Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Alkmaar

Isolatie - Alkmaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Alkmaar?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Akersloot, Bergen, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Alkmaar aanvragen

Recente opdrachten uit Alkmaar

donderdag 07 januari 2021

bodemisolatie

wat kost 42 m2 bodemisolatie met chips? De kruipruimte is toegankelijk en ongeveer 70 cm hoog.


Isolatie
vrijdag 18 december 2020

Spouwmuur en vloer isoleren

Wil graag mijn plafond laten isoleren in een holle ruimte, gaat om de 2e verdieping, en het is ongeveer 35 m2. Daarnaast wil ik een spouwmuur laten isoleren. Het gaat om de muur tussen mij en de buren in (ik woon in een 2 onder 1 kap woning). Dit is ongeveer 9 x 7 meter. Ik ontvang graag een offerte.


Isolatie
zondag 13 december 2020

Afvoerpijpen in vliering isoleren

Isoleren van centrale afvoerpijpen in bovenste appartement van appartementencomplex met 10 woningen. Gaat om de vliering in het penthouse. De afvoerpijpen die geïsoleerd moeten worden, zijn goed bereikbaar van binnenuit. Alle centrale afvoerpijpen van het appartementencomplex komen hier uit in de vliering van het appartement. Deze waren eerst met Rockwool geïsoleerd. Dit is nu weggehaald en moet nu opnieuw geïsoleerd worden.


Isolatie
Offertes aanvragen