Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Dordrecht

Isolatie - Dordrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Dordrecht?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bleskensgraaf, Brandwijk, Hooge Zwaluwe, Klaaswaal, Lage Zwaluwe, Maasdam, Mookhoek, Numansdorp, 's-Gravendeel, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Dordrecht aanvragen

Recente opdrachten uit Dordrecht

dinsdag 23 februari 2021

Garagemuren isoleren (24m²)

Ik wil mijn garage laten isoleren. De muren van de garage zijn schoon metselwerk en ongeisoleerd. Met als materiaal baksteen wasserstrich, Waalformaat, Wild metselverband, stootvoegloos, Doorstrijkmortel 6 mm terugliggend. Gaat om 2 muren met afmetingen 6 x 2,60 m (16m²) en 3 x 2,60 m (8m²) Totaal dus circa 24 m². Ik heb hier geen haast mee, zou het graag op de termijn van de vakman laten uitvoeren.


Isolatie
donderdag 14 januari 2021

Isolatie vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van huidige isolatie, gaat om 30 m2 . Graag aan de binnenkant isoleren, niet in de spouw.


Isolatie
zaterdag 02 januari 2021

Wand isoleren

Buiten muur isoleren aan de binnenkant. Muur van de trap dus een zo dun mogelijke isolerende laag. Woning is gebouwd rond 1925. Gaat ongeveer om 15 m2 Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
Offertes aanvragen