Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken

Dakwerken

Is jouw dak toe aan een renovatie? Of wil je een dakkapel, dakraam of schoorsteen laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Dakdekkers in jouw regio.

Dakwerkzaamheden laten uitvoeren

De dakdekkers via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo kun je op ze rekenen voor isolatie- en reinigingswerkzaamheden, maar ook voor het laten plaatsen van dakkapellen, daklichtopeningen en dakramen. Uiteraard hebben wij ook dakwerkers in ons netwerk zitten die jouw hellende of platte dak kunnen voorzien van nieuwe dakbedekking.

Hellend Dak

Voor hellende daken bestaan er naast de veel voorkomende dakpannen en het stijlvolle riet, ook andere materialen als dakbedekking zoals leien, zink en koper. Bij Casius snappen we dat elk type dakbedekking zijn eigen specialisme betreft. Daarom hebben wij voor iedere soort dakbedekking een professional beschikbaar.

Plat Dak

Ook voor een dakwerker voor je platte dak ben je bij Casius op het juiste adres. Onze professionals hebben ruime ervaring in PVC daken, EPDM daken, bitumen daken maar ook in de modernere groendaken.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Dakwerkers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

maandag 19 oktober 2020

Polycarbonaat platen vervangen

Onze polycarbonaat platen zijn door een hagelbui beschadigd. Betreft 8 platen. De maatvoering betreft ongeveer een uur vierkante meter per plaat.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 19 oktober 2020

Plaatsen van nieuw bitumen over oude heen

Plaatsten van nieuw bituum ca 82m2 over oude. Branden bij de ventilatie kanalen en 1 koepel. Nieuwe daktrimmen Ca 11 meter nokvorsten vastzetten.


Dakdekken en dakreparaties
zondag 18 oktober 2020

Daksingles vervangen

Ik heb een puntje op mijn huis waar de dakbedekking moet worden vervangen


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen