Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Onderaannemer

Gevelisolatie

Wist je dat er vanaf augustus 2019 nieuwe subsidies zijn voor gevelisolatie?
Wil je meer weten over gevelisolatie en de subsidiemogelijkheden? Lees dan hieronder verder.

In de winter heb je het koud en tegelijkertijd heb je een torenhoge verwarmingsrekening. In de zomer weet je niet hoe je van de hitte afkomt. Herken je dat?
Misschien is je gevel dan niet (goed) geïsoleerd en is het verstandig om die beter te isoleren. Gevelisolatie is een investering, maar je bespaart flink op stookkosten en daarbij help je het milieu. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillende prijzen.

De isolatiespecialisten via Casius staan voor je klaar om je te helpen. Zo helpen ze je graag bij het isoleren van je gevel, maar ook bij het afzonderlijk isoleren van je vloer of dak. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Heb je graag een erkende isolatiespecialist die ter plaatse de situatie bekijkt en advies geeft, gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Kosten gevelisolatie

Gemiddeld kost gevelisolatie €7.300, inclusief montage. Je hebt de keuze uit 3 soorten isolatie: spouwmuurisolatie, binnenmuur isolatie en buiten gevel isolatie. Spouwmuurisolatie is het voordeligst en biedt keuze uit diverse materialen. Bij binnen- en buitenmuurisolatie wordt er gebruik gemaakt van isoleerplaten. Bekijk onderstaand kostenoverzicht voor de gemiddelde prijzen per gevelisolatie.

Let op: de isolatiespecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort woning Binnenmuur Buitenmuur Spouwmuur
Appartement (25m²) €2.200 - €2.700 €3.000 - €3.500 €200 - €600
Tussenwoning (65m²) €6.000 - €7.000 €8.000 - €9.000 €500 - €1.200
Hoekwoning (65m²) €6.500 - €7.500 €9.000 - €10.000 €650 - €1.400
2 onder 1 kap (100m²) €9.000 - €11.000 €12.000 - €14.000 €750 - €1.900
Vrijstaand (150 m²) €14.000 - €16.000 €18.000 - €22.000 €1.150 - €2.600

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Gevel isoleren methode

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden

Let op: de onderstaande prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Voordelig

Je woont in een hoekhuis en wilt de isolatie verbeteren. Het duurste isolatiemateriaal hoeft niet, zolang de isolatie maar effectief is. Binnenmuurisolatie is dan een goede keus. De stookkosten dalen, je geveluitstraling blijft hetzelfde en je helpt mee aan een beter milieu. Je binnenmuren laten isoleren kost je rond de €6.500.

Maximale besparing

Je woont in een mooie vrijstaande woning, maar je stookkosten mogen lager. Besparen is belangrijk voor je. Het laten plaatsen van buitenmuurisolatie is dan een goede optie. De stookkosten dalen, maar de temperatuur van je woning wordt ook comfortabeler. Buitenmuurisolatie laat je aanbrengen voor een gemiddeld bedrag van €18.000.

Kleine woning

Je hebt een appartement met een vloeroppervlakte van 25 m² en wilt je gevels isoleren. Je appartement is al vrij klein, daarom kies je voor buitenmuurisolatie, zodat je dan geen woonruimte verliest. Je buitenmuur laten isoleren kost je dan ongeveer €3.000.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe wordt de prijs van gevelisolatie bepaald?

Buitenmuur isoleren of binnenmuur isoleren?

De keuze tussen binnen- en buitenmuurisolatie heeft invloed op de prijs, maar waar je misschien niet direct aan denkt, is dat voor buitenmuurisolatie een vergunning nodig is en die kost natuurlijk geld. De exacte kosten van een vergunning kan je opvragen bij je eigen gemeente.

Soort afwerking

Als je kiest voor buitenmuurisolatie, moet je ook kiezen voor het soort afwerking dat je wilt hebben na het isoleren van je gevel. Er zijn meerdere opties om je gevel af te werken of te bekleden:

  • Sierpleister: Hiermee creëer je een unieke gevel. Met sierpleister kunnen er stukken worden geaccentueerd, bijvoorbeeld met een andere kleur. Sierpleister is een veelgebruikte afwerking. Wel vergt het meer onderhoud dan gevelbekleding.

  • Steenstrips: Wil je liever het uiterlijk van bakstenen behouden? Dan kan je kiezen voor steenstrips. Deze strips zien eruit als bakstenen en hebben dezelfde kwaliteit, maar zijn ongeveer de helft dunner. Hierdoor heb je geen extra fundering nodig en kunnen de kozijnen op dezelfde plek blijven. Je kunt hierbij ook kiezen voor een natuursteen uiterlijk.

  • Bakstenen: Je kan kiezen voor gewone bakstenen. Hiervoor is het vaak nodig om de fundering te verbreden en de kozijnen te verplaatsen, omdat deze anders te diep in de muur zitten. Deze optie kies je eigenlijk alleen bij een grondige renovatie, want het is een erg ingrijpende en arbeidsintensieve oplossing.

  • Andere mogelijkheden: Verder heb je houten planken, kunststof platen en vezelcementplaten. De houten planken geven je woning een natuurlijke uitstraling. Kunststof is onderhoudsarm en zorgt voor een strakke afwerking. Vezelcementplaten vergen ook niet veel onderhoud en zorgen voor een zakelijke uitstraling. 

Extra's

Naast voorgaande keuzes zijn er ook niet-noodzakelijke opties die je kan kiezen:

Extra optie Gemiddelde prijs Voordeel
Radiatorfolie €15 - €20 per radiator Warmte weerkaatst terug het huis in
Gevel impregneren €900 Vochtbestrijding, voorkomt schimmels
Ventilatierooster €15 (klein) / €60 (groot) Droge lucht in huis, sneller warm dus minder stookkosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente gevelisolatie aanvragen

maandag 25 september 2023

Buitengevel isoleren

Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/0934ffe8-247e-4f9d-a4d1-4c1313ae2ec9/assets In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Lopik
maandag 25 september 2023

Buitengevel isoleren

In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Woldendorp
maandag 25 september 2023

Buitengevel isoleren

Wij hebben een huis uit 1974, met een houten verdiepingsvloer van circa 73 m2 op de 1e verdieping. Het maakt op de begane grond veel geluidsoverlast, waardoor we graag kijken of we dit met isolatie kunnen verhelpen, zonder dat we het moeten vervangen voor beton. We horen heel graag jullie advies en daarbij een mogelijke eerste prijsindicatie. Alvast heel veel dank! In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Best
maandag 25 september 2023

Buitengevel isoleren

Heb een betonvloer ( ruw) met plm 20mm grenen vloerdelen. Loopt Electra leiding en cv leiding (2 flex) tussen. Kamer is plm 52 m2 groot. Ben op zoek naar isolatie. In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie IJsselstein
maandag 18 september 2023

Buitengevel isoleren

In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Breda
maandag 18 september 2023

Buitengevel isoleren

Isolatie van de muren, niet zeker dat er spouwmuren zijn, maar er zit wel een holle wand voor aan de binnenkant waar geen isolatie in zit. We zoeken een partij die hier goed over kan adviseren. Huis stamt uit 1912 In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Megen
woensdag 13 september 2023

Gevelisolatie Utrecht 80m2

Ik wil graag de buitengevel voor mijn huis isoleren. Dit wil ik aan de buitenkant doen want een voorzetwand aan de binnenkant neemt te veel ruimte in. Het gaat om 4 buiten muren van het deel van de woning soort van op het gebouw staat. Dit is op de 3e verdieping. Daarnaast is er aan de achterkant op de 2 verdieping ook een muur die ik aan de buitenkant wil isoleren. Zal totaal voor ongeveer 70 a 80 m2 aan gevel zijn


Gevel- en metselwerk Utrecht
maandag 11 september 2023

Buitengevel isoleren

Buitengevel isoleren In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Middelharnis
maandag 11 september 2023

Buitengevel isoleren

Deel van de benedenverdieping is oorspronkelijk ontworpen als garage en heeft geen spouwmuurisolatie. Is echter een deel van de woonkamer en zou ik derhalve graag geïsoleerd hebben. Betreft 3 muren: muur 1: Lengte 3,3 meter, hoogte 2,5 meter, met een raam van 80cm breed en 2200 cm hoog muur 2: Lengte 3.3 meter, hoogte 2,5 meter, met een raam van 180cm breed en 2200 cm hoog muur 3: Lengte 4.5 meter, hoogte 3 meter (gemiddeld ivm nok) zonder ramen. In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Deventer
maandag 04 september 2023

Buitengevel isoleren

Dag, we zouden onze 2 dakkapellen willen isoleren. Voor en achter. En we zijn benieuwd hoeveel het kost als we dit laten doen door een vakman. En of we dan aanspraak maken op subsidie. Kunt u ons helpen? Mvg Joey Becker In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Krommenie
maandag 04 september 2023

Buitengevel isoleren

Achtergevel woning (tussenwoing) is nog niet geisoleerd. Heeft wel een spouw, maar erg smal (4 cm), met puin. Totale oppervlak ong. 20 m2. In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Amsterdam
maandag 21 augustus 2023

Buitengevel isoleren

In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Utrecht
maandag 21 augustus 2023

Buitengevel isoleren

betr. vrijstaande woning meg rieten kap. In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Middelharnis
maandag 21 augustus 2023

Buitengevel isoleren

Woning uit 1900 , 2 lange zijmuren van 15 x 6 mtr. Ben geïnteresseerd in de mogelijkheden qua isoleren. In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Zwartewaal
maandag 14 augustus 2023

Buitengevel isoleren

gaat om schuurtje van 205*300 cm en 250 cm hoog. 2 zijgevels (300*250) isoleren tussen de staanders, voorgevel (205*250) minus deur (100*200) en eventueel dak (300*205). Staanders zijn 6 cm diep, isolatie ca. 5cm dik maken. Achterwand (205*250) niet isoleren. Dakbalken zijn 12 cm hoog, wellicht geen isolatie nodig (of ook max. 5 cm) Wanden zijn gepotdekseld met smalle spleten en soms open knoesten, inmiddels buitenkant gebeitst. In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Goes
maandag 14 augustus 2023

Buitengevel isoleren

In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Den Hoorn
maandag 14 augustus 2023

Buitengevel isoleren

In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Amsterdam
maandag 14 augustus 2023

Buitengevel isoleren

We hebben een vochtprobleem in de woonkamer en wil daarom de spouw laten controlleren. In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Roermond
dinsdag 08 augustus 2023

Crepi & cementbepleistering

Vrijstaande woning 182m2 voorzien van buitengevelisolatie conform ISDE subsidieeisen en afwerken met wit stucwerk Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi) Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Hoeveel buitenmuren wil je isoleren?: 4 of meer Ben je eigenaar van het gebouw?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar


Stucwerk en spackspuiten Hardinxveld Giessendam
maandag 07 augustus 2023

Buitengevel isoleren

Hallo, Ik wil mijn stenen schuur ombouwen tot werkruimte. Er is ooit een spouwmuur van binnenuit gemetseld. De spouw is ongeveer 5 cm. De schuur is 7,50 mtr lang x 2,10 mtr hoog en heeft een zadeldak waarbij deze 2 muren 4,30 mtr breed zijn en tot 4,50 mtr hoog in de nok. De schuur kan vanuit binnen volgespoten worden, waarbij de muren later nog afgewerkt gaan worden. 2 muren van 7,5 mtr x 2,1 mtr zijn aan de bovenkant open. Mogelijk makkelijk om van bovenaf vol te spuiten? Dit wordt later ook weer dicht gemaakt. Met vriendelijke groet, Gerben Arts In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Anders Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Gennep
maandag 07 augustus 2023

Buitengevel isoleren

Dienstwoning uit 1905 In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Hilversum
maandag 07 augustus 2023

Buitengevel isoleren

Twee onder één kap woning uit 1915 twee laags voorzijde allen begane grond en achter klein stukje van ongeveer 3m2 muur . Zijmuur helemaal geen ramen/deuren. Vraag is of spouwmuur isolatie zin heeft. Van binnenuit al geïsoleerd met glaswol en gipsplaat. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/2f8c26bf-1f42-4afe-8a91-b2837e40679e/assets In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Waddinxveen
zondag 06 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Onze muur heeft geen spouw. Alleen gevelisolatie is mogelijk. Advies en offerte nodig voor binnenmuur - gevel isolatie. Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Hilversum
vrijdag 04 augustus 2023

Steenstrips

Bestaande stalen gevel beplating, en boeiboord betimmering vervangen voor gevelisolatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Venray
dinsdag 01 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Huis zie funda. Het koopcontract is getekend. Echter de overdracht hangt af van de vpasseerdatum van ons eigen huis. Dit huis gaat half augustus is de verkoop. Uiterste datum voor je overdracht van het nieuwe huis is 1/3/24 Echter gaat ons huis eerder dat gaat de levering van het nieuwe huis ook eerder. Eigenlijk wil ik weten wat het verschil in kosten in voor dakisolatie binnen en buiten Gevelisolatie binnen en buiten.( met Steenstrips) Het huis heeft een spouw van -/- 5 cm Het dak is al oud en we willen ook een dakkapel vernieuwen en zonnepanelen. Buitenisoaltie ( dak) kan duurder zijn maar misschien maakt het niet veel uit als al de andere zaken ook moeten gebeuren. Het gaat om oude larenseweg 32 epse zie funda Buiten gevel -/- 150m2 ( excl ramen) Dak -/- 200m2 Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word over meer dan 3 maanden eigenaar


Isolatie Epse
dinsdag 01 augustus 2023

Steenstrips

We overwegen buiten of binnen te gaan isoleren. Zie funda voor het huis. Het koopcontract is getekend. Echter de overdracht hangt af van de vpasseerdatum van ons eigen huis. Dit huis gaat half augustus is de verkoop. Uiterste datum voor je overdracht van het nieuwe huis is 1/3/24 Echter gaat ons huis eerder dat gaat de levering van het nieuwe huis ook eerder. Eigenlijk wil ik weten wat het verschil in kosten in voor dakisolatie binnen en buiten Gevelisolatie binnen en buiten.( met Steenstrips) Het huis heeft een spouw van -/- 5 cm Het dak is al oud en we willen ook een dakkapel vernieuwen en zonnepanelen. Buitenisoaltie ( dak) kan duurder zijn maar misschien maakt het niet veel uit als al de andere zaken ook moeten gebeuren. Het gaat om oude larenseweg 32 epse zie funda Buiten gevel -/- 150m2 ( excl ramen) Dak -/- 200m2 Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word over meer dan 3 maanden eigenaar


Gevel- en metselwerk Epse
dinsdag 25 juli 2023

Metalen gevelbekleding plaatsen of vervangen

Er moet gevelisolatie aan de achterzijde van de woning geplaatst worden, het gaat om de gehele achterzijde. De gevelbeplating moet isolerend zijn en BCGR genoteerd. Het gaat om 60m2 buitengevel. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Metalen gevelbekleding, Kunststof gevelbekleding, Cementbepleistering, Steenstrips gevelbekleding, Vezelcement, Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...) Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Hoeveel buitenmuren wil je isoleren?: 3 Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Breda
zaterdag 22 juli 2023

Houten gevelbekleding plaatsen of vervangen

Ik ben geinteresseerd in de mogelijkheden van buitengevelisolatie voor de voor- en zijgevel van onze jaren '20 woning. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Houten gevelbekleding, Kunststof gevelbekleding, Steenstrips gevelbekleding, Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...) Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Nieuwegein
dinsdag 18 juli 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Soort dak: Plat dak In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Dakisolatie, Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Schiedam
maandag 17 juli 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Capelle aan den IJssel
Offertes aanvragen