Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Amersfoort

Isolatie - Amersfoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Amersfoort?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Achterveld, Baarn, Barneveld, Bunschoten Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soesterberg, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg, Zwartebroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Amersfoort aanvragen

Recente opdrachten uit Amersfoort

vrijdag 15 januari 2021

Gevel isoleren dmv voorzetwand

Flankerend geluid vd buren via de doorlopende spouw in de gevel. Isoleren spouw met vlokken steenwol heeft geen effect gehad. Advies voor plaatsing voorzet wand aan binnenzijde gevel, terwijl hier ook een raampartij in zit. Heeft een voorzet wand dan zin?


Isolatie
maandag 14 december 2020

Slaapkamerplafond isoleren tegen geluid

Ik heb veel last vd televisie van mijn bovenbuurman ‘s nachts. Zou een verlaagd plafond met materiaal ertussen kunnen helpen? Ik heb alleen boven mijn kledingkast maarceen paar cm ruimte. Kan u een prijsindicatie geven?


Isolatie
donderdag 03 december 2020

Muren van bedrijfspand thermisch isoleren

Het gaat om een groot pand wat bestaat uit meerdere kantoren. Ik wil de muren thermisch laten isoleren. Helaas weet ik niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie
Offertes aanvragen