Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken

Dakwerken

Is jouw dak toe aan een renovatie? Of wil je een dakkapel, dakraam of schoorsteen laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Dakdekkers in jouw regio.

Dakwerkzaamheden laten uitvoeren

De dakdekkers via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo kun je op ze rekenen voor isolatie- en reinigingswerkzaamheden, maar ook voor het laten plaatsen van dakkapellen, daklichtopeningen en dakramen. Uiteraard hebben wij ook dakwerkers in ons netwerk zitten die jouw hellende of platte dak kunnen voorzien van nieuwe dakbedekking.

Hellend dak

Voor hellende daken bestaan er naast de veel voorkomende dakpannen en het stijlvolle riet, ook andere materialen als dakbedekking zoals leien, zink en koper. Bij Casius snappen we dat elk type dakbedekking zijn eigen specialisme betreft. Daarom hebben wij voor iedere soort dakbedekking een professional beschikbaar.

Plat dak

Ook voor een dakdekker voor je platte dak ben je bij Casius op het juiste adres. Onze professionals hebben ruime ervaring met verschillende dakbedekkingen. Zo zijn ze gespecialiseerd in PVC dakbedekking, EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, maar ook in de modernere groendaken.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Een lek in je dak?

Heb je een daklekkage ontdekt? Die moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden! Je kan een hele dakrenovatie laten uitvoeren, of alleen het lek laten dichten. Beide mogelijkheden hebben een andere aanpak nodig. Het type dak speelt ook mee in de aanpak die het dakdekkersbedrijf moet nemen. Platte daken hebben vaak andere uitdagingen dan een hellend pannendak.  

Meer informatie over een dakreparatie vind je hier.

Dakkapel of dakraam?

Een dakkapel geeft in één keer meer licht én meer ruimte in je huis. Je kan je voorstellen dat het een populaire manier is om je bewoonbare oppervlakte te vergroten. Bang dat het niet mooi bij je woning past? Wees gerust: er zijn meerdere afwerkingen mogelijk in hout, pvc of zink! 
Voor meer informatie over een dakkapel plaatsen kijk je op de pagina dakkapel.

Goed om te weten: komt de dakkapel aan de voorzijde van je woning? Dan heb je altijd een vergunning nodig. Voor meer informatie over een bouwvergunning vind je hier. 

Beschik je niet over een al te groot budget, maar wil je toch meer licht in je woning creëren? Laat in dat geval een dakraam plaatsen!

Ontsnapt de warmte uit je woning?

Merk je dat de gestookte warmte zo weer het huis uit verdwijnt? Dakisolatie is dé oplossing!

Wist je dat je door je dak te laten isoleren je jaarlijks veel geld kan besparen? Als eigenaar van een gemiddelde hoek- of twee-onder-één-kapwoning betaal je gemiddeld €4.700,-. Jaarlijks bespaar je €700,-. 

Milieu Centraal berekende dat een investering in dakisolatie gelijk is aan 8% rente op je spaarrekening. Dat terwijl de rente op spaarrekeningen momenteel minder is dan 2%.

Ben je overtuigd en wil je meer lezen over het isoleren van je dak? Kijk dan snel op de pagina dakisolatie

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Dakwerkers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente opdrachten

maandag 24 januari 2022

Garagedak deels vernieuwen (28m2)

Ik heb een garage waar een gedeelte van het dak vervangen moet worden, het gaat om de houten balken enz. Het is een puntdak met een oppervlakte van ongeveer 28m2.


Dakdekken en dakreparaties Vriescheloo
maandag 24 januari 2022

3 kleine velux dakramen levern en plaatsen 78 bij 55 voor een pannendak

Wij willen 3 kleine velux dakramen laten plaatsen in 3 naast elkaar gelegen huizen. afmetingen 78 bij 55 Het is een gewoon schuin pannendak


Dakdekken en dakreparaties Spijkenisse
maandag 24 januari 2022

Dak isoleren (~60m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn dak kan isoleren. Het gaat om een schuin dak van ongeveer 60m2. Graag hoor ik advies over de mogelijkheden, ik weet namelijk niet of het handiger om het van buitenaf te isoleren of binnenuit.


Dakdekken en dakreparaties Hoogezand
Offertes aanvragen