Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Visualisatie interieur

Interieurarchitect

Interieurarchitect

Wil je jouw huis of enkele kamers (her)inrichten, maar weet je nog niet hoe je de kamer wilt hebben? Vind op deze pagina alle informatie die je nodig hebt, van nuttige tips tot opmaat gemaakte offertes van vakmannen uit de buurt.

Wil je jouw huis of enkele kamers (her)inrichten, maar weet je nog niet zo goed hoe je de kamer wilt hebben? Dan kun je een interieurarchitect inschakelen. De interieurarchitect, of wel binnenhuisarchitect, kan voor jou een mooi en prettig ontwerp realiseren. Maar wat zijn hiervan de kosten? Hieronder vind je er meer over.

Kosten interieurarchitect

Een interieurarchitect is niet goedkoop, maar heeft een duidelijke meerwaarde, als je zelf niet goed weet hoe je jouw woonruimte bijzonder en prettig wilt maken.

Hieronder zie je in het prijzenoverzicht de kosten van een klein project, een gemiddeld project en het grootste project dat de interieurarchitect uitvoert.

Werkzaamheid Prijs Eigenschappen
Advies en schetsen €500 - €800 De interieurarchitect denkt mee over wensen en plannen en schetst een eerste ontwerp
Volledig ontwerp €1.500 - €3.000 De interieurarchitect maakt een volledig ontwerp en begeleidt de vergunningsaanvraag
Volledig ontwerp met bouwbegeleiding Vanaf €7.000 De interieurarchitect maakt een volledig ontwerp, begeleidt de vergunningsaanvraag en zorgt voor begeleiding tijdens de bouw

Wil je weten wat de precieze kosten zijn van een binnenhuisarchitect? Vraag dan vrijblijvend bij ons een op maat gemaakte offerte aan.

Tips

Bekijk het portfolio

Het portfolio van een interieurarchitect staat vaak op de website. In het portfolio bekijk je voorgaande projecten en krijg je een indruk van het werk van de architect. Is een interieurarchitect gespecialiseerd in een bepaalde stijl die perfect aansluit bij jouw wensen? Bekijk het portfolio en bepaal of er raakvlakken zijn tussen jou en de interieurarchitect.

Werkwijze

Bekijk de verschillende opties die een interieurarchitect aanbiedt. Ben je op zoek naar een interieurarchitect die ook de bouwbegeleiding verzorgt? Bekijk dan of de interieurarchitect deze werkzaamheden aanbiedt.

Garantieregeling

Veel interieurarchitecten bieden vaak een klanttevredenheidsregeling. Dit houdt in dat als jij niet tevreden bent met een ontwerp of plan, zij opnieuw een ontwerp maken net zolang totdat het ontwerp naar jouw wensen is. Bekijk van tevoren goed of de interieurarchitect een garantie biedt.

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen