Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialis bij het plaatsen van een hele zonwering installatie buiten, maar ook bij het plaatsen van zonwering binnen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Soorten zonwering

Binnenzonwering 1

Binnenzonwering

Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Meer informatie
Buitenzonwering 1

Buiten zonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.

Meer informatie

Kosten buiten zonwering en binnen zonwering

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort buitenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Screens € 150 - € 270
Markiezen € 400 - € 750
Zonnescherm € 170 - € 1.050
Uitvalscherm € 170 - € 690
Knikarmscherm € 650 - € 2.000
Rolluiken € 150 - € 500
Buitenjaloezieën € 200 - € 500
Terrasoverkapping € 800 - € 1.200
Soort binnenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Shutters € 300 - € 1.400
Jaloezieën € 90 - € 600
Lamellen € 30 - € 200
Rolgordijnen € 70 - € 250
Vouwgordijnen € 120 - € 350
Plissegordijnen € 50 - € 300

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor zonwering

donderdag 06 oktober 2022

Lichtkoepel vervangen

ik wil de huidige lichtkoepel vervangen, hij is gebarsten en lekt. Vervangen van het bestaande model (standaard type) is op zich voldoende, of u heeft een fraai/beter alternatief; met name meer zonwering zou fijn zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Haarlem
donderdag 29 september 2022

Vervanging serre

Wij hebben een matiggeisoleerde aluminium serre van 30 jaar oud, welke vervangen moet worden. Afmetingen 3,5x3,8 m (buitenmaat). De nieuwe serre moet voorzien zijn van hr+++ glazen lessenaar dak en 2 hr+++ zijden. De derde zijde is bestaande geïsoleerde muur en vierde zijde is open naar huiskamer. Er moet een schuifpui in komen of twee openslaande deuren. Verder nog zonwering op de twee zijden en het dak.


Verbouwing Almere
woensdag 14 september 2022

Serre in de achtertuin

Wij willen graag een goed geïsoleerde serre met de afmetingen 5m x 2m. Afhankelijk van de prijs met een lichtstraat en een zonwering. Graag een serre met schuifdeuren. Betreft de achterzijde van de woning. Hier is geen vergunning voor nodig. Materiaal serre in overleg.


Veranda- en serrebouw Hoogvliet Rotterdam
maandag 05 september 2022

Zonnescherm plaatsen

Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 17 meter Aantal zonneschermen:: 5 of meer Bediening: Elektrisch met schakelaar Type zonnescherm:: Adviseer mij Verdieping:: Begane grond


Klussen Amsterdam
maandag 29 augustus 2022

Zonnescherm plaatsen (5m breed)

Ik zoek een specialist voor het volgende: Adviseren. Opmeten. Plaatsen van een knikarmscherm in dichte cassette tegen de muur van de achtergevel, begane grond. Afmetingen zonwering: 5,00 m x 2,50 m


Klussen Haarlem
zondag 28 augustus 2022

Zonwering ophangen.

Ik zou graag de antraciet zonwering bij jullie bestellen en door jullie laten ophangen in mijn achtertuin.


Klussen Zeddam
vrijdag 26 augustus 2022

Vervangen tuimelraam door kunststof met HR++

Ik zoek een vakman voor het vervangen van een tuimelraam in de slaapkamer. De afmeting van het dakraam zijn plm 1.30 m breed en 1.40 m hoog. Uitvoering in kunststof met HR++ glas Inclusief zonwering en indien mogelijk ook een hor. Inclusief montage


Kozijnen, deuren en dakramen Alphen aan den Rijn
donderdag 25 augustus 2022

Zonnescherm plaatsen (3,6m)

Ik wil graag een uitvalscherm die op een zonnesensor met windsensor reageert. Graag hoor ik van u wat het verschil in prijs is als het scherm op zonne-energie met batterij wordt gevoed ipv stroom. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 3,60 x 2,50 Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Adviseer mij Type zonnescherm:: Uitval zonnescherm Verdieping:: Begane grond


Klussen Arnhem
maandag 22 augustus 2022

Zonnescherm plaatsen op zadeldak

Mijn aanvraag betreft het plaatsen van een screen op een glazen zadeldak. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 3,10x1,05 Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Elektrisch met afstandsbediening Type zonnescherm:: Knikarm zonnescherm Verdieping:: 1e verdieping


Klussen Amstelveen
Offertes aanvragen