Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Vochtbestrijding 3

Gevel injecteren

Gevel injecteren

De muren laten injecteren is een relatief goedkope en goede manier om optrekkend vocht tegen te gaan. Lees hieronder meer en krijg een idee van de kosten.

Heb je last van vocht in de buitenmuur? Zie je vochtplekken op de buitenmuur? Wil je optrekkend vocht tegengaan? Het laten injecteren van je gevel is één van de beste oplossingen. De effectiviteit van het injecteren van je gevel is in de loop der jaren wel bewezen. Daardoor geven specialisten tot wel tien jaar of zelfs langer garantie. 

Heb je last van doorslaand vocht in de buitenmuur? Dan kan je de gevel laten impregneren.
Benieuwd wat er voor jouw situatie mogelijk is? Lees dan verder.

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het injecteren, ze kunnen je ook helpen bij het eerst reinigen van je buitengevel of het renoveren van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je jouw gevel wil injecteren? Wil je graag dat een gevelspecialist bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten gevel injecteren

Het injecteren van ongeveer 8 meter muur kost rond de €800 tot €1.500, afhankelijk of het om een binnen- of buitenmuur gaat. Vaak moet een muur ook gerepareerd worden, bijvoorbeeld het herstellen van voegwerk. Voegwerk herstellen kost gemiddeld €20 per m². Bekijk onderstaand kostenoverzicht van alle prijsinformatie.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (8 meter, all-in prijs)
Buitenmuren injecteren €800
Binnen- en buitenmuren injecteren €1.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Injecteren

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden

Per strekkende meter rekent een vochtbestrijding specialist gemiddeld €100. Als je meet hoeveel meter je ongeveer zou willen laten injecteren, kun je een schatting maken van de gemiddelde kosten voor jouw situatie. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden staan, zodat je weet wat je mag verwachten bij verschillende werkzaamheden.

Minimaal

Heb jij enkel vocht aan de buitenkant van je muur en is de muur verder in goede staat (dus geen schimmel of kapotte voegen)? Dan ben je ongeveer €800 kwijt.

Gemiddeld

Als je met een spouwmuur last hebt van optrekkend vocht aan de buiten- en binnenkant, dan is het nodig om beide kanten te laten injecteren. Gemiddeld kost zo’n project €1.500.
Let op: als je de binnenmuur laat injecteren, dan moet deze eerst goed drogen voordat je de muren bijvoorbeeld kan schilderen of behangen.

Uitgebreid

Heb je bijvoorbeeld voegen die hersteld moeten worden? Voordat je de muren laat injecteren moeten deze eerst gerepareerd worden. Doe je dit niet, dan komt het vocht via de beschadigingen alsnog binnen. Je muur laten repareren en injecteren tegen vocht kost gemiddeld €2.200.

De uiteindelijke prijzen kunnen van deze prijsvoorbeelden afwijken. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente gevel injecteren klussen

dinsdag 14 september 2021

Buitengevel injecteren

Ik wil mijn gevels injecteren om het optrekkende vocht te bestrijden. Het is een woning uit 1995 dus ik weet niet of het geschikt is om het te doen. De vakman moet dus even langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Gevel- en metselwerk Dordrecht
maandag 01 februari 2021

Schuur volledig waterwerend maken

Last van doorslaand vocht. schimmel op onbehandeld hout in de schuur dat tegen de muren staat. vloer van de schuur ligt lager dan tuin. Gaat om lange zijde schuur +/- 4m per kant. Korte zijde +/- 2m. Graag advies/offerte voor impregeren met reparatie enkele voegen en/of injecteren. Gaat om kalkzandstenen. Ook graag advies over mogelijkheden m.b.t. waterwerend maken van de schuur.


Gevel- en metselwerk Weesp
zondag 25 oktober 2020

Stabiliseren van woning

Zouden we van u vrijblijvend een offerte mogen ontvangen voor het stabiliseren van een fundering van een woonhuis. Situatie: Het gaat om een vrijstaande woning welke grotendeels is onderkelderd, hiervan is ook een tekening in de bijlage. Door zettingen zijn de gevels op diversen plaatsen aan het barsten. Na overleg met een bouwkundig expert is de oorzaak hiervan de grondopbouw onder de kelder. Er bevindt zich naar alle waarschijnlijkheid een leemlaag onder de woning en door het zakkende grondwater (uitdroging leem) worden de zettingen veroorzaakt. Voor die tijd was er een bepaalde tegendruk door het grondwater. Hij gaf aan door op diversen plaatsen ± 10 posities onder de fundering een soort mortel te injecteren dit gestopt kan worden. Dit zou dan eventueel door de vloer van de kelder kunnen. Dit zal dan wel waarschijnlijk in het grondwater zijn. Grondwaterstand volgens https://www.dinoloket.nl/ondergrondgegevens Grondopbouw Daarnaast de grondopbouw in de wijk: Meetpunt Beethovenlaan: Meetpunt diepenbrockstraat/ Hietweideweg. Op 3,5 meter diepte zou wat leem zitten.


Verbouwing Apeldoorn
donderdag 09 januari 2020

Funderingsherstel van een vrijstaand pand uit 1905

Het gaat over een vrijstaand pand met bouwjaar 1905. Uit funderingsonderzoek kwam uit: Op basis van de bevindingen bij de gravingen. De gevel bij graving aan de zijkant van het pand ter hoogte van scheurvorming voorzien van een nieuwe paalfundering. Het word geadviseerd om een constructeur in te schakelen, een constructeur bepaald de juiste funderingstechniek voor de linkergevel bij graving 1. De overige fundaties, van binnenmuren/ buitenmuren rechts en achter, ga ik uit van stabiliseren om eventuele verzakking tegen te gaan. Graving 2 De plaatfundering (lees aanname plaatfundering) van de aanbouw (bijkeuken/kantoor/slaapkamer) aan de achtergevel is verzakt. Om de plaatfundering naar zijn oorspronkelijke niveau te brengen kan men met injecteren van de ondergrond de plaatfundering liften indien technisch uitvoerbaar. Graag ontvang ik een offerte.


Verbouwing Puttershoek
dinsdag 13 november 2018

Balkon repareren

Ik heb een drive in woning met twee balkons tegen de woonkamer aan. Aan 1 balkon zit een scheur aan de zijkant over enkele meters. Deze is 5 meter ongeveer. Deze wil ik het liefst laten injecteren.


Gevel- en metselwerk Uithoorn
maandag 30 juli 2018

Gevel herstelwerkzaamheden

Voegwerk (3 a 4 losse stenen) en eventueel ook een trapsgewijze scheur in de voorgevel herstellen, mogelijk door injecteren en verlijmen van het metselwerk van een nieuw kozijn. Ook een scheur in de achtergevel herstellen door middel van injecteren en verlijmen. De vraag is of het nodig is om te herstellen en zo ja hoeveel dit dan gaan kosten. Er zit ook een verticale scheur in de binnenmuur, ik weet niet of u dit ook doet?


Gevel- en metselwerk Groningen
dinsdag 22 mei 2018

Divers onderhoud om de nieuwe woning

Met ingang van 2 augustus 2018 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op basis van een bouwkundig rapport zou ik graag een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden, alsmede een richtlijn voor het mogelijk aanvangen van deze (indien mogelijk in de week van 6 augustus 2018): - Vloerbalken vervangen en vloerbeschot aanhelen/herstellen, als gevolg van vocht in de gemetselde fundering; - Funderingsmuren behandelen met een schimmel afdodend middel + aanbrengen vochtregulerende bodemafsluiter; - Binnenmuren injecteren, inclusief kelder in verband met optrekkend vocht, waarvan de uitkomst van de vochtmeting te hoog is. Of een totaal herstelplan indien nodig. - Vervangen van dakpannen met gebreken en/of breuken van het hoofd dak van de woning. Eventueel het impregneren van de buitengevels aan voor- en zijkant (achterzijde wordt in de nabije toekomst uitgebouwd). - Voegen herstellen van de buitengevel.


Renovatie Klazienaveen
dinsdag 10 april 2018

Gevel waterdicht maken door injecteren

6 meter gevel injecteren om deze waterdicht te maken. Deze is voor 2 meter te bereiken via een kelder de overige 4 meter via de kruipruimte.


Vochtproblemen Roosendaal
maandag 12 februari 2018

Schimmelende muur injecteren

De muur is ongeveer 5 meter lang. De muur grenst aan het portiek en het betreft een binnenmuur.


Gevel- en metselwerk Den Haag
Offertes aanvragen