Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektra vervangen

Wanneer de elektra in een bestaande oudere woning verouderd is komt vroeg of laat het moment dat de elektrische bedrading en het elektra systeem vervangen moeten worden. In de meeste gevallen komt dan ook de meterkast of ook wel groepenkast aan de beurt. Deze klus kan je het beste door een erkende elektricien laten uitvoeren. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen. Zo word je niet alleen geholpen bij het vervangen van de elektra, maar ook bij het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van een domotica systeem. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt. 

Weet je al zeker dat je de elektra wilt laten vervangen? Wil je graag dat een erkende elektricien bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten elektra vervangen

De exacte kosten voor elektra laten vervangen zijn lastig om van te voren te bepalen. Schakel daarom voor de exacte kosten een erkende elektricien in. Voor nu zie je in het onderstaande tabel enkele voorbeelden die je een indicatie geven van de kosten die je kunt verwachten per klus.

Let op: de elektricien via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Ruimte waarin elektra vervangen wordt Gemiddelde prijs
Complete woning €2.000 - €3.200
Woonkamer €400 - €600
Badkamer en keuken €450 - €625
Tuinhuis €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Groepenkast laten vervangen

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Waar is de prijs van afhankelijk?

Elektriciteit laten aansluiten in een bestaand of nieuwbouw huis, opbouw of aanbouw is best een grote klus. De prijs voor het vervangen en het vernieuwen van de elektrabedrading in je woning is afhankelijk van het woonoppervlakte, maar ook van het aantal kamers zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer etc.

Hieronder staan de belangrijkste punten die de prijs van het vervangen van de elektra beïnvloeden:

  • Hoeveel stopcontacten wil je?

  • Wil je de complete bedrading laten vernieuwen?

  • Moeten er extra groepen aangelegd worden?

  • Wil je de groepenkast laten vernieuwen?

  • Wil je nieuw schakelmateriaal?

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente elektra vervanging aanvragen

vrijdag 07 oktober 2022

Elektra vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van elektra, wil een nieuwe meterkast, spots, aansluiting voor nieuwe keuken en badkamer. Stroompunten verlagen en bijmaken.


Elektra en groepenkast Uithoorn
woensdag 05 oktober 2022

Elektra en meterkast vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van elektra in de gehele woning en het plaatsen van een nieuwe meterkast.


Elektra en groepenkast Rotterdam
maandag 03 oktober 2022

Elektra vervangen

In de badkamer werkt de verlichting niet en het is niet de lamp. Op de vliering werkt de verlichting ook niet.


Elektra en groepenkast Vlaardingen
woensdag 28 september 2022

Kabels doortrekken + vervangen meterkast

Ik ben op zoek naar een elektra specialist die kabels voor mij kan trekken en in overleg moeten we even kijken of de meterkast moet vervangen worden.


Elektra en groepenkast Apeldoorn
maandag 26 september 2022

Elektra vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van het elektra in de woning. Ik denk dat er een groep is uitgevallen. Een groot deel van de elektra in huis doet het niet muv de keuken.


Elektra en groepenkast Amsterdam Zuidoost
woensdag 21 september 2022

Elektra vervangen

Wij willen graag in de woonkamer nieuwe kabels leggen in een gedeelte op de bovenverdieping. Ik denk dat het gaat om 2 groepen.


Elektra en groepenkast Breda
Offertes aanvragen