Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3

Gevel injecteren

De muren laten injecteren is een relatief goedkope en goede manier om optrekkend vocht tegen te gaan. Lees hieronder meer en krijg een idee van de kosten.

Heb je last van vocht in de buitenmuur? Zie je vochtplekken op de buitenmuur? Wil je optrekkend vocht tegengaan? Het laten injecteren van je gevel is één van de beste oplossingen. De effectiviteit van het injecteren van je gevel is in de loop der jaren wel bewezen. Daardoor geven specialisten tot wel tien jaar of zelfs langer garantie. 

Heb je last van doorslaand vocht in de buitenmuur? Dan kan je de gevel laten impregneren. Benieuwd wat er voor jouw situatie mogelijk is? Lees dan verder.

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het injecteren, ze kunnen je ook helpen bij het eerst reinigen van je buitengevel of het renoveren van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je jouw gevel wil injecteren? Wil je graag dat een erkende gevelspecialist bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten gevel injecteren

Het injecteren van ongeveer 8 meter muur kost rond de €800 tot €1.500, afhankelijk of het om een binnen- of buitenmuur gaat. Vaak moet een muur ook gerepareerd worden, bijvoorbeeld het herstellen van voegwerk. Voegwerk herstellen kost gemiddeld €20 per m². Bekijk onderstaand kostenoverzicht van alle prijsinformatie.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (8 meter, all-in prijs)
Buitenmuren injecteren €800
Binnen- en buitenmuren injecteren €1.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Injecteren

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden

Per strekkende meter rekent een vochtbestrijding specialist gemiddeld €100. Als je meet hoeveel meter je ongeveer zou willen laten injecteren, kun je een schatting maken van de gemiddelde kosten voor jouw situatie. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden staan, zodat je weet wat je mag verwachten bij verschillende werkzaamheden. 

Let op: De uiteindelijke prijzen kunnen van deze prijsvoorbeelden afwijken.

Minimaal

Heb jij enkel vocht aan de buitenkant van je muur en is de muur verder in goede staat (dus geen schimmel of kapotte voegen)? Dan ben je ongeveer €800 kwijt.

Gemiddeld

Als je met een spouwmuur last hebt van optrekkend vocht aan de buiten- en binnenkant, dan is het nodig om beide kanten te laten injecteren. Gemiddeld kost zo’n project €1.500.
Let op: als je de binnenmuur laat injecteren, dan moet deze eerst goed drogen voordat je de muren bijvoorbeeld kan schilderen of behangen.

Uitgebreid

Heb je bijvoorbeeld voegen die hersteld moeten worden? Voordat je de muren laat injecteren moeten deze eerst gerepareerd worden. Doe je dit niet, dan komt het vocht via de beschadigingen alsnog binnen. Je muur laten repareren en injecteren tegen vocht kost gemiddeld €2.200.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente gevel injecteren klussen

zaterdag 09 september 2023

Scheuren in gevel injecteren

Een aanbouw van 9m2 is kort geleden van een nieuwe fundering voorzien na verzakking. De scheuren die door de verzakking zijn ontstaan moeten geïnjecteerd. Er zijn wat grote scheuren en wat kleine scheuren (zie foto's). De grote scheuren moeten geïnjecteerd worden met cementgebonden mortel(inboeten), de kleine scheuren met epoxyhars. Hoeft niet super netjes, want er word nog overheen gestukt.


Gevel- en metselwerk Utrecht
maandag 28 augustus 2023

Gevel injecteren met siliconen

Tegen optrekkend vocht dient de gevel te worden geïnjecteerd met siliconen. Lengte gevel ca. 5 meter. Ik overweeg ook een binnenmuur van 3,5 meter te laten injecteren en inspectie kelderwanden t.p.v de hoeken.


Gevel- en metselwerk Sluis
maandag 17 juli 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Het gaat om een muur van kalk zandsteen waar vocht door heen slaat deze wil ik laten injecteren het gaat om ongeveer 5 meter muur Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Heerlen
Offertes aanvragen