Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Rotterdam

Isolatie - Rotterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Rotterdam?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Rotterdam aanvragen

Recente opdrachten uit Rotterdam

maandag 12 april 2021

Plafond in woonboot tegen geluid isoleren

Het betreft een verdiepingsvloer/plafond BG in een hsb woonboot. Vloer boven is al afgewerkt (Marmoleum) maar van onder nog open. Balklaag en leidingen. Ik wil het plafond maken van 9mm populierenmultiplex. Dit vanwege het gewicht. Vraag: als ik ga werken met deze lichte plaat, heeft het dan nog wel zin om het plafond dmv rubber te ontkoppelen van de balklaag? Ik hoor het graag. De oppervlakte is 44 m2.


Isolatie
maandag 05 april 2021

Isolatiewerk vanwege geluid 50-75m2

Het gaat om isolatiewerk vanwege het geluid. Graag willen wij advies welke muren en/of het plafond gedaan moet worden. Hetgeen wat geïsoleerd moet worden ligt ongeveer tussen de 50 en 75m2.


Isolatie
maandag 29 maart 2021

Geluidsisolatie aanbrengen slaapkamer

Ik zou graag mijn slaapkamermuren van ongeveer 10m2 willen isoleren tegen geluid van buren en zou graag willen weten wat dit ongeveer kost. Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: geluid isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie
Offertes aanvragen