Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Amersfoort

Isolatie - Amersfoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Amersfoort?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Achterveld, Baarn, Barneveld, Bunschoten Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soesterberg, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg, Zwartebroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Amersfoort aanvragen

Recente opdrachten uit Amersfoort

maandag 01 maart 2021

35m2 Geluidsisolatie onder schuin dak en ca 15m2 geluidsisolatie op 2 binnenmuren

Het gaat om 4 ruimtes. Badkamer schuin dak geluidsisolatie (afwerken met gips?) Overloop geluidsisolatie onder schuin dak 2 slaapkamers geluidsisolatie onder schuin dak en 2 voorzetwanden (overleg over materiaal en afwerking) Het gaat in totaal om ongeveer 35m2 onder schuin dak en 15m2 wand met buren.


Isolatie
maandag 08 februari 2021

Isoleren vliering

Op dit moment hebben we haast geen isolatie bij onze vliering en we zouden graag willen kijken hoeveel dit kost om dit te laten doen. In de bijlage zijn twee foto's te vinden van de vliering die van binnenuit geïsoleerd kan worden.


Isolatie
vrijdag 15 januari 2021

Gevel isoleren dmv voorzetwand

Flankerend geluid vd buren via de doorlopende spouw in de gevel. Isoleren spouw met vlokken steenwol heeft geen effect gehad. Advies voor plaatsing voorzet wand aan binnenzijde gevel, terwijl hier ook een raampartij in zit. Heeft een voorzet wand dan zin?


Isolatie
Offertes aanvragen