Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Sittard

Isolatie - Sittard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Sittard?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Sittard aanvragen

Recente opdrachten uit Sittard

woensdag 02 december 2020

Muur tegen geluid isoleren

Het gaat om een jaren 50 woning, waarbij de tussenmuur met de muren veel geluid doorlaat (klok horen we slaan, mensen praten, muziek). Zowel de benedenverdieping als de bovenverdieping willen we deze wand isoleren. Gaat om een muur van ± 10 meter breed. Er is wel een houtkachel aan die kant, waarvan de buis kort langs de muur loopt. Wellicht dat ze ook verplaatst kan/moet worden. Hiervoor zouden we navraag kunnen doen indien nodig.


Isolatie
Offertes aanvragen