Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Gevel isoleren methode

Gevelrenovatie

Moet je gevel gerenoveerd worden? Bij Casius vind je informatie, prijzen en kan je gratis en vrijblijvend een offerte opvragen bij een Erkende vakman bij jou in de buurt.

Zien je voegen van je huis er slecht uit of ontstaan er scheuren in je gevel? Dan is het verstandig om snel een gevelspecialist in te schakelen om verdere schade te beperken. 

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het renoveren, ze kunnen je ook helpen bij het impregneren van je buitengevel of het bekleden van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een buitenmuur renovatie wilt? Wil je graag dat een erkende gevelspecialist bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Gevelrenovatie kosten

Soms is het reinigen van je gevel niet voldoende om je gevel weer helemaal in goede conditie te brengen. In dat geval heb je een gevelrenovatie nodig. De kosten van gevelrenovatie lopen uiteen van €5 per m² tot €100 per m², afhankelijk van het project. Hieronder lees je de gemiddelde gevel renovatie prijzen per m² per werkzaamheid.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Kosten per m²
Voegen en impregneren €25
Voegen en renovatie schoorsteen €30
Renoveren, voegen en impregneren €35
Herstellen oorspronkelijke voegen en reinigen €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Gevelrenovatie

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden

Om een beeld te schetsen van de verschillende soorten projecten, hebben we hier een aantal situaties geschetst met de bijbehorende prijzen. Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Klein project

Als je jouw gevel volledig opnieuw laat voegen met platvol voegen (de voeg is gelijk met de voorzijde), betaal je gemiddeld €800 voor 60 m². Dit is inclusief btw en voorrijkosten.

Duurzaam project

Je hebt je gevel opnieuw laten voegen en je wilt daarna je voegwerk beschermen. Dan kan je de gevel laten impregneren. Voor voegen en impregneren van een gevel van 60 m² betaal je gemiddeld €1.420, inclusief btw en voorrijkosten.

Specifiek project

Heb je scheuren in je gevel? De voegen zouden dan moeten worden uitgehakt, de oude stenen moeten worden vervangen en daarna moet het weer opnieuw gevoegd worden. Daar betaal je voor een geveloppervlakte van 20 m² gemiddeld €3.100, inclusief btw en voorrijkosten.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Recente aanvragen voor een gevelrenovatie

dinsdag 06 december 2022

Herstel gevel en voegwerk

Ik wil mijn gevel laten renoveren en voegwerk herstellen. Het gaat om een 2 onder 1 kap, de zij muur heeft het meeste herstel nodig. Graag ook schoon spuiten en impregneren. Binnen 4 maanden indien mogelijk. Gaat om ongeveer 100 m2.


Gevel- en metselwerk Heerhugowaard
dinsdag 06 december 2022

De voegen van de gevels renoveren

Ik zoek een gevelspecialist voor het herstellen van de voegen. Graag zsm, fijn indien relatief spoedig mogelijk max 85 m2 (beetje afhankelijk van inschatting of alleen zijkant of alles noodzakelijk is). Jaren 30 woning. Hoekwoning. Eventueel ander gevelwerk, maar dat in onderling overleg.


Gevel- en metselwerk Haarlem
maandag 05 december 2022

Voorgevel compleet renoveren

Is een monumentaal pand de hele voorgevel moeten gerenoveerd worden plus ramen en kozijnen. De gevels is ~45m2.


Gevel- en metselwerk Vught
maandag 05 december 2022

Gevel renoveren en isoleren (~80m2)

Mijn aanvraag betreft een woon/winkelpand. Bestaande gevel moet ook gerepareerd/renoveert worden. Hierbij wil ik het ook laten isoleren. De gevel is ongeveer 80m2, gemetseld. Voor een afwerking bespreek ik graag de mogelijkheden met een vakman. Hiervoor zoek ik een vakman die mij een offerte kan bieden.


Gevel- en metselwerk Dongen
maandag 05 december 2022

Voegen renoveren (~40m2)

De kopse kant van de boerderij heeft op diverse plekken het voegwerk verloren. De vraag is of een gehele voegreparatie nodig is of alleen maar reparatie van de opengevallen voegen. De totale oppervlakte betreft ongeveer 40m2.


Gevel- en metselwerk Nederweert
maandag 28 november 2022

Bedrijfspand: gevels renoveren (~60m2)

Mijn aanvraag betreft een bedrijfswoning, waarvan de buitengevel bekleed is met prince cladding beplating en slecht geïsoleerd. Ik wil graag met een vakman besprek wat de mogelijkheden zijn om de gevel te renoveren. Uiteraard willen we het ook laten uitvoeren, als alles naar wens. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60m2.


Gevel- en metselwerk Zoeterwoude
Offertes aanvragen