Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialis bij het plaatsen van een hele zonwering installatie buiten, maar ook bij het plaatsen van zonwering binnen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Soorten zonwering

Er zijn twee soorten zonwering: buitenzonwering en binnenzonwering:

  • Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.  • Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Het monteren van zonwering kan een uitdagende klus zijn. Graag advies op maat ontvangen van een zonwering professional? Casius brengt je in contact met Erkende Vakmannen in jouw regio.

Kosten buitenzonwerking en binnen zonwering

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.
Let wel: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort buitenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Screens € 150 - € 270
Markiezen € 400 - € 750
Zonnescherm € 170 - € 1.050
Uitvalscherm € 170 - € 690
Knikarmscherm € 650 - € 2.000
Rolluiken € 150 - € 500
Buitenjaloezieën € 200 - € 500
Terrasoverkapping € 800 - € 1.200
Soort binnenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Shutters € 300 - € 1.400
Jaloezieën € 90 - € 600
Lamellen € 30 - € 200
Rolgordijnen € 70 - € 250
Vouwgordijnen € 120 - € 350
Plissegordijnen € 50 - € 300

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan snel een offerte aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zaterdag 05 juni 2021

Opbouw bovenop bestaande stenen garage 22m2

Graag willen we een opbouw bovenop de bestaande stenen garage van 3400 × 6610. Er zal een gat in de muur gemaakt moeten worden op de overloop en daar zal een deur in moeten komen, zodat de nieuw te bouwen opbouw aansluit met de rest van de woning. Wij zijn nog niet in bezit van een vergunning. Graag willen we ook 2 grote ramen inclusief rolluiken in de opbouw en een deur om eventueel later zelf een dakterras aan te leggen (zie bijlage) Tevens willen we in de opbouw een aantal stopcontacten. De te plaatsen opbouw dient van de buitenzijde afgewerkt te worden opgeleverd, gemetseld of hout nog even in overleg met de vakman. De binnenzijde willen we graag een gipsplaten plafond en een wandafwerking van gips met plinten op de Vloer, sausklaar opgeleverd dus. Het hoeft niet verwarmd. De vloerafwerking dient alleen glad opgeleverd te worden, want later zullen we er zelf een vloer in leggen en tevens zullen we de binnenmuren zelf schilderen. Extra info: de woning is uit circa 2010 en onder de garage ligt al een fundering. De opbouw zal gedeeltelijk op de carport komen te staan en die zal nog wel verstevigd moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Azewijn
maandag 31 mei 2021

Rolluiken plaatsen

Wij willen 4 rolluiken plaatsen. De afmetingen van de rolluiken zijn: 2e verdieping: - Raam 1 (linksboven): Lengte 101 cm en breedte 133 cm - Openslaande deuren (rechtsboven): lengte 231 cm en breedte 192,5 cm 1e verdieping: - Raam 2: (links onder): lengte 132 cm en breedte 133 cm - Schuifpui (rechts onder): lengte 252 cm en breedte 231 cm De omkasting type: standaard vierkant. Kleur omkasting: wit Kleur geleiders en onderlat: wit Type bediening: handbediening band Dit zijn de maten die ik heb opgemeten van muur tot muur. In de bijlage staan ze de afmetingen in een tekening.


Klussen Sliedrecht
vrijdag 28 mei 2021

Vervangen van dakkapel

De houten dakkapel is 30 jaar oud en is aan vervangen oude dakkapel. Deze is 3.60m breed en bestrijkt 2 slaapkamers. Er zitten nu 3 ramen in, maar wil indien mogelijk 3 kiep-kantelramen. Ook graag een rolluik in de dakkapel.


Dakdekken en dakreparaties Halfweg
Offertes aanvragen