Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Zonwering: van binnen- of buitenuit?

Er zijn twee soorten zonwering: buitenzonwering en binnenzonwering:

  • Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.
  • Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Het monteren van zonwering kan een uitdagende klus zijn. Graag advies op maat ontvangen van een zonwering professional? Casius brengt je in contact met Erkende Vakmannen in jouw regio.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

vrijdag 02 oktober 2020

Enkelzijdige nokverhoging met rolluiken realiseren

We zijn op zoek naar een aannemer die een enkelzijdige nokverhoging kan plaatsen op de achterzijde van onze woning. Dit mag ongeveer 500 cm breed en van kunststof zijn. Graag met rolluik. Daarnaast werken we de binnenzijde graag zelf af.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 24 september 2020

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van de woning van 2,5 a 3 meter diep, 6 meter breed. Ons huis is gebouwd van gele bakstenen en die willen wij het liefst terug zien in de aanbouw zodat het 1 geheel is (optioneel, dus alleen indien mogelijk) De achtergevel van de woning willen wij eruit hebben zodat de aanbouw 1 word met de huiskamer/keuken. Ook willen wij het graag gestuct hebben en afgewerkt qua schilderen, centrale verwarming en de elecktra geregeld hebben. Het kozijnen en deuren willen wij van matzwart kunststof, glaswerk dubbele beglazing H++ Tevens zouden we graag een aparte prijsoptie op de offerte zijn van eventueel een zwarte elektrische/handmatig rolluik indien dit mogelijk is bij u, zo niet is het niet erg. Gaarne, zoveel mogelijk per mail contact ivm veel onregelmatige werktijden en niet in staat om te antwoorden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 18 september 2020

Twee dakkapellen vervangen

Wij willen 2 dakkapellen laten plaatsen. Van 440 cm breedte, 150 cm hoogte, dakhoek 34 graden. Inclusief het slopen en afvoeren van de huidige dakkapellen van 2,4 meter breed. Voorzijde dakkapel voorzien van rolluik en 4 ramen, waarvan 2 draai/kiep en in het midden van de kapel een tussenschot voor de tussenmuur. Aan de achterzijde 2 draai kiep ramen aan beide zijden en in het midden 1 breed raam. De dakkappelen moeten kunststof worden, de oude zijn van hout en trespa . Beide een casco afwerking .


Dakkapelbouw
Offertes aanvragen