Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw

Ruwbouw

Alles weten over ruwbouw bij nieuwbouwprojecten? Kijk dan snel verder en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Wat is ruwbouw?

Ieder nieuwbouwproject heeft twee fases: de ruwbouw en de afwerking. Met ruwbouw gaat het om het grondwerk, zoals de funderingen en vloeren leggen, en het water- en winddicht maken van de woning. Ofwel: het plaatsen van de draagmuren en de dakconstructie. Dit heeft met de stabiliteit en stevigheid van de woning te maken.

Bij de afwerking gaat het om de afwerking van de binnenkant van je woning, zoals de dekvloer, gevelbekleding, schilderwerk, maar ook plafonds en ga zo maar door.

Ligt een nieuwbouwproject in het verschiet? De aannemers via Casius staan voor je klaar.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente ruwbouwklussen

maandag 18 januari 2021

Dragende muur van ongeveer 7m2 verwijderen, en 2 andere doorgangen dichtmaken

Dragende muur van ongeveer 7m2 verwijderen om een open keuken te creëren. lengte 2,90 meter, hoogte 2,60 meter. Daarnaast moet de huidige doorgang naar de keuken een dichte muur worden. Ook is er nu een open doorgang naar de bijkeuken, hier moet een deur in.


Bouw en nieuwbouw
zondag 17 januari 2021

Fundering op staal maken nieuwbouwwoning

Ik wil een fundering op staal laten maken. Het is voor een houtskelet nieuwbouwwoning van 530 m3 op zandgrond. De oppervlakte is 14,5 x 7,5 meter.


Bouw en nieuwbouw
zaterdag 16 januari 2021

Funderingsbalk op staal maken

Er moet een funderingsbalk komen op staal van +/- 4 m waar de vloer balken weer op komt te liggen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Bouw en nieuwbouw
zaterdag 16 januari 2021

Kelder bouwen

Wij willen een kelder onder het huis en of tuin. De woonkamer is rond de 50 m2. De kelder moet casco opgeleverd worden. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw
zaterdag 16 januari 2021

Betonnen fundering maken

Ik wil graag een betonvloer van 18 cm laten storten. Graag met dubbele bewapening met vorstrand van 60 cm diep en 30 cm breed. Vloeroppervlak 8 x 16 meter.


Bouw en nieuwbouw
zaterdag 16 januari 2021

Garage naast het huis bouwen

Ik wil graag een stenen garage van 32 m2 laten plaatsen. De garage moet casco opgeleverd worden met een fundering en houten kozijnen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw
donderdag 14 januari 2021

Kelder uitgraven

Wij willen graag de kelder uitbreiden aan beide kanten (voor en achterkant). Het zal gaan om 50/60 m2. De kelder moet casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw
woensdag 13 januari 2021

Veranda plaatsen

Ik wil graag een veranda laten plaatsen, van ongeveer 21 m2. Met een constructie van aluminium of pvc. Verder graag wat advies en informatie.


Bouw en nieuwbouw
dinsdag 12 januari 2021

Balustrade van hout en glas

Wij hebben een huis gekocht in Rotterdam en willen eea renoveren, waaronder de trapleuningen. De vraag is om bij de balustrade vide woonkamer over de hele lengte een glazen balustrade te maken afgewerkt met hout. Balustrade is 4,55 meter breed. Bij de trap aan 2 kanten een glazen omheining ook met hout. De huidige omheining is dus aan 2 kanten en 0,95m hoog en 2,37m breed. Leuning op 2 trappen (evt met 1 extra spijl als extra versteviging indien nodig. Vraag is vooral of jullie totaalplaatje kunnen offreren dus renovatie plaatsing glas + houten leuning/afwerking.  Ik kan foto's sturen ter indicatie. Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen In welke uitvoering heb je interesse? Modern / tijdloos In welke materialen heb je interesse? Glaspanelen, hout Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? Vrijstaand op de trap of vloer


Bouw en nieuwbouw
dinsdag 12 januari 2021

Garage bouwen platdak

Garage 5 bij 7.5 meter. Graag geïsoleerd en de constructie van hout of gemetseld. Beton vloer afgewerkt met gietvloer en de binnenkant gipsplaten. vergunning is niet nodig. Woonklare oplevering. Kozijnen graag van hardhout. Constructie gemetseld of met hout.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen