Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialis bij het plaatsen van een hele zonwering installatie buiten, maar ook bij het plaatsen van zonwering binnen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Soorten zonwering

Binnenzonwering 1

Binnenzonwering

Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Meer informatie
Buitenzonwering 1

Buiten zonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.

Meer informatie

Kosten buiten zonwering en binnen zonwering

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort buitenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Screens € 150 - € 270
Markiezen € 400 - € 750
Zonnescherm € 170 - € 1.050
Uitvalscherm € 170 - € 690
Knikarmscherm € 650 - € 2.000
Rolluiken € 150 - € 500
Buitenjaloezieën € 200 - € 500
Terrasoverkapping € 800 - € 1.200
Soort binnenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Shutters € 300 - € 1.400
Jaloezieën € 90 - € 600
Lamellen € 30 - € 200
Rolgordijnen € 70 - € 250
Vouwgordijnen € 120 - € 350
Plissegordijnen € 50 - € 300

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor zonwering

zondag 08 januari 2023

Aluminium terrasoverkapping plaatsen

Ik zoek een iemand om een aluminium terrasoverkapping van 4x5 aan huis te laten plaatsen (incl. onderdakse zonwering en led verlichting)


Bouw en nieuwbouw Arnhem
woensdag 04 januari 2023

Pergola bouwen

Bouwen van een pergola palen 12cm x12cm voor een pergola van ongeveer 4m bij 5m en 2.5m hoog. Hierbij een gaaspaneel schutting plaatsen. En zo plaatsen dat er een zonwering aan de bovenkant geplaatst kan worden. Materiaal van hardhout en graag geïmpregneerd. Voor de rest staan we open voor ideeën en advies.


Klussen Zaandam
dinsdag 27 december 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Dakkapel aan achtertuin zijde, momenteel velux dakraam, geen afwerking aan binnenzijde, 1 draairaam die open kan en bij voorkeur met ventilatierooster. Geen zonwering. Afwerking kunststof. Standaard RAW kleur wit. Een prefab oplossing is wat ons betreft voldoende. Het betreft een hoekwoning. Kraan is mogelijk. Loopt openbare weg naast woning. Plaatsen binnen enkele weken. Plat dak. Volgens mij vergunningsvrij ivm achterzijde woning.


Dakkapelbouw Naaldwijk
zondag 27 november 2022

Overkapping achterzijde woning

Wij willen aan de achterkant van ons huis een overkapping aanbouwen in de lengte. 3,60 mtr breed en 5 meter lang. Materiaal overkapping kunststof of aluminium. Ik zou er ook graag lichten en eventueel zonwering in willen hebben.


Terras en balkon Goes
woensdag 19 oktober 2022

5 ramen voorzien van zonwering

Ik wil graag voor 5 ramen een geschikte zonwering laten adviseren en plaatsen.


Klussen Arnhem
dinsdag 11 oktober 2022

Schilderen buitenzijde van dakkapel van kunststof

Mijn dakkapel is door de vorige schilder niet geschilderd, de rest van de achterzijde van mijn huis wel. Het gaat om een dakkapel met verticale zonwering die denk ik wel gespoten kan worden. Het betreft de buitenzijde.


Dakkapelbouw Leusden
dinsdag 11 oktober 2022

4 ramen vervangen door kunststof met HR++

Ik wil graag 3 vierkante kantelramen en 1 klein kantelraam laten vervangen. Deze bevinden zich op mijn schuine dak. Dit wil ik laten vervangen door kunststof ramen met HR++, ventilatie en zonwering aan de buitenkant. Graag hier oor een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Zwolle
donderdag 06 oktober 2022

Lichtkoepel vervangen

ik wil de huidige lichtkoepel vervangen, hij is gebarsten en lekt. Vervangen van het bestaande model (standaard type) is op zich voldoende, of u heeft een fraai/beter alternatief; met name meer zonwering zou fijn zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Haarlem
donderdag 29 september 2022

Vervanging serre

Wij hebben een matiggeisoleerde aluminium serre van 30 jaar oud, welke vervangen moet worden. Afmetingen 3,5x3,8 m (buitenmaat). De nieuwe serre moet voorzien zijn van hr+++ glazen lessenaar dak en 2 hr+++ zijden. De derde zijde is bestaande geïsoleerde muur en vierde zijde is open naar huiskamer. Er moet een schuifpui in komen of twee openslaande deuren. Verder nog zonwering op de twee zijden en het dak.


Verbouwing Almere
Offertes aanvragen