Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Vochtbestrijding 3

Gevel injecteren

De muren laten injecteren is een relatief goedkope en goede manier om optrekkend vocht tegen te gaan. Lees hieronder meer en krijg een idee van de kosten.

Heb je last van vocht in de buitenmuur? Zie je vochtplekken op de buitenmuur? Wil je optrekkend vocht tegengaan? Het laten injecteren van je gevel is één van de beste oplossingen. De effectiviteit van het injecteren van je gevel is in de loop der jaren wel bewezen. Daardoor geven specialisten tot wel tien jaar of zelfs langer garantie. 

Heb je last van doorslaand vocht in de buitenmuur? Dan kan je de gevel laten impregneren. Benieuwd wat er voor jouw situatie mogelijk is? Lees dan verder.

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het injecteren, ze kunnen je ook helpen bij het eerst reinigen van je buitengevel of het renoveren van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je jouw gevel wil injecteren? Wil je graag dat een erkende gevelspecialist bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten gevel injecteren

Het injecteren van ongeveer 8 meter muur kost rond de €800 tot €1.500, afhankelijk of het om een binnen- of buitenmuur gaat. Vaak moet een muur ook gerepareerd worden, bijvoorbeeld het herstellen van voegwerk. Voegwerk herstellen kost gemiddeld €20 per m². Bekijk onderstaand kostenoverzicht van alle prijsinformatie.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (8 meter, all-in prijs)
Buitenmuren injecteren €800
Binnen- en buitenmuren injecteren €1.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Injecteren

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden

Per strekkende meter rekent een vochtbestrijding specialist gemiddeld €100. Als je meet hoeveel meter je ongeveer zou willen laten injecteren, kun je een schatting maken van de gemiddelde kosten voor jouw situatie. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden staan, zodat je weet wat je mag verwachten bij verschillende werkzaamheden. 

Let op: De uiteindelijke prijzen kunnen van deze prijsvoorbeelden afwijken.

Minimaal

Heb jij enkel vocht aan de buitenkant van je muur en is de muur verder in goede staat (dus geen schimmel of kapotte voegen)? Dan ben je ongeveer €800 kwijt.

Gemiddeld

Als je met een spouwmuur last hebt van optrekkend vocht aan de buiten- en binnenkant, dan is het nodig om beide kanten te laten injecteren. Gemiddeld kost zo’n project €1.500.
Let op: als je de binnenmuur laat injecteren, dan moet deze eerst goed drogen voordat je de muren bijvoorbeeld kan schilderen of behangen.

Uitgebreid

Heb je bijvoorbeeld voegen die hersteld moeten worden? Voordat je de muren laat injecteren moeten deze eerst gerepareerd worden. Doe je dit niet, dan komt het vocht via de beschadigingen alsnog binnen. Je muur laten repareren en injecteren tegen vocht kost gemiddeld €2.200.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente gevel injecteren klussen

maandag 07 maart 2022

Gevel injecteren en\of isoleren

Hi, Ik heb een steen op steen muurtje, zonder waterkering. Dit zorgt voor schimmelvorming ad onderkant/binnenkant vd muur. Ik ben geadviseerd door carebrick.nl om dit muurtje van pakweg 2 strekkende m te laten injecteren. Het gaat dus om minder dan 10 m2. Het is ook super koud, mij is gezegd dat er ook een extra wand aangemaakt met isolatie en dat dit het vocht ook kan verhelpen, graag wil ik dit met de vakman overleggen wat het beste zou zijn.


Gevel- en metselwerk Amsterdam Zuidoost
maandag 24 januari 2022

Buitengevels injecteren/isoleren (+/- 150m2)

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze buitenmuren kan isoleren/injecteren. Het is een vrijstaande woning met een steense muur, ik denk dat het gaat om ongeveer 150m2.


Gevel- en metselwerk Haaksbergen
dinsdag 14 september 2021

Buitengevel injecteren

Ik wil mijn gevels injecteren om het optrekkende vocht te bestrijden. Het is een woning uit 1995 dus ik weet niet of het geschikt is om het te doen. De vakman moet dus even langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Gevel- en metselwerk Dordrecht
Offertes aanvragen