Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialis bij het plaatsen van een hele zonwering installatie buiten, maar ook bij het plaatsen van zonwering binnen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Soorten zonwering

Binnenzonwering 1

Binnenzonwering

Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Meer informatie
Buitenzonwering 1

Buiten zonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.

Meer informatie

Kosten buiten zonwering en binnen zonwering

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort buitenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Screens € 150 - € 270
Markiezen € 400 - € 750
Zonnescherm € 170 - € 1.050
Uitvalscherm € 170 - € 690
Knikarmscherm € 650 - € 2.000
Rolluiken € 150 - € 500
Buitenjaloezieën € 200 - € 500
Terrasoverkapping € 800 - € 1.200
Soort binnenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Shutters € 300 - € 1.400
Jaloezieën € 90 - € 600
Lamellen € 30 - € 200
Rolgordijnen € 70 - € 250
Vouwgordijnen € 120 - € 350
Plissegordijnen € 50 - € 300

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor zonwering

zondag 07 mei 2023

serre aanbouw

Wij willen graag een simplistische serre laten aanbouwen in de achtertuin. Na ontvangst offerte willen wij beslissen of we dit zelf gaan bekostigen of middels bouwdepot. We willen graag kunsstof of aluminium. Het liefst de goedkopere van de twee. De kozijnen worden zwart. Aanbouw van kozijn tot kozijn: 5,23m L x 2,50m D (x 2,50m H?) : Fundering moet gebeuren, betonpoeren. - Voor de vloer willen wij zelf tegeltjes bestellen (i.o. wat beter uitkomt: zelf leggen of laten doen) : 1 glazen deur (schuif- of openslaand maakt niet uit) : Zijkanten polycarbonaat ? : Bovenkant polycarbonaat ? : Geen verlichting : Dak hoeft niet perse open te kunnen : Automatische zonwering (luifel) Wij hopen dat het in juli lukt te plaatsen, maar horen graag wat de wachtlijst is of adviezen vanuit jullie kant wat haalbaar is.


Verbouwing Harlingen
woensdag 26 april 2023

Zonnescherm op motor laten plaatsen

Ik zoek een zonweringsspecialist die een knik arm zonnescherm van 4 meter kan plaatsen en installeren. De zonnescherm heeft een somfy motor en werkt met een afstandsbediening.


Klussen Amsterdam
dinsdag 18 april 2023

Dakraam plaatsen of vervangen

Goedenmiddag, Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen (levering+installatie, inclusief levering van verduisterende zonwering aan binnenzijde) van de volgende velux ramen: 2 x FVI-4/SK06 (114x118) 1 x FVI-2/MK08 (78x140) Omdat het glaswerk (HR++) van deze ramen in 2021 reeds zijn vervangen, zou ik graag willen weten of het glaswerk hergebruikt kan worden in de nieuwe ramen. Als u vragen heeft dan verneem ik dat graag. Met vriendelijke groet, Sjama Jagernath. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dakramen / dakkapel plaatsen Wat wil je laten plaatsen?: Dakraam in hellend dak (Velux, Fakro, ...) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Leidschendam
maandag 27 maart 2023

Aftimmeren dakkapel

Wij willen graag onze nieuw geplaatste dakkapel laten afwerken. Concreet: - 10m2 aan gipsplaten die geplaatst, gestuct en geschilderd moeten worden -Afwerken van de vensterbank -Klein stukje (ong 1m2) aan verwijderde dakisolatie toevoegen - 2 spotjes toevoegen -aansluiten schakelaar voor zonwering.


Timmerwerk Utrecht
woensdag 08 februari 2023

Dakraam vervangen

Dakraam vervangen (+evt zonwering aanbrengen) aan de achterkant en evt nieuw dakraam erbij aan de voorkant, bitumen dak Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dakramen / dakkapel plaatsen Wat wil je laten plaatsen?: Dakraam in hellend dak (Velux, Fakro, ...) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Groningen
zondag 05 februari 2023

Buiten: Zonwering installeren/ophangen

We willen ons oude knikarmzonnescherm laten verwijderen en afvoeren en een nieuw knikarmzonnescherm laten ophangen. Graag het knikarmzonnescherm ook ophalen bij de leverancier (in dit geval Praxis). Afhankelijk van hoe snel dit nieuwe scherm afgeleverd kan worden, zal de installatie nodig zijn. Wat gaat dit kosten? Wie kan dit doen? In de bijlage een foto van de muur waaraan het zonnescherm komt te hangen. Het zal iets langer zijn dan de huidige. Niet elektrisch, gewoon met de hand bediend, dus met een draaistang. Daarom is er geen elektrawerk nodig


Klussen Wijchen
zondag 08 januari 2023

Aluminium terrasoverkapping plaatsen

Ik zoek een iemand om een aluminium terrasoverkapping van 4x5 aan huis te laten plaatsen (incl. onderdakse zonwering en led verlichting)


Bouw en nieuwbouw Arnhem
woensdag 04 januari 2023

Pergola bouwen

Bouwen van een pergola palen 12cm x12cm voor een pergola van ongeveer 4m bij 5m en 2.5m hoog. Hierbij een gaaspaneel schutting plaatsen. En zo plaatsen dat er een zonwering aan de bovenkant geplaatst kan worden. Materiaal van hardhout en graag geïmpregneerd. Voor de rest staan we open voor ideeën en advies.


Klussen Zaandam
dinsdag 27 december 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Dakkapel aan achtertuin zijde, momenteel velux dakraam, geen afwerking aan binnenzijde, 1 draairaam die open kan en bij voorkeur met ventilatierooster. Geen zonwering. Afwerking kunststof. Standaard RAW kleur wit. Een prefab oplossing is wat ons betreft voldoende. Het betreft een hoekwoning. Kraan is mogelijk. Loopt openbare weg naast woning. Plaatsen binnen enkele weken. Plat dak. Volgens mij vergunningsvrij ivm achterzijde woning.


Dakkapelbouw Naaldwijk
Offertes aanvragen