Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw

Ruwbouw

Alles weten over ruwbouw bij nieuwbouwprojecten? Kijk dan snel verder en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Wat is ruwbouw?

Ieder nieuwbouwproject heeft twee fases: de ruwbouw en de afwerking. Met ruwbouw gaat het om het grondwerk, zoals de funderingen, vloeren leggen en het water- en winddicht maken van de woning. Ofwel: het plaatsen van de draagmuren en de dakconstructie. Dit heeft met de stabiliteit en stevigheid van de woning te maken.

Bij de afwerking gaat het om de afwerking van de binnenkant van je woning, zoals de dekvloer, gevelbekleding, schilderwerk, maar ook plafonds en ga zo maar door.

Ligt een nieuwbouwproject in het verschiet? Heb je graag een aannemer ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft over de klus, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente ruwbouwklussen

dinsdag 23 november 2021

Build basement for ground floor apartment

we want to build a basement. the basement should have 50-60 sqm. We are looking for offers and we are available to talk over the phone or on site. Graag een casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
maandag 22 november 2021

Schuur vervangen en veranda realiseren

Wij willen onze houten schuur laten metselen en uitbouwen, er liggen nu 3 heipalen onder de schuur. Dus huidige schuur slopen, nieuwe van 4x3 meter en daaraan vast een veranda van 4x2 uitbouwen. Zou u ons een prijsopgave willen geven.


Bouw en nieuwbouw Rijswijk
maandag 22 november 2021

Houten schuur 8m2 plaatsen

Ik zou graag een eenvoudige houten schuur in de tuin laten maken van 4.00 x 2.00m. Waarschijnlijk met een fundering, zeker met isolatie en elektra.


Bouw en nieuwbouw Koudekerk aan den Rijn
zondag 21 november 2021

Vrijstaande schuur bouwen (~60m2)

Hallo wij willen graag een geïsoleerde zadeldak schuur achter in de tuin van ongeveer 6m x 10m met een afgevlakte nok max 4.5m hoog en een half inpandige tuin kamer. In de schuur willen we graag een zolder laten realiseren. De schuur wil ik zoveel mogelijk zelf bouwen waar mogelijk, dus het mag casco opgeleverd worden. ik heb een pdf bij gevoegd van wat ons ideaal lijkt. graag aan de zicht kant (tuin kamer) hout Douglas palen met zwarte liggende planken. De rest van de schuur mag in zwarte sandwichpanelen (kunststof), kozijnen ook van kunststof.


Bouw en nieuwbouw Waarland
zaterdag 20 november 2021

Schuur bouwen 50m2

Wij willen een schuur laten bouwen van 10 meter lang en 5 meter breed. Graag zouden wij een offerte willen ontvangen. De materialen willen we van hout, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Er komt geen verwarming in te komen.


Bouw en nieuwbouw Lopik
zaterdag 20 november 2021

Realiseren van een betonnen fundering

Betonnen fundering maken (Er ligt al een deel van 2.75x2.75 van de oude schuur) en tuinhuis met plat dak. het gaat in totaal om 17 m2. Binnenmaat: 3x5 + 1x2 met een deur ertussen.


Bouw en nieuwbouw Almere
dinsdag 16 november 2021

Kelder onder de woning of in de tuin realiseren

Wij zijn de opties aan het bekijken voor een kelder onder de woonkamer of in de tuin(afhankelijk van de totaal prijs). Afmeting ongeveer 4m x 10m (indicatie). Wij willen het casco maar wel geïsoleerd.


Bouw en nieuwbouw Hoofddorp
donderdag 11 november 2021

Verzakking uitbouw onderzoeken + verhelpen

We bewonen inmiddels 12 jaar een Jaren 30 woning . Er is een aanbouw geplaats (2005) aan de zij/achter gevel. Probleem bevindt zich aan de zijgevel , waar uitbouw een < 2mtr is, Na onderzoek( rondom gegraven tot fundering) dat de grondlaag makkelijk in de hoek /uitbouw in de “ prikken “ is. Zachtere/luchtere grond dan onder de originele gevel. In de hoek is de 1 verdieps uitbouw een centimeter of 2 gezakt, de scheurmeters geven aan dat afgelopen jaar de boel stabiel is gebleken. Nu zoek ik een vakman die even langs komt om te kijken wat de beste oplossing is en vervolgens dit te verhelpen. Kan d.m.v. injectie de grond om de hoek uitbouw verbetert/verstevigd worden , wellicht iets opgelift? Met vriendelijke groet


Bouw en nieuwbouw Naarden
dinsdag 09 november 2021

Kelder onder woonkamer realiseren

Wij hebben een woonkamer met houten vloer, hieronder willen wij graag een kelder van 3,50x8,00. Kelder moet ongeveer 2,20 stahoogte worden, en rondom beton. Verder graag wat advies en info.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
zaterdag 06 november 2021

Schuur vervangen voor een grotere garage

Ik heb nu een schuur 3x4 staan op een betonnen plaat. De schuur moet vervangen worden door een grotere garage afmetingen 7x5.15m. Ik ben nog aan het kijken of ik hiervoor een vergunning nodig heb. De buitenzijde wil ik met hout afgewerkt en de binnenzijde wil ik casco opgeleverd.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
Offertes aanvragen