Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Visualisatie interieur

Interieurarchitect

Interieurarchitect

Wil je je huis of enkele kamers (her)inrichten, maar weet je nog niet hoe je de kamer wil hebben? Vind op deze pagina alle informatie die je nodig hebt, van nuttige tips tot opmaat gemaakte offertes van vakmannen uit de buurt.

Wil je je huis of enkele kamers (her)inrichten, maar weet je nog niet zo goed hoe je je huis of kamer wil hebben? Schakel een interieurarchitect in via Casius. De interieurarchitect, of wel binnenhuisarchitect, maakt een ontwerp voor je helemaal naar jouw smaak. 

Ben je daarnaast ook bezig met de verbouwing van je badkamer en zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe badkamer? Bij Casius zijn ook erkende badkamerspecialisten aangesloten die graag een badkamerontwerp voor je maken.

Of ben je bezig met het herinrichten van je tuin en zoek je nog een tuinarchitect? Bij Casius zijn ook erkende tuinarchitecten aangesloten die je graag helpen met het realiseren van je droomtuin. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor je uitbouw en wat de kosten van het project zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten interieur architect

Een interieur architect is niet goedkoop, maar heeft een duidelijke meerwaarde, als je zelf niet goed weet hoe je je woonruimte bijzonder en prettig wil maken.

Hieronder zie je in het prijzenoverzicht de kosten van een klein project, een gemiddeld project en het grootste project dat de interieurarchitect uitvoert.

Let op: de interieurarchitecten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw ontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs Eigenschappen
Advies en schetsen €500 - €800 De interieur architect denkt mee over wensen en plannen en schetst een eerste ontwerp
Volledig ontwerp €1.500 - €3.000 De interieur architect maakt een volledig ontwerp en begeleidt de vergunningsaanvraag
Volledig ontwerp met bouwbegeleiding Vanaf €7.000 De interieur architect maakt een volledig ontwerp, begeleidt de vergunningsaanvraag en zorgt voor begeleiding tijdens de bouw

Wil je weten wat de precieze kosten zijn van een interieurarchitect? Vraag dan vrijblijvend bij ons een op maat gemaakte offerte aan.

Tips kiezen interieur architect

Bekijk portfolio interieur architect 

Het portfolio van een interieur architect staat vaak op de website. In het portfolio bekijk je voorgaande projecten en krijg je een indruk van het werk van de architect. Is een interieur architect gespecialiseerd in een bepaalde stijl die perfect aansluit bij je wensen? Bekijk daarvoor het portfolio en bepaal of er raakvlakken zijn tussen jou en de interieur architect.

Werkwijze interieur architect 

Bekijk de verschillende opties die een interieur architect aanbiedt. Ben je op zoek naar een interieur architect die ook de bouwbegeleiding verzorgt? Bekijk dan of de interieur architect deze werkzaamheden aanbiedt.

Garantieregeling van interieur architect

Veel interieur architecten bieden vaak een klanttevredenheidsregeling. Dit houdt in dat als jij niet tevreden bent met een ontwerp of plan, zij opnieuw een ontwerp maken net zolang totdat het ontwerp naar je wensen is. Bekijk van tevoren goed of de interieur architect een garantie biedt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Vraag een offerte aan

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Offertes aanvragen