Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor het ontwerpen van jouw droomhuis? Of plan je een renovatie van jouw huidige huis of tuin waar je hulp bij wilt? Casius brengt je in contact met ervaren architecten in jouw regio.

De architecten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor advies voor je aanbouw of uitbouw, maar ook voor een nieuw badkamerontwerp en tuinontwerp. Heb je moeite met de benodigde vergunningen? Geen probleem, de professionals via Casius zitten al jaren in het vak en regelen de bouwvergunningen graag voor je. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Architecten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

woensdag 15 september 2021

Opbouw realiseren 28,5m2

Wij willen graag een opbouw realiseren. Voor de maten zie bijlage. Ik ben nog niet in het bezit van een vergunning. De buitenzijde mag volledig afgewerkt worden in kunststof (keralit). De kozijnen van hout. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Het hoeft niet verwarmd te worden, dat regel ik zelf. Trapgat is ook al aanwezig. Wel wil ik graag een lichtstraat in het dak. Ik kom ook graag in contact met een architect/bouwkundige.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
woensdag 18 augustus 2021

Constructieberekening doorbreken draagmuur

Ik zoek een constructeur in de omgeving Leiden die een constructieberekening kan maken. We willen een muur doorbreken om zo een keuken bij de woonkamer te betrekken. Ook willen we een uitbouw plaatsen. Deze muren komen samen in een hoek. Ik weet niet zeker of beide muren draagmuren zijn, er zijn wel originele bouwtekeningen aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Leiden
maandag 16 augustus 2021

Constructieberekeningen

We need somebody to help us with the permit application for the renovation plans below: - Installing 2 dormer windows (front and back) - Demolishing a load carrying wall (8 m²) between the kitchen and living room . A few other intermediate walls will also be demolished so it is good to see the house before the calculations. - Extending the balcony 1m and connecting it to the garden with stairs as neighbors did. - Making 2 windows on the face a little larger (~20cm). I would appreciate if give an indication about the cost and timeframe. (Ps: I can read Dutch but can't speak).


Bouwtekening en ontwerp Amstelveen
Offertes aanvragen