Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialis bij het plaatsen van een hele zonwering installatie buiten, maar ook bij het plaatsen van zonwering binnen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Soorten zonwering

Binnenzonwering 1

Binnenzonwering

Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Meer informatie
Buitenzonwering 1

Buiten zonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.

Meer informatie

Kosten buiten zonwering en binnen zonwering

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort buitenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Screens € 150 - € 270
Markiezen € 400 - € 750
Zonnescherm € 170 - € 1.050
Uitvalscherm € 170 - € 690
Knikarmscherm € 650 - € 2.000
Rolluiken € 150 - € 500
Buitenjaloezieën € 200 - € 500
Terrasoverkapping € 800 - € 1.200
Soort binnenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Shutters € 300 - € 1.400
Jaloezieën € 90 - € 600
Lamellen € 30 - € 200
Rolgordijnen € 70 - € 250
Vouwgordijnen € 120 - € 350
Plissegordijnen € 50 - € 300

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor zonwering

vrijdag 15 september 2023

Realiseren van een woon serre

Ik wil een goed geïsoleerde woonserre met de volgende wensen: - breedte ongeveer 5,2m - diepte 3 of 4 meter - modern (zwarte balken) - HR++ of HR+++ glas - zonwering bovenop - schuif- of harmonicadeuren


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
donderdag 07 september 2023

Tuinkamer of tuinkantoor plaatsen of vervangen

Glazen overkapping met zonwering, dichte zijkanten al dan niet van hout of witte afwerking. Glazen schuifdeuren naar een kant. Soort overkapping:: Tuinkamer Afmetingen:: 5200x3000mm Voorkeur materiaal:: Aluminium, Hout


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almere
donderdag 31 augustus 2023

Zonwering verwijderen

electrische zonwering van 4 meter te verwijderen en meenemen hangt op 2 hoog


Klussen Arnhem
donderdag 31 augustus 2023

Dakraam plaatsen of vervangen

plat dak We willen een offerte voor een dakraam van ongeveer 100-200 cm. goed geïsoleerd en iets van zonwering graag hierover advies.


Dakdekken en dakreparaties Dordrecht
donderdag 17 augustus 2023

Dakraam plaatsen of vervangen

velux, met hor, tuimelramen, zonwering, ventilatierooster Hoeveel dakramen wil je?: 2


Dakdekken en dakreparaties Utrecht
woensdag 16 augustus 2023

Staalkabel vervangen zonwering

Staalkabel vervangen zonwering 1e verdieping


Klussen Maarssen
vrijdag 11 augustus 2023

Dakraam zolder (zit geen bestaand dakraam)

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op zolder. De afmetingen mogen ca. 1mx1m zijn, kunststof, tuimel en handbediend. Graag inclusief hor en zonwering.


Verbouwing Eerbeek
zondag 30 juli 2023

Tuinkamer of tuinkantoor plaatsen of vervangen

liefst helemaal van glas. kunststof of aluminium met zonwering. Aan 1 zijde aan het huis vast. Soort overkapping:: Tuinkamer Afmetingen:: Ongeveer 3x5 meter Voorkeur materiaal:: Aluminium, Adviseer mij


Bouw en nieuwbouw Groessen
zaterdag 29 juli 2023

Serre bouwen 10m2 (aluminium)

Ik wil graag een serre laten plaatsen van 4 meter breed, 2,5 m diep incl. fundering (waterafvoer), zonwering, ledverlichting, kleur donkergrijs, afgewerkte vloer en vloerverwarming. 1 zijpaneel en achterpaneel niet nodig, die grenzen aan het huis. Materiaal mag van aluminium.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zevenhuizen
Offertes aanvragen