Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw

Ruwbouw

Alles weten over ruwbouw bij nieuwbouwprojecten? Kijk dan snel verder en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Wat is ruwbouw?

Ieder nieuwbouwproject heeft twee fases: de ruwbouw en de afwerking. Met ruwbouw gaat het om het grondwerk, zoals de funderingen, vloeren leggen en het water- en winddicht maken van de woning. Ofwel: het plaatsen van de draagmuren en de dakconstructie. Dit heeft met de stabiliteit en stevigheid van de woning te maken.

Bij de afwerking gaat het om de afwerking van de binnenkant van je woning, zoals de dekvloer, gevelbekleding, schilderwerk, maar ook plafonds en ga zo maar door.

Ligt een nieuwbouwproject in het verschiet? Heb je graag een aannemer ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft over de klus, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente ruwbouwklussen

maandag 20 september 2021

Houten schuur vervangen door stenen schuur 17,5m2

Momenteel heb ik een houten schuur van 3x2.2 meter. En wil graag deze vervangen met een stenen schuur/kantoor, met volledige isolatie (woonklaar opgeleverd). 5x3.5 meter met 2 deuren en geen ramen, kunststof kozijn graag. Dus het moet bij koud en warm weer een werkbare ruimte worden. Ik denk zelf aan een vloerverwarming, maar wil graag een offerte voor zowel vloerverwarming als radiatoren.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
donderdag 16 september 2021

Betonvloer voor stenen schuur storten (15m2)

Wij willen een stenen schuur van circa 15m2 aan onze garage aanbouwen. Hiervoor wil ik een betonnen vloer laten storten.


Bouw en nieuwbouw Hillegom
woensdag 15 september 2021

Schuur bouwen ~16m2

In de achtertuin van een nieuwbouwhuis zouden wij graag een schuur willen van 3,5m bij 4,5m, met daaraan een overkapping voor de fietsen en voor evt de afvalbakken van de gemeente. Deels mag gemetseld worden en deels in hout afgewerkt, de kozijnen van kunststof. Binnenzijde casco opgeleverd. Graag zouden we willen weten of u daar ideeën bij heeft.


Bouw en nieuwbouw Emmen
woensdag 15 september 2021

Kelder onder huis/tuin ~40m2

Ik wil graag een kelder onder het huis laten maken en onder de tuin laten doorlopen. Ons huis heeft geen achterom en ligt direct aan een sloot. Het liefst een kelder van 40m2 en een trap die van de bg naar de kelder gaat. Dit wordt een leefruimte, mag woonklaar opgeleverd.


Bouw en nieuwbouw Bergschenhoek
dinsdag 14 september 2021

Betonvloer storten en vlinderen 30m2

Ik wil een betonvloer laten storten en vlinderen in mijn tuinhuis 30m2.


Bouw en nieuwbouw Uden
maandag 13 september 2021

Stenen schuur bouwen 7x5m

Ik zoek iemand voor de bouw van een stenen schuur + fundering, afmetingen schuur 7m x 5m x 2.7m onder de dakbalk, plat dak, roldeur, 2x raam 1.2m x 1m. Er is een vergunning nodig. Pas volgend jaar eind zomer uitvoeren.


Bouw en nieuwbouw Neer
maandag 13 september 2021

Bouwen van een bungalow 70m2

een bungalow met een grondoppervlak van 70 m2. met lessenaarsdak. nokhoogte max 5 meter, 2 ruime slaapkamers, technische ruimte/wasruimte, woonkamer/keuken, apart toilet, badkamer met inloopdouche/wastafel en toilet. De Oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Over de afwerking van de buitenzijdes ben ik nog niet helemaal uit, dit graag in overleg. Hierin wil ik graag een vloerverwarming geplaatst hebben.


Bouw en nieuwbouw Wintelre
zondag 12 september 2021

Palen voor woning aanbrengen

Dit betreft het trillingsvrij aanbrengen van 25 palen van 21,5m diep. Kavel is al in bezit.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
zondag 12 september 2021

Verbreden schuur van 3x3 naar 6x3

Verbreding van schuur van 3x3 naar 6x3. Dit mag dan casco opgeleverd worden. Graag gemetseld net als de huidige schuur. Kozijnen mogen van hout. Er hoeft geen verwarming of lichtstraat in te komen.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
zondag 12 september 2021

Fundering voor schuur naast woning 18m2

Ik wil een fundering laten plaatsen, met de afmetingen 6×3meter voor combinatie schuur / fietsen / overkapping.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
Offertes aanvragen