Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Zwolle

Isolatie - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Zwolle?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Zwolle aanvragen

Recente opdrachten uit Zwolle

maandag 20 februari 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

plafond van de garage isoleren.


Isolatie Nieuwleusen
woensdag 09 november 2022

Zoveel mogelijk van het dak laten isoleren aan de binnenkant

We hebben een woning van omstreeks 1980. We hebben een schuin dak vanaf de eerste verdieping aan de achterkant, gedeeltelijk aan de voorkant ook vanaf de eerste verdieping. We willen graag zoveel mogelijk laten isoleren aan de binnenkant van de woning. Zelf heb ik twee linkerhanden (en ik ben rechts) dus we zijn op zoek naar een partij die het kan isoleren en volledig netjes en helemaal af kan opleveren.


Isolatie Zwolle
maandag 10 oktober 2022

Kruipruimte isoleren (60m2)

Ik wil mijn kruiruimte thermisch laten isoleren. Hij is 60 m2. De kruipruimte is moeilijk te bereiken, dus ik vraag me af of het wel te isoleren is. Ik hoor het graag van de vakman.


Isolatie Ommen
dinsdag 30 augustus 2022

Hellend dak van buitenaf + spouwmuur isoleren

Ik wil het zadeldak van een recreatiewoning aan de buitenkant (dakpannen) laten isoleren + 1 spouwmuur isoleren. Qua m2 ga ik nog opmeten.


Isolatie Ommen
dinsdag 16 augustus 2022

Zoldervloer isoleren (~45m2)

In de zoldervloer van mijn woning moet de isolatie geblazen worden. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 45m2. Het is een houtskeletwoning, dus de vloer bestaat uit houten balken.


Isolatie Lemelerveld
maandag 08 augustus 2022

Buitengevel isoleren 100m2 + dak isoleren (70m2)

Ik wil mijn chalet laten isoleren. Ik wil graag het dak isoleren met isolatiekorrels. Het dak is ongeveer 70m2. Daarnaast wil ik ook de buitengevels isoleren, dit is ongeveer 100m2. Buitengevel moet van buitenaf geisoleerd worden.


Isolatie Oldebroek

Isolatie in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen