Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw

Alles weten over ruwbouw bij nieuwbouwprojecten? Kijk dan snel verder en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Wat is ruwbouw?

Ieder nieuwbouwproject heeft twee fases: de ruwbouw en de afwerking. Met ruwbouw gaat het om het grondwerk, zoals de funderingen, vloeren leggen en het water- en winddicht maken van de woning. Ofwel: het plaatsen van de draagmuren en de dakconstructie. Dit heeft met de stabiliteit en stevigheid van de woning te maken.

Bij de afwerking gaat het om de afwerking van de binnenkant van je woning, zoals de dekvloer, gevelbekleding, schilderwerk, maar ook plafonds en ga zo maar door.

Ligt een nieuwbouwproject in het verschiet? Heb je graag een aannemer ter plaatse die de situatie bekijkt en advies geeft over de klus, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente ruwbouwklussen

vrijdag 13 mei 2022

Kelder realiseren (44 m2)

Is het mogelijk onder een bestaande rijtjes woning een kelder te bouwen die bijna net zo groot is als de woonkamer? Casco oplevering van 44 m2.


Bouw en nieuwbouw Bergen aan Zee
vrijdag 13 mei 2022

Houten veranda bouwen (24m2)

Wij willen graag een veranda laten bouwen, van ongeveer 6 meter breed en 4 meter diep. Het liefst willen we dit van hout hebben, in een Amerikaanse stijl Deze moet aan de schuur vast komen. Verder willen we ook de zijkant tussen ons en de buren laten overkappen.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Vennep
donderdag 12 mei 2022

Woning onderkelderen (~45m2)

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het installeren van een kelder onder mijn huis. In ieder geval het volgende meenemen: vergunningen, tekeningen, berekeningen, uitgraven, beton, extra groep in meterkast, ventilatie, etc. Het interieur doe ik zelf, dus het mag casco opgeleverd worden. De oppervlakte wordt ongeveer 45m2. Ook de verwarming verzorg ik zelf.


Bouw en nieuwbouw Vlaardingen
donderdag 12 mei 2022

Schuur bouwen (3,75m2)

Ik wil graag een schuur bouwen van ongeveer 2,5 bij 1,5 meter, inclusief de fundering. Ik heb geen achterom. De afwerking van kunststof in een houtlook, keralit dus. Graag ook een offerte voor hout. Dit geldt ook voor de kozijnen. De oplevering van de binnenzijde casco, zonder verwarming.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
woensdag 11 mei 2022

Fundering voor aanbouw maken (15m2)

Ik wil een aanbouw bouwen van ongeveer 6m x 2.5m, maar daar heb ik een fundering voor nodig.


Bouw en nieuwbouw Westzaan
woensdag 11 mei 2022

Aluminium lamellen overkapping plaatsen (13,5m2)

Vast aan achterzijde woning wil wij graag een openklapbare lamellen overkapping realiseren. Met de afmetingen 540 x 250/300 diep. Deze willen we graag elektrisch kunnen openen en zonder verlichting hebben. Graag van aluminium.


Bouw en nieuwbouw Dronten
dinsdag 10 mei 2022

Aluminium terrasoverkapping plaatsen met lamellendak (15m2)

Ik ben op zoek naar een overkapping met een lamellendak en een in- en uitschuifbare glaswand ervoor. De overkapping komt tussen de 2 bestaande muren. Mijn voorkeur gaat uit naar aluminium. De breedte wordt 3,77m en de lengte 4m.


Bouw en nieuwbouw Hengelo
maandag 09 mei 2022

Kelder in tuin realiseren (~54m2)

Wij willen graag een kelder in onze tuin laten bouwen om 2 slaapkamers te creëren. De ideale maat zou ongeveer 9x6 meter zijn. De binnenzijde mag casco zijn. Hierin willen we ook een vloerverwarming laten installeren, maar dit nog even in overleg. Ook wil ik graag op de kopse kant ramen laten plaatsen, met kunststof kozijnen.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
maandag 09 mei 2022

Bestaande woning onderkelderen (~50m2)

Wij hebben een nieuwbouw tussenwoning uit 2017. Wij hebben interesse in het onderkelderen van de woning. De totale woning is 9.5x5 meter, maar de kelder mag kleiner. De oppervlakte van de kelder wordt ongeveer 50m2. Hierin willen we bij voorkeur een vloerverwarming laten installeren. De oplevering casco.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
zondag 08 mei 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Op zoek naar een overkapping met lamellen in een donkere kleur in de maten 5.00x3.00x2.30 Hebben de voorkeur voor aluminium.


Bouw en nieuwbouw Almelo
Offertes aanvragen