Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
184 Lamp Ophangen Elektra

Verlichting

Verlichting

Wil je binnen- of buitenverlichting laten installeren? Casius voorziet je van informatie en brengt je in contact met gecertificeerd elektriciens.

Kaarsen als verlichting is gelukkig allang niet meer nodig. Wil je ongewenste gasten buitenhuis houden? Dan kan je buitenverlichting laten installeren. Je kan zelf de elektra aanleggen, maar heb je hier geen of weinig ervaring mee, dan is het slim om een elektricien aan zijn mouw te trekken. Elektriciteit is een gevoelige kwestie, als er iets verkeerd is aangelegd kan dat vervelende consequenties hebben.

Heb je binnenverlichting of buitenverlichting nodig? Casius kan je daarmee helpen.
Je hoeft alleen het formulier in te vullen met jouw wensen en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes van erkende elektriciens bij jou uit de buurt. 

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.
Let wel: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan snel een offerte aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven. 

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen