Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Den Haag

Isolatie - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Den Haag?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Den Haag aanvragen

Recente opdrachten uit Den Haag

maandag 29 maart 2021

Tussenmuur akoestisch isoleren

Wij spelen piano en dwarsfluit. Dat veroorzaakt overlast bij de buren en dat willen we voorkomen. Het betreft een tussenmuur van ong. 3.00 x 10.00. De woningen dateren van 1912 toen er nog geen sprake was van spouwmuren.


Isolatie
maandag 01 maart 2021

Verlaagd plafond isoleren (60m²)

Ik wil de buren niet meer horen heb verlaagd plafond en zit ruimte tussen van 15 cm, metal stuut plafond met isolatie ertussen, maar wil het vol laten spuiten met nog meer isolatie. Het gaat om 60m² plafond.


Isolatie
zaterdag 20 februari 2021

Plafond isoleren

Ik heb geluidsisolatie nodig in mijn appartement. Ongeveer 43 m2, gebouwd in de jaren 30, middelste verdieping van het gebouw. Ik wil het graag in de komende weken hebben gedaan. Het moet de ingebouwde cellulosemethode zijn om verstoring tot een minimum te beperken. Het is mijn eigen appartement en staat momenteel enkele weken leeg, daarna gaan we verhuizen.


Isolatie
Offertes aanvragen