Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonweringspecialist

Zonweringspecialist

Het warme weer in de zomer heeft zo zijn charmes, maar de volle zon op je ramen kan je woning ook oncomfortabel maken. Zonwering kan hierbij helpen. Lees hier meer informatie en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialis bij het plaatsen van een hele zonwering installatie buiten, maar ook bij het plaatsen van zonwering binnen. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Soorten zonwering

Binnenzonwering 1

Binnenzonwering

Binnenzonwering houdt natuurlijk ook de zonnestralen tegen, maar pas nadat een deel van de warmte binnen is gekomen. Het is dus minder effectief als buitenzonwering, maar als je opzoek bent naar een goedkopere oplossing en iets dat je gemakkelijk zelf kunt monteren, dan kun je het beste kiezen voor binnenzonwering.

Meer informatie
Buitenzonwering 1

Buiten zonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voordat de warme zonnestralen de ramen bereiken. Dat maakt buitenzonwering zeer effectief. Het grootste voordeel van deze soort is dat de binnentemperatuur laag blijft tijdens warme dagen.

Meer informatie

Kosten buiten zonwering en binnen zonwering

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de zonweringspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort buitenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Screens € 150 - € 270
Markiezen € 400 - € 750
Zonnescherm € 170 - € 1.050
Uitvalscherm € 170 - € 690
Knikarmscherm € 650 - € 2.000
Rolluiken € 150 - € 500
Buitenjaloezieën € 200 - € 500
Terrasoverkapping € 800 - € 1.200
Soort binnenzonwering Gemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Shutters € 300 - € 1.400
Jaloezieën € 90 - € 600
Lamellen € 30 - € 200
Rolgordijnen € 70 - € 250
Vouwgordijnen € 120 - € 350
Plissegordijnen € 50 - € 300

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Zonweringspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente aanvragen voor zonwering

zondag 21 november 2021

Verplaatsen en extra aanleg wandcontactdozen

In te verbouwen slaapkamer dienen 2 wandcontactdozen verlaagd te worden en daarnaast dienen 2 extra wandcontactdozen te worden aangelegd. Voor 1 van deze, zou het een 4 punt contactdoos moeten worden ivm aansluiten rolluik en zonwering. Totale afstand tussen bestaande en nieuwe contactdozen is max 4m.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
vrijdag 29 oktober 2021

Dakkapel, afwerking binnenkant en vergunning aanvragen

Graag wil ik een prijsindicatie van het bovenstaande. Wij willen een kunststof dakkapel met 4 ramen 2 kantelbaar en een tussen schot. Zonwering evt bespreekbaar. Ook moet de binnenkant afgewerkt worden en het tussenschot opnieuw geplaatst worden met verplaatsing van de stopcontacten. Afwerking Schotten bespreekbaar. Zoals u op de foto ziet is het dak niet hoog.


Dakkapelbouw Houten
woensdag 13 oktober 2021

Dakraam op zolder plaatsen

Dakraam plaatsen op zolder, schuin dak. Ongeveer 100x 140 Graag incl. hor, verduisterd plisse gordijn en zonwering (handmatig van buitenaf). En incl. montage, af timmeren binnenzijde, kitten etc.


Kozijnen, deuren en dakramen Assendelft
zondag 05 september 2021

Serredak vernieuwen 18m2

Huidige serredak (kanaalplaten) is lek en dient vervangen te worden voor een plexiglazen dak. Afmeting is 6 x 3 meter. Huidige zonwering moet behouden blijven.


Dakdekken en dakreparaties Woerden
maandag 23 augustus 2021

Zonwering binnen en buiten

Graag elektrisch zonneschermen en schutters bevestigen. Graag incl materiaal van de vakman.


Klussen Assendelft
zondag 15 augustus 2021

Uitbouw achterzijde met een serre

Aan de keukenkant (achterkant van de woning) willen zij een serre aan laten bouwen ban 3 x 6 meter. HR++ glas en zonwering. De woning heeft hardhouten kozijnen, dus de serre ook in deze stijl bouwen.


Veranda- en serrebouw Ten Boer
donderdag 15 juli 2021

Dakkapel + dakraam

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen aan de voorkant van het huis op zolder. Aan 1 kant over de gehele breedte (5,20m) voorzien van zonwering. Vergunning is nodig, hebben we nog niet. Vergunning is geen probleem, andere woningen hebben ook zo'n. Kunststof afwerking aan de buitenzijde en casco aan de binnenzijde. Aan de andere kant van de zolder graag een een draai/kiep-dakraam plaatsen.


Verbouwing Nieuwegein
dinsdag 06 juli 2021

rolgordijn ophangen patio/balkon

ik wil een rolgordijn laten ophangen op mijn balkon/patio. dit dient vooral als zonwering omdat ik vanwege lichamelijke beperkingen niet in staat ben een parasol te bedienen


Klussen Heerlen
maandag 21 juni 2021

Opbouw op platte dak achterzijde woning

Wij willen de 1e verdieping uitbreiden met een opbouw op het platte dak. voorkeur gaat uit naar een prefab constructie die snel geplaatst kan worden. Vergunning nog niet in bezit. De buitenzijde graag in overleg met de vakman beslissen. De binnenzijde graag woon klaar opgeleverd. De kozijnen ook graag van kunststof. De maat is ongeveer 2x5,5 Er zal ook een lichtstraat in moeten verwacht ik, met zonwering Het is lastig om aan de achterzijde van de woning te komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
Offertes aanvragen