Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien

Elektra vervangen

Wanneer de elektra in een bestaande oudere woning verouderd is komt vroeg of laat het moment dat de elektrische bedrading en het elektra systeem vervangen moeten worden. In de meeste gevallen komt dan ook de meterkast of ook wel groepenkast aan de beurt. Deze klus kan je het beste door een erkende elektricien laten uitvoeren. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen. Zo word je niet alleen geholpen bij het vervangen van de elektra, maar ook bij het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van een domotica systeem. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt. 

Weet je al zeker dat je de elektra wilt laten vervangen? Wil je graag dat een erkende elektricien bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Kosten elektra vervangen

De exacte kosten voor elektra laten vervangen zijn lastig om van te voren te bepalen. Schakel daarom voor de exacte kosten een erkende elektricien in. Voor nu zie je in het onderstaande tabel enkele voorbeelden die je een indicatie geven van de kosten die je kunt verwachten per klus.

Let op: de elektricien via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Ruimte waarin elektra vervangen wordt Gemiddelde prijs
Complete woning €2.000 - €3.200
Woonkamer €400 - €600
Badkamer en keuken €450 - €625
Tuinhuis €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Groepenkast laten vervangen

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Waar is de prijs van afhankelijk?

Elektriciteit laten aansluiten in een bestaand of nieuwbouw huis, opbouw of aanbouw is best een grote klus. De prijs voor het vervangen en het vernieuwen van de elektrabedrading in je woning is afhankelijk van het woonoppervlakte, maar ook van het aantal kamers zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer etc.

Hieronder staan de belangrijkste punten die de prijs van het vervangen van de elektra beïnvloeden:

  • Hoeveel stopcontacten wil je?

  • Wil je de complete bedrading laten vernieuwen?

  • Moeten er extra groepen aangelegd worden?

  • Wil je de groepenkast laten vernieuwen?

  • Wil je nieuw schakelmateriaal?

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente elektra vervanging aanvragen

maandag 25 september 2023

Elektra aanleggen of vervangen

dit bericht kreeg ik van Liander: "Zorgt u ervoor dat er een 3 fase 4 polig (HS) hoofdschakelaar en de juiste aardlek schakelaars in uw Groepenkast is voordat wij de werkzaamheden uit komen voeren? Heeft u inmiddels een Hoofd schakelaar en de juiste aardlek schakelaars in u Groepenkast laten plaatsen of laten aanpassen door een erkend installateur? Dan kunnen wij u meters vervangen Heeft u deze nog niet in u Groepenkast schakel dan een erkend Installateur in om deze te laten plaatsen en maak dan opnieuw een afspraak als alles technisch in orde is. Graag willen wij uw oude energiemeters elektra en gas vervangen en verzwaren beide voor slimme meters. Onze monteur is ongeveer 1.30 uur mee bezig. We controleren tijdens ons bezoek meteen de hele meterkast. En vernieuwen onderdelen als dat nodig is. Zo is uw meterkast helemaal klaar voor de toekomst " De werkzaamheden zo snel mogelijk uitvoeren mvg Dhr. Aliyat


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 25 september 2023

Elektra aanleggen of vervangen

Bought an apartment from 1975. Electric installation has to be checked and updated. Need it done in October/November Waar heb je de elektricien voor nodig?: Vervangen / Reparatie


Elektra en groepenkast Haarlem
maandag 25 september 2023

Elektra aanleggen of vervangen

Stop doorgeslagen in groep schuur/keuken. Zekering ligt eruit in meterkast. Waar heb je de elektricien voor nodig?: Vervangen / Reparatie


Elektra en groepenkast Rotterdam
maandag 25 september 2023

Elektra aanleggen of vervangen

Het slaan van een aardpen, aansluiten en installeren nieuwe groepenkast met groepen. In huis van 1953


Elektra en groepenkast Hoogvliet Rotterdam
maandag 25 september 2023

Elektra aanleggen of vervangen

Droger en wasmachine zitten nu op 1 groep samen met andere keukenapparaten. Dat gaat niet goed. Meterkast heeft 12 groepen. Mogelijk moeten er twee aparte groepen bij. Daarnaast ook kabels trekken onder de vloer naar de bijkeuken (gaten in de vloer al aanwezig, kruipruimte is goed bereikbaar en begaanbaar), en twee opbouw stopcontacten aanleggen in de bijkeuken. Ik zie uit naar uw offerte. Vriendelijke groet, Piet.


Elektra en groepenkast Vught
maandag 25 september 2023

Elektra aanleggen of vervangen

We need to move the location of one single stopcontact. Movement is not more then 40cm away from the current place of the stopcontact. Waar heb je de elektricien voor nodig?: Vervangen / Reparatie


Elektra en groepenkast Den Haag
Offertes aanvragen