Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiebedrijf

Op zoek naar een vakkundige installateur voor de installatie van je airco? Of is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Casius brengt je in contact met Erkende Installatiebedrijven in jouw regio.

De installatiebedrijven via Casius staan voor je klaar voor zowel eenvoudige als complexe klussen. Ze zijn van veel markten thuis en weten alles van gas, water, licht en lucht. Zo kun je niet alleen bij de installateur terecht voor airco installatie of het vervangen van je cv-ketel, maar ook ventilatiesystemen, warmtepompen en meterkasten.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Installatiebedrijf

Een installateur schakel je in voor meerdere klussen. Zo schakel je ze in voor het aan- en verleggen van leidingwerk, zoals waterleidingen, gasleidingen en afvoerleidingen. Een installatiebedrijf schakel je ook in bij een cv installatie, airco installatie en een wtw installatie. Het installeren van sanitair doet een installatiebedrijf ook. Daarnaast zijn de meeste installateurs in staat om elektrische installaties op de juiste wijze uit te voeren.   

Recente opdrachten

woensdag 29 juni 2022

Bijkeuken vergroten en muren verwijderen.

De muren met Rood dienen te worden gesloopt en afgevoerd. Klinkers verwijderen, voorzien van fundering en betonvloer (ca. 5m2) en egaliseren met bestaande vloer. Maken van gat in zijmuur incl. stelkozijn (ca. 1x2,2m) voor extra deur. Afwerken binnenzijde Wzh in overleg. Riolering loopt onder klinkers door, deze gedeeltelijk aanpsasen. Indien noodzakelijk aanpassen leidingwerk voor nieuwe keuken. Plafond bijkeuken, cv leiding en klimop zal verwijderd zijn. Zonder bouwtekening Indien mogelijk eind augustus 2022


Verbouwing Geleen
woensdag 29 juni 2022

Gasleiding aansluiten

Ik zoek een vakman voor het aansluiten van een gasleiding op de meter en de cv ketel (materiaal en doortrekken leiding wordt gedaan).


Installatie- en leidingwerk Eindhoven
maandag 27 juni 2022

CV aansluiten

Cv is gedemonteerd door verbouwing. Alle leidingen zijn aanwezig, moet alleen de Cv aan de muur vestigen of aan een hout balk.


CV en verwarming Rotterdam
Offertes aanvragen