Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Breda

Isolatie - Breda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Breda?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Breda aanvragen

Recente opdrachten uit Breda

dinsdag 16 februari 2021

Akoestisch isoleren plafond 70m²

Last van contact geluid van boven verdieping van lopen op parket of laminaat. Ik wil daarom het plafond akoestisch laten isoleren. Het gaat om 70m².


Isolatie
woensdag 13 januari 2021

Geluidsisolatie slaapkamer aanbrengen

Wij willen in onze slaapkamer 1 muur aan de binnenkant isoleren. Betreft 12m². Primair om geluidsoverlast te beperken. Secundair vanwege warmte. Dikte v/d isolatie + voorzetwand kan max 10cm zijn in verband met 1 inbouwkast aan aangrenzende muur. Graag advies welke smaken we hebben mbt isolatie. We willen minstens >50% minder geluidsoverlast hebben. *Inclusief verleggen van schakelmateriaal: 2 wandcontactdozen. *Inclusief (volledige) afwerking. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
donderdag 07 januari 2021

Spouwmuur isoleren

We gaan een hout skelet bouw plaatsen en deze willen we aan de binnenzijde afwerken met hout en daartegen gips. Hierdoor kan vanaf de buitenzijde de isolatie ingespoten worden. Daarna kunnen we de gevel bekleding erop zetten. Dit is voor mij nieuw en zou dan ook graag informatie en een offerte willen. Mocht u vragen hebben hoor ik deze graag. Oppervlakte is nog niet bekend.


Isolatie
Offertes aanvragen