Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Visualisatie interieur

Interieurarchitect

Wil je je huis of enkele kamers (her)inrichten, maar weet je nog niet hoe je de kamer wil hebben? Vind op deze pagina alle informatie die je nodig hebt, van nuttige tips tot opmaat gemaakte offertes van vakmannen uit de buurt.

Wil je je huis of enkele kamers (her)inrichten, maar weet je nog niet zo goed hoe je je huis of kamer wil hebben? Schakel een interieurarchitect in via Casius. De interieurarchitect, of wel binnenhuisarchitect, maakt een ontwerp voor je helemaal naar jouw smaak. 

Ben je daarnaast ook bezig met de verbouwing van je badkamer en zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe badkamer? Bij Casius zijn ook erkende badkamerspecialisten aangesloten die graag een badkamerontwerp voor je maken.

Of ben je bezig met het herinrichten van je tuin en zoek je nog een tuinarchitect? Bij Casius zijn ook erkende tuinarchitecten aangesloten die je graag helpen met het realiseren van je droomtuin. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van het project betreffen. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vind een interieurarchitect in jouw buurt

Kosten interieurarchitect

Een interieur architect is niet goedkoop, maar heeft een duidelijke meerwaarde, als je zelf niet goed weet hoe je je woonruimte bijzonder en prettig wil maken.

Hieronder zie je in het prijzenoverzicht de kosten van een klein project, een gemiddeld project en het grootste project dat de interieurarchitect uitvoert.

Let op: de interieurarchitecten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw ontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs Eigenschappen
Advies en schetsen €500 - €800 De interieur architect denkt mee over wensen en plannen en schetst een eerste ontwerp
Volledig ontwerp €1.500 - €3.000 De interieur architect maakt een volledig ontwerp en begeleidt de vergunningsaanvraag
Volledig ontwerp met bouwbegeleiding Vanaf €7.000 De interieur architect maakt een volledig ontwerp, begeleidt de vergunningsaanvraag en zorgt voor begeleiding tijdens de bouw

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Tekening interieur

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Tips voor het vinden van de juiste interieurarchitect

Bekijk portfolio interieur architect

Het portfolio van een interieur architect staat vaak op de website. In het portfolio bekijk je voorgaande projecten en krijg je een indruk van het werk van de architect. Is een interieur architect gespecialiseerd in een bepaalde stijl die perfect aansluit bij je wensen? Bekijk daarvoor het portfolio en bepaal of er raakvlakken zijn tussen jou en de interieur architect.

Werkwijze interieur architect

Bekijk de verschillende opties die een interieur architect aanbiedt. Ben je op zoek naar een interieur architect die ook de bouwbegeleiding verzorgt? Bekijk dan of de interieur architect deze werkzaamheden aanbiedt.

Garantieregeling van interieur architect

Veel interieur architecten bieden vaak een klanttevredenheidsregeling. Dit houdt in dat als jij niet tevreden bent met een ontwerp of plan, zij opnieuw een ontwerp maken net zolang totdat het ontwerp naar je wensen is. Bekijk van tevoren goed of de interieur architect een garantie biedt.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Bouwtekening architect

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Vind een interieurarchitect in jouw buurt

Recente aanvragen voor het ontwerpen van je woning

dinsdag 21 februari 2023

Badkamerontwerp maken 4m2

Ik zoek een interieurarchitect die mee wil denken over een badkamerontwerp. De badkamer is ivm een lekkage nu helemaal leeg (casco). Het gaat om een badkamer van ongeveer 4m2, in een appartement in een jaren'30 huis. Ik verhuur de woning, dus het ontwerp moet toegankelijk zijn. Maar ook degelijk, ik houd er rekening mee dat mijn huurders er minder zuinig op zijn dan dat ik op mijn eigen badkamer ben. Ik wil iemand die ervaring heeft met commerciele klussen en met materialen die makkelijk te onderhouden zijn.


Badkamer en toilet Amsterdam
maandag 03 oktober 2022

Interieurarchitect voor benedenverdieping

Wij willen de beneden verdieping van ons nieuwe huis zo veel mogelijk laten aansluiten bij onze stijl. Onze stijlen lopen een beetje uiteen, dus we zoeken iemand die hier een geheel van kan maken en met een verrassende touch (we houden niet van doorsnee interieurs, het moet iets unieks worden). Omdat het huis wat draagbalken heeft en veel lastige hoekjes, zoeken we iemand die breed kan kijken naar het geheel en buiten de box kan denken. De hele benedenverdieping, incl 2 halletjes en een serre, moet een mooi geheel worden passend bij onze stijlen en de omgeving van de Veluwe. Budget voor de totale verbouwing incl styling rond de 100k. We komen graag in contact met architecten die hier ervaring mee hebben en ons verder kunnen helpen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hoenderloo
vrijdag 05 augustus 2022

Interieur design, meedenken over zolderinrichting na montage dakkapel

Meedenken over zolderinrichting na montage dakkapel, 3d tekening. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouwtekening en ontwerp Arnhem
dinsdag 24 mei 2022

Interieur design

Een leeg pand van 50 m2. Dit moet een Surinaamse bezorg/afhaal restaurant worden met 2 tafels en 4 stoelen voor de wachtende. Verder een koelvitrine en een mooie werkbank etc. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: winkel of horeca Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouwtekening en ontwerp Driebergen-Rijsenburg
woensdag 05 januari 2022

Interieur design

New construction appartment, surface is 73 sq.m. I need a full concept about the interior of the house, color schemes and visualisations of the ideas. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
donderdag 09 september 2021

Verbouwing inrichten

Complete verbouwing van nieuw aangekocht appartement van 65 m2. Op zoek naar inzichten voor compact indelen en inrichten van ruimtes. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
Offertes aanvragen