Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect

Architect

Op zoek naar een architect voor het ontwerpen van jouw droomhuis? Of plan je een renovatie van jouw huidige huis of tuin waar je hulp bij wilt? Casius brengt je in contact met ervaren architecten in jouw regio.

De architecten van Casius helpen je graag bij zowel grote als kleine opdrachten. Zo kun je bij ze terecht voor advies voor je aanbouw of uitbouw, maar ook voor een nieuw badkamerontwerp en tuinontwerp. Heb je moeite met de benodigde vergunningen? Geen probleem, de professionals via Casius zitten al jaren in het vak en regelen de bouwvergunningen graag voor je. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Architecten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente opdrachten

woensdag 24 november 2021

Bouwbegeleiding complete verbouwing + aanbouw appartement

Graag ontvang ik een offerte voor een bouwbegeleider in Amsterdam. Reden is dat de aannemer nu iets heeft gedaan waarbij ik had aangegeven dat ze hiermee moesten wachten totdat 0 meting etc was uitgevoerd. Ik hoor graag spoedig van u. Bijgaand ook de verbouwplannen. Met vriendelijke groet, Paul Tholens


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam
vrijdag 12 november 2021

Opbouw 1 en 2 de verdieping (30m2)

De aanvraag betreft het verzorgen van een bouwtekening, constructieberekening en de vergunning voor het volgende. Wij willen een opbouw realiseren bij eerste en tweede verdieping van totaal ongeveer 30 vierkante meter. Over de afwerking van de buitenzijdes zijn we nog niet helemaal over uit, wij laten ons graag informeren over de mogelijkheden hiervoor. De kozijnen willen we wel van kunststof. De binnenzijdes zouden we woonklaar opgeleverd willen hebben. De verwarming mag aan de hand van radiatoren.


Bouwtekening en ontwerp Amersfoort
donderdag 11 november 2021

Interieur design maken van onze bestaande woning

Wij zijn opzoek naar een binnenhuis architect die onze vrijstaande woning ruimtelijker aan kan laten voelen door een andere indeling van bestaande ruimtes door deze met elkaar te verbinden.


Bouwtekening en ontwerp Buurmalsen
Offertes aanvragen