Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw

Alles weten over ruwbouw bij nieuwbouwprojecten? Kijk dan snel verder en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Wat is ruwbouw?

Ieder nieuwbouwproject heeft twee fases: de ruwbouw en de afwerking. Met ruwbouw gaat het om het grondwerk, zoals de funderingen, vloeren leggen en het water- en winddicht maken van de woning. Ofwel: het plaatsen van de draagmuren en de dakconstructie. Dit heeft met de stabiliteit en stevigheid van de woning te maken.

Bij de afwerking gaat het om de afwerking van de binnenkant van je woning, zoals de dekvloer, gevelbekleding, schilderwerk, maar ook plafonds en ga zo maar door.

Ligt een nieuwbouwproject in het verschiet? Heb je graag een aannemer ter plaatse die de situatie bekijkt en advies geeft over de klus, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente ruwbouwklussen

dinsdag 09 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wij zoeken een lamellen overkapping van 5 x 3 x 2.50 m hoog, maar wel met een vaste achterwand en 1 vaste zijwand. Houten lamellen die verschoven kunnen worden. Constructie mag van aluminium.


Bouw en nieuwbouw Roermond
maandag 08 augustus 2022

Houten schuur vervangen door een stenen schuur(2x4m)

Momenteel staat er een houten schuur maar ik wil er een stenen schuur van 2x4 meter voor in de plaats met een plat dak. De schuur hoeft niet geïsoleerd te worden.


Bouw en nieuwbouw Beverwijk
zaterdag 06 augustus 2022

Lamellen terras overkapping met glazenschuifwanden

Lamellen overkapping met glazenschuifwanden die tegen de muur van de bijkeuken komt Welk type dak overweeg je op de overkapping?: dak met openklapbare lamellen In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: hout In welke stijl heb je interesse?: landelijk In welk type overkapping heb je interesse?: overkapping tegen een bestaande muur Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Zevenhuizen
zaterdag 06 augustus 2022

Nieuw gemetseld tuinhuis maken

Nieuw tuinhuis, 5m breed, 2,5m diep, 2,5m hoog, 1 normale deur aan een korte kant, 1 brede schuifdeur van 2m aan de lange kant, enkelsteens opmetselen wildverband, licht hellend dak, 2 ramen van 50cm bij 60cm aan de andere brede kant, binnen afwerking doen we zelf (casco). Dit is vergunningsvrij (buren hebben dit al).


Bouw en nieuwbouw Leusden
zaterdag 06 augustus 2022

Tuinhuis annex garage met elektrische garagedeur en zijramen laten bouwen

Wij willen een tuinhuis / garage / blokhut van 6.50. diep/lang en 4 meter breed met een plat dak EPDM dakbedekking. wanddikte ca. 28 mm. Een electrische garagedeur van 2.75 m. aan de voorkant een loopdeur in de achterwand. Aan de Rechter zijde, 2 raamkozijnen ca. 1.50 m. x 0.60 m. Bij voorkeur geïmpregneerd met een RAL antracietkleur Welk materiaal tuinhuis heeft je voorkeur?: Kunststof


Bouw en nieuwbouw Terneuzen
zaterdag 06 augustus 2022

Draagmuur doorbreken en evt achtergevel nieuwe kozijnen dubbelglas

Het gaat om een draagmuur van 4,19x2,85. Deze moet worden doorbroken. Begane grond van een huis met 1 echte verdieping en een dakopbouw Huis is nog niet bewoond maar de vloer aan 1 kant vd muur zou ik graag sparen Ook ben ik geïnteresseerd in een offerte om de hele achtergevel van nieuwe kozijnen en dubbelglas te voorzien


Bouw en nieuwbouw Den Haag
zaterdag 06 augustus 2022

Woning onderkelderen

Wens is om een deel of de gehele woning te onderkelderen. Oppervlak gehele woning zou ongeveer 60m2 zijn. Het betreft een tussenwoning met begane grond, eerste verdieping en ondiepe kruipruimte.


Bouw en nieuwbouw Eindhoven
vrijdag 05 augustus 2022

Rijtjeswoning binnengevelisolatie

Voor een woning uit 1900 zijn we op zoek naar iemand die de gevels vanuit de binnenkant kan isoleren.


Bouw en nieuwbouw Zutphen
vrijdag 05 augustus 2022

Stenen schuur met overkapping

We hebben momenteel een kleine houten schuur deze zoude we graag vervangen door een stenen schuur met een overkapping. De overkapping om dan een zitje neer te kunnen zetten


Bouw en nieuwbouw Spijk gem. Lingewaal
woensdag 03 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping van 3x3 meter. Hebben de voorkeur voor een dak met openklapbare lamellen en een aluminium constructie.


Bouw en nieuwbouw Bergen op Zoom
Offertes aanvragen