Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialis bij het plaatsen van een hele zonwering installatie buiten, maar ook bij het plaatsen van zonwering binnen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Soorten zonwering

Er zijn twee soorten zonwering: buitenzonwering en binnenzonwering:

  • Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.  • Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Het monteren van zonwering kan een uitdagende klus zijn. Graag advies op maat ontvangen van een zonwering professional? Casius brengt je in contact met Erkende Vakmannen in jouw regio.

Kosten buitenzonwerking en binnen zonwering

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.
Let wel: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort buitenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Screens € 150 - € 270
Markiezen € 400 - € 750
Zonnescherm € 170 - € 1.050
Uitvalscherm € 170 - € 690
Knikarmscherm € 650 - € 2.000
Rolluiken € 150 - € 500
Buitenjaloezieën € 200 - € 500
Terrasoverkapping € 800 - € 1.200
Soort binnenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Shutters € 300 - € 1.400
Jaloezieën € 90 - € 600
Lamellen € 30 - € 200
Rolgordijnen € 70 - € 250
Vouwgordijnen € 120 - € 350
Plissegordijnen € 50 - € 300

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan snel een offerte aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zondag 11 april 2021

Plaatsen dakkapel hoekwoning

Wij willen een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde. Betreft stuk voorzolder en daarna overig deel dakkapel bij grotere gedeelte zolder. Gewenst dakkapel voor op zolder, (hoekhuis). * 4.5 meter bij hoogte 1.50m * Kleur 7016, volledig * Geïntegreerde rolluiken * 3x Kiepkantelraam Er moet een betonnen balk worden verwijderd, dit is een complete balk ter ooghoogte. Verneem graag uw indicatie-prijs inclusief vergunningsaanvraag en afvoeren van puin/pannen/oud glas/kozijnen etc. En als het kan de prijs van woonklaar danwel casco opleveren. Bedankt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zondag 28 maart 2021

Lint van rolluik repareren op korte termijn

Afgescheurd lint van rolluik vervangen. Het raam ligt aan de achterkant van het huis, gelijkvloers


Klussen
zondag 28 maart 2021

2 dakkapellen 12m en 4m breed

Wij willen graag 2 dakkapellen realiseren. Het 1e kunststof dakkapel moet ongeveer 12m breed worden waar achter 3 gescheiden ruimtes zitten. Het idee is om per sectie 1 klap/kiep raam te hebben en de rest van het oppervlak dicht te maken een kunststof afwerking. Er staat nu op deze plek ok een dakkapel, deze zou eerst verwijderd moeten worden. We denken evt aan elektrisch bedienbare rolluiken voor elk (3) raam. Afwerking aan de binnenzijde graag woonklaar. We willen ook graag de mogelijkheid bekijken om het dak boven het dakkapel met een schuin dak door te trekken naar de nok en die extra ruimte gebruiken voor de zolder. De afwerking aan de binnenkant willen we apart overwegen, afhankelijk van de prijs. Een 2e kunststof dakkapel aan de zijkant willen we ook aanleggen waar nu een dakterras is. Hier is een standaard dakkapel gewenst. Hier achter bevinden zich 2 ruimtes. Derhalve is een raam uit 4 delen gewenst met in het midden een scheiding. De binnenste 2 ramen dienen klap/kiep te zijn. De binnenzijde hier ook woonklaar opleveren.


Verbouwing
Offertes aanvragen