Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor het ontwerpen van jouw droomhuis? Of plan je een renovatie van jouw huidige huis of tuin waar je hulp bij wilt? Casius brengt je in contact met ervaren architecten in jouw regio.

De architecten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor advies voor je aanbouw of uitbouw, maar ook voor een nieuw badkamerontwerp en tuinontwerp. Heb je moeite met de benodigde vergunningen? Geen probleem, de professionals via Casius zitten al jaren in het vak en regelen de bouwvergunningen graag voor je. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Architecten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zondag 06 juni 2021

Opbouw 47,46m2 op platdak

opbouw ongeveer 5,80 bij 8,2. platdak, veel woningen in de buurt hebben al een extra verdieping. We zijn oriënterende betreft aannemer. Afwerking van de buitenzijde graag met kunststof. De binnenzijde graag saus klaar opgeleverd. De kozijnen graag plaatsen van kunststof. Aan de achterkant graag een frans balkon plaatsen. De verwarming graag in overleg met de vakman bespreken.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam
zondag 16 mei 2021

Interieur design

We zoeken iemand voor interieur design van een slaapkamer van 10x3 meter met hoog plafond van 3,7 m. Ik wil graag kleuradvies over de het schilderen of behangen van de muren. Slaapgedeelte moet donker worden (bed is boxspring met zwart stoffen headboard) en dan overloop naar lichter gedeelte voor het kast (antraciet) gedeelte met zitje om te lezen en werkbureau.


Bouwtekening en ontwerp Diemen
woensdag 12 mei 2021

Kleuradvies voor de benedenverdieping

Ik wil graag kleuradvies voor de benedenverdieping (woon en eerkamerdeel).


Bouwtekening en ontwerp Blaricum
Offertes aanvragen