Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Vochtbestrijding 3

Gevel injecteren

De muren laten injecteren is een relatief goedkope en goede manier om optrekkend vocht tegen te gaan. Lees hieronder meer en krijg een idee van de kosten.

Heb je last van vocht in de buitenmuur? Zie je vochtplekken op de buitenmuur? Wil je optrekkend vocht tegengaan? Het laten injecteren van je gevel is één van de beste oplossingen. De effectiviteit van het injecteren van je gevel is in de loop der jaren wel bewezen. Daardoor geven specialisten tot wel tien jaar of zelfs langer garantie. 

Heb je last van doorslaand vocht in de buitenmuur? Dan kan je de gevel laten impregneren. Benieuwd wat er voor jouw situatie mogelijk is? Lees dan verder.

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het injecteren, ze kunnen je ook helpen bij het eerst reinigen van je buitengevel of het renoveren van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je jouw gevel wil injecteren? Wil je graag dat een erkende gevelspecialist bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten gevel injecteren

Het injecteren van ongeveer 8 meter muur kost rond de €800 tot €1.500, afhankelijk of het om een binnen- of buitenmuur gaat. Vaak moet een muur ook gerepareerd worden, bijvoorbeeld het herstellen van voegwerk. Voegwerk herstellen kost gemiddeld €20 per m². Bekijk onderstaand kostenoverzicht van alle prijsinformatie.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (8 meter, all-in prijs)
Buitenmuren injecteren €800
Binnen- en buitenmuren injecteren €1.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Injecteren

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden

Per strekkende meter rekent een vochtbestrijding specialist gemiddeld €100. Als je meet hoeveel meter je ongeveer zou willen laten injecteren, kun je een schatting maken van de gemiddelde kosten voor jouw situatie. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden staan, zodat je weet wat je mag verwachten bij verschillende werkzaamheden. 

Let op: De uiteindelijke prijzen kunnen van deze prijsvoorbeelden afwijken.

Minimaal

Heb jij enkel vocht aan de buitenkant van je muur en is de muur verder in goede staat (dus geen schimmel of kapotte voegen)? Dan ben je ongeveer €800 kwijt.

Gemiddeld

Als je met een spouwmuur last hebt van optrekkend vocht aan de buiten- en binnenkant, dan is het nodig om beide kanten te laten injecteren. Gemiddeld kost zo’n project €1.500.
Let op: als je de binnenmuur laat injecteren, dan moet deze eerst goed drogen voordat je de muren bijvoorbeeld kan schilderen of behangen.

Uitgebreid

Heb je bijvoorbeeld voegen die hersteld moeten worden? Voordat je de muren laat injecteren moeten deze eerst gerepareerd worden. Doe je dit niet, dan komt het vocht via de beschadigingen alsnog binnen. Je muur laten repareren en injecteren tegen vocht kost gemiddeld €2.200.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente gevel injecteren klussen

zaterdag 24 september 2022

Meerdere muren impregneren

We zijn druk aan het verbouwen in een oude boerderij. De buiten muren zijn van binnenuit geïsoleerd. Maar we hebben wel een aantal binnen muren die we preventief willen injecteren. Er zijn op dit moment geen tekenen van vocht, maar er licht nu een betonnen vloer waar op nog isolatie met afwerkvloer met vloerverwarming gelegd moeten worden. De muren zijn bij elkaar ongeveer 12 meter lang. dikte 30 centimeter. deze wil ik van 2 kanten af geïmpregneerd hebben. (lang geleden in mijn ouderlijkhuis heeft mijn vader bij de buurman speciaal spul gekregen en een machine (de buurman werkte bij zo'n bedrijf) waarmee je het spul onder hoge druk kon injecteren. resultaat was een droge kelder.


Gevel- en metselwerk Kedichem
donderdag 22 september 2022

35 m2 gevel injecteren en impregneren + isolatie

Ik wil graag mijn buitengevel laten injecteren en impregneren het gaat om 35 m2. Ook wil ik mijn andere gevel eventueel laten isoleren indien mogelijk en handig. Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen


Isolatie Weert
maandag 05 september 2022

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Er zit vocht in de muur aan de achterkant van het huis. Het is geen grote plek maar het lijkt goed om de muur van een meter of 3 te injecteren. Dit is makkelijk toegankelijk vanuit de tuin en ook wel vanuit de keuken (hoewel daar een radiator hangt). Aan de voorkant van het huis zit een open bak voor de verlichting van het souterrain. Daar lijken enkele spleten in te zitten (waar regelmatig plantjes in groeien). Er zijn daar momenteel geen problemen maar wellicht is het goed om die speleten te dichten zodat er geen water in kan lopen. Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Gevel- en metselwerk Amsterdam
Offertes aanvragen