Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektra vervangen

Wanneer de elektra in een bestaande oudere woning verouderd is komt vroeg of laat het moment dat de elektrische bedrading en het elektra systeem vervangen moeten worden. In de meeste gevallen komt dan ook de meterkast of ook wel groepenkast aan de beurt. Deze klus kan je het beste door een erkende elektricien laten uitvoeren. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen. Zo word je niet alleen geholpen bij het vervangen van de elektra, maar ook bij het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van een domotica systeem. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt. 

Weet je al zeker dat je de elektra wilt laten vervangen? Wil je graag dat een erkende elektricien bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten elektra vervangen

De exacte kosten voor elektra laten vervangen zijn lastig om van te voren te bepalen. Schakel daarom voor de exacte kosten een erkende elektricien in. Voor nu zie je in het onderstaande tabel enkele voorbeelden die je een indicatie geven van de kosten die je kunt verwachten per klus.

Let op: de elektricien via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Ruimte waarin elektra vervangen wordt Gemiddelde prijs
Complete woning €2.000 - €3.200
Woonkamer €400 - €600
Badkamer en keuken €450 - €625
Tuinhuis €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Groepenkast laten vervangen

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Waar is de prijs van afhankelijk?

Elektriciteit laten aansluiten in een bestaand of nieuwbouw huis, opbouw of aanbouw is best een grote klus. De prijs voor het vervangen en het vernieuwen van de elektrabedrading in je woning is afhankelijk van het woonoppervlakte, maar ook van het aantal kamers zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer etc.

Hieronder staan de belangrijkste punten die de prijs van het vervangen van de elektra beïnvloeden:

  • Hoeveel stopcontacten wil je?

  • Wil je de complete bedrading laten vernieuwen?

  • Moeten er extra groepen aangelegd worden?

  • Wil je de groepenkast laten vernieuwen?

  • Wil je nieuw schakelmateriaal?

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente elektra vervanging aanvragen

woensdag 24 mei 2023

Vervangen van Elektra

Ik wil de elektra in gehele woning vervangen + verplaatsen van stopcontacten en inbouw maken. De meterkast wil ik vernieuwen met 12 a 13 groepen.


Elektra en groepenkast Oudewater
woensdag 24 mei 2023

Vervangen elektra + groepenkast gehele huis

heb momenteel nog stoppenkast met 4 zekeringen, wil dit naar een up-to-date meterkast met voorbereiding PV groep.


Elektra en groepenkast Harkema
vrijdag 19 mei 2023

Elektra vervangen hele woning

ik zoek een elektricien die mijn hele elektra kan vervangen en groepen uitbreiden


Elektra en groepenkast Veendam
donderdag 18 mei 2023

Houten schuur vervangen voor stenen schuur 9m2

We overwegen om onze huidige houten schuur te laten vervangen door een stenen schuur. Deze willen we dan ook vergroten van 2,5m x 2,5m naar 3x3. Hoogte (2,73m) blijft hetzelfde met plat dak. Incl. behoud van elektra in de schuur. Oplevering van de binnenzijde mag wel afgewerkt zijn.


Bouw en nieuwbouw Uithoorn
donderdag 18 mei 2023

Elektra aanleggen of vervangen

Ik wil mijn huidige meterkast laten vervangen. Ik wil graag 10-12 groepen. Redenen is voor toekomstig koken, boiler en zonnepanelen. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/dc05d34a-865f-4ee5-84a7-9c41ed1141c3/assets Waar heb je de elektricien voor nodig?: Vervangen / Reparatie


Elektra en groepenkast Den Haag
dinsdag 16 mei 2023

Vervangen elektra

Oude stoppenkast (draaistoppen met 4 groepen) vervangen door 8 groepen inclusief aardlek. Extra groep naar keuken aanleggen. Tevens als optie opnemen stopcontacten zonder aarde vervangen.


Elektra en groepenkast De Meern
Offertes aanvragen