Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Zonwering: van binnen- of buitenuit?

Er zijn twee soorten zonwering: buitenzonwering en binnenzonwering:

  • Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.
  • Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Het monteren van zonwering kan een uitdagende klus zijn. Graag advies op maat ontvangen van een zonwering professional? Casius brengt je in contact met Erkende Vakmannen in jouw regio.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

woensdag 13 januari 2021

Opbouw op keuken laten plaatsen

Wij willen een opbouw op de keuken laten plaatsen van ongeveer 6 x 3. De keuken is een aanbouw. Dus boven komt hij naast het bestaande huis. Er komt daar een extra kamer. in onze oude slaapkamer hebben we dan kantkiep ramen met dubbele beglazing en een rolluik ervoor die dan verplaatst moet worden. We zouden graag alles afgewerkt willen zien. Het dak van de uitbouw is van hout en we willen graag dat de opbouw gemetseld wordt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 11 januari 2021

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Een dubbelzijdige nokverhoging van 5 meter bij zo'n 3 meter. Kunststofkozijnen in de kleur creme-wit. Per zijde 2 vast en 2 draai kiep ramen inclusief rolluiken creme-wit. Nokverhoging liefst in de kleur antraciet. Anders ook creme-wit van kleur. Graag ook de prijs verschil van gewoon trespa en rabat.


Dakkapelbouw
maandag 11 januari 2021

Dakraam vervangen met elektrische rolluiken

Onze huidige houten dakraam willen wij vervangen door een kunststof dakraam. Ik wil graag dubbel glas in dit raam. Ons huidige raam lekt, dus deze moet op korte termijn vervangen worden. Ik zou hier ook graag elektrische rolluiken aan de buitenkant op hebben. 100 cm breed 140 cm hoog


Kozijnen, deuren en dakramen
Offertes aanvragen