Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw

Alles weten over ruwbouw bij nieuwbouwprojecten? Kijk dan snel verder en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Wat is ruwbouw?

Ieder nieuwbouwproject heeft twee fases: de ruwbouw en de afwerking. Met ruwbouw gaat het om het grondwerk, zoals de funderingen, vloeren leggen en het water- en winddicht maken van de woning. Ofwel: het plaatsen van de draagmuren en de dakconstructie. Dit heeft met de stabiliteit en stevigheid van de woning te maken.

Bij de afwerking gaat het om de afwerking van de binnenkant van je woning, zoals de dekvloer, gevelbekleding, schilderwerk, maar ook plafonds en ga zo maar door.

Ligt een nieuwbouwproject in het verschiet? Heb je graag een aannemer ter plaatse die de situatie bekijkt en advies geeft over de klus, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente ruwbouwklussen

woensdag 22 maart 2023

Woning onderkelderen (75m2)

Ik wil mijn bestaande woning onderkelderen. Er is op dit moment als een kelder aanwezig, die willen we uitbereiden. Er moet nog ongeveer 75 m2 extra kelder bij komen. We willen dat de kelder casco wordt opgeleverd. Ik wil binnen een maand de knoop doorhakken over alles, daardoor wil ik zo snel mogelijk een offerte. De uitvoering kan ook laten plaatsvinden.


Bouw en nieuwbouw Veendam
woensdag 22 maart 2023

Tuinkamer plaatsen

Wij willen graag een houten tuinkantoor van 7*4m Is er een vergunning nodig?: nee, er is geen bouwvergunning nodig In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Hank
zaterdag 18 maart 2023

Kelder tuin 6m x 5m 30m2

Wij zouden graag een kelder in onze tuin willen en daar onze berging van maken. Dan kunnen we onze schuur verwijderen en zo de tuin vergroten. De woning is onderheid met betonpalen alleen de fundering van de schuur waarschijnlijk op houten palen maar weet dit niet zeker. En op wat voor termijn zou zo iets gerealiseerd kunnen worden. Ik hoor graag van u. Vriendelijke Groet, B stam.


Bouw en nieuwbouw Rotterdam
vrijdag 17 maart 2023

Stenen schuur aanleggen 10m2 casco

Er ligt een beton blok van 3,37 bij 3,15 meter in de tuin waar nu een verrotte houten schuur op staat. Wij willen graag een stenen schuur daar hebben van ditzelfde formaat. Het is een schuur van ongeveer 10m2. Wil graag een prijs voor alles, voor een complete schuur, deur, dak enz. De oplevering van de binnenzijde mag casco.


Bouw en nieuwbouw Zutphen
dinsdag 14 maart 2023

Schuur met veranda van hout

Een op maat gemaakte schuur met veranda met de afmetingen: 800 x 500 waarvan de helft bestaat uit veranda. Geheel geplakt plat dak inclusief afvoer. twee ramen van +/- 40 x 60 (één uitzetraam) Voor de rest casco ook geen isolatie oid Een voorbeeld heb ik als bijlage meegezonden.


Bouw en nieuwbouw Purmerend
maandag 13 maart 2023

Kelder onder garage en verbinden met bestaande kelder

Wil willen onder garage toegang met een autolift maken om auto’s in bestaande kelder te kunnen plaatsen. Ik wil graag advies over wat het meest gepast is en welke mogelijkheden er zijn.


Bouw en nieuwbouw Oisterwijk
zaterdag 11 maart 2023

dijk woning fundering herstel

Ik heb een dijkwoning van jaren 1930 (geen palen dus) die aan het zinken is en ik zou graag een offerte ontvangen voor mogelijkheden en kosten van fundering herstel.


Bouw en nieuwbouw Badhoevedorp
dinsdag 07 maart 2023

Bouwen van 2 tuinschuren

Ik wil mijn oude schuur en een kweekkas vervangen door houten nieuwbouw. De afmetingen zijn : Schuur 1 : 3,20 x 4,50 met deur, raam en plat dak. Schuur 2 : 1,80 x 2,20 Met op de lange zijde een overdekte luifel van 1,50 x 2,20. Ook schuur 2 een deur en een raam. Plat dak . Alles afwaterend richting tuin zodat er regentonnen kunnen worden geplaatst. Nameting is gewenst. Oude schuur en kweekkas afvoeren.


Bouw en nieuwbouw Rhoon
zondag 05 maart 2023

Stenen schuur bouwen 20m2

Ik wil graag een stenen schuur laten bouwen. Hij moet half steens worden, inclusief fundering en een cementvloer. Deze grenst aan een kant aan de slaapkamer met buitenmaat 4,1 meter. Dan nog drie wanden nodig, 2 van 5,6 meter en een van 3,5 meter. Breedte schuur 5,6 meter en diepte 3,5 meter. Plat dak ca 2,5 meter hoog. Er moeten 2 deuren in de schuur komen. De oplevering van de binnenzijde moet woonklaar.


Bouw en nieuwbouw Berkel-Enschot
woensdag 22 februari 2023

Stenen schuur met puntdak 32m2 (casco)

Ik zou graag informatie willen ontvangen voor het bouwen van een stenen schuur met puntdak. Voorzien van een dubbele toogdeur en wat ramen. Afmeting circa 8x4 meter. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Het dak moet zonnepanelen kunnen dragen.


Bouw en nieuwbouw Randwijk
Offertes aanvragen