Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Visualisatie interieur

Interieurarchitect

Wil je je huis of enkele kamers (her)inrichten, maar weet je nog niet hoe je de kamer wil hebben? Vind op deze pagina alle informatie die je nodig hebt, van nuttige tips tot opmaat gemaakte offertes van vakmannen uit de buurt.

Wil je je huis of enkele kamers (her)inrichten, maar weet je nog niet zo goed hoe je je huis of kamer wil hebben? Schakel een interieurarchitect in via Casius. De interieurarchitect, of wel binnenhuisarchitect, maakt een ontwerp voor je helemaal naar jouw smaak. 

Ben je daarnaast ook bezig met de verbouwing van je badkamer en zoek je nog een mooi ontwerp voor je nieuwe badkamer? Bij Casius zijn ook erkende badkamerspecialisten aangesloten die graag een badkamerontwerp voor je maken.

Of ben je bezig met het herinrichten van je tuin en zoek je nog een tuinarchitect? Bij Casius zijn ook erkende tuinarchitecten aangesloten die je graag helpen met het realiseren van je droomtuin. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van het project betreffen. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vind een interieurarchitect in jouw buurt

Kosten interieurarchitect

Een interieur architect is niet goedkoop, maar heeft een duidelijke meerwaarde, als je zelf niet goed weet hoe je je woonruimte bijzonder en prettig wil maken.

Hieronder zie je in het prijzenoverzicht de kosten van een klein project, een gemiddeld project en het grootste project dat de interieurarchitect uitvoert.

Let op: de interieurarchitecten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw ontwerp afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs Eigenschappen
Advies en schetsen €500 - €800 De interieur architect denkt mee over wensen en plannen en schetst een eerste ontwerp
Volledig ontwerp €1.500 - €3.000 De interieur architect maakt een volledig ontwerp en begeleidt de vergunningsaanvraag
Volledig ontwerp met bouwbegeleiding Vanaf €7.000 De interieur architect maakt een volledig ontwerp, begeleidt de vergunningsaanvraag en zorgt voor begeleiding tijdens de bouw

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Tekening interieur

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Tips voor het vinden van de juiste interieurarchitect

Bekijk portfolio interieur architect

Het portfolio van een interieur architect staat vaak op de website. In het portfolio bekijk je voorgaande projecten en krijg je een indruk van het werk van de architect. Is een interieur architect gespecialiseerd in een bepaalde stijl die perfect aansluit bij je wensen? Bekijk daarvoor het portfolio en bepaal of er raakvlakken zijn tussen jou en de interieur architect.

Werkwijze interieur architect

Bekijk de verschillende opties die een interieur architect aanbiedt. Ben je op zoek naar een interieur architect die ook de bouwbegeleiding verzorgt? Bekijk dan of de interieur architect deze werkzaamheden aanbiedt.

Garantieregeling van interieur architect

Veel interieur architecten bieden vaak een klanttevredenheidsregeling. Dit houdt in dat als jij niet tevreden bent met een ontwerp of plan, zij opnieuw een ontwerp maken net zolang totdat het ontwerp naar je wensen is. Bekijk van tevoren goed of de interieur architect een garantie biedt.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Bouwtekening architect

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Vind een interieurarchitect in jouw buurt

Recente aanvragen voor het ontwerpen van je woning

woensdag 05 januari 2022

Interieur design

New construction appartment, surface is 73 sq.m. I need a full concept about the interior of the house, color schemes and visualisations of the ideas. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
donderdag 09 september 2021

Verbouwing inrichten

Complete verbouwing van nieuw aangekocht appartement van 65 m2. Op zoek naar inzichten voor compact indelen en inrichten van ruimtes. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
woensdag 01 september 2021

Interieur design / woning inrichten

Ik wil graag samen met een architect/deskundige mijn woning in laten richten, dit zodat het een mooi geheel wordt. Het gaat hierbij om vrijwel alles, de wanden, de vloer, het meubilair, de keuken etc. Zelf vind ik het erg lastig en zoek iemand die mij hierbij kan helpen. Dit is inclusief het aanschaffen van alles. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Papendrecht
zaterdag 07 augustus 2021

Interieur design

In oktober passeren we met onze nieuwe woning bij de notaris en willen we indien mogelijk direct starten met de renovatie van deze woning. We hebben verschillende ideeën maar willen graag ons laten adviseren en begeleiden door een interieurarchitect. Het gaat hierom met name om de woonkamer, keuken, uitbouw. eventueel aangevuld met duurzame oplossingen zoals water-water warmtepomp, verkoeling (airco) in de zomer, etc.. Gaat ongeveer om 150 a 200 m2


Bouwtekening en ontwerp Hengelo
maandag 28 juni 2021

Interieur design

Ik wil graag een mooi plan hebben voor mijn woonkamer met open keuken. Het is een een reeds ingerichte nieuwbouwwoning maar ik mis nog een visie. Het is voor mij een bij elkaar geraapt zooitje waar ik mij niet echt lekker bij voel. Indeling, kleuren en aanpassing meubels zijn hierbij essentieel. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Muiden
woensdag 12 mei 2021

Interieur design

Mijn vriend en ik hebben recent een nieuwbouwwoning aangeschaft. We zoeken hulp bij het indelen en inrichten van de verschillende kamers. Daarnaast zijn we benieuwd naar de mogelijkheden die de zolder biedt (bijv. voor "master bedroom + ensuite" of juist een "home gym"). Voor "locatie werkzaamheden" heb ik ons huidige huisadres ingevuld, de postcode van het nieuwe huis is nog niet bekend. Het nieuwe huis is onderdeel van een nieuwbouwproject in Woudenberg. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: project cordineren / uitvoeren Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouwtekening en ontwerp Utrecht
Offertes aanvragen