Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Rotterdam

Isolatie - Rotterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Rotterdam?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Rotterdam aanvragen

Recente opdrachten uit Rotterdam

dinsdag 05 januari 2021

Muur isoleren

Jaren 30 huis zonder spouwmuur. Binnenmuur in het huis geeft condens waardoor schimmel ontstaat. Gaat ongeveer om 7 m2 Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
zaterdag 26 december 2020

Het isoleren van het plafond en de schoorsteen

Wij hebben en enorm veel last van de bovenburen na het leggen van een andere vloer. We horen het door het hele huis maar vooral beneden. We denken aan het isoleren van het plafond en de schoorsteen. Het betreft een appartement van ongeveer 11 bij 4,5 meter. Het plafond moet waarschijnlijk door middel van een verlaagd systeem. Wat betreft de schoorsteen bespreek ik graag de mogelijkheden met de vakman.


Isolatie
zaterdag 19 december 2020

Woonkamer isoleren

Plafond is ongeveer 40m², in de woonkamer ter vermindering geluid van de bovenburen wil ik graag isolatie laten aanbrengen, max 16,5cm omlaag. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes


Isolatie
Offertes aanvragen