Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Op zoek naar een vakkundige installateur voor de installatie van je airco? Of is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Casius brengt je in contact met Erkende Installatiebedrijven in jouw regio.

De installatiebedrijven via Casius staan voor je klaar voor zowel eenvoudige als complexe klussen. Ze zijn van veel markten thuis en weten alles van gas, water, licht en lucht. Zo kun je niet alleen bij de installateur terecht voor airco installatie of het vervangen van je cv-ketel, maar ook ventilatiesystemen, warmtepompen en meterkasten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Installatiebedrijf

Een installateur schakel je in voor meerdere klussen. Zo schakel je ze in voor het aan- en verleggen van leidingwerk, zoals waterleidingen, gasleidingen en afvoerleidingen. Een installatiebedrijf schakel je ook in bij een cv installatie, airco installatie en een wtw installatie. Een installateur kan ook de centrale verwarming. Het installeren van sanitair doet een installatiebedrijf ook. Daarnaast zijn de meeste installateurs in staat om elektrische installaties op de juiste wijze uit te voeren.   

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Installatiebedrijven in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

donderdag 14 januari 2021

Elektrische verwarming installeren

Onze leidingen van de cv zijn doorgeroest er zit een lekkage. Willen overwegen om elektrisch verwarming te installeren. Omdat we inmiddels ruim een maand zonder verwarming zitten willen we er graag spoed achter zetten.


CV en verwarming
dinsdag 12 januari 2021

Renovatie van nieuw aangekocht appartement

Wij hebben een appartement gekocht in Haarlem. (https://www.funda.nl/koop/haarlem/appartement-41102154-grote-houtstraat-9-b/#foto-10) Hier willen wij verschillende dingen aan verbouwen. 2de verdieping: Sloop achtergevel + balk leggen: ivm met nieuw kozijn Leidingwerk verplaatsen tbv het kookeiland Nieuwe WC, wasbak en kraan Nieuwe wc deur: ( Xinnix ) Aansluiting vloerverwarming naar cv ketel Extra electra-punten bijzetten Verlichting-aansluiting 3d verdieping: Aansluiting badkamer. ( indeling blijf grotendeels hetzelfde) Aansluiting vloerverwarming naar cv ketel Extra electra-punten bijzetten Verlichting-aansluiting Algemene werkzaamheden ( weet niet of u dit doet, of dat u iemand hiervoor weet) Stucadoren Verven Vloerverwarming ( reeks al aanvragen hiervoor uitstaan) Bijgevoegd de plattegrond met Oude & nieuwe indeling.


Verbouwing
maandag 11 januari 2021

CV ketel vervangen en verplaatsen

Avanta hangt nu in badkamer maar moet naar balkonkast. Leidingen verleggen en n nieuwe ketel leveren. Huidige ketel net tegenover de wasbak, te zien in de spiegel op foto2. Avanta CW4 lijkt passend. uitvoering plm 2 feb.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen