Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw

Alles weten over ruwbouw bij nieuwbouwprojecten? Kijk dan snel verder en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Wat is ruwbouw?

Ieder nieuwbouwproject heeft twee fases: de ruwbouw en de afwerking. Met ruwbouw gaat het om het grondwerk, zoals de funderingen, vloeren leggen en het water- en winddicht maken van de woning. Ofwel: het plaatsen van de draagmuren en de dakconstructie. Dit heeft met de stabiliteit en stevigheid van de woning te maken.

Bij de afwerking gaat het om de afwerking van de binnenkant van je woning, zoals de dekvloer, gevelbekleding, schilderwerk, maar ook plafonds en ga zo maar door.

Ligt een nieuwbouwproject in het verschiet? Heb je graag een aannemer ter plaatse die de situatie bekijkt en advies geeft over de klus, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Isolatiespecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente ruwbouwklussen

donderdag 07 september 2023

Foundation and concrete pouring for a 30sqm warm winter garden

We want to build a winter garden in our backyard, we need the concrete placed for us to build on, it needs to be insulated as it will house our pets.


Bouw en nieuwbouw Lelystad
dinsdag 05 september 2023

Douglas houten schuur plaatsen aan de muur gebouwd afmeting 7 x 3 meter

Douglas schuur aan de muur gebouwd van 7 meter in lengte en 3 meter in breedte. De douglas palen dienen 14x14 cm te worden en daartussen afwerken met zwarte rabat delen. Een plat dak met zwarte alu rand en regenpijp (PVC). Ik heb zelf nog 2 deuren en kozijnen uit de huidige schuur die ik graag zou willen hergebruiken. Ik ben benieuwd wat jullie hierin kan betekenen?


Bouw en nieuwbouw Huissen
maandag 04 september 2023

Inductie kookplaat installeren

inbouwen en aasluiten van een inductie kookplaat


Bouw en nieuwbouw Rozenburg
woensdag 30 augustus 2023

Bouwen aanbouw

Aanbouw bestaande woning, verduurzamen, aanpassingen bestaande woning


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
vrijdag 18 augustus 2023

80 m2 kelder uitgraven

We onderzoeken de mogelijkheid om onze kelder uit te graven, veel groter te maken (minimaal 80 m2 maar het liefst veel meer met stuk van de tuin erbij uitgraven). We willen graag een vakman vinden die dit voor ons kan uitvoeren alleen weten we niet of dit technisch kan. We zijn nog niet in bezit van een vergunning. De kelder is ter behoeve van een leefruimte. Ik zou dan ook een woonklare oplevering willen.


Bouw en nieuwbouw Amstelveen
zondag 13 augustus 2023

heipalen wanneer nodig

ik zoek iemand die mij kan vertellen of ik heipalen nodig heb voor een aanbouw en wat het ongeveer kost. het gaat namelijk over een aanbouw van 4 bij 5M.


Bouw en nieuwbouw Almere
zondag 13 augustus 2023

Bouwen garage

Bestaande garage afbreken, (oude asbest golfplaten liggen hierop) en een nieuwe garage plaatsen met een extra aparte ruimte. De garage moet in hout gebouwd worden, mag prefab zijn. Afmeting garage +/- 2.50x11meter


Bouw en nieuwbouw Valkenswaard
woensdag 09 augustus 2023

Bouw stenen schuur met overkapping

Bouw van een geïsoleerde stenen schuur met daaraan een stenen overkapping die aan 1 zeide open is. Afmetingen schuur 8,50m x 5 m. Afmetingen overkapping 4x4m. Schuur moet een geïsoleerde deur hebben en een schuifpui.


Bouw en nieuwbouw Bovenkarspel
donderdag 03 augustus 2023

Fundering schuur

Wij willen een schuur bouwen van 5 x 3 x 2,3 20 m2 van hout


Bouw en nieuwbouw Moerkapelle
zondag 30 juli 2023

Tuinkamer of tuinkantoor plaatsen of vervangen

liefst helemaal van glas. kunststof of aluminium met zonwering. Aan 1 zijde aan het huis vast. Soort overkapping:: Tuinkamer Afmetingen:: Ongeveer 3x5 meter Voorkeur materiaal:: Aluminium, Adviseer mij


Bouw en nieuwbouw Groessen
Offertes aanvragen