Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamerspecialist

Badkamerspecialist

Op zoek naar een badkamer voor jouw nieuwe huis? Of is je huidige badkamer toe aan een renovatie? Casius brengt je in contact met Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio.

De badkamerspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen bij het plaatsen van een gehele nieuwe badkamer in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het zetten van tegels in je huidige badkamer. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

woensdag 25 november 2020

Douchedeur plaatsen

Ik wil graag een douchedeur laten plaatsen op een douchebak en naast de tegelmuur. De douchebak is 80x80. De tegelmuur is ±23 cm.


Badkamer en toilet
woensdag 25 november 2020

Douche mengkraan installeren

Ik wil graag een nieuwe mengkraan in de douche laten plaatsen ter vervanging van een kapotgegane set. Ik ontvang graag een prijsindicatie.


Badkamer en toilet
woensdag 25 november 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 216 x 208. Ik wil de vloer en de wanden opnieuw laten betegelen. Ook wil ik de wc verplaatsen,een inloopdouche met een nis, een (dubbele) wastafel. Ook wil ik graag het toilet verbouwen. Ik heb nu zowel in de badkamer als in het toilet op de begane grond nog een staand closet en wil graag een hangcloset. Ook het toilet moet opnieuw worden betegeld.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen