Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
3 Dakkapel

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Wil je je zolderkamer vergroten met een dakkapel? Hier vind je meer informatie en kan je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij vakmensen bij jou uit de buurt.

Een dakkapel laten plaatsen op je dak brengt interessante voordelen met zich mee. Je kan op deze manier je slaapkamer op zolder ruimer maken, of misschien wil je de ruimte vergroten om een werkplaats te creëren. Denk je erover na om een dakkapel te laten plaatsen? Wil je graag advies van een professionele dakkapelspecialist?

De dakkapelspecialisten via Casius staan voor je klaar om je te helpen. Zo word je niet alleen geholpen bij het plaatsen van een dakkapel, maar ook bij het renoveren van je dak en het plaatsen van een dakraam. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt. 

Weet je al zeker dat je een dakkapel wilt laten plaatsen? Wil je graag dat een erkende dakkapelspecialist bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Wat kost het plaatsen van een dakkapel?

Hieronder hebben we de mogelijkheden qua materiaal en de gemiddelde dakkapel kosten op een rijtje gezet.

Let op: de dakkapelspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Materiaal Prefab Maatwerk
Hout €3.300 €4.100
Kunststof €3.800 €4.800
Polyester €4.800 -

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

148 Dakkapel Dakpannen

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden dakkapel

Let op: dit zijn indicaties en de daadwerkelijke prijs kan afwijken.

Voordelige dakkapel

De voordeligste dakkapel heeft een standaard formaat van 3 meter breed bij 150 cm hoog en heeft een prefab constructie. Deze constructie wordt in de fabriek in elkaar gezet en in zijn geheel op het dak geplaatst.
Bij deze optie zit de binnen afwerking er niet bij in, dat zou dan nog moeten gebeuren. Kies je voor de voordeligste mogelijkheid, hou dan rekening met een kostenplaatje van minimaal €3.300.

Prijs-kwaliteitverhouding

De afwerking aan de binnenkant kun je ook uitbesteden aan een ervaren dakkapelspecialist. In dat geval kun je het beste rekening houden met een prijskaartje van minimaal €4.500.

Luxe dakkapel

Wil je liever een afwijkend formaat dakkapel hebben en heb je een aantal zeer specifieke wensen over de uitstraling? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een dakkapel die opgebouwd wordt volgens de traditionele bouwwijze. De constructie wordt dan ter plaatse op je dak gebouwd. De dakkapelspecialist zal in deze situatie het totale project uitvoeren: van het plaatsen tot de hele luxueuze afwerking aan de binnenkant. Klinkt dit iets voor jou? Hou in dit geval dan rekening met de gemiddelde kosten van minimaal €6.000. 

Welke factoren bepalen de prijs van een dakkapel?

Productiewijze

Dakkapellen worden op twee verschillende manieren in elkaar gezet: je hebt een prefab constructie, of een constructie op maat. Een prefab constructie is interessant, omdat de kostprijs een stuk lager is. Daar staat alleen tegenover dat het bijna niet gepersonaliseerd kan worden. Dus als je zeer specifieke wensen hebt, dan kan je beter kiezen voor een maatwerk oplossing. Let daarbij wel op dat maatwerk een aanzienlijk hogere prijs heeft. Dit komt door de extra arbeidsuren die nodig zijn.

Dakkapellen op maat verschillen erg in prijs. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een standaard type of voor een uitgebreid type, afhankelijk wat het beste bij jouw huis past.
Wil je nog extra accessoires laten plaatsen, zoals bijvoorbeeld rolluiken of horren? Dat kan. Hou er dan wel rekening mee dat de uiteindelijke kosten een stuk hoger worden.

 

Materiaalkeuze

De tweede keuze die invloed heeft op de prijs, heeft te maken met het materiaal waaruit de dakkapel wordt gemaakt. 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel is het populairst, vooral omdat een dakkapel van hout een stuk voordeliger is dan een dakkapel van kunststof of polyester. Daarnaast zorgt hout ervoor dat je een zeer natuurlijke uitstraling krijgt.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel groeit in Nederland tegenwoordig zeer snel in populariteit. Kunststof heeft de voordelen dat het goed betaalbaar is en dat er bijna geen onderhoud nodig is, in vergelijking met een houten dakkapel. Ook is een kunststof dakkapel goed geïsoleerd. 

Polyester

De derde en prijzigste mogelijkheid is polyester, maar ook de best geïsoleerde. Een polyester dakkapel is uit een stuk gegoten en zo zijn er dus geen naden of kieren waar tocht doorheen kan komen. De kapel is goed bestand tegen weersinvloeden en heeft een lange levensduur. Wel is het zo dat een polyester dakkapel alleen gerealiseerd kan worden met een prefab constructie. 

 

Plat of schuin dak

Of je een plat of schuin dak wil op je dakkapel, speelt een grote rol in het kostenplaatje van je uiteindelijke dakkapel. Een dakkapel met een plat dak is financieel gezien altijd voordeliger. Bij een plat dak wordt er vaak gekozen voor EPDM als dakbedekking, omdat dit over een lange levensduur beschikt van 40 jaar. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een schuine dakconstructie van je dakkapel, hou dan rekening met een gemiddelde meerprijs van tussen de €1.000 en €1.250.

 

Velux dakkapel

Het merk Velux biedt verschillende soorten dakkapellen aan, van prefab constructies tot maatwerk.
Een paar modellen op een rijtje: 

De dakkapel basis heeft de volgende kenmerken:

 • Het is een voordelig alternatief voor de traditionele dakkapel;

 • Je kan meerdere dakramen naast elkaar koppelen voor een brede dakkapel;

 • Het is binnen 1 werkdag te monteren;

 • Dakhelling: 10-75°.

De dakkapel serre heeft de volgende kenmerken: 

 • Hiermee heb je tot wel drie keer meer daglicht;

 • Het is onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk door de aluminium buitenzijde;

 • Deze dakkapel is volledig op locatie op te bouwen zonder kraan; 

 • Dakhelling: 35-70°.

Of een dakkapel op maat maken:

Deze soort dakkapel bouwt de aannemer groot en deels zelf, met uitzondering van de Velux dakramen die bij dit type dakkapel standaard gebruikt worden. Hierdoor heb je een enorme vrijheid in het soort constructie. Een aantal voordelen zijn: 

 • Het zorgt voor meer ruimte;

 • Het zorgt voor een mooie lichtinval, uitzicht en goede ventilatiemogelijkheden;

 • Het wordt voorbereid op mogelijke montage van raamdecoratie en zonwering in de toekomst. Dit is later dus gemakkelijk te monteren, omdat hier al rekening mee gehouden wordt;

 • Het is flexibel in maatvoeringen en wordt op maat gemaakt.

 

Ben je benieuwd naar de precieze kosten van het laten realiseren van een dakkapel? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan!

Dakkapel: vergunningsvrij of niet?

Het plaatsen van een dakkapel kan niet zomaar. Soms heb je namelijk een omgevingsvergunning nodig, maar soms ook niet.
Heb je bijvoorbeeld een monumentaal pand? Dan heb je sowieso een vergunning nodig.

Met welke zaken moet je rekening houden? 

De volgende onderwerpen bepalen of je een vergunning nodig hebt of niet:

 • Waar plaats je de dakkapel?
 • Het model van de dakkapel;
 • De maten van de dakkapel.

Waar plaats je de dakkapel?

Wil je de dakkapel aan de achterkant plaatsen, dan heb je in veel gevallen geen vergunning nodig.
Plaats je de dakkapel aan de voorkant of de zijkant dan heb je het vaak wel nodig. Dit komt omdat het aanzicht grenst aan een openbaar toegankelijk gebied en een verandering daaraan heeft meer invloed op de directe omgeving. Daarom mag je dus meestal niet aan de voorkant of zijkant vergunningsvrij bouwen.

Het model

Als je liever geen vergunning wil aanvragen, kies dan voor een plat dak met ondoorzichtige zijkanten.

De maten van de dakkapel

Voor het vergunningsvrij plaatsen van een dakkapel gelden maximale afmetingen:

 • Hoogte: maximaal 1,75 meter;
 • Onderkant: tussen de 0,5 meter, maar minder dan 1 meter boven de dakvoet;
 • Bovenkant: minimaal 0,5 meter onder de daknok;
 • Zijkanten: minimaal 0,5 meter van de zijkanten van het dakvlak;
 • Zijkanten bij rijtjeshuis: minimaal 0,5 meter af van de muur die de woningen scheidt.

Naast deze regelgevingen zijn er nog andere dingen waar je rekening mee moet houden, zoals het bouwbesluit en burenrecht. Voor meer informatie kijk dan op Rijksoverheid, daar is ook een brochure te downloaden.

Bouwvergunning nodig?

Wil je een dakkapel die niet aan de eisen voldoet voor vergunningsvrij bouwen? Dan is een bouwvergunning toch echt nodig. Een bouwvergunning kan je bij je gemeente aanvragen via het Omgevingsloket. Hier kan je ook lezen wat je allemaal moet inleveren voor de vergunning aanvraag.
Twijfel je toch nog of je een vergunning nodig hebt? Doen dan de vergunningscheck.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

 • Vakbekwaamheid & ervaring;
 • Klanttevredenheid;
 • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente dakkapel aanvragen

dinsdag 25 januari 2022

Gevelbekleding vervangen (~20m2) + kozijnen en deur vervangen (7stuks)

Aan de buitenkant van het huis hebben wij nu hout zitten, daar willen we graag kunststof en de ramen en deuren ook van kunststof. Het gaat om ongeveer 7 stuks ramen, grote en kleine en de deur aan de voorkant. De oppervlakte van de gevelbekleding is ongeveer 20m2.


Dakkapelbouw Almere
dinsdag 25 januari 2022

Tweedehands dakkapel plaatsen (~3m breed)

Wij willen een tweedehands dakkapel realiseren van 3 meter breed. Met twee ramen die openen en 2 die dicht blijft. Graag de goedkoopste optie aangezien het gaat om een huurwoning waar zwart op wit toestemming van gekregen is om een dakkapel te plaatsen. Ik hoor graag van u. En alleen dakkapelen die binnen 1 dag geplaatst zijn. De binnenzijde willen we dan casco opgeleverd hebben, maar in overleg mag het woonklaar opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Amsterdam
maandag 24 januari 2022

Realiseren van uitbouw (~17m2) + 2 dakkapelen (4,5m breed)

Wij willen graag een stenen uitbouw aan de achterkant van het huis ook willen we 2 kunststof dakkapellen laten plaatsen. De uitbouw wordt 5,5 bij 3m en graag woonklaar opgeleverd. Ook de vloerverwarming zal hierbij doorgetrokken moeten worden als dat mogelijk. De gevel zal ook doorbroken moeten worden. De dakkapellen mogen casco opgeleverd worden. Deze worden beide ongeveer 4,5m breed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
maandag 24 januari 2022

Dubbelzijdige nokverhoging (6m breed)

Wij zijn op zoek naar een vakman. Het gaat om een dubbelzijdige nokverhoging over de volle breedte van de woning (6m). Wij hebben nog geen vergunning hiervoor in bezit. Met kunststof kozijnen hr++ beglazing, 2x draaikiep raam binnen draaiend beide kanten. Ook met een rolluik en geïsoleerd. De buitenzijde willen we in kunststof afgewerkt en de binnenzijde sausklaar opgeleverd. Huidige platen kunnen asbest bevatten. 1 zijde zijn zonnepanelen aanwezig.


Dakkapelbouw Geldrop
maandag 24 januari 2022

Dakkapel plaatsen (4m breed)

We zouden graag een dakkapel laten plaatsen van 4 meter breed, aan de achterzijde. De buitenzijde willen we graag in kunststof afgewerkt, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag dan sausklaar opgeleverd.


Dakkapelbouw Maassluis
maandag 24 januari 2022

Uitbouw van de kamer realiseren ~7,25m2

Wij hebben een kleine kamer die op het platte dak uitkijkt, wij willen deze kamer vergroten door het platte dak op te bouwen, het kamertje is 2.90 m bij 3.00 m. Ik schat dat de uitbouw 2.90 bij 2.50 meter wordt. Afwerking hout. Oplevering casco. Qua kozijnen nog in overleg. Er is een vliering boven dit kamertje dat willen we er bij betrekken als een 2e verdieping met een dakkapel. Het geheel zouden we casco willen laten opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
maandag 24 januari 2022

Plaatsen van scheidingswanden + dakkapel en dakraam

Wij willen onze 1 verdieping aanpassen (kamer opsplitsen) en onze open zolder verbouwen zodat er 3 kamers komen (zoals in bijgevoegde foto) inclusief het plaatsen van een dakkapel aan de ene kant en een dakraam aan de andere kant. Graag zouden wij een offerte willen opstellen hiervoor. Voor de scheidingswanden worden het ongeveer 14m in totaal. Het dakkapel wordt ongeveer 4m breed, in kunststof afgewerkt inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Voor het dakraam willen we ook kunststof kozijnen.


Verbouwing Culemborg
maandag 24 januari 2022

Dakkapel ~5m breed plaatsen achterzijde woning

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel(~5m breed). Het is voor aan de achterzijde van de woning. De afwerking willen wij kunststof. Casco oplevering. Wij hebben er kunststof kozijnen in gewild.


Dakkapelbouw Waalwijk
zaterdag 22 januari 2022

Houten dakkapel 4,20m breed woonklaar

Ik ben opzoek naar een dakkapel. De oplevering van de binnenzijde graag woonklaar. Inclusief rolluik en als het mogelijk is afwerken. We willen de afwerking van hout en de kozijnen ook. Afmetingen: Hoog 175x Breed 420x Schuin 39.


Dakkapelbouw Rijswijk
donderdag 20 januari 2022

Enkelzijdige nokverhoging (4,5m) + dakkapel (4,5m)

Wij willen graag een eenzijdige nokverhoging (achterkant) + dakkapel laten plaatsen op ons huis. Afmeting van onze zolder: 6,15 x 5,75 (dakkapel zal dus in breedte ong 4,5m beslaan). De afwerking van de buitenzijde mag van kunststof, kozijnen dus ook. De oplevering van de binnenzijde casco. De dakkapel en de nokverhoging moeten beiden 4,5m breed zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amersfoort
donderdag 20 januari 2022

Dakkapel (5.40m breed) plaatsen

Ik zoek een aannemer of bouwbedrijf die een dakkapel van 540 cm á 560 cm voor ons kan maken. Voorkeur materiaal is hout. Uiteraard met de nodige kiepramen en ventilatieroosters. Oplevering willen woon klaar. Wij hebben er houten kozijnen in gewild.


Dakkapelbouw Baarn
donderdag 20 januari 2022

Houten dakkapel bekleden met kunststof delen

Het opnieuw bekleden van een houten dakkapel door kunststof delen. Het gaat om een 1 dakkapel aan de achterzijde van de woning. In welk materiaal gevelbekleding ben je geïnteresseerd?: Kunststof Wat wil je aan je gevelbekleding laten doen?: Ik wil nieuwe gevelbekleding laten aanbrengen


Gevel- en metselwerk Maarssen
dinsdag 18 januari 2022

Dakkapel met nokverhoging

(zie bijgevoegd tekening buren) Ik wil een dakkapel met nokverhoging. Ik wil het aan de voorzijde van de woning. Ik ben bezig met de vergunning. Ik wil een kunststof afwerking met kunststof kozijnen. Ik wil een woonklare oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Vervanging bitumen dakkapel

+- 6m2 dakkapel bitumen vervangen voor eventueel EPDM. Ook een opstand naar de buren denk ik.


Dakdekken en dakreparaties Zeist
dinsdag 18 januari 2022

Plaatsen kunststof dakkapel + nokverhoging

Ik wil een enkelzijdige nokverhoging aan de achterzijde van mijn woning plaatsen en aan de voorzijde een dakkapel. De afmetingen zijn ongeveer 5,5. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Ik wil graag een kunststof oplevering met kunststof kozijnen. Verder wil ik een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
maandag 17 januari 2022

Hellend dak leggen of vervangen

Verwijderen dakpannen en panlatten, waarna isoleren plaatsen nieuwe panlatten plus monteren oude dakpannen en creëren van nieuwe boeien van kunstof letop beide kanten zijn voorzien van dakkapel 1 van 5m en 1 van 1.5m breed dakpspanten bestaat uit boomstammen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Wat voor dak wil je bedekken?: Hellend dak Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak leggen of huidig vervangen


Dakdekken en dakreparaties Onstwedde
maandag 17 januari 2022

Complete dakrenovatie+ isoleren aan buitenzijde (186m²)

Ik wil graag mijn dak volledig laten renoveren en isolatie (renovatieplaten) aan de buitenzijde aanbrengen. Het betreft een 186m² pannendak en 19,5m² dakkapel. De panlatten zijn verrot. De dakpannen kunnen opnieuw worden gelegd.


Dakdekken en dakreparaties Sliedrecht
maandag 17 januari 2022

Keralit gevelbekleding plaatsen

Het plaatsen van keralit gevelbekleding tegen een tweetal dakkapellen aan de voor en achterzijde op de eerste verdieping en het verwijderen van de bestaande houten gevelbekleding.


Gevel- en metselwerk Elst
zondag 16 januari 2022

Complete dakrenovatie+ isoleren aan buitenzijde

Graag ontvang ik een offerte voor een complete dakrenovatie en het aanbrengen van isolatie(renovatieplaten) aan de buitenzijde. Het gaat om 186m2 pannendak en 19,5m2 dakkapel. Het gaat om een 2 woning boven elkaar. Heb evt. foto's ter verduidelijking.


Dakdekken en dakreparaties Sliedrecht
zondag 16 januari 2022

Dakkapel vervangen woonklaar 2,5m breed

Onze dakkapel is aan vervanging toe. Hij moet volledig vervangen worden. Het moet een kunststof dakkapel worden. De kozijnen dus ook van kunststof. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Het is een dakkapel van ongeveer 2,5 meter breed en de hoogte is vanaf de binnenkant 1,5m.


Dakdekken en dakreparaties Noordwijk
zondag 16 januari 2022

Nokverhoogde dakkapellen plaatsen

Nokverhoogde dakkapel plaatsen aan de voorzijde en achterzijde. Ik heb nog geen vergunningen in bezit. Qua afwerking denk ik aan kunststof maar zou graag meer informatie heer over willen ontvangen. Oplevering volledig woonklaar. Ik heb er kunststof kozijnen in gewild, maar zou graag nog meer informatie willen ontvangen. Ik zat te denken aan dakkapellen van ongeveer 5 meter breed.


Dakkapelbouw Rotterdam
zaterdag 15 januari 2022

5 nieuwe kozijnen + Dakkapel renovatie

We willen het hele huis nieuwe kozijnen met glas. Het gaat om 4/5 kozijnen. We willen HR++ glas en we weten niet zo goed of we houten of kunststof kozijnen willen die hierbij passen. Daarnaast wil ik een dakkapel renovatie, we willen dat deze onderhoudsvrij wordt. Hij is nu van hout en deze willen we van kunststof hebben, zodat we geen onderhoud hoeven te plegen. We willen ook HR++ erin zetten, ipv dubbelglas.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maassluis
zaterdag 15 januari 2022

Divers dakwerk

1. Het dakwerk van schuurtje/carport vervangen (bitumen / grind) + spuwer (noodoverstort) aanbrengen. Het dak is circa 8,00 m x 3,75 m. 2. betimmering dakgoten voor en achter vervangen. Het betreft een tussenwoning. De dakgoot is 7 m lang. De binnenmaat van de goot is circa 17 x 7 cm. De buitenmaat van de betimmering is circa 35 x 13 cm. 3. Aansluiting zijwanden kunststof dakkapel waterdicht maken. 4. Loodwerk schoorsteen nazien en eventueel repareren. 5. Regenafvoer achterzijde repareren (deels vervangen).


Dakdekken en dakreparaties Heemstede
zaterdag 15 januari 2022

Zolder met dakkapellen stucen (~80m2)

Wij hebben twee dakkapellen laten plaatsen (voor en achter). Binnen zijn er enkele muurtjes geplaatst. Alles, muren en plafond, is met gipsplaten afgewerkt. De muren willen we graag behangklaar laten stucen en de plafonds willen we graag ook gewoon strak laten afwerken. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Naaldwijk
vrijdag 14 januari 2022

Eenzijdige dakkapel mét nokverhoging realiseren

Wij willen een dakkapel met nokverhoging plaatsen op de achterzijde van de woning. De dakkapel zal ongeveer 5 a 5,5meter zijn, de nok een meter hoger(?), deze is nu 2m hoog en de breedte zal dan ongeveer 2 meter zijn. Wij hebben nog geen vergunning in bezit. Qua nokverhoging willen wij waarschijnlijk een enkele, maar wij zouden graag ook de prijs willen ontvangen voor een dubbele. Wij zouden graag qua oplevering nog beide prijzen willen ontvangen. Afwerking willen wij in ieder geval kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bussum
vrijdag 14 januari 2022

2 Dakkapellen plaatsen (2,8m en 10m breed)

Dakkapel in oksel van twee dagen 1 hoger 1 lager zie foto. De ideale dakkapel zoals deze mij ideaal lijkt kent een breedte van rond de 2,8meter en een hoogte van 2,2meter (vergunningsplichtig). Het dak is 55 graden en het lijkt me tof om een ruit aan de zijkant te hebben. De schets schetst hem vanaf de buitenkant dakrand, dit kan beter 2 dakpannen van de buitenkant af zijn voor het aanzicht en om hem via standaard wijze te kunnen aanbrengen. Kunststof afwerking (keralit), kozijnen ook. De binnenzijdes mag dan sausklaar opgeleverd worden, maar graag ook een offerte voor een casco oplevering.


Dakkapelbouw Meteren
vrijdag 14 januari 2022

Dakrenovatie

Dakpannen moeten vervangen worden en folie aangebracht worden eronder. Het kan zijn dat er ook wat hout vervangen moet worden gezien langdurige lekkages ook oude vochtplekken op dakbeschot. Indien mogelijk isolatie en afwerking binnenkant. Juni/juli wordt een nieuw dakkapel geplaatst wegens lekkage huidige en deze bijna 50 jaar oud is.


Dakdekken en dakreparaties Vianen
woensdag 12 januari 2022

Dakkapellen voorgevel

Wij willen graag twee dakkapellen op het schuine dak aan de voorzijde van onze woning. Deze mogen maximaal 3.30 m breed worden. Graag offertes voor dakkapel met plat of schuin dak. Voorkeur voor een complete oplevering met kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Nieuwegein
woensdag 12 januari 2022

Kunststof sausklare dakkapel realiseren

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakkapel op de 1e etage aan de achterzijde van de woning. Het liefst kunststof i.v.m. onderhoud. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning, meerdere buren hebben dit al wel gedaan. Ik wil graag een sausklare afwerking aan de binnenzijde. Verder wil ik kunststof kozijnen. De dakkapel moet worden verwarmd met vloerverwarming.


Dakkapelbouw Diemen
woensdag 12 januari 2022

Hellend dak isoleren en vervangen, 6 meter lang

De dakplaten van mijn dak zijn schuin en moeten vervangen worden samen met de isolatie. De hoogte van het dak is op 5 meter hoogte en is 6 meter lang. Het dak is te bereiken via een steiger die achter of aan de zijkant geplaats kan worden. De goot bestaat uit kunststof die verwijderd moet worden. De huidige betonnen dakpannen moeten vervangen worden voor damwand/profielplaten. Graag wil het gehele dak opnieuw laten isoleren i.v.m. verouderd materiaal. Het dak bevat een dakkapel van 1 bij 1 meter.


Dakdekken en dakreparaties Delfzijl
Offertes aanvragen