Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Op zoek naar een vakkundige installateur voor de installatie van je airco? Of is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Casius brengt je in contact met Erkende Installatiebedrijven in jouw regio.

De installatiebedrijven via Casius staan voor je klaar voor zowel eenvoudige als complexe klussen. Ze zijn van veel markten thuis en weten alles van gas, water, licht en lucht. Zo kun je niet alleen bij de installateur terecht voor airco installatie of het vervangen van je cv-ketel, maar ook ventilatiesystemen, warmtepompen en meterkasten.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Installatiebedrijf

Een installateur schakel je in voor meerdere klussen. Zo schakel je ze in voor het aan- en verleggen van leidingwerk, zoals waterleidingen, gasleidingen en afvoerleidingen. Een installatiebedrijf schakel je ook in bij een cv installatie, airco installatie en een wtw installatie. Het installeren van sanitair doet een installatiebedrijf ook. Daarnaast zijn de meeste installateurs in staat om elektrische installaties op de juiste wijze uit te voeren.   

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Installatiebedrijven in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente opdrachten

maandag 24 januari 2022

Vloerverwarming installeren ~43m2

Het gaat om de hoofdverwarming (vervanging van radiatoren). Ik heb een schets van de situatie (deze kon ik helaas niet mee uploaden), onder de keuken kasten hoeven geen leidingen vandaar de minsom. Het gaat om een regulier woonhuis waarbij 43m2 de berekende oppervlakte van infrezen is (dit exclusief kast ruimtes). De vakman hoeft geen radiatoren meer te verwijderen. Wat is de totale oppervlakte waarop vloerverwarming aangelegd moet worden?: 43 Op welke etage(s) moet de vloerverwarming aangelegd worden?: Begane grond Hoe dient het vloerverwarmingsysteem aangelegd te worden?: Infrezen Vervangt de vloerverwarming de huidige verwarming?: Ja, de vloerverwarming moet alle radiatoren vervangen Om wat voor ondervloer gaat het?: Zand-cementvloer Wat voor verwarmingstype heb je?: Cv-ketel Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoe wil je je vloer verwarmen?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend)


CV en verwarming Heerhugowaard
donderdag 20 januari 2022

CV-ketels vervangen door warmtepomp

Vervanging van de huidige CV ketels (2 stuks) door een lucht/warmtepomp. Betreft een platte bungalow met kruipruimte en zolder waar leidingwerk kan worden gelegd. Voldoende ruimte voor buitenunit


CV en verwarming Venlo
dinsdag 18 januari 2022

Volledige cv installatie aanleggen

Elektrische cv ketel + leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren


CV en verwarming Breda
Offertes aanvragen