Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Gevel isoleren methode

Gevelrenovatie

Moet je gevel gerenoveerd worden? Bij Casius vind je informatie, prijzen en kan je gratis en vrijblijvend een offerte opvragen bij een Erkende vakman bij jou in de buurt.

Zien je voegen van je huis er slecht uit of ontstaan er scheuren in je gevel? Dan is het verstandig om snel een gevelspecialist in te schakelen om verdere schade te beperken. 

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het renoveren, ze kunnen je ook helpen bij het impregneren van je buitengevel of het bekleden van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een buitenmuur renovatie wilt? Wil je graag dat een erkende gevelspecialist bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Gevelrenovatie kosten

Soms is het reinigen van je gevel niet voldoende om je gevel weer helemaal in goede conditie te brengen. In dat geval heb je een gevelrenovatie nodig. De kosten van gevelrenovatie lopen uiteen van €5 per m² tot €100 per m², afhankelijk van het project. Hieronder lees je de gemiddelde gevel renovatie prijzen per m² per werkzaamheid.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Kosten per m²
Voegen en impregneren €25
Voegen en renovatie schoorsteen €30
Renoveren, voegen en impregneren €35
Herstellen oorspronkelijke voegen en reinigen €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Gevelrenovatie

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden

Om een beeld te schetsen van de verschillende soorten projecten, hebben we hier een aantal situaties geschetst met de bijbehorende prijzen. Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Klein project

Als je jouw gevel volledig opnieuw laat voegen met platvol voegen (de voeg is gelijk met de voorzijde), betaal je gemiddeld €800 voor 60 m². Dit is inclusief btw en voorrijkosten.

Duurzaam project

Je hebt je gevel opnieuw laten voegen en je wilt daarna je voegwerk beschermen. Dan kan je de gevel laten impregneren. Voor voegen en impregneren van een gevel van 60 m² betaal je gemiddeld €1.420, inclusief btw en voorrijkosten.

Specifiek project

Heb je scheuren in je gevel? De voegen zouden dan moeten worden uitgehakt, de oude stenen moeten worden vervangen en daarna moet het weer opnieuw gevoegd worden. Daar betaal je voor een geveloppervlakte van 20 m² gemiddeld €3.100, inclusief btw en voorrijkosten.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente aanvragen voor een gevelrenovatie

donderdag 30 juni 2022

Gevelpunt renoveren (7,5m2)

De gevelpunt moet eigenlijk afgeklopt worden op losse delen bij de scheuren, aangesmeerd en vervolgens ook worden geïmpregneerd. De oppervlakte bedraagt ongeveer 7,5m2. Het bevind zich op 3 hoog en is nogal lastig om te bereiken.


Gevel- en metselwerk Amsterdam
woensdag 29 juni 2022

Gevels renoveren

30 m2 Voorgevel en hoek zijgevel voegen uitslijpen en opnieuw voegen met platvolle voeg. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Boskoop
woensdag 29 juni 2022

Gevels renoveren (~20m, grondopp.)

Mijn stenen schuur moet opgeknapt worden omdat er vele openingen zijn waardoor de regen inslaat. Daarnaast komt er vocht uit de grond omhoog in de muren wat ook verholpen moet worden. Doen jullie dat ook? Na de reparatie van de kieren wil ik graag de muren impregneren of injecteren wat er dan ook nodig is. De schuur heeft een grondoppervlak van ongeveer 20m2.


Gevel- en metselwerk Hilversum
dinsdag 28 juni 2022

Gevels renoveren 110m2

Wij willen graag ons voegwerk laten vervangen en de gevel laten reinigen en impregneren. Het zal om ongeveer 100-110m2 muur gaan. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Zaandijk
maandag 27 juni 2022

Woning renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor het navolgende verbouwing/renovatie. - vervangen dak (dakpannen en herstel latten) tussenwoning en isoleren (35 m2) - plaatsen dakkapel straatkant (2,5m, kunststof, complete oplevering) -vervangen dakkapel tuinkant (2,5, kunststof, complete oplevering) - vervangen kozijn deur en raam ouderslaapkamer 1e verdieping en plaatsen dubbele beglazing (kunststof) - plaatsen badkamer 1e verdieping (nu begane grond, 7,5m2) - vervangen kozijnen 1e verdieping en plaatsen dubbele beglazing -slopen badkamer en plaatsen wc - vervangen en verplaatsen keuken - plaatsen schuifpui - vervangen kozijnen begane grond en plaatsen dubbele beglazing - vervangen vloer - vervangen en vergroten schuur - verduurzamen woning zonnepanelen, warmtepomp, vloerisolatie, gevelisolatie Het is een grondige verbouwing welke niet noodzakelijk in 1x uitgevoerd hoeft te worden maar wel binnen een tijdspad van 1 jaar. Ik kan mij voorstellen dat u wilt komen kijken om een offerte te maken en de (on)mogelijkheden te bespreken.


Verbouwing Hilversum
maandag 27 juni 2022

Gevels renoveren 20m2

Het gaat om een Noordgevel in baksteen. Gebouwd circa 1975. Oppervlak circa 20 m2. Het is een halfsteensmuur van een garage. Aan de binnenkant staan kasten die de neiging hebben te gaan schimmelen. Ook groente en fruit in die ruimte gaat wel eens schimmelen. Dit gebeurde vooral in de winter (weinig zon, veel nattigheid). We hebben toen een luchtdroger neergezet, de vochtigheid is sindsdien circa 70 %. Maar we willen nu werken aan een duurzamer aanpak. Graag wat advies en info.


Gevel- en metselwerk Bunnik
Offertes aanvragen