Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor het ontwerpen van jouw droomhuis? Of plan je een renovatie van jouw huidige huis of tuin waar je hulp bij wilt? Casius brengt je in contact met ervaren architecten in jouw regio.

De architecten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor advies voor je aanbouw of uitbouw, maar ook voor een nieuw badkamerontwerp en tuinontwerp. Heb je moeite met de benodigde vergunningen? Geen probleem, de professionals via Casius zitten al jaren in het vak en regelen de bouwvergunningen graag voor je. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Architecten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

woensdag 25 november 2020

Constructieberekening (fundering + stalen balk)

Het gaat om een aanbouw van houtskelet van 6 meter bij 3,5 meter aan de achterzijde van de woning. De woning staat op heipalen en de gevel dient doorgebroken te worden. De beschikbare gegevens zijn opgevraagd bij de gemeente en er is geen vergunning nodig.


Bouwtekening en ontwerp
maandag 23 november 2020

Documenten voor toestemming voor een uitbouw opstellen

Graag wil ik de mogelijkheden van een uitbouw achter mijn woning onderzoeken. Hiervoor is een bouwkundige nodig die constateert of het realiseren van een uitbouw kan en mag. De gevel hoeft niet doorgebroken te woeden, er kan een deur uitgehaald worden zodat er een doorgang kan worden gecreëerd. Het gaat om een uitbouw van 4m breed en 4m diep inclusief fundering, het aanleggen van elektriciteit, vloerverwarming en een schuifpui. Graag woon-klaar opleveren, voorzien van een lichtstraat met kunststof kozijnen. Daarnaast de binnenzijde ook afstucen. Het betreft een appartement op de begane grond.


Bouwtekening en ontwerp
maandag 23 november 2020

Constructie tekeningen realiseren voor een opbouw

Ik zoek een bouwkundige voor het uittekenen van een nieuwe opbouw. Wij overwegen vervanging/uitbreiding van onze opbouw. Er zit nu een opbouw van ongeveer 6 m2. Die willen we eventueel vervangen of uitbreiden zodat er een goede slaapkamer, kleine werkkamer en berghok kan komen. De nieuwe bouw dient ongeveer 30 M2 groot te worden. Graag bouwen met een houtskelet en voorzien van kunststof kozijnen. De binnen afwerking willen we graag laten doen door de specialist. Het dak waarop de opbouw komt is van beton. In de bestaande opbouw zitten al water- en afvoerleidingen.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen