Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Rotterdam

Isolatie - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Rotterdam?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Rotterdam aanvragen

Recente opdrachten uit Rotterdam

woensdag 28 september 2022

Lichtkoepel isoleren

Ik zoek een vakman die voor mij een lichtkoepel kan isoleren. Deze ligt hoger dan mijn dak en de binnenkant moet dus geïsoleerd worden. De lichtkoepel 3-wandig.


Isolatie Rotterdam
maandag 26 september 2022

kruipkelder en dak laten isoleren

de kruipkelder kant geisoleerd is. Kruipkelder van slechts ongeveer een 60cm diepte is nu redelijk volgestort met schelpen. Flauw schuine dak is lastig te isoleren. Gedacht word aan het isoleren van de vloer. (tussen plafond 1ste verdieping en zolder vloer.) Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning kruikelder thermisch laten isoleren, het gaat om 65 m2. ook een flauw schuin dak laten isoleren, hier wilt hij advies over wat het beste is om mee te isoleren.


Isolatie Rotterdam
dinsdag 20 september 2022

Geluidsisolatie houten vloer

Ik zoek een bedrijf gespecialiseerd in geluidsisolatie bij oude portiekwoningen voor het isoleren van de vloer (circa 60 m2)


Isolatie Rotterdam
maandag 19 september 2022

Dak en spouwmuur isolatie

Plat dak isoleren. Het moet vanaf buitenkant moeten. Het dak gaat ongeveer over 50 m2. Ik wil ook spouwmuurisolatie alleen weet ik de afmetingen van mijn gevel niet.


Isolatie Rotterdam
woensdag 14 september 2022

Geluidsisolatie plafond

We zoeken geluidsisolatie van het plafond ivm overlast bovenburen met houten vloer in jaren 10 woning. Kamer van +-10m2.


Isolatie Rotterdam
zaterdag 10 september 2022

Akoestische isolatie + plafond en muur stuken

Ik wil graag mijn muur akoestisch isoleren 10 m2 in slaapkamer grenzend aan buren ivm geluidsoverlast van buren. plafond mee stukken graag


Isolatie Rotterdam

Isolatie in regio Rotterdam

Andere klussen in Rotterdam

Offertes aanvragen