Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialis bij het plaatsen van een hele zonwering installatie buiten, maar ook bij het plaatsen van zonwering binnen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Soorten zonwering

Binnenzonwering 1

Binnenzonwering

Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Meer informatie
Buitenzonwering 1

Buiten zonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.

Meer informatie

Kosten buiten zonwering en binnen zonwering

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort buitenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Screens € 150 - € 270
Markiezen € 400 - € 750
Zonnescherm € 170 - € 1.050
Uitvalscherm € 170 - € 690
Knikarmscherm € 650 - € 2.000
Rolluiken € 150 - € 500
Buitenjaloezieën € 200 - € 500
Terrasoverkapping € 800 - € 1.200
Soort binnenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Shutters € 300 - € 1.400
Jaloezieën € 90 - € 600
Lamellen € 30 - € 200
Rolgordijnen € 70 - € 250
Vouwgordijnen € 120 - € 350
Plissegordijnen € 50 - € 300

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor zonwering

zondag 15 mei 2022

Zonnescherm plaatsen

Ik wil zonnescherm voor op een serre, graag wat advies en info. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 6.25x3.00


Klussen Eersel
woensdag 11 mei 2022

3 Zonneschermen plaatsen

Het plaatsen van 3 zonneschermen, waarvan 2 zijn (3x2,5m) en 1(3,5x2,5m). Het gaat om knikarm zonneschermen die elektrisch bedienbaar zijn. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 300 x 250 Aantal zonneschermen:: 3 Bediening: Elektrisch met afstandsbediening Type zonnescherm:: Knikarm zonnescherm Verdieping:: Begane grond


Klussen Hengelo
dinsdag 10 mei 2022

Zonnescherm vervangen

Mijn huidige zonnescherm is kapot gegaan (bij het inrollen sprong er een onderdeel uit 'de sponning'. Nu zal er dus waarschijnlijk een nieuw zonnescherm nodig zijn omdat ik vermoed dat reparatie niet mogelijk zal zijn. Ik ben op zoek naar een (knikarm?)zonnescherm dat boven het terras komt te hangen, en dat ik handmatig (met handslinger) kan gebruiken. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: ca. 3 x2m Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Handmatig Type zonnescherm:: Adviseer mij Verdieping:: Begane grond


Klussen Den Haag
zondag 08 mei 2022

Plaatsen van een zonnescherm

Drie jaar geleden hebben wij bij zonwering Kompas voor ons huidige huis een zonwering bij jullie afgenomen, we willen graag dezelfde zonwering opnieuw afnemen maar dan in een ander huis (in Oegstgeest). Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor 1 zonwering.


Klussen Oegstgeest
zondag 01 mei 2022

Zonnescherm plaatsen op de serre

Wij zouden graag een zonnescherm laten plaatsen op het dak van de serre, dit betreft: Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 5m×2.5 Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Elektrisch met afstandsbediening Type zonnescherm:: Adviseer mij


Klussen Poortugaal
zondag 01 mei 2022

Zonneweringen plaatsen

We willen graag op of in onze glazen serre zonwering (op het dak). Het liefst per baan of in 3 delen. ik heb 5 banen van een kleine meter. Ik laat mij graag adviseren. Zonwering aanschaffen via de vakman.


Klussen Barendrecht
zaterdag 30 april 2022

Uitschuifbare zonweringsdoek plaatsen

Ik wil een uitschuifbare zonweringsdoek laten plaatsen. In overleg aanschaffen.


Veranda- en serrebouw Berkel-Enschot
zondag 24 april 2022

Elektrische knik arm zonnescherm plaatsen

Wij zoeken een vakman voor het plaatsen van een zonnescherm, de zonnescherm betreft: Aanschaf zonnescherm + montage Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 5,80×2,50 Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Elektrisch met afstandsbediening Type zonnescherm:: Knikarm zonnescherm Verdieping:: Begane grond


Klussen Maassluis
vrijdag 22 april 2022

Zonnescherm plaatsen of vervangen

Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 5x3 Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Elektrisch met schakelaar Type zonnescherm:: Knikarm zonnescherm Verdieping:: Begane grond


Klussen Lienden
Offertes aanvragen