Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevelspecialist

Gevelspecialist

Heb je last van vochtproblemen en is je gevel aan een renovatie toe? Of wil je je gevel bekleden met crepi of hout? Casius brengt je in contact met Erkende Gevelspecialisten in jouw regio.

De gevelspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo helpen ze je graag bij een gehele gevelrenovatie, maar ook bij het injecteren van de gevel tegen vochtproblemen. Indien je jouw huidige gevel een mooiere uitstraling wilt geven door middel van nieuwe gevelbekleding zoals hout of steenstrips, dan ben je bij Casius ook op het juiste adres. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

 

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Gevelspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zaterdag 17 oktober 2020

Lekkende schoorsteen

Soms met bepaalde slagregen lekt onze schoorsteen een beetje. We denken dat het door een pijp komt. Dus denken we dat een alumilium plaat en verzwarende tegels een uitkomst zouden bieden.


Gevel- en metselwerk
zaterdag 17 oktober 2020

Trespa platen woning vervangen

Onze derde etage heeft trespa platen in een lichte kleur. Deze verkleuren steeds door de aanslag en zijn niet meer goed schoon te krijgen. Wij willen deze graag laten vervangen voor platen in een donkere rall kleur. Waarschijnlijk willen de buren dit ook. Aan de voorkant is het 15 meter en aan de achterkant 7 meter.


Gevel- en metselwerk
zaterdag 17 oktober 2020

Red Cedar gevelbekleding vervangen

Het gaat om ongeveer 20m2 red cedar dat vervangen moet worden. Doe dit samen met de buren. Zelfde klus dus samen 40m2. Het zijn red cedar planken van 83mm (kosten €6 per meter bij de houthandel).


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen