Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer

Badkamerspecialist

Op zoek naar een badkamer voor jouw nieuwe huis? Of is je huidige badkamer toe aan een badkamerrenovatie? Casius brengt je in contact met erkende Badkamerspecialisten in jouw regio.

De badkamerspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen door de badkamerspecialist bij het plaatsen van een hele nieuwe badkamer in je nieuwbouwwoning, maar ook bij het zetten van tegels in je huidige badkamer.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de badkamerspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vind een badkamerspecialist in jouw buurt

Badkamerspecialist

Je hebt de knoop doorgehakt: de badkamer is aan vernieuwing toe. Maar wat wil je allemaal vernieuwen? Is het alleen het bad dat nodig eens vervangen moet worden? Of wil je ook gelijk die saaie, oude tegels vernieuwen? Misschien wil je wel de hele badkamer onder handen laten nemen. Als je dit weet, schakel je een badkamerspecialist in voor het beste resultaat. 

Ben je opzoek naar specifieke info voor jouw badkamerrenovatie? Zie hiervoor het keuze menu!

Kosten badkamerspecialist

Als geen ander weten wij bij Casius hoe belangrijk het is om te weten hoe de kosten uitvallen van de badkamer verbouwen. 
De kosten voor een badkamerrenovatie lopen sterk uiteen. Dit hangt samen met je persoonlijke wensen: wil je de hele badkamer verbouwen? Of is het vervangen van de douche, het sanitair en de wastafel genoeg? Wil je een luxe spabad? Of is een gewoon bad genoeg? Wel kunnen we zeggen dat de gemiddelde kosten voor een badkamerrenovatie tussen de €5.000 en de €50.000 liggen.

Hieronder hebben wij een prijzenoverzicht gemaakt van de gemiddelde kosten.

Let op: de badkamerspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort badkamerrenovatie Gemiddelde kosten
Complete badkamer €7.000 - €17.000
Ligbad €850 - €2.800
Douche €600 - €1.900
Toilet €450 - €900
Wastafel €400 - €800
Wandtegels €40 - €90 per m²
Vloertegels €45 - €90 per m²

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes aanvragen