Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsmonteur​​

Verwarmingsmonteur​​ gezocht? Vind de beste CV monteurs

Wil je elektrische verwarming toepassen? De domotica en verwarmingsspecialisten via Casius helpen je hierbij. Benieuwd naar de kosten? We geven een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden om jouw huis te voorzien van elektrische verwarming.

CV monteurs in jouw buurt

Kosten verwarmingsmonteur​​

Ben je van plan je woning te verbouwen of nieuw te bouwen en wil je elektrische verwarming toepassen? Als je elektrische verwarming wil laten installeren vraag je je natuurlijk af: wat verdient een cv monteur? Het salaris voor startende monteurs begint gemiddeld rond de €20 per uur. Huur je een ervaren ZZP verwarmingsmonteur in? Dan liggen de kosten iets hoger. Voor een ervaren MKB verwarmingsmonteur begint het uurtarief gemiddeld rond de €40 per uur. 

Let op: de verwarmingsspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de genoemde prijzen.

Type verwarmingsmonteur Prijs per uur
Startende verwarmingsmonteur €20
Ervaren ZZP verwarmingsmonteur €30
Ervaren MKB verwarmingsmonteur €40
 • Zoek je bijverwarming? Ben je opzoek naar een bijverwarming en denk je aan een elektrische kachel? Dan is het zeker de moeite waard om een elektrische kachel aan te schaffen. Je maakt er dan nauwelijks energiekosten aan op. 
 • Zoek je hoofdverwarming? Ben je opzoek naar een hoofdverwarming voor een bepaalde ruimte? Dan raden we een elektrische kachel niet aan. De kosten lopen in deze situatie namelijk te hoog op in vergelijking met dat wat je ervoor terug krijgt.

Taken monteur CV-ketel onderhoud

 • Ontluchten van radiatoren;
 • Systeem op druk zetten;
 • Schoonmaken van de verbrandingsonderdelen;
 • Pakkingen vervangen;
 • Preventief onderdelen vervangen;
 • Gas / luchtmengsel afstellen;
 • Controleren van (slijtage)onderdelen;
 • Controleren op lekkages.

Wat kost centrale verwarming installeren?

De gemiddelde kosten voor het installeren van een cv-installatie met radiatoren liggen gemiddeld rond de €7.500. Dit geldt voor een bescheiden woning. Heb je een grotere woning? Dan betaal je al gauw rond de €10.000 à €12.500. De radiatoren zelf kosten tussen de €75 en €500 per stuk, dit is exclusief plaatsing.

Brandstof

Met de keuze welk soort verwarming je wil hebben komt ook de keuze voor welke brandstof je gaat. Je betaalt natuurlijk maar een keer de kostprijs van het aanleggen van de cv installatie, maar brandstof betaal je jaarlijks. Daarom is het aan te raden om deze keuze goed te overwegen. 

Hieronder geven wij een prijzenoverzicht met de kosten per soort brandstof. De prijzen in de tabel zijn incl. plaatsing en btw

Brandstoftype Verbruikskosten (20.000 kWh/jaar) Kosten verwarmingsketel Onderhoudskosten
Aardgas €1.100 €2.150 - €5.400 €100 - €200
Stookolie/mazout €2.300 €4.700 - €7.500 €100 - €200
Elektriciteit €4.400 €2.500 €100 - €200
Pellets of hout €1.100 €10.000 - €15.000 €100 - €200

Aardgas

Aardgas heeft het grote voordeel dat het nergens hoeft op te slaan en moet betalen voordat je er echt gebruik van maakt. Gemiddeld verbruikt een gezin 20.000 kWh per jaar. Je betaalt hiervoor rond de €1.100 aan aardgas. Het aanschaffen van de ketel kost rond de €2.150 à €5.400. De ketel moet eens in de 4 jaar onderhouden worden, wat rond de €100 à €200 kost.

Stookolie/mazout

Stookolie, ook wel mazout genoemd, moet je zelf opslaan. Het voordeel hiervan is dat je onafhankelijk bent van het netwerk. Daarbij kan je zelf bepalen wanneer je nieuwe stookolie aanschaft. Dus zijn de prijzen laag: dan weet je dat je stookolie moet aanschaffen. De kosten heb je dus gedeeltelijk zelf in de hand.

Wanneer je verwarmt met stookolie moet je een mazouttank aanschaffen. Deze kost rond de €1.400 à €4.400. Dit is afhankelijk van het volume. De kosten voor de mazoutketel zelf liggen rond de €4.700 à €7.500. De kosten voor 20.000 kWh liggen voor stookolie rond de €2.300. Als laatste kostenpost is ook hier het 4-jaarlijkse onderhoud wat rond de €100 à €200 kost.

Elektriciteit

De kosten voor een elektrische cv-ketel liggen al snel rond de €2.500 en is voornamelijk interessant als je zonnepanelen hebt. Je bent op deze manier onafhankelijker van het net en je kan je eigen groene stroom produceren. Je hebt ook de optie om accumulatoren aan te schaffen. Daarmee heb je geen ketel nodig. 

De kosten voor 20.000 kWh verbruik liggen rond de €4.400 per jaar aan elektriciteit. Het onderhoud kost rond de €100 à €200.

Vaste brandstof (pellets / hout)

Pellets en hout zijn een biobrandstof en wint steeds meer populariteit. Dit is niet zonder reden: ze zijn onbeperkt voorradig. Hierdoor schommelen de prijzen minder hard dan bij de andere soorten brandstoffen. 

De kosten voor een biomassaketel liggen rond de €10.000 à €15.000. Voor het onderhoud ben je gemiddeld €100 à €200 kwijt. De kosten voor 20.000 kWh verbruik liggen rond die van aardgas, namelijk €1.100 per jaar.

Prijsopbouw CV ketel installeren

Prijsopbouw elektricien Haarlem

De cirkeldiagram hierboven laat de prijsopbouw van een CV ketel zien. Dit is inclusief het materiaal en de arbeidskosten. 

Zoals de cirkeldiagram laat zien bestaat de prijs van het laten plaatsen van een cv ketel voor een groot deel uit materiaalkosten. Toch is 40% niet een onbelangrijk deel. Aan te raden is daarom om meerdere offertes te vergelijken van meerdere vakmannen, zodat je flink kan besparen op je arbeidskosten.

Kosten verwarmingsmonteur​​ per uur

Het uurloon van een cv monteur hangt onder andere af van het soort werkzaamheden dat hij of zij uitvoert. Gaat het om een reparatie? Dan ligt het uurloon van de cv monteur tussen de €55 en de €75.

Maar let op: Vaak is het geval dat de benodigde materiaalkosten hier nog niet bij zijn inbegrepen. Moet bijvoorbeeld een kapot expansievat vervangen worden, of een kapotte drie-weg-klep? Dan kunnen de kosten oplopen.

Wat kost een verwarmingsmonteur?

Heeft je cv ketel eenmalig onderhoud nodig? Dan kost dit gemiddeld rond de €70 tot €90. In de meeste gevallen is het voordeliger om een onderhoudscontract af te sluiten. Gemiddeld kost dit rond de €50 tot €90 per jaar. De voorrijkosten en onderhoudskosten zijn daarbij inbegrepen. 

Let op: de verwarmingsinstallateur via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Dienst/product Gemiddelde prijs Bijzonderheden
Reparatie CV €55 - €75 per uur Excl. materiaalkosten
Eenmalig onderhoud cv €60 - €90
Onderhoudscontract cv €70 - €90 Inbegrepen: elke twee jaar onderhoud, voorrijkosten en onderhoudskosten

Voorbeeld kostenberekening

De materiaalkeuze is budget gebonden. Zo liggen de kosten voor een totaal installatie: al het materiaal en de montage, tussen de €5.000 en de €10.000. Deze kosten zijn voor een HR ketel met 8 radiatoren. Dit is voor een gemiddelde eengezinswoning voldoende. In de prijs is meegenomen:

 • Een cv ketel met thermostaat van €900 tot €2200
 • Radiatoren waarvan de kleinste maat bij €50 begint
 • Convectoren waarvan de prijs bij €100 begint
 • Een aparte thermostaat waarvan de prijs bij €50 begint

Verwarmingsmonteur in jouw regio

Factoren die de prijs beïnvloeden

Er zijn een aantal zaken die meespelen in de uiteindelijke bepaling van de prijs van de cv installatie. Hieronder zetten we ze op een rij voor je. 

Keuze 1: Aanschafprijs en lange termijn kosten

Het kan zijn dat een ketel aanschaffen duurder is, dan je vooraf dacht. Echter, de besparing op langer termijn is ook iets dat meetelt. Zijn de stookkosten bij een duurdere ketel lager? Dan kan je berekenen in hoeveel jaar de ketel zichzelf terugverdient. Aan te raden is om daarbij op het onderhoudscontract te letten. Dit stelt bijvoorbeeld de service vast. 

Keuze 2: Ga je huren, leasen of kopen?

Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om een cv ketel te huren of te leasen. Je voorkomt hiermee dat je in ene een groot bedrag moet betalen. Daarnaast zijn de onderhoudskosten in de prijs opgenomen. Per maand kost de huur van een cv ketel rond de €25 tot €35 per maand. 

Keuze 3: CW klassen

Er zijn 6 klassen van cv ketels te onderscheiden, iedere met een eigen CW klasse. We onderscheiden de CW klasse 1 tot en met 6. Bij dit geldt: hoe hoger het getal (de klasse), hoe beter de ketel. Dat laatste komt natuurlijk ook met een hoger prijskaartje.

CW-waarde Gemiddelde prijs Liter per minuut Ketel geschikt voor
CW1 €900 – €1.400 4 Keuken
CW2 €1.100 – €1.600 6 Keuken of douche
CW3 €1.200 – €1.800 10 Keuken, douche of bad, maar niet allemaal tegelijk
CW4 €1.400 – €2.000 13 Keuken, douche of bad, maar niet volledig tegelijk
CW5 €1.800 – €2.600 17 Keuken, douche of bad. Dit is beperkt tegelijk
CW6 €2.400 – €3.000 20 Keuken, douche of bad

Keuze 4: Merk van de cv ketel

Voor een groot deel bepaalt het merk van de cv ketel de prijs. Grofweg heb je keuze uit drie prijsklassen van laag naar hoog:

Prijsklasse Merken CV-ketel Gemiddelde kosten
Laag AWB, Ferroli, Intergas, Remeha €800 - €1.100
Midden Bosch, Daalderop, Vaillant €1.000 - €1.300
Hoog Atag, Nefit €1.300 - €1.700

Keuze 5: Soort cv ketel

Er zijn vier verschillende soorten cv ketels: 

 1. HR ketel (Hoog Rendement): HR ketels hebben een rendement van meer dan 100%. Een soloketel kost tussen de €1000 en de €2.500. Een combiketel kost gemiddeld tussen de €1800 tot €3000.

 2. UHR ketel (Ultra Hoog Rendement): Een soloketel kost rond de €1500 en de €2.600. Een combiketel kost gemiddeld tussen de €2000 tot €3500.

 3. HR-e ketel: Deze ketel heeft een zeer hoog rendement. Dit komt omdat de ketel zelf elektriciteit maakt. Deze ketel kost voor zowel solo- als combiketel tussen de €8000 – €12.000.

 4. VR ketel (Verhoogd Rendement): Deze ketel mag niet meer gemaakt worden. Echter mag de voorraad die nog aanwezig is nog geïnstalleerd worden. Kies bij een soloketel het beste voor alleen gebruik voor de centrale verwarming. Bij een combiketel kies je het beste ook voor waterverwarming in de douche en keuken. Heb je daar een geiser hangen? Dan hoeft je geen combiketel aan te schaffen.


Keuze 6: Zelf monteren of uitbesteden? 

Ben je handig? Handig is dan dat je kan besparen op een groot deel van de installatiekosten. Er is echter een deel dat je niet zelf mag doen. Voor de veiligheid en om garantie te ontvangen, moet de ketel worden geïnstalleerd door een monteur. Let daarop!

Keuze 7: Convector of radiator

De warmte van een centrale verwarming moet natuurlijk verdeeld worden. Hiervoor kan een radiator, convector, of vloerverwarming gebruikt worden.

Radiator
Radiatoren verwarmen de ruimte door straling. Deze straling komt van warm water dat door buizen stroomt. Dit kost rond de €100 voor 1,20 m.

Convector
Convectoren verwarmen de ruimte door aangezogen koude lucht te verwarmen. Onderin de convector zit een smalle buis. Dit is de batterij en deze verwarmt de aangezogen koude lucht. Deze lucht stijgt vervolgens en verlaat de convector als warme lucht. De beginprijs ligt rond de  €150 voor 1,20m. 

Convectoren zijn te plaatsen in de vloer, maar ook als wandverwarming. Een nadeel van dit soort verwarming is dat de aangezogen lucht die verwarmd is, niet altijd handig is voor mensen met een allergie. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming, zoals infrarood vloerverwarming, verdeelt gelijkmatig de warmte aan de bovenkant van je vloer. Laat je verwarming plaatsen? Dan kom je een stuk duurder uit dan bij radiatoren, maar je verdient op den duur wel je geld terug met vloerverwarming. 

Keuze 8: Extra kosten

Bij centrale verwarming komen bijkomende kosten kijken. Hieronder geven wij je een overzicht welke deze zijn en wat ze gemiddeld bedragen.

Soort verwarming Eigenschappen Prijs
HR-ketel Rendement +100%, de is op het riool Soloketel €1000 – €2500 Combiketel €1.800 – €3.000
UHR ketel Rendement ++100%, met warmtepomp Soloketel €1.500 – €2.600 Combiketel €1800 – €3000
HRe ketel Rendement is 100%, wekt energie op €8.000 - €12.000
Radiator Verwarmt met stralingswarmte €100
Convector Verwarmt door de lucht te verwarmen €150
Thermostaat Digitale klok €50 - €100
Slimme thermostaat Een energiemeter en thermostaat in één €200 - €350
Onderhoudscontract Belangrijk is om je ketel te onderhouden €60 - €120 per jaar
Arbeidskosten - €50 - €65 per uur

Bespaartips verwarming installeren

Hieronder een aantal tips om te besparen op het installeren van een verwarming:

Aanbiedingen

Laat je verwarming installeren wanneer er een aanbieding is op de installatie en het materiaal. Een tip daarbij is wel om op de kleine lettertjes te letten: is iets heel goedkoop? Dan is er grote kans dat er iets niet in orde is. 

Subsidie

Op sommige ketels krijg je subsidie. Een duurdere ketel is in zo een geval aantrekkelijk in aanschaf. Koop daarnaast een ketel buiten het seizoen. Dan zijn ze vaak stukken goedkoper. 

Kwantumkorting

Hebben jouw buren ook een nieuwe cv ketel nodig? Geef dit dan aan bij de CV monteur. Veel CV monteurs geven namelijk kwantumkorting. Een andere manier om te besparen op de kosten is door meerdere soorten klussen tegelijk uit te laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan de elektra vervangen, een intercom laten installeren, domotica laten installeren, lampen laten ophangen, of laat je huis beveiligen met een beveiligingssysteem.

Vloerverwarming

Assisteer

Help de vakman. De installateur is zo sneller klaar. Help bijvoorbeeld vooraf mee om de ruimte vrij te maken. Na de klus kun je helpen het afval etc. op te ruimen.

Zomer

Laat je ketel in de zomer vervangen. In de winter is de vraag naar een verwarmingsmonteur groot, waardoor de prijs hoger is.

Materiaalkosten elektrische verwarming

Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort verwarming Minimumprijs per toestel Geschikt als hoofdverwarming
Accumulator €600 Ja
Elektrische radiator €450 Ja
Elektrische vloerverwarming €50 per m² Semi
Infraroodverwarming €100 Semi
Lucht-lucht warmtepomp €1800 Ja
Elektrische convectoren €25 Nee
Elektrische kachel €25 Nee

Overzicht soorten verwarmingsinstallaties

Accumulator

Een accumulator is een soort opslagsysteem van warmte. Een accumulator werkt op vuurvaste stenen die ’s nachts opgewarmd worden, tegen het goedkopere nachttarief. Overdag geven de stenen de tijdelijk opgeslagen warmte geleidelijk af aan de ruimte. Is de voorraad op, dan wordt er overgeschakeld naar het duurdere dagtarief. Ze kunnen goed gebruikt worden als elektrische hoofdverwarming.

Accumulatieverwarming is voornamelijk interessant als je goed om ruimtes in huis te isoleren, die voor een langere tijd verwarmt moeten worden.
Het is belangrijk dat een gespecialiseerde installateur correct berekent wat er nodig is om je huis zo goedkoop en rendabel mogelijk te verwarmen.

Elektrische radiator

Elektrische radiator

Elektrische radiatoren zijn een soort warmtewisselaars. Door de radiator stroomt warmwater. De radiator staat de warmte af aan de koude lucht eromheen. Je kan radiatoren als hoofdverwarming en als bijverwarming gebruiken. Een klassieke of een design paneelradiator zijn een mogelijkheid, maar ook een elektrische handdoekradiator kan handig zijn.

Als hoofdverwarming:

Als je de elektrische radiator aangesloten op de centrale verwarming wil gebruiken, is het zeer eenvoudig te installeren.

Je hoeft geen buizen in te werken in de muren of de vloer en een rookafvoer of stookruimte is niet nodig. Centrale verwarming met een elektrische radiator kan net zoals traditionele systemen aangestuurd worden met een thermostaat. Deze kan je ook bedienen met je smartphone of tablet, ook wel domotica genoemd.

Als je de radiatoren dagelijks wil gebruiken kun je het beste kiezen voor een model met accumulatie technologie. Deze radiatoren bestaan nog niet zo lang, maar zijn energiezuiniger, compacter dan accumulatoren en werken efficiënter.

Als bijverwarming:

Als je een kleinere ruimte af en toe wilt verwarmen, kan je het beste voor bijverwarming kiezen met een hoog vermogen. Het verbruik ligt een stuk hoger, maar je kan de ruimte wel snel opwarmen met zo’n bijverwarming.

Omdat een elektrische radiator op zichzelf staat, is het een goede oplossing als je geen aansluiting voor de centrale verwarming hebt. Bijvoorbeeld op een zolderkamer waar je niet de juiste leidingen hebt of een kamer waar de bestaande verwarming niet voldoende verwarmt, is een elektrische radiator een goede oplossing.

Elektrische vloerverwarming

Verwarmingsmonteur​​

Als je ’s winters in huis vaak koude voeten hebt, dan kan hoofd vloerverwarming een goede oplossing bieden. Elektrische vloerverwarming is een soort vloerverwarming. Als hoofdverwarming is elektrische vloerverwarming niet zo geschikt, omdat de verbruikskosten dan al snel oplopen. Voor kleinere ruimtes die niet constant verwarmd hoeven te worden, zoals de badkamer of het toilet, is dit soort verwarming juist wel aan te raden.

Elektrische vloerverwarming kan niet onder elk soort vloerbedekking aangelegd worden. Je hebt een vloerbedekking nodig die de warmte goed geleidt, zoals keramische tegels. Hout en zeil zijn minder geschikt.

De elektrische vloerverwarming kan op drie verschillende manieren aangelegd worden. Het kan met een folie met ingewerkte verwarmingsbanen, met een mattensysteem of met elektrische kabels in een lussenpatroon aangelegd worden.

Infrarood verwarming

Infrarood paneel

Bij infrarood verwarming wordt de kamer verwarmt door stralingswarmte en wordt de lucht dus niet verwarmt. Dit geeft de kamer een stabiele temperatuur en het verwarmt de kamer snel. Infrarood verwarming is verkrijgbaar in de vorm van kachels, verwarmingspanelen of vloerverwarming. 

Het is een snelle verwarmingsmethode en wordt vaak gebruikt in de badkamer met infraroodpanelen. Deze panelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden door het strakke design. Een verwarmingspaneel is doorgaans een stuk esthetischer dan accumulatoren of radiatoren. 

Net zoals elektrische vloerverwarming is infraroodverwarming een twijfelgeval bij toepassing als hoofdverwarming: het verbruik zal dan namelijk redelijk hoog uitvallen.

Lucht/lucht warmtepomp

Warmtepomp

Met een warmtepomp kan je je woning en/of het sanitair water verwarmen op een milieuvriendelijke manier. De investeringskosten zijn redelijk laag in vergelijking met andere soorten warmtepompen. Met een binnenunit en een buitenunit zuigt de warmtepomp de buitenlucht naar binnen, verwarmt het en verspreidt de warme lucht door de woning.

Als je meerdere binnenunits laat plaatsen, dan is een lucht-lucht warmtepomp mogelijk als hoofdverwarming. Alleen als het echt koud is, kan bijverwarming nodig zijn.
Lucht-lucht warmtepompen kunnen ook in de zomer gebruikt worden, maar dan om ruimtes te koelen.
Met dit systeem is de temperatuur dus het hele jaar door te regelen.

Elektrische convectoren

Elektrische Convector

Convectoren zijn een soort warmtewisselaars. Het verwarmingselement trekt koude lucht aan en warmt dat vervolgens op, waarna de warme lucht omhoog stijgt. Zo treedt er warme luchtcirculatie op. De lucht koelt af en zakt weer naar beneden, om vervolgens weer verwarmt te worden.

Door dit circulerende systeem warmt de omgeving gelijkmatiger op. Er bestaan verschillende modellen: je hebt wandmodellen en mobiele toestellen. Elektrische convectoren hebben als voordeel dat ze de ruimte snel opwarmen en ze eenvoudig te installeren zijn. Covectoren zijn geschikt als bijverwarming.

Elektrische kachel

Haarden Elektrisch 1

Elektrische kachels worden geplaatst als bijverwarming. Vaak werkt de verwarming op een keramisch verwarmingselement. Een elektrische kachel is laag in aanschafkosten, maar hoog in verbruikskosten. Om geen stroomrekeningen te krijgen waarvan je schrikt, is het aan te raden een elektrische kachel sporadisch te gebruiken en alleen als je een kleine ruimte snel en kort wilt bijverwarmen.

Waarom elektrisch verwarmen?

Elektrisch verwarmen wordt steeds populairder, voornamelijk vanwege het milieu. Momenteel hebben veel huizen nog gasverwarming, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat alle huizen worden verwarmd zonder gas.

Bij het verbranden van gas komt CO₂ vrij, dat zorgt voor de opwarming van de aarde. Elektriciteit kunnen we milieuvriendelijk opwekken met zonnepanelen of windmolens. Daarom wordt verwarmen op elektriciteit aangemoedigd door de overheid. Net zoals het hebben van een elektrische auto. Heb je een elektrische auto, maar nog geen laadpaal? Laat deze door een van onze erkende specialisten installeren. 

Er zijn premies en subsidies beschikbaar als je overstapt naar een elektrische verwarmingsinstallatie. Gemeenten willen ook subsidies aanbieden bovenop de subsidie van de landelijke overheid.

Verwarmingsmonteur​ in jouw regio​

Recente aanvragen voor elektrische vloerverwarming

zondag 24 september 2023

Elektrische vloerverwarming installeren of vervangen

In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen, Elektrische vloerverwarming Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m²


Elektra en groepenkast Kollum
vrijdag 22 september 2023

Elektrische vloerverwarming installeren of vervangen

op de eerste verdieping 45 m2 en hal beneden 4m2 graag rekening houden met de toekomst ivm warmte pomp. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: renovatieproject Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Elektra en groepenkast Bussum
zaterdag 09 september 2023

Elektrische vloerverwarming installeren of vervangen

In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend), Vloerverwarming infrezen, Elektrische vloerverwarming, Infrarood vloerverwarming Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m²


Elektra en groepenkast Barendrecht
donderdag 07 september 2023

Elektrische vloerverwarming installeren of vervangen

Amsterdamse benedenwoning. Bouwjaar 1950. Voor en achterzijde HR++ glas. Beton vloer met 8 cm houten opbouw. Woonkamer / keuken 10m2, hal10m2, slaapkamer 11m2 , badkamer 5 m2 Plan is om de houten Constructie op het (ongeïsoleerde ) beton te verwijderen en deze 8 cm te gebruiken voor isolatie en vloerverwarming. Graag jullie advies en prijsopgave. Mvg. Jaap stel tbv Nikolet Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: renovatieproject Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Elektra en groepenkast Amsterdam
dinsdag 05 september 2023

Elektrische vloerverwarming installeren of vervangen

Aanleggen van nieuwe vloerverwarming. Ik wil graag een offerte voor warmwater verwarming en ook elektrische vloerverwarming inverband met zonnepanelen. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen, Elektrische vloerverwarming Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m²


Elektra en groepenkast Lelystad
zondag 03 september 2023

Elektrische vloerverwarming installeren of vervangen

Beste team Solvari, Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van de vloerverwarming in de volgende woning: Vuurvlindersingel 106, 3544DL, Utrecht 3 verdiepingen a 3 x 50m2 10 radiatoren moeten verwijderd worden In de bijlage vindt u de plattegronden. - Technische ruimte op de 2e verdieping heeft geen vloerverwarming nodig. - Een van de slaapkamer heeft blijk baar een badkamer. - Plattegrond aanwezig. Graag een offerte incl. dichtsmeren van de ingfrezen sleuven. Dit wordt tevens de hoofdverwarming. (Momenteel stadsverwarming) Ook horen wij graag per wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Graag horen wij snel van jullie! In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen, Elektrische vloerverwarming Wat is de oppervlakte van de vloer?: Meer dan 100 m²


Elektra en groepenkast Utrecht

Offertes aanvragen van verwarmingsmonteurs

Offertes aanvragen