Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamerspecialist

Badkamerspecialist

Op zoek naar een badkamer voor jouw nieuwe huis? Of is je huidige badkamer toe aan een renovatie? Casius brengt je in contact met Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio.

De badkamerspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen bij het plaatsen van een gehele nieuwe badkamer in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het zetten van tegels in je huidige badkamer. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

maandag 19 oktober 2020

Het installeren en monteren badkamer + toiletten

Ik zoek iemand die de badkamer en 2 aparte toiletten in nieuwbouw woning in Almere Hout kan installeren/monteren. Installatietekeningen en materiaal overzicht beschikbaar. Formaat van de badkamer is 2.30 bij 3.60m.


Badkamer en toilet
maandag 19 oktober 2020

Toilet met fonteintje plaatsen en bergruimte maken

Momenteel heb ik een toilet met een opp van ongeveer 2m diep en 1m breed. Er is een staan toilet. Dit moet een hangtoilet worden. En in de ruimtes naast het toilet onder de trap (onderste deel van de trap) wil ik een kastje maken met schuif deurtjes. Doordat het een ruim toilet is wil ik ook meer opbergmogelijkheden er in kwijt omdat ik een opbergkast mis. Dus zit aan een hoge kast te denken waar evt theedoeken en bezem ingeplaatst kan worden met emmers of zo. Daarnaast een fonteintje. Met een kastje er onder.


Badkamer en toilet
zondag 18 oktober 2020

Nieuwe badkamer installeren

Wij zijn toe aan een nieuwe badkamer en toilet. De afmeting van de badkamer is 2.30 meter bij 2.00 meter, het toilet is een aparte ruimte naast de badkamer. Allebei op de tweede verdieping. Ons huis is uit 1998. We willen in de badkamer alleen een douche (op een andere plek dan waar die nu is). De nieuwe wastafel + onderkast hebben we al aangeschaft en komt ongeveer op dezelfde plek. het bad moet er uit. We hebben zelf ook al een douchekolom gekocht: de rest (zoals de douchewand en de tegels) moeten we nog aanschaffen. Zie de foto's. De nieuwe badkamer kan wat ons betreft zo snel mogelijk geplaatst worden.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen