Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Op zoek naar een goede loodgieter voor het vervangen van het leidingwerk van je huis? Of is er werk aan de winkel bij de dakgoten of je riolering? Casius brengt je in contact met Erkende Loodgieters in jouw regio.

De loodgieters via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo installeren zij niet alleen je nieuwe leidingwerk en sanitair in je badkamer maar zorgen ze ook voor je gasvoorziening, je warmwatertoestel en je radiatoren. Daarnaast kan je bij de loodgieter terecht voor zinken dakgoten en riolering.  Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Loodgieters in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

donderdag 15 oktober 2020

Kraan in de keuken vervangen

In keuken dient de keukenkraan vervangen te worden.


Installatie- en leidingwerk
donderdag 15 oktober 2020

Nieuwe gasleiding naar cv en fornuis

Wij zoeken iemand die een nieuwe (liefst flexibele) gasleiding kan leggen van de meterkast naar cv en een stukje door naar het fornuis. Totaal gaat het om 3-4 meter gasleiding.


Installatie- en leidingwerk
donderdag 15 oktober 2020

Gasaansluiting 20 cm inkorten

Ik wil een bestaande gasleiding 10 a 20 cm inkorten. Werkzaamheden: Optie 1: Kruipruimte in, oude gaskoppeling aansluiten op nieuwe buis + aansluiting. Gat in de vloer is al voorgeboord. Optie 2: Gasleiding stucwerk verwijderen, afzagen, nieuwe aansluiting op zetten. Ik denk een uurtje, 2 uurtjes werk max.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen