Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Op zoek naar een vakkundige installateur voor de installatie van je airco? Of is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Casius brengt je in contact met Erkende Installatiebedrijven in jouw regio.

De installatiebedrijven via Casius staan voor je klaar voor zowel eenvoudige als complexe klussen. Ze zijn van veel markten thuis en weten alles van gas, water, licht en lucht. Zo kun je niet alleen bij de installateur terecht voor airco installatie of het vervangen van je cv-ketel, maar ook ventilatiesystemen, warmtepompen en meterkasten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Installatiebedrijven in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zaterdag 17 oktober 2020

1x Verticale radiator plaatsen, 4x thermostatischekranen vervangen

Ik heb de volgende klus te Wormerveer: - Verticale radiator plaatsen (50-100cm verder op van de CV, nieuwe leidingen moeten aangesloten worden)  - 3x huidige radiatorkranen vervangen met thermostarische kranen voor tado (bv danfoss of comap)  - en de 4de radiatorkraan komt op de toevoer van de vloerverwarming leiding van de woonkamer. Graag naar foto's kijken voor meer details.


CV en verwarming
donderdag 15 oktober 2020

Nieuwe gasleiding naar cv en fornuis

Wij zoeken iemand die een nieuwe (liefst flexibele) gasleiding kan leggen van de meterkast naar cv en een stukje door naar het fornuis. Totaal gaat het om 3-4 meter gasleiding.


Installatie- en leidingwerk
maandag 12 oktober 2020

Elektrische cv plaatsen

Aanleg gewenst van elektrische CV 9 kWh met warm water oplossing via een elektrische boiler. Deze oplossing staat niet in de keuze mogelijkheden. Betreft een Massief houten vakantiewoning van 70 m² begane grond en boven circa 40 m², zeer goed geïsoleerde vakantie woning boven twee slaapkamers en toilet / wastafel. In bijkeuken voldoende ruimte voor plaatsen elektrische cv en boiler voor warm en douchewater. Plafond is van hout en leidingen kunnen achter de schotten rondom aangelegd en netjes weggewerkt worden en ook via de beide slaapkamers. Eenvoudig om gaten te boren en verwarming systemen te bevestigen. In woonkamer 2x radiatoren nodig, gang 1x, keuken 1x, bijkeuken 1x, slaapkamer 1x en slaapkamer twee ook 1x en badkamer boven 1x In totaal derhalve 8x radiator. De reguliere verwarming overdag vindt voornamelijk plaats via een houtkachel. De elektrische cv zien wij als bij/basisverwarming om s ochtends en s nachts ten minste 18 graden te houden en bij afwezigheid de vakantie woning vorstvrij te houden en op afstand de temperatuur te monitoren via een app. Warm water gaat nu nog via warmwater geiser op propaan gas, twee personen. We willen af van de propaan aansluiting voor verwarmen en warm water. De meterkast is recent vernieuwd met slimme meter en 3 x 25 amp aansluiting, stabiel elektra net. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw


CV en verwarming
Offertes aanvragen