tegelen. Kunt u hiervoor een offerte naar mij toesturen.


Klussen Huizen
zondag 10 september 2023

Sanitaire installaties

Vervanging oude toilet Welke werken moeten uitgevoerd worden?: toilet plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Nederweert Eind
vrijdag 08 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Diverse aanpassingen in de badkamer. Heeft bijv een "mannentoilet" maar wil dit veranderen in een normaal toilet.


Badkamer en toilet Amsterdam
woensdag 06 september 2023

Sanitaire installaties

bestaande toiletpot vervangen door een hangpot en tegelwerk (ongeveer 8m2) keuken afvoer en waterleiding verplaatsen in de keuken Wat wil je aan je toiletruimte laten doen?: Ik wil mijn complete toiletruimte laten verbouwen


Badkamer en toilet Almere
dinsdag 05 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Oude badkamer 235 x 200 eruit. Hoog 250. Geheel tegelen simpel landelijk .Bad eruit. Inloopdouche. Gewoon toilet. Aansluiting wasmachine behouden. Simpele kraan fontein In welke stijl heb je interesse?: landelijk Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Heemskerk
maandag 04 september 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Wij willen een terrazzovloer in de hal/keuken/toilet. Circa 13m2. Zwarte rand met blokjes rand. Er ligt een kales zand/cementvloer waarin nog vloerverwarming wordt gefreesd. Dan houden we nog circa 4cm hoogte over voor de terrazzovloer. Is dit voldoende? Werkzaamheden zouden het liefst over 3 à 4 weken plaats moeten vinden, maar alles is bespreekbaar.


Vloer leggen en vloeronderhoud Monster
maandag 04 september 2023

Renovatiesloop

-Verwijderen van een tussenmuur (draagmuur) tussen de keuken en de woonkamer, Hiervoor moet eerst een berekening gedaan worden voor de vergunning aanvraag. -Toilet ruimte uitbreiden met een stuk van de kelder, leiding/afvoer hiervoor voorbereiden. (afwerking (tegelen aansluiten toilet) word gedaan) -Vloer verwarming leggen op de begane grond (betonnen grond). - voorbereidings werk leiding/afvoer/stroom voor de nieuwe keuken (keuken word geplaats). - electra werk vernieuwen/ stopcontacten invrezen/ nieuwe schakelaars voor de verlichting plaatsen. (meterkast is al vernieuwd met groepen vrij). -Stuken woonkamer/hal/toilet/keuken.


Klussen Beverwijk
zaterdag 02 september 2023

Toilet renoveren

Wij willen het toilet laten renoveren. Het oude materiaal zoals tegels, fonteintje en hangtoilet eruit slopen. Nieuwe tegels, hangtoilet en fontein plaatsen.


Klussen Leusden
vrijdag 01 september 2023

Renovatie toilet beneden

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Toiletruimte beneden. Vloer circa 1M2 opnieuw betegelen. Tegels tegen wanden (1,80 m hoog) vervangen. Nieuwe toiletpot plaatsen. Verwarming (radiator) vervangen.


Klussen Geldrop
woensdag 30 augustus 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Demonteren oude bad kamer slopen enz Inbouwen in loop douc met toilet naan sluiting toilet nog niet aan wezig Inc met er nieuwe tegels worden gemonteerd en evt monteren nieuwe in loop douc het is ongeveer 25m2 meter


Badkamer en toilet Gemert
maandag 28 augustus 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

keuken en hal. 26 m2, aan de rand donkere bies van ca 30 cm, in het midden zwart/wit terrazzzo. 2 deurmat uitsparing. toilet 1x1


Vloer leggen en vloeronderhoud Heelsum
maandag 28 augustus 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Goedenavond, Via Google ben ik op uw site terechtgekomen, omdat wij geïnteresseerd zijn in een terrazzo vloer. Wij gaan eind van het jaar beginnen aan de renovatie van onze woning. Er komt een nieuwe betonvloer in met vloerverwarming en wij zouden graag in de gang en het toilet een terrazzo vloer willen hebben. Wij willen graag een vloer met de oude en authentieke uitstraling. (zwart wit met een mozaïek rand). Het gaat om ongeveer 13-15m2 en ik vroeg me af of het mogelijk is om prijsindicatie te ontvangen? Alvast bedankt voor uw reactie! Groeten Robert Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Baarn
zondag 27 augustus 2023

Nieuw toilet

Wij zoeken een vakspecialist die ons nieuwe toilet kan plaatsen. Het gaat om een gestripte ruimte met een grondoppervlak van 86cm bij 145cm. We willen een hangend toilet inclusief opbouw laten plaatsen, een fontein en de vloer en gedeeltelijk de muren laten betegelen. Zou top zijn als dit ergens in oktober/november zou kunnen.


Tegelwerk en betegelen Soest
woensdag 23 augustus 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Er is een nieuwe Sanibroyeur geplaatst. Nu zoeken we iemand die vakkundig de toiletpot kan terugplaatsen, de ombouw kan vernieuwen en het geheel kan betegelen. De toiletpot en tegels zijn aanwezig. Alleen de ombouw nog niet en nog geen voegsel en lichtgrijze kit voor de afwerking. Wat wil je aan je toiletruimte laten doen?: Tegelen


Tegelwerk en betegelen Hilversum
dinsdag 22 augustus 2023

1 toiletdeur plaatsen

Na een defect kon de deur niet meer geopend worden en hebben wij deze met enige kracht moeten openbreken. Graag laten wij zsm een nieuwe deur plaatsen. De maten van de huidige deur lijken net af te wijken van de standaard maten (208cm - 82cm). Model van de kapotte deur lijkt op het oog de Skantrae SKB 277 (STOMP) te zijn, maar hier moeten wij nog even goed naar kijken.


Klussen Amsterdam
dinsdag 22 augustus 2023

6 binnen deuren opmeten en plaatsen

6 binnen deuren opmeten en plaatsen 1 badkamerdeur een toilet deur 3 slaapkamers en de woonkamer . Graag mailen ipv bellen


Klussen Almere
maandag 21 augustus 2023

Toilet renovatie

Ik zoek een klusjesman voor het egaliseren van de vloer, plaatsen van een drempel en het zetten van tegels op vloer en wanden. Daarnaast het plaatsen van een koof om een aantal leidingen weg te werken.


Badkamer en toilet Sleeuwijk
maandag 21 augustus 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Na verbouwing (deze is gestart) zouden we graag een terrazzovloer laten aanbrengen (vloerverwarming) in voorportaal/toilet en keuken/bijkeuken. De keuken is 535 bij 138, de bijkeuken is 200.bij 170. De hal plus toilet is 370 bij 97. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Zeist
donderdag 17 augustus 2023

Badkamer renovatie 4m2

Oude badkamer slopen (bad eruit) en in dezelfde indeling een inloopdouche + sunshower, dun wandje, plafondspotjes, tegelwerk, toilet en badkamermeubel plaatsen. Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 4 Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen


Badkamer en toilet Apeldoorn
donderdag 17 augustus 2023

sanitair: 2 Bidet Handdouches plaatsen

2 Bidet Handdouches plaatsen bij 2 toiletten. Het gaat om dit artikel: 10002585


Badkamer en toilet Amsterdam
woensdag 16 augustus 2023

Houten binnendeuren en kozijnen plaatsen

- metalen kozijnen verwijderen - 5 binnendeuren vervangen en nieuwe houten RAL9010 binnendeuren en nieuwe kozijnen plaatsen en deuren met onzichtbare verdekte scharnieren inhangen - 1 binnendeur en kozijn plaatsen met onzichtbare verdekte scharnieren - 2 x sluitwerk voor toiletdeur - 1 x sluitwerk voor badkamerdeur - 6 x deurklinken, binnensloten en bijbehorende afwerking


Verbouwing Amsterdam
Offertes aanvragen