Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
constructie aanbouw

Uitbouw

Uitbouw

Wil je jouw woonruimte vergroten met een uitbouw? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden en ontvang vrijblijvende offertes van vakmannen uit jouw regio.

Meer ruimte nodig in je woning? Een uitbouw is dé oplossing!
Een uitbouw is een grote investering waar je goed moet over nadenken. Als je beslist om een uitbouw te laten realiseren wil je natuurlijk wel dat er kwaliteitswerk wordt geleverd. Daarom is het aan te raden om de klus door een erkende vakman te laten uitvoeren. 

De erkende aannemers via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van meer ruimte in je woning. De aannemers bouwen niet alleen de uitbouw, ze kunnen je ook helpen bij het aanvragen van een bouwvergunning, mocht dit nodig zijn.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor je uitbouw en wat de kosten van het project zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Uitbouw kosten

Een uitbouw is een grote investering waar je goed moet over nadenken. Voordat je een uitbouw laat bouwen wil je natuurlijk eerst weten welk kostenplaatje hier aan hangt. Hieronder geven wij een prijsindicatie van uitbouwen van verschillende formaten.

Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw uitbouw afwijken van de prijzen in de tabel.

Aanbouw breedte x lengte Gemiddelde kosten
2x2 meter €8.900
3x2 meter €12.500
4x2 meter €17.900
5x2 meter €19.600
6x2 meter €21.000

Zoals je in de tabel kan zien lopen de prijzen van een uitbouw heel erg uiteen. Hoe groter de uitbouw, hoe prijziger

De exacte kosten van een uitbouw hangen ook af van de volgende vragen:

 • Hoeveel meter kan er in jouw situatie uitgebouwd worden?
 • Wil je alleen begane grond, of ook een verdieping erop? 
 • Hoeveel ramen en deuren wil je in de uitbouw?
 • Welk type dak wens je voor jouw uitbouw?
 • Wil je de afwerking zelf doen, of wil je dat de aannemer dit voor je doet? 

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

48B Bouwkundig Advies Architect2

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Uitbouw kosten per vierkante meter

Een uitbouw is niet goedkoop. Het is een groot en arbeidsintensief project waar veel materialen en arbeidsuren voor nodig zijn. Maar waar wordt de prijs door bepaald? Zaken als afmetingen, het materiaal, het soort uitvoering, de fundering en het aantal kozijnen, hebben invloed op de prijs. Ook of een vergunning noodzakelijk is en of je extra opties wil, zoals vloerverwarming of lichtpunten, spelen een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs

In het overzicht hieronder geven wij de gemiddelde prijzen van een uitbouw per vierkante meter. Alle bedragen zijn inclusief btw, arbeidskosten en materialen.
Let op: de aannemers via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw uitbouw afwijken van de prijzen in de tabel.

Afmeting uitbouw Gemiddelde prijs
6 vierkante meter €2250 - €2500 per vierkante mete
12 vierkante meter €1750 - €2250 per vierkante meter
15 vierkante meter €1250 - €1750 per vierkante meter

Zoals je in de tabel ziet worden de prijzen per m² lager naarmate je voor meer vierkante meters kiest. Dit komt doordat de aannemers met een soort ‘starttarief’ werken, alles wat daarboven ligt, kost niet heel veel extra. 

Uitbouw metselwerk kosten per m²

De kosten van een uitbouw van metselwerk liggen rond de €110 per m². De prijs is onder andere wel afhankelijk van: 

 • Het type steen;
 • Het soort fundament;
 • Of je een spouw binnenwand laat plaatsen;
 • Spouw isolatie maatregelen;
 • Of je gevelplaten wil;
 • Het aantal ramen;
 • De grootte van de ramen;
 • Of je dubbelglas of HR+++ ramen wil.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Casco of prefab uitbouw?

Misschien heb je wel eens gehoord van de termen: casco en prefab. Maar wat betekenen deze? 

Een casco uitbouw houdt in dat deze nog niet helemaal af is bij oplevering, er moet nog veel aangedaan worden, zoals bijvoorbeeld het stucwerk. Een casco uitbouw kan zo groot gemaakt worden als je zelf wenst. 

Een prefab uitbouw houdt in dat de onderdelen van de uitbouw in de werkplek van de aannemer in elkaar worden gezet. Hierdoor kan de prefab uitbouw bijna kant en klaar bij jou thuis in elkaar worden gezet. Dit scheelt qua bouwtijd waardoor je sneller je woning terug hebt. Daarnaast kan een prefab uitbouw zo groot gemaakt worden als je zelf wil. 

De meest voorkomende maten van een uitbouw aan de achterkant van een woning zijn:  

 • 10 tot 12 m²;
 • 20 tot 25 m²;
 • 30 tot 40 m².

De uitbouw krijgt een ander formaat als je de uitbouw aan de zijkant of voorkant van je huis wil hebben, de vloeroppervlakte zal dan kleiner zijn. Een uitbouw aan de zijkant of voorkant van je woning kan in de vorm zijn van een erker. Wat de plek van de uitbouw ook wordt, je hebt altijd meer ruimte dan eerst. 

Heb je een niet al te groot budget dat beschikbaar is? Dan is het laten plaatsen van een casco uitbouw een goede optie. De aannemer zorgt dan voor het metselwerk, de fundering en het platte dak. De ramen en deuren inclusief het glas plaatst de aannemer ook. De afwerking, zoals de binnenkant schilderen, moet je zelf doen. 

Bij een prefab uitbouw is er vaak ook sprake van een casco oplevering. Wil je een prijsindicatie voor de houtskeletbouw en de afwerking van de binnenzijde en buitenzijde? Dan kan je dit natuurlijk met de aannemer bespreken.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Dubbele uitbouw

Heb je een uitbouw en merk je dat je nog steeds ruimte te kort komt? Of laat je een uitbouw bouwen, maar wil je net nog een paar extra vierkante meters meenemen, alleen is daar geen plek voor op jouw terrein? In beide gevallen kan je een dubbele uitbouw laten maken, of te wel een dakopbouw.

Als je een dubbele uitbouw wil hebben, is het heel belangrijk dat de fundering met heipalen wordt verzwaard om verzakking te voorkomen. 

De meeste dubbele uitbouwen worden geplaatst bij de volgende onderdelen: 

 • Badkamer;
 • Achterzijde woning;
 • Op het platte dak;
 • Garage.

Dit is zowel voor nieuwbouw, als voor een bestaande woning.

Een uitbouw op de garage is tegenwoordig één van de meest gekozen dakopbouwen. Wanneer een dakopbouw op jouw garage wordt gemaakt, heb je vrij weinig last van de verbouwing. 

De meest voorkomende maten van een dubbele uitbouw zijn: 3 bij 5 m, of 3 bij 6 m. Dit ligt dus binnen een vloeroppervlakte van 15 m² en 18 m². 

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Uitbouwen met welk materiaal?

Wat een belangrijke rol speelt bij de vraag: "wat kost een uitbouw?" is het materiaal dat je wenst voor je uitbouw. 

Een standaard uitbouw wordt veel al gemetseld. Daarnaast kan je ook kiezen voor een houten uitbouw of een serre, de laatste is een glazen uitbouw. Glas kan ook als sier erker gebruikt worden aan de voorkant van je woning. Heb je een niet al te groot budget? Dan is een houtskelet uitbouw een goede keuze. Dit is minder prijzig dan een gemetselde uitbouw. 

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Dak van de uitbouw

Het soort dak van je uitbouw heeft ook invloed op de uiteindelijke prijs. Je kan kiezen voor een plat dak met dakbedekking, zoals bijvoorbeeld bitumen of EPDM, of je kan kiezen voor een hellend dak met dakpannen. Dakpannen verzwaren het dak van de uitbouw. Voor de juiste fundering moet daar rekening mee worden gehouden. Daarnaast is het bij een hellend dak lastiger om later een extra verdieping op de uitbouw te laten plaatsen. 

Een plat dak heeft minder gewicht doordat de dakbedekkingen minder zwaar zijn dan dakpannen. Daarbij is het met een plat dak mogelijk om later makkelijker een extra verdieping op je uitbouw te laten plaatsen, mocht je dit wensen.

Prijsbepalende factoren uitbouw

Het uiteindelijke bedrag van jouw uitbouw wordt dus bepaald door de eisen die je stelt aan jouw uitbouw. In principe heb je heb je invloed op de eindprijs. Hoe? Dat doe je door de volgende zaken goed in overweging te nemen:

 • Vergunning: wil je een uitbouw aan de voor- of zijkant van je woning? Dan heb je een grote kans dat je een vergunning nodig hebt. Als het straatbeeld door jouw uitbouw verandert, dan heb je een vergunning nodig. Aan de achterzijde van je woning kan je vaak vergunningsvrij uitbouwen. Hoeveel een bouwvergunning kost, verschilt per gemeente. Het bedraagt wel ca. 2% van de bouwkosten
 • Maatwerk of prefab: een prefab uitbouw is veel goedkoper dan een op maat gemaakte uitbouw. Waarom is dit zo? Een prefab uitbouw wordt vooraf in een fabriek samengesteld. Hierdoor wordt een prefab uitbouw sneller geplaatst, dan een op maat gemaakte uitbouw.
  Een nadeel van prefab is dat je bij sommige bedrijven niet veel keuze hebt qua ontwerp. Een op maat gemaakte uitbouw kan je precies zo laten maken als dat je zelf graag wil. Daar betaal je dan wel meer voor. 
 • De oplevering: je kan kiezen om de uitbouw casco te laten opleveren. Dat houdt in dat de uitbouw kaal wordt geplaatst en niet wordt afgewerkt. De vloer zal je dus onder andere nog moeten leggen, net als het aanleggen van de verwarming en het plaatsen van de isolatie. Dit geeft jou meer werk, maar tegelijkertijd geeft het je de mogelijkheid om jouw eigen stempel op de uitbouw te drukken. Met een casco oplevering kan je ongeveer 20% van de totaalprijs besparen.  
 • De aannemer: voor grote bouwprojecten schakelen veel mensen een aannemer in want niet vreemd is. De aannemer zorgt er namelijk voor dat jouw project van begin tot eind goed verloopt. In principe hoef jij je dan nergens zorgen over te maken. Echter, een aannemer is wel prijzig. Je kan enigszins besparen door niet alles uit te besteden en bijvoorbeeld zelf het materiaal te bestellen, of de vergunning aan te vragen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

 • Vakbekwaamheid & ervaring;
 • Klanttevredenheid;
 • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

architect

Interesse?

Benieuwd naar wat Casius voor jou kan betekenen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes op en ontdek hoe onze vakmannen jou kunnen helpen!

Offertes aanvragen

Recente aanvragen voor een uitbouw

maandag 24 januari 2022

Realiseren van uitbouw (~17m2) + 2 dakkapelen (4,5m breed)

Wij willen graag een stenen uitbouw aan de achterkant van het huis ook willen we 2 kunststof dakkapellen laten plaatsen. De uitbouw wordt 5,5 bij 3m en graag woonklaar opgeleverd. Ook de vloerverwarming zal hierbij doorgetrokken moeten worden als dat mogelijk. De gevel zal ook doorbroken moeten worden. De dakkapellen mogen casco opgeleverd worden. Deze worden beide ongeveer 4,5m breed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
maandag 24 januari 2022

Aanbouwen achterzijde (12,5m2)

Wij willen een uitbouw realiseren van 2,5 bij 5 meter aan de achterzijde. De gevel zal hiervoor doorbroken moeten worden. De buitenzijde willen we dan afgewerkt hebben in metselwerk, maar de kozijnen van kunststof. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Ook willen we hierbij de vloerverwarming laten doortrekken. Graag zouden wij hiervoor een richtprijs ontvangen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Haag
maandag 24 januari 2022

Uitbouw achterzijde realiseren ~24m2

Het realiseren van een uitbouw aan de achterzijde. De maten zijn 4 X 6 m. Afwerking in overleg met de vakman. Oplevering willen wij woonklaar. Er moet wel een gevel worden doorbroken. Voor de rest zou ik graag met de vakman willen kijken naar alle mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Uitbouw van de kamer realiseren ~7,25m2

Wij hebben een kleine kamer die op het platte dak uitkijkt, wij willen deze kamer vergroten door het platte dak op te bouwen, het kamertje is 2.90 m bij 3.00 m. Ik schat dat de uitbouw 2.90 bij 2.50 meter wordt. Afwerking hout. Oplevering casco. Qua kozijnen nog in overleg. Er is een vliering boven dit kamertje dat willen we er bij betrekken als een 2e verdieping met een dakkapel. Het geheel zouden we casco willen laten opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
maandag 24 januari 2022

Uitbouw achterzijde woning (15m2)

Wij willen een uitbouw realiseren van 5 meter breed en 3 meter diep. De buitenzijde willen we in metselwerk afgewerkt hebben en de binnenzijde casco opgeleverd worden. Ik wil graag mijn huidige kozijnen hergebruik als dat mogelijk is. De verwarming mag aan de hand van radiatoren. Ook zal de gevel doorbroken worden moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
zondag 23 januari 2022

Stenen schuur uitbouwen (6m2)

Wij willen onze stenen schuur uitbouwen met ongeveer 6m2. Er zal een fundering gelegd moeten worden. De nieuwe buitenzijde willen we ook in metselwerk afgewerkt hebben, maar de kozijnen van hout. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Er komt geen verwarming in. Een deel van de gevel zal doorbroken moeten worden. Ook willen we het dak van de complete schuur vervangen, maar ik weet niet of die van de buren dan ook gedaan moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
zondag 23 januari 2022

Uitbouwen achterzijde woonkamer (18m2)

Wij zouden graag een uitbouw willen aan de achterzijde woonkamer met een breedte van 6 m en lengte van 3 m. De buitenzijde willen we afgewerkt hebben in kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. De verwarming mag aan de hand van radiatoren. Ook zal de gevel doorbroken moeten worden hiervoor.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oost-Souburg
zaterdag 22 januari 2022

Uitbouw ~12m2 achterzijde woning realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De afmetingen zullen zo’n 2,40m bij 5m zijn. Afwerking gemetseld. Oplevering willen wij saus klaar. Wij hebben kunststof kozijnen gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haarlem
zaterdag 22 januari 2022

Uitbouw realiseren (8,7m2)

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren. De maten zijn 1.5 m bij 5.76m. Het mag een traditioneel gemetselde uitbouw. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen wil ik van kunststof. Er hoeft verder geen lichtstraat in het dak. Ik heb geen vergunning nodig waarschijnlijk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
zaterdag 22 januari 2022

Uitbouw 6m bij 2,9m sausklaar

Wij willen een uitbouw van 600 cm breed en 290 cm diep realiseren. Het moet een traditioneel gemetselde uitbouw worden. De oplevering van de binnenzijde mag sausklaar. De kozijnen mogen van kunststof. Qua verwarming gewoon radiatoren. Ik heb geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiden
zaterdag 22 januari 2022

Aluminium serre 15m2 verwijderen & houtskelet uitbouw plaatsen

Er staat nu een aluminium serre uitbouw op een betonnen vloer met daaronder 2 houten funderingspallen met betonnen opzet. Ik wil deze serre weg laten halen en hier een houtskelet opzetten. Het gaat om ongeveer 15m2. Het mag dan gewoon casco worden opgezet. Er is dus al fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dordrecht
vrijdag 21 januari 2022

2x dakopbouw 1,5m x 7,75m woonklaar

Wij en onze buren willen een dakopbouw laten realiseren van ieder circa 1,5m x 7,75. De dakopbouw komt op de uitbouw van de begane grond aan de achtergevel. Omschrijving per dakopbouw: - 2 draaikiepramen circa 144 cm per stuk met hardhouten kozijnen en ventilatieroosters (niet zichtbaar van buitenzijde). - Soort gevelafwerking nog in overleg (ook afhankelijk wat constructief gezien het meest geschikt is). - Bestaande radiatoren moeten verplaatst worden (en wellicht grotere capaciteit). - Rekeninghoudend met 2 airconditioning apparaten (nog niet aangeschaft en in overleg met de aannemer). - Indien rendabel zonnepanelen bovenop het dak van de dakopbouw (dakopbouw staat op het zuiden). - Afbouw: Volledige nette aansluiting van alle naden en kieren. Afwerking muren -> gestuukt, dan renovatiebehang, dan geverfd. Afwerking plafond glad gestuukt en dan geverfd. Ramen en raamkozijnen in goede kwaliteit Sigma verf afgeschilderd. Oplevering van de binnenzijde mag dus eigenlijk gewoon woonklaar, we willen hier wel een aparte offerte voor zodat ik hem kan vergelijken met de buren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ouderkerk aan de Amstel
vrijdag 21 januari 2022

Uitbouw realiseren aan de achterzijde ~15m2

Wij zouden graag een uitbouw van 5.90m bij 2.50m willen aan de achterzijde van de woning. Afwerking nog in overleg met de vakman. Oplevering willen wij woon klaar. Wij willen de huidige kozijnen hergebruiken. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
vrijdag 21 januari 2022

Uitbouw achterzijde realiseren (9,25m2)

Ik wil graag een serre/uitbouw laten realiseren. De maten worden 3,7 x 2,5 = 9,25m2. Vergunningsvrij. De buitenzijde wil ik graag in metselwerk en een houten schuifpui. Graag casco opgeleverd, inclusief elektra. De verwarming mag aan de hand van radiatoren, deze kan verplaatst worden. Wel moeten er dan leidingen doorgetrokken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
vrijdag 21 januari 2022

Houten dakopbouw 36m2 casco

Wij willen graag een dakopbouw op het huidige dak/uitbouw laten plaatsen. Buitenzijde geheel afgewerkt en onderhoudsvrij. Binnenzijde door ons zelf uit te voeren. Breedte opbouw +/_ 6 meter, diepte ook +/_ 6 meter. Het mag gewoon een houten of een kunststof uitbouw worden. De kozijnen ook van hout en kunststof. We moeten nog een vergunning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Axel
donderdag 20 januari 2022

Prefab aanbouw realiseren ~18m2

Wij zouden graag een prefab aanbouw 6m x 3m laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. afwerking willen wij gemetseld. Wij zouden graag de prijs willen ontvangen van casco en saus klare oplevering. Wij willen kunststof kozijnen. Qua hoe de uitbouw verwarmd moet worden zouden wij graag nog overleggen met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerlen
donderdag 20 januari 2022

Uitbouw realiseren (40m2)

Wij willen een soort L-vormige uitbouw van de achterkant van het huis, inclusief wat lichtkoepels. De afmetingen worden 4m bij 3m en 7m bij 4m, dus in totaal 40m2. Wij hebben nog geen vergunning hiervoor, dit zouden we graag mbv de vakman willen aanschaffen. De buitenzijde willen we afgewerkt hebben in metselwerk, maar de kozijnen van hout. De binnenzijde willen we woonklaar opgeleverd. De verwarming mag aan de hand van radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Onstwedde
donderdag 20 januari 2022

Uitbouw(3.10m x 5.50m) realiseren

Wij zoeken een vakman voor het realiseren van een uitbouw aan de achterzijde van de woning. De afmetingen zijn, 3.10x5.50 en de hoogte is ongeveer 2.70. Wij willen aan de zijkanten een muur en aan de voorkant glas. Qua oplevering nog in overleg met de vakman. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren. Wij zouden graag qua kozijnen willen beslissen afhankelijk van de prijzen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
donderdag 20 januari 2022

Uitbouw(2.25 x 3.35 x 2.60) voorzijde realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de voorkant van de woning. Dit is het verlengde van een bestaande uitbouw. Maten uitbouw: 225 cm x 335 cm x 260 (hoogte). Wij hebben nog geen vergunningen in bezit. Afwerking willen wij gemetseld. Oplevering casco. Wij willen kunststof kozijnen. Qua verwarming willen wij nog overleggen met de vakman. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dronten
donderdag 20 januari 2022

Erker uitbouwen (5m2)

Graag ontvang ik een offerte voor een uitbouw van een erker bij een klant van ons. Ik heb tekeningen van de architect die ik na kan sturen. Het gaat om een woning in Amstelveen. De oppervlakte wordt ongeveer 5m2. De buitenzijde deels opgemetseld en de rest van hout, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd. De verwarming zal gebeuren aan de hand van een radiator.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
woensdag 19 januari 2022

Serre achterzijde realiseren (+/- 20m2)

Wij willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 6 meter breed bij 2,5-4 meter diep, dat heeft te maken met de achterzijde die niet helemaal recht is. Zie plattegrond foto. Achterkant zo veel mogelijk glas met openslaande deuren, met lichtschacht in het dak. Alle kozijnen wil ik het liefst van hout hebben. De binnenzijde mag casco of sausklaar, graag een offerte voor beide situaties. Over de verwarming wil ik nog even overleggen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
woensdag 19 januari 2022

Uitbouw ~15m2 achterzijde woning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. Maten: 3 meter diep en 5 meter breed. Schuifpui/ tuindeuren op basis van opties. Met steen buiten afgewerkt. Wij willen kunststof kozijnen. Er moet wel een gevel worden doorbroken. Casco van binnen opleveren. (Wordt zelf afgetimmerd met gips en gestuukt. ). Wij hebben wel een lichtstraat gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Twello
woensdag 19 januari 2022

uitbouw/ serre achter woniing realiseren

Wij willen een uitbouw/serre realiseren aan de achterkant van onze twee onder 1 kap woning. De afmeting is 3,5 m diep en 4 m breed. Links tegen de muur van de bijkeuken aan. rechts grenst aan de buren en daar zal een muur moeten komen. De gevel en een gedeelte van het dak willen we graag in hoog rendement glas en aluminium(serre) vloer en plafond graag aansluitend bij huidige woonkeuken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJlst
woensdag 19 januari 2022

Keuken uitbouwen (3,5m2)

Ik wil graag weten of mijn wilde idee haalbaar is, technisch en financieel, voordat ik nu een nieuwe keuken koop. Ik heb een houtskeletbouw woning, keuken aan de voorzijde met voortuin. Ik zou graag de keuken uitbouwen met ong een 80 a 100cm diepte en een breedte van ongeveer 3,5m. Voorkant van glas, alleen links en rechts een stuk niet (aanrecht diepte) waar keuken op aansluit en één smalle deur erin naar buiten. Dak van glas, doorlopend tot voorbij de voordeur als afdak. De rest mag allemaal van hout. De binnenzijde mag dan sausklaar opgeleverd, maar graag ook een offerte voor een casco oplevering. De verwarming mag aan de hand van radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
dinsdag 18 januari 2022

Uitbouw achterzijde woning realiseren ~7m2

Op het moment hebben we een bijkeuken uitgebouwd en willen de woonkamer ook graag uitbreiden. De afstand vanaf de gevel zal 2 meter worden, de breedte, aansluiten op bestaande uitbouw of aanpassing is 3.5 meter. Afwerking gemetseld, maar staan graag open voor advies. Oplevering saus klaar. Kunststof kozijnen. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Wij hebben een lichtstraat in het dak gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Giesbeek
dinsdag 18 januari 2022

Uibouw realiseren voorkant tussen keuken en schuur ~5m2

Onze keuken is aan de voorkant vervolgens de voortuin en een schuur. We zouden graag hier tussen een uitbouw willen laten plaatsen. Het gaat dan om een uitbouw van ~5m2. Qua afwerking zouden wij graag nog overleggen met de aannemer. Casco oplevering. Afhankelijk van de prijs willen wij hout of kunststof kozijnen. Wij hebben er wel een lichtstraat in gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
dinsdag 18 januari 2022

Uitbouw(2,2m x 2,08m) voorzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de voorzijde van de woning lxb 2,2 m x 2,08 m. Wij hebben nog geen vergunningen in bezit. Afwerking willen wij gemetseld. Oplevering casco. Huidige deur willen wij hergebruiken. Qua hoe de schuur verwarmd moet worden willen wij nog overleggen met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
dinsdag 18 januari 2022

Uitbouw achterzijde realiseren ~20m2

Wij willen een uitbouw 4 meter diep en 5 meter breed aan de achterzijde van de woning. Afwerking willen wij hout. Oplevering saus klaar. Wij hebben kunststof kozijnen erin gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
maandag 17 januari 2022

Vervanging uitbouw achterzijde

We willen graag onze ronde uitbouw eraf en vervangen voor een rechte uitbouw met plat dak. Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel of prefab constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leusden
maandag 17 januari 2022

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw, aan de achterzijde van 3 bij 5. Voorkeur voor een complete oplevering met doorgetrokken vloerverwarming. Willen openslaande deuren en hardhouten kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
Offertes aanvragen