Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamerspecialist

Badkamerspecialist

Op zoek naar een badkamer voor jouw nieuwe huis? Of is je huidige badkamer toe aan een badkamerrenovatie? Casius brengt je in contact met erkende Badkamerspecialisten in jouw regio.

De badkamerspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de badkamerspecialist bij het plaatsen van een hele nieuwe badkamer in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het zetten van tegels in je huidige badkamer. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de badkamerspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Badkamerspecialist

Je hebt de knoop doorgehakt: de badkamer is aan vernieuwing toe. Maar wat wil je allemaal vernieuwen? Is het alleen het bad dat nodig eens vervangen moet worden? Of wil je ook gelijk die saaie, oude tegels vernieuwen? Misschien wil je wel de hele badkamer onder handen laten nemen. Als je dit weet, schakel je een badkamerspecialist in voor het beste resultaat. 

Ben je opzoek naar specifieke info voor jouw badkamerrenovatie? Zie hiervoor het keuze menu!

Kosten badkamerspecialist

Als geen ander weten wij bij Casius hoe belangrijk het is om te weten hoe de kosten van de badkamer verbouwen uitvallen. 
De kosten voor een badkamerrenovatie lopen sterk uiteen. Dit hangt samen met je persoonlijke wensen: wil je de hele badkamer verbouwen? Of is het vervangen van de douche, het sanitair en de wastafel genoeg? Wil je een luxe spabad? Of is een gewoon bad genoeg? Wel kunnen we zeggen dat de gemiddelde kosten voor een badkamerrenovatie tussen de 5000,- en de 50.000,- euro liggen.

Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht gemaakt van de gemiddelde kosten. Let wel: de badkamerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort badkamerrenovatie Gemiddelde kosten
Complete badkamer €7.000 - €17.000
Ligbad €850 - €2.800
Douche €600 - €1.900
Toilet €450 - €900
Wastafel €400 - €800
Wandtegels €40 - €90 per m²
Vloertegels €45 - €90 per m²

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

dinsdag 13 april 2021

Badkamer renovatie

We zoeken een aannemer die onze badkamer compleet kan renoveren. Het gaat om sloop/afvoer oude badkamer en opbouw van inloopdouche, verwarming, plaatsen badkamer meubel, toilet en tegelwerk., nieuwe plafond etc Afmetingen zijn 2.00 x 2,55m.


Badkamer en toilet
maandag 12 april 2021

Keuken en Badkamer renovatie

Ik zoek een professionele aannemer voor een renovatie van mijn appartement in Amsterdam. Nieuwe keuken is al uitgezocht, en badkamer maar ik heb een aannemer nodig die alles eruit sloopt, en de leiding en afvoer verlegd volgens technische tekening. Teven stucen en klaar maken voor de installatie van de keuken en badkamer.


Badkamer en toilet
maandag 12 april 2021

Toiletblok en douchecabine plaatsen

Ik wil graag in de badkamer en de wc beneden het toilet vlaten ervangen. Rondom het bad moeten de tegels vervangen worden. En eventueel een nieuwe douchecabine plaatsen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen