Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Op zoek naar een vakkundige installateur voor de installatie van je airco? Of is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Casius brengt je in contact met Erkende Installatiebedrijven in jouw regio.

De installatiebedrijven via Casius staan voor je klaar voor zowel eenvoudige als complexe klussen. Ze zijn van veel markten thuis en weten alles van gas, water, licht en lucht. Zo kun je niet alleen bij de installateur terecht voor airco installatie of het vervangen van je cv-ketel, maar ook ventilatiesystemen, warmtepompen en meterkasten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Installatiebedrijf

Een installateur schakel je in voor meerdere klussen. Zo schakel je ze in voor het aan- en verleggen van leidingwerk, zoals waterleidingen, gasleidingen en afvoerleidingen. Een installatiebedrijf schakel je ook in bij een cv installatie, airco installatie en een wtw installatie. Een installateur kan ook de centrale verwarming. Het installeren van sanitair doet een installatiebedrijf ook. Daarnaast zijn de meeste installateurs in staat om elektrische installaties op de juiste wijze uit te voeren.   

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Installatiebedrijven in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

woensdag 09 juni 2021

Gaslekje opzoeken

Bij mijn zus is gisteren door Stedin een nieuwe gasmeter geplaatst, daarna is intern verbruik vastgesteld. Relatief kort leidingtraject met kookplaat en CV ketel. Eventuele lekkage moet worden opgespoort/opgelost, graag advies/ prijsindicatie. Vr.gr. B. Veldhoven


Installatie- en leidingwerk Delft
woensdag 09 juni 2021

Radiatoren aansluiten en kraan Grohe regendouche.

Het betreft een appartement van 2004, in verbouwing, de badcel is in eindfase van de renovatie en de keuken is gepland en deels voorbereid. Voor het vervangen van 2 tot 5 mogelijk 7 radiatoren zoek ik een ervaren cv-monteur/ loodgieter. Het betreft een appartement met stadsverwarming, totaal 9 radiatoren, incl badcel en gang. De radiatoren zijn aangesloten op stadsverwarming. Afmetingen bestaande radiatoren zijn diverse lengtes 170 tot 240cm en 60 hoog type 21 en type 22. De aansluitleidingen vanaf verdeler zijn kunststof-slang ca 15mm buitendiameter. De hartaansluiting van de aansluitleidingen welke uit de vloer komen bij de radiatoren bedraagt 11 cm. De gewenste nieuwe radiatoren zin vlak aan de zichtzijde en de aansluitingen bevinden zich dichter bij de muur, ca 7 cm i.p.v. 11 cm nu. Er zullen nieuwe onderblokken nodig zijn en ook nieuwe radiator thermostaten. Er zal dus een oplossing nodig zijn om de nieuwe radiatoren aan te sluiten op de bestaande kunststof leidingen uit de vloer. Voor de badcel is een Grohe mengkraan type 24076 voor de regendouche aangelegd. Het bedieningsgedeelte zal na afronding van het tegelwerk gemonteerd en ingeregeld moeten worden. Daarvoor zoek ik iemand met ervaring die dit kan afmonteren. Mogelijk dat er ook nog voorzieningen en kraan met afvoer aangepast kunnen worden voor het badkamermeubel met kraan en in toilet het fonteinkraan inclusief stopkraantjes. Eveneens voor de keuken stopkraantjes.


Installatie- en leidingwerk Almere
vrijdag 04 juni 2021

cv leidingen plaatsen, winkelruimte 70m2

Ik zoek loodgieter die kan helpen met leidingen plaatsen en cv installeren en in een casco winkel ruimte. We hebben ook een water punt nodig voor keukenblokje. Ik voeg foto toe van de ruimte.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
Offertes aanvragen