Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken

Dakwerken

Is jouw dak toe aan een renovatie? Of wil je een dakkapel, dakraam of schoorsteen laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Dakdekkers in jouw regio.

Dakwerkzaamheden laten uitvoeren

De dakdekkers via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo kun je op ze rekenen voor isolatie- en reinigingswerkzaamheden, maar ook voor het laten plaatsen van dakkapellen, daklichtopeningen en dakramen. Uiteraard hebben wij ook dakwerkers in ons netwerk zitten die jouw hellende of platte dak kunnen voorzien van nieuwe dakbedekking.

Hellend Dak

Voor hellende daken bestaan er naast de veel voorkomende dakpannen en het stijlvolle riet, ook andere materialen als dakbedekking zoals leien, zink en koper. Bij Casius snappen we dat elk type dakbedekking zijn eigen specialisme betreft. Daarom hebben wij voor iedere soort dakbedekking een professional beschikbaar.

Plat Dak

Ook voor een dakwerker voor je platte dak ben je bij Casius op het juiste adres. Onze professionals hebben ruime ervaring in PVC daken, EPDM daken, bitumen daken maar ook in de modernere groendaken.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Dakwerkers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

donderdag 22 oktober 2020

Serredak en dakgoot renoveren na lekkage

Ik heb een serre met een dak dat bestaat uit een hardhouten kozijn met 8 dubbelglas ruiten. Echter door een lekkage zijn een tweetal balken rot en drie ruiten lek waardoor er condens in het dubbel glas is. De regengoot moet over de gehele breedte (5,20 M) ook vervangen worden. Tevens is moet er aan de buitenzijde tussen de bakstenenmuur en het houten kozijn gevoegd of gekit worden.


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 22 oktober 2020

Sedum dak schuur

Wij hebben een schuur van 10 m2 en willen op het dak sedum laten aanleggen. Het gaat om een plat schuurdak, waar regelmatig water op blijft staan.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 21 oktober 2020

Het plaatsen van 4 of 5 daken van zink en aluminium op nieuwbouwhuizen

Er zijn 4 of 5 huizen in de bouw en hier moeten daken op komen, het ligt nu nog helemaal open. Het zijn hellende daken. De daken zijn ongeveer 80 m² per stuk, dus in totaal 320m² - 400m². Twee of drie daken moeten van zink zijn en de andere twee of drie van aluminium.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen