Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektricien

Elektricien

Wil je graag je woning verduurzamen en zonnepanelen laten installeren? Of heb je problemen met je groepenkast? Casius brengt je in contact met Erkende Elektriciens in jouw regio.

De elektriciens via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen bij het aanleggen van elektra in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het slaan van een aardpen en het moderniseren van je huidige woning met domotica. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Elektriciens in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente elektraklussen

woensdag 25 november 2020

Opbouwen van electra (casco pand)

Namens de zaak benader ik u voor expertise. Wij zijn voor een nieuw horecapand op zoek naar iemand die onze stroom voorzieningen kan plaatsen. Het pand bestaat uit 4 verschillende ruimtes met ieder een ander doel en dus zijn er verschillende stroompunten nodig. Graag vertel ik u het verschillende doeleinde per ruimte zodat u ons hierover kan informeren. Unit 1 bestaat uit een boven en onder verdieping. Het bovenste gedeelte is een rechthoekige oppervlakte van 175 m2 en zal fungeren als restaurant. Het onderste gedeelte is L vormig en heeft een oppervlakte van 147.5 m2. In deze ruimte worden een 8-tal grootkeukens geplaatst die continu worden gebruikt. Unit 2 is identiek aan de unit 1. Hierbij fungeert het bovenste gedeelte als bar en het onderste gedeelte als kantoorruimte. Mijn vragen zijn als volgt, Welke aansluiting raadt u ons aan per ruimte? Wat zijn de kosten van deze aansluitingen? Wat zijn de kosten voor het installeren? Heeft u nog aanvullende informatie nodig hoor ik dat graag.


Elektra en groepenkast
woensdag 25 november 2020

Uitbreiden meterkast met 3fasen

Meterkast uitbreiden met 3fasen groep en 5x2,5mm² kabel door reeds bestaande loze leiding trekken naar zolder. Indien mogelijk ook ruimte over houden voor een toekomstige extra groep voor elektrische auto.


Elektra en groepenkast
woensdag 25 november 2020

2 extra groepen plaatsen in meterkast

Ik wil graag een extra groep voor de keuken en een extra groep voor de badkamer bij laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.


Elektra en groepenkast
Offertes aanvragen