Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Op zoek naar een vakkundige installateur voor de installatie van je airco? Of is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Casius brengt je in contact met Erkende Installatiebedrijven in jouw regio.

De installatiebedrijven via Casius staan voor je klaar voor zowel eenvoudige als complexe klussen. Ze zijn van veel markten thuis en weten alles van gas, water, licht en lucht. Zo kun je niet alleen bij de installateur terecht voor airco installatie of het vervangen van je cv-ketel, maar ook ventilatiesystemen, warmtepompen en meterkasten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Installatiebedrijf

Een installateur schakel je in voor meerdere klussen. Zo schakel je ze in voor het aan- en verleggen van leidingwerk, zoals waterleidingen, gasleidingen en afvoerleidingen. Een installatiebedrijf schakel je ook in bij een cv installatie, airco installatie en een wtw installatie. Een installateur kan ook de centrale verwarming. Het installeren van sanitair doet een installatiebedrijf ook. Daarnaast zijn de meeste installateurs in staat om elektrische installaties op de juiste wijze uit te voeren.   

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Installatiebedrijven in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zaterdag 18 september 2021

Algehele renovatie van woning met souterrain

We willen een algehele renovatie van de woning uitvoeren bestaande uit begane grond en souterrain (nu 123m2) en daarbij een uitbouw realiseren van 4 x 7 inclusief funderen en een tuinstudio van 17m (ook inclusief funderen) met daarin een kleine sanitaire voorziening. Aan de voorzijde worden twee koekoeks geplaatst en er worden een dragende muur verplaatst op de begane grond om de entree te verbreden. In de gehele woning dient vloerverwarming, een nieuwe CV en leidingwerk te worden aangebracht. Er wordt een nieuwe trap geplaatst naar het souterrain en in zijn algemeenheid dienen de wanden, binnen kozijnen, keuken, badkamer en toilet te worden vernieuwd. Onderdeel van de werkomschrijving zijn tevens een aantal inbouwkasten in het souterrain. Aanbouw graag met complete oplevering met ook doorgetrokken vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
vrijdag 17 september 2021

Loodgieter werkzaamheden in huis

Ik zoek een Loodgieter voor een aantal loodgieters klussen. De loodgieters klussen: - Radiator kraan vervangen beneden in de hal. - Fonteinkraan vervangen plus een nieuwe stopkraan plaatsen in WC beneden. - lekkage CV leiding in de kruipruimte oplossen. Materialen in overleg of het door mijzelf wordt aangeschaft


Installatie- en leidingwerk Roermond
maandag 13 september 2021

Volledige badkamerrenovatie

Ik wil de badkamer verbouwen/renoveren/groter maken (zie tekening) en CV laten aanleggen (woning heeft nu nog een gaskachel). Er moeten meubels worden vervangen. Deze moeten worden aangeschaft via de vakman. Het betreft onder andere een wastafel, toilet en een nieuwe douchekraan. Er moeten tegels worden verwijderd en worden afgevoerd. De nieuwe tegels wil ik ook via de vakman aanschaffen en deze laten leggen. Verder moet er leidingwerk worden omgelegd.


Badkamer en toilet Amsterdam
Offertes aanvragen