Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Op zoek naar een vakkundige installateur voor de installatie van je airco? Of is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Casius brengt je in contact met Erkende Installatiebedrijven in jouw regio.

De installatiebedrijven via Casius staan voor je klaar voor zowel eenvoudige als complexe klussen. Ze zijn van veel markten thuis en weten alles van gas, water, licht en lucht. Zo kun je niet alleen bij de installateur terecht voor airco installatie of het vervangen van je cv-ketel, maar ook ventilatiesystemen, warmtepompen en meterkasten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Installatiebedrijf

Een installateur schakel je in voor meerdere klussen. Zo schakel je ze in voor het aan- en verleggen van leidingwerk, zoals waterleidingen, gasleidingen en afvoerleidingen. Een installatiebedrijf schakel je ook in bij een cv installatie, airco installatie en een wtw installatie. Een installateur kan ook de centrale verwarming. Het installeren van sanitair doet een installatiebedrijf ook. Daarnaast zijn de meeste installateurs in staat om elektrische installaties op de juiste wijze uit te voeren.   

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Installatiebedrijven in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zondag 11 april 2021

Nieuwe gasleiding van meter naar zolder

Ik zoek een loodgieter om vanaf de gasmeter in de kelderkast een nieuwe gasleiding op de muur aan te leggen naar de zolder (2e verdieping) waar de nieuwe cv ketel komt te hangen. Verder is het aansluiten en monteren van de roomgasafvoer door het dak ook een klusje dat ik graag wil laten doen. De rookgas afvoer materialen en dak doorvoer heb ik al in huis. De beoogde gasleiding heb ik niet.


Installatie- en leidingwerk
zondag 11 april 2021

Badkamer van 8m² op zolder aanleggen (aansluitingen aanwezig)

Wij willen een 2e badkamer laten aanleggen op de zolder. Dit is momenteel een CV ruimte van ongeveer 8m² met schuin dak, hier heb ik het schuin aflopende gedeelte niet bij gerekend. Hier ligt momenteel een betonnen vloer, verder ligt er niets. Er is een rioolafvoer en waterleiding (voor cv) aanwezig. Ook is er elektriciteit aanwezig. De rioolafvoer gaat door het dak. Enige eisen: Badkamer met inloopdouche, wc en wastafel. Inloopdouche betegelen en glazen wand.


Verbouwing
woensdag 07 april 2021

Maken kelder en verbouw bestaande schuur

Ik ben voornemens een kelder te (laten) plaatsen naast een bestaande schuur, waarbij de nieuw te maken betonnen trap in de schuur, toegang moet geven tot de kelder. In het dak van de kelder wil ik graag een lichtstraat met nooduitgang. De afmetingen zijn 6m bij ca 7m en 2,5m hoog. Details kunnen nog wijzigen ivm lopende vergunningaanvraag, maar dit zijn de eerste ideeën. Tevens moet elektriciteit, vloerverwarming, waterleidingen en riolering etc aangelegd worden in deze kelder (ik wil graag een douche, bad en wasmachine kunnen plaatsen) en aangesloten worden op de bestaande infra van het huis. De kelder moet vochtvrij en bewoonbaar zijn. Gasleiding moet van het huis naar de schuur getrokken worden (ca 10 meter), voor het kunnen plaatsen van een CV. Ook in de schuur moet waterleiding en afvoer gemaakt worden ivm mogelijk plaatsen van een keuken en aanleggen van vloerverwarming. Het gaat dus om een casco met leidingwerk. Eventueel later werkzaamheden in onderling overleg.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen