Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming

Verwarming

Een verwarmingssysteem kies je niet zomaar. Voor welk systeem ga je? Naar welke brandstof gaat je voorkeur uit? Wil je vloerverwarming, of ga je toch liever voor klassieke radiatoren? Op deze pagina lees je meer over de opties.

Verwarming houdt jouw woning comfortabel warm in de koude periodes van het jaar. Er zijn verschillende verwarmingssystemen die op bijvoorbeeld elektriciteit werken of op brandstoffen, zoals hout, pellets, kolen, gas of olie. Daarvan zijn kolen en olie de meest vervuilende brandstoffen, gevolgd door gas. Bovendien wordt gas vanaf 2050 niet meer toegestaan. Gelukkig zijn er alternatieven op de markt, die je huis op een duurzame manier verwarmen.

Verwarming is een grote energieverbruiker. Voor een gemiddeld huishouden bestaat ongeveer de helft van de energierekening uit kosten voor de verwarming. Ongeveer 10% procent is voor het verwarmen van water. Op een duurzame en een energiezuinige manier je huis verwarmen levert veel op voor het klimaat, maar ook voor jouw portemonnee.

Bij Casius vind je de juiste verwarmingsspecialist, die je helpt jouw woning zo goed en voordelig mogelijk te verwarmen.

Hoe werkt Casius?

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente verwarmingsklussen

zondag 18 oktober 2020

Nieuwe stralingspanelen plaatsen

Gaat om het appartement van 80 m². Ivm duurzaamheid en zuinigheid willen wij van de centrale ( flat ) verwarming af. Deze optie zou heel goed zijn hebben wij begrepen.


CV en verwarming
zondag 18 oktober 2020

Rookkanaal op houtkachel aansluiten

In een tuinkas met schuin dak hebben wij een houtkachel die aangesloten moet worden. Glasplaatje kan uit het dak, moet vervangen worden door vuurbestendig plaatje, met daardoorheen het rookkanaal, in 1 rechte lijn naar de houtkachel. Huisje staat in Venhuizen, aan de Zuiderdijk te Venhuizen


CV en verwarming
zondag 18 oktober 2020

Geiser laten plaatsen

Wil graag een geiser laten plaatsen voor continu doorstroom van warm water voor douch, kraan en bad. Op welke brandstof moet de ketel werken? Elektriciteit In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject. Ik wil graag weten wat er mogelijk is.


CV en verwarming
Offertes aanvragen