Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken

Dakwerken

Is jouw dak toe aan een renovatie? Of wil je een dakkapel, dakraam of schoorsteen laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Dakdekkers in jouw regio.

Dakwerkzaamheden laten uitvoeren

De dakdekkers via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo kun je op ze rekenen voor isolatie- en reinigingswerkzaamheden, maar ook voor het laten plaatsen van dakkapellen, daklichtopeningen en dakramen. Uiteraard hebben wij ook dakwerkers in ons netwerk zitten die jouw hellende of platte dak kunnen voorzien van nieuwe dakbedekking.

Hellend Dak

Voor hellende daken bestaan er naast de veel voorkomende dakpannen en het stijlvolle riet, ook andere materialen als dakbedekking zoals leien, zink en koper. Bij Casius snappen we dat elk type dakbedekking zijn eigen specialisme betreft. Daarom hebben wij voor iedere soort dakbedekking een professional beschikbaar.

Plat Dak

Ook voor een dakwerker voor je platte dak ben je bij Casius op het juiste adres. Onze professionals hebben ruime ervaring in PVC daken, EPDM daken, bitumen daken maar ook in de modernere groendaken.

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Dakwerkers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

vrijdag 23 oktober 2020

Het repareren van een 18,5m² dak na stormschade

Ik heb een hellend leien dak van 18,5m² en door stormschade zijn de oude shingles eraf gewaaid. Ik heb alle shingles eraf gehaald. Nu moeten de onderlaag en de toplaag er weer opgezet worden. Er zit geen asbest in mijn dak.


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 23 oktober 2020

Het aanleggen van een groendak (24m²) op een uitbouw

Groen dak aanleggen op een dak van een uitbouw van 24m². Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 10 en 50m²


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 23 oktober 2020

Groendak leggen op 50m² dak

Ik heb een bitumen dak van 50m². Deze ga ik zelf isoleren. Ik wil hierna graag een groendak hierover laten leggen.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen