Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektricien

Elektricien

Wil je graag je woning verduurzamen en zonnepanelen laten installeren? Of heb je problemen met je groepenkast? Casius brengt je in contact met Erkende Elektriciens in jouw regio.

De elektriciens via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen bij het aanleggen van elektra in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het slaan van een aardpen en het moderniseren van je huidige woning met domotica. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten elektra aanleggen

Hoeveel je kwijt bent aan het aanleggen van elektriciteit is afhankelijk van een aantal zaken. Wil je je hele woning aanpakken? Dan ben je gemiddeld € 3.700 kwijt. Wil je een specifieke kamer? Dan kom je gemiddeld uit op € 600, afhankelijk van het aantal stopcontacten en stroomverbruik per groep. Hieronder staat een tabel met een aantal voorbeelden.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort project Gemiddelde prijs elektriciteit aanleggen Bijzonderheden
Complete woning € 5.000 Aanleggen van elektra in een complete woning, inclusief werkzaamheden zoals stopcontacten aanleggen, vervangen van de meterkast en het aansluiten van een aardlekschakelaar
Tuinhuis € 460 Elektriciteit buiten de woning
Woonkamer € 565 Voornamelijk verlichting en thermostaat
Keuken/washok/badkamer € 840 Verlichting en zwaardere apparatuur op krachtstroom
Veranda € 970 Grenzend aan huis, schakelaars in woning en aansluiting voor zware apparatuur voor bijvoorbeeld een buitenkeuken

Toch blijft het een gemiddelde, wil je weten wat het voor jouw situatie zal zijn, vraag dan tot 3 gratis en vrijblijvende offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Elektriciens in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente elektraklussen

woensdag 04 augustus 2021

Uitbreiding meterkast

Uitbreiding groepenkast 3x25a tbv warmtepomp meeting MD30D Aansluitingsvermogen: 380V / 50Hz Elektrische beveiliging: 32A / C - zekering Gemiddeld stroomverbruik: 3 KW Maximaal verwarmingsvermogen: 12 KW


Elektra en groepenkast Angeren
woensdag 04 augustus 2021

Dimbare lampen herstellen

Twee lampen op één schakelaar hangen boven de tafel. Ze zijn dimbaar en werken niet. De lampen hebben we gecontroleerd en die doen het in een ander armatuur wel. Ze hebben het altijd goed gedaan en hielden er ineens mee op.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 04 augustus 2021

Extra groep aanleggen

Dit voor aansluiten van een aan te schaffen elektrische kookeenheid.


Elektra en groepenkast Dordrecht
Offertes aanvragen