Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Zwolle

Isolatie - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Zwolle?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Zwolle aanvragen

Recente opdrachten uit Zwolle

dinsdag 30 augustus 2022

Hellend dak van buitenaf + spouwmuur isoleren

Ik wil het zadeldak van een recreatiewoning aan de buitenkant (dakpannen) laten isoleren + 1 spouwmuur isoleren. Qua m2 ga ik nog opmeten.


Isolatie Ommen
dinsdag 16 augustus 2022

Zoldervloer isoleren (~45m2)

In de zoldervloer van mijn woning moet de isolatie geblazen worden. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 45m2. Het is een houtskeletwoning, dus de vloer bestaat uit houten balken.


Isolatie Lemelerveld
maandag 08 augustus 2022

Buitengevel isoleren 100m2 + dak isoleren (70m2)

Ik wil mijn chalet laten isoleren. Ik wil graag het dak isoleren met isolatiekorrels. Het dak is ongeveer 70m2. Daarnaast wil ik ook de buitengevels isoleren, dit is ongeveer 100m2. Buitengevel moet van buitenaf geisoleerd worden.


Isolatie Oldebroek
donderdag 14 juli 2022

Binnenkant van de muren isoleren

Isolatie aan de binnenkant van de muur. Het betreft een tussenwoning, dus het gaat om de voor en achterkant van het huis. Het huis is vier meter breed en heeft twee verdiepingen. 4m breed en 3 hoog. Het liefst in augustus. Hoeft in eerste instantie niet afgewerkt te worden.


Isolatie Zwolle
vrijdag 10 juni 2022

Plafond berging thermisch isoleren

Zoek een vakman die het plafond van de berging thermisch kan isoleren. Ik zou graag met de vakman willen kijken om hoeveel m2 het gaat. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Genemuiden
vrijdag 27 mei 2022

Gevel isoleren (4,7m2)

De gevelpanelen zijn niet geïsoleerd. Ik wil graag advies over wat we hier het beste mee kunnen doen. Het gaat hier om oppervlakte van 4.7 vierkante meter gevelpanelen. Ook ben ik benieuwd wat dit kost.


Isolatie Hattem

Isolatie in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen