Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Tilburg

Isolatie - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Tilburg?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Tilburg aanvragen

Recente opdrachten uit Tilburg

zondag 24 januari 2021

Slaapkamer isoleren tegen geluidshinder bovenburen

Wij willen onze slaapkamer laten isoleren tegen geluid. Ik wil graag isolatie tegen contactgeluid aan laten brengen in verband met hinder van bovenburen. Ik weet de oppervlakte niet precies maar dit is minder dan 30m².


Isolatie
zaterdag 09 januari 2021

Het isoleren van wanden en vloeren

In ons huis horen we veel geluid van de buren, zowel luchtgeluid als contact geluid. Met name in de slaapkamer vinden we dit storend. We willen daar graag de overlast van het luchtgeluid verminderen. (Zowel van buren naar ons als viseversa) het geluid komt van de woonkamer van de buren op de begane grond en van hun slaapkamer (naastgelegen) op de eerste verdieping. We willen de vloeren van ons huis op zowel de 1e als 2e verdieping vervangen door kurkvloeren en denken eraan om op de slaapkamer een voorzetwand te plaatsen. Wellicht in de toekomst ook in de woonkamer. Afmetingen wand circa 4200 mm x 2450 mm. Met 2x dubbel stopcontact.


Isolatie
zondag 03 januari 2021

Woning isoleren

Jaren 30 huis, spouwmuren kunnen niet gevuld worden, huis is tochtig en dat willen we graag oplossen. We weten niet wat mogelijk is dus weet ook de oppervlakte niet.


Isolatie
Offertes aanvragen