Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor het ontwerpen van jouw droomhuis? Of plan je een renovatie van jouw huidige huis of tuin waar je hulp bij wilt? Casius brengt je in contact met ervaren architecten in jouw regio.

De architecten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor advies voor je aanbouw of uitbouw, maar ook voor een nieuw badkamerontwerp en tuinontwerp. Heb je moeite met de benodigde vergunningen? Geen probleem, de professionals via Casius zitten al jaren in het vak en regelen de bouwvergunningen graag voor je. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Architecten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zaterdag 09 januari 2021

Omgevingsvergunning voor wijzigen roldeur naar kozijn met dubbele deur

Ik wil graag een vergunning aanvragen voor een roldeur (voorzijde huis, in aangebouwde garage)die wordt vervangen door een kozijn met dubbele deur en bovenraampjes. Afmetingen opening ruwweg 265x255.


Bouwtekening en ontwerp
vrijdag 08 januari 2021

Bouwtekening laten maken

ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een nieuwbouw garage in de achtertuin van ca 9 x 8 mtr en ben op zoek naar iemand die ook weet wat er mag van de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp
dinsdag 05 januari 2021

Benodigde bouwdocumenten voor een opbouw

Wij willen een extra kamer op de garage. Het betreft een plat dak waarbij de opbouw voor een deel boven de oprit moet gaan komen. Dit is ongeveer 2 meter. De totaal maat is dan 6x3 meter. De opbouw kan van hout. Het huis en de garage zijn gebouwd in 2017. We zoeken een specialist voor het ontwerpen van de bouw-, en constructietekeningen hiervoor.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen