Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Caisus Vakmannen

Jouw partner in de bouw

Hoe werkt Casius?

Casius is jouw partner in de bouw. Naast nagebelde projectaanvragen, biedt Casius je ook toegang tot een groot netwerk van onderaannemers, juridische ondersteuning én online zichtbaarheid. We maken samen met onze webdesigners een professionele website in de huisstijl van jouw bedrijf. Ook stellen wij een widget ter beschikking waarmee je jouw beoordelingen automatisch kunt tonen op je website.

Maak je gratis proefaccount aan!

Maak kennis met onze 5 diensten

Nagebelde offerteaanvragen

Dagelijks brengen we je in contact met particuliere opdrachtgevers. Wij bellen ze eerst na en daarna kun jij kiezen in welke opdrachten jij interesse hebt. Elke opdracht sturen we naar maximaal 3 van onze partners.

Onderhoudsvrije website

Een online aanwezigheid is steeds belangrijker. Heb jij nog geen eigen website, of is die van jou aan vervanging toe? Wij ontwerpen samen met onze designers een onderhoudsvrije website in jouw eigen huisstijl.

Incassoservice

Heb jij soms facturen die niet betaald worden? Samen met onze incassopartner helpen wij jou de onbetaalde facturen te innen. Het beste van al? De klant betaalt de incassokosten!

Pro-vindt-Pro

Pro-vindt-Pro is één van Casius' best beoordeelde diensten en is er om jou in contact te brengen met andere vakmannen. Zo kun jij grotere projecten aannemen, of projecten die net buiten jouw vakgebied liggen.

Beoordelingswidget

Wist je dat ⅔ van alle consumenten eerst de reviews bekijken vóórdat zij een vakman uitnodigen? Laat jouw goede beoordelingen voor je werken met onze widget voor op jouw website.

Erkend Vakwerk

De bij Casius ingeschreven bedrijven moeten voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Dit geeft de klant zekerheid dat het door jou uitgevoerde werk ook kwalitatief is.

Vakmannen over de samenwerking met Casius

Het Casius team staat voor je klaar!

Elke dag staat ons team klaar om jou de beste service te bieden. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Bel ons op 020-4638070 of schrijf je in via het groene formulier. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak op een locatie die jou schikt om kennis met jou en je bedrijf te maken.

Ingmar

Ingmar

Managing partner

Joram

Joram

Manager Nederland

Peter

Peter

Accountmanager

Frank

Frank

Binnendienst

André

André

Chief Financial Officer

Cas

Cas

Marketing

David

David

IT

Frederik

Frederik

Accountmanager

Foto Personeel 004 Grijs

Jonas

Copywrite & Binnendienst

Jonathan

Jonathan

Binnendienst

Tristan (1)

Tristan

Binnendienst

Sandrine

Sandrine

Binnendienst

Anna

Anna

Binnendienst

Freya

Freya

Account Manager

Sadik Voor Website

Sadik

Binnendienst

Vrijblijvend aanmelden