Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Vlizotrap

Zoldertrap

Wil je gemakkelijk je zolder kunnen bereiken? Laat een vaste zoldertrap plaatsen! Hier vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Ben je opzoek naar een alternatief voor je vlizotrap? Een vaste trap naar zolder kan een alternatief. Zo kan je gemakkelijk je spullen op zolder opbergen, maar het is ook handig als je van de zolder een woonruimte wil maken. 

De trapspecialisten via Casius helpen je graag bij een zoldertrap plaatsen. Heb je al een (open) trap, maar is deze toe aan een renovatie? Geen probleem, daar helpen ze je ook graag bij. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een trap naar zolder wilt plaatsen? Wil je graag dat een timmerman bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Vaste trap naar zolder kosten

Een zoldertrap kopen is niet gratis. De kosten voor een vaste trap naar de zolder, worden bepaald door een aantal zaken. Zo spelen je eigen wensen omtrent materiaal en dergelijke mee, het arbeidsloon van de vakman, of het een rechte trap wordt of een of meerdere draaien krijgt. Gemiddeld kost een nieuwe vaste trap naar de zolder rond de €1.750, inclusief montage. Hieronder zie je in de tabel de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen.

Let op: de trappenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort trap Gemiddelde prijs inclusief plaatsing
Rechte trap Minimaal €1.500
Onder- of bovenkwart trap Minimaal €2.000
Dubbelkwart trap (onder en boven) Minimaal €2.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Zolder Vlizo Trap

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden zoldertrap

Hieronder zie je drie prijsvoorbeelden van een vaste trap naar de zolder laten maken.

Voordelig

Wil je een zo goedkoop mogelijke optie? Neem dan een open, rechte en vuren vaste trap van laminaat of hout. De trap kan in een gewenste kleur geschilderd worden. Of laat de trap (voor een deel) bekleden met vloerbedekking of anti-slipstrips. Voor de laatste optie betaal je gemiddeld rond de €1.450.

Gemiddeld

Wil je een iets luxere trap, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen, eventueel met een onder- of bovenkwart. Je kunt kiezen uit een houten of vinyl trap met vloerbedekking. De trap wordt geleverd met bijpassende trapleuningen en stootborden. Een gemiddelde trap kost gemiddeld rond de €1.950.

Luxe

Wil je een veilige én een luxueuze trap? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen met twee kwart draaien, inclusief trapleuning en verlichting. De trap wordt gemaakt van eikenhout en eventueel bekleed met een bijpassende vloerbedekking. Deze trap kost gemiddeld €2.450.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente zoldertrap aanvragen

donderdag 25 mei 2023

Vaste zoldertrap plaatsen

Vaste zoldertrap en het oude gat dicht maken en een nieuwe opening voor de nieuwe trap


Trappenbouw en traprenovatie Purmerend
donderdag 25 mei 2023

Gat vlizotrap dichten, plaatsen vaste trap

Wil een vaste trap naar zolder


Trappenbouw en traprenovatie Huissen
donderdag 25 mei 2023

Trapgat maken en oude trapgat dichten

Wij hebben een andere bedrijf gevonden die een trap voor ons gaat plaatsen voor naar de zolder. Voor de trap dient er een nieuwe trapgat te komen in een betonnen vloer met broodjesbalken. Daarnaast dient de oude vlizo-trapgat gedicht te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Ede
donderdag 11 mei 2023

Vaste trap naar zolder

We willen graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Hiervoor moet ook een trapgat gemaakt worden. Hoogte verdieping tot aan zolder 2.60m. Trap met 2x een kwartslag draai.


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
woensdag 10 mei 2023

Vaste trap naar zolder maken

Het maken van een vaste trap naar zolder inclusief trapgat maken. Het dicht maken van het gat waar de vlizotrap zit.


Trappenbouw en traprenovatie Venlo
woensdag 10 mei 2023

Vaste trap plaatsen naar zolder

Wij willen een vaste trap laten plaatsen naar zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Hulsel
donderdag 04 mei 2023

Vlizotrap vervangen met vaste trap

Wil graag een vaste trap naar zolder. Ik heb nu een vlizotrap. De vloer is beton. Het gat verplaats moet worden.


Trappenbouw en traprenovatie Breda
maandag 01 mei 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Het gaat om een zoldertrap deze is oud en lelijk.En willen deze laten renoveren.De trap willen we evt dicht laten maken Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Vul het aantal treden in:: 12 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Hout, PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Almere
woensdag 19 april 2023

Trapgat maken naar zolder en trap plaatsen

Ik zoek iemand die veilig een nieuw trapgat kan boren en een trap kan plaatsen naar de zolder toe. Weet niet of ik trap wil met 1 of 2 wentelingen. Heb ook nog geen trap.


Trappenbouw en traprenovatie Hoorn
maandag 17 april 2023

Trap renoveren (tapijt)

Gaat om zoldertrap. Moet minder glad worden. Man is van de trap gevallen Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
vrijdag 14 april 2023

Zolder en trap spuiten met latex

Trap muren, en op zolder klein beetje muren en plafond platen groe wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Trappenbouw en traprenovatie Hoogeveen
zondag 09 april 2023

Zoldertrap plaatsen

Er moet een vaste trap naar de zolder komen. Dubbele draai


Trappenbouw en traprenovatie Hoensbroek
woensdag 29 maart 2023

Wij willen graag onze steektrap naar zolder laten vervangen door een vaste trap

Wij willen onze steektrap naar zolder laten vervangen door een vaste trap. De ruimte is lastig en beperkt. De hoogte van de steektrap is 2009cm en de breedte van de treden zijn 70 cm. In verband met de ruimte zal er een onderkwartdraai of een bovenkwart draai gemaakt moeten worden. Ik voeg foto's toe.


Trappenbouw en traprenovatie Edam
woensdag 29 maart 2023

vaste trap naar zolder maken

In mijn huis (bouwjaar 1955) zou ik graag een vaste trap naar de zolder laten maken. Huidige vlizo trap zit midden op overloop. Nieuwe trap moet boven de trap naar de verdieping komen. Zoldervloer is beton. Uiteraard moet op zolder hekwerk bij het trap gat komen. Daarnaast een deur tussen voorzolder en grote zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Nijmegen
zaterdag 25 maart 2023

Zoldertrap plaatsen

Ik wil een vast zoldertrap laten plaatsen. Ik wil een houten trap en hou moet open zijn. Er moet twee-kwart draai in de trap komen.


Trappenbouw en traprenovatie Nieuwstadt
donderdag 23 maart 2023

Vaste trap naar zolder realiseren 200x0.80cm

Ik zou graag een vaste trap willen maken naar de zolder. Halve slag rechts ongeveer 200x0.80cm. Trappengat naar de zolder moet gemaakt en afgewerkt worden. Uitvoer graag na 20 april.


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
woensdag 22 maart 2023

Vaste trap na zolder

Ben opzoek naar een bedrijf die een vaste trap na zolder kan plaatsen. Er is nu een vlizotrap. Er moet een nieuwe trapgat gemaakt worden denk ik. Beton vloer.


Trappenbouw en traprenovatie Roosendaal
dinsdag 21 maart 2023

Vaste gesloten trap naar zolder plaatsen

Van vlizotrap naar vaste trap


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
maandag 20 maart 2023

Trapspecialist nodig voor leveren houten trap en maken trapgat in houten vloer

Ik zoek een trapspecialist die een houten trap kan leveren en een trapgat kan maken in een houten vloer. Betreft een trap van de 1e verdieping naar zolder geplaatst boven de trap van de begaande grond naar de 1e verdieping.


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
vrijdag 17 maart 2023

Vaste trap naar zolder

Ik zoek iemand die een vaste trap kan plaatsen en leveren naar zolder die bovenop de trap naar de 1e verdieping kan. De trap moet van hout worden en de zolder heeft een betonnen vloer. Er moeten 2 bochten in de trap dus hetzelfde als de trap op de 1e verdieping.


Trappenbouw en traprenovatie Maastricht
dinsdag 14 maart 2023

Trap naar zolder

Ik wil graag een trap naar zolder laten maken op onze woning. Het hoeft geen mega project te worden als we ervoor maar niet door de slaapkamers heen gaan.


Trappenbouw en traprenovatie Hoensbroek
woensdag 08 maart 2023

Trap van 1ste naar vliering/zolder

Trap van eerste naar zolder/vliering. Gat in zoldervloer moet gemaakt worden. Ik denk kwart rond onder hoogte ongeveer 250 cm tot 280cm. Het adres hierboven is niet waar de trap moet komen. wij willen graag weten wat zoeiets ongeveer kost zodat we goed kunnen bieden.


Trappenbouw en traprenovatie Den Haag
dinsdag 07 maart 2023

Plaatsen en afwerken van trap

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen inclusief de afwerking hiervan. Momenteel ligt er een vlizotrap met een gat halverwege in het midden.


Trappenbouw en traprenovatie Born
zondag 05 maart 2023

Vaste zoldertrap

Ik wil graag een vaste zoldertrap hebben. Ik heb nu een vlizotrap en die moet verwijderd worden. Dus de trapgat moet dicht gemaakt worden en een nieuwe trapgat maken voor de vaste zoldertrap.


Trappenbouw en traprenovatie Huizen
woensdag 01 maart 2023

Trap naar Zolder

Mijn zonen slapen samen en wij willen nu graag de zolder klaarmaken voor de oudste graag met spoed willen wij dit in orde hebben Van een vlizotrap naar een normale trap naar zolder en de vloer op de zolder is beton Wil graag een specificatie prijs hoelang het gaat duren en wat we hiervoor nodig hebben


Trappenbouw en traprenovatie Zeewolde
dinsdag 28 februari 2023

Vlizo trap plaatsen

Wil graag een vlizo trap(zolder trap Altrex) in de badkamer laten plaatsen. Heb nu een losse houten trap die niet arbo geschikt is. De trap kan op de huidige klep geplaatst worden.


Trappenbouw en traprenovatie Nunspeet
zaterdag 25 februari 2023

Vaste trap naar zolder maken

Wij zoeken vakman die een vaste trap kan maken naar onze zolder, momenteel hebben wij alleen een vlizotrap, maar dan komt dan te vervallen. De nieuwe trap mag gewoon een open trap zijn.


Trappenbouw en traprenovatie Swalmen
maandag 20 februari 2023

Vaste zoldertrap (gesloten met bochten)

Ik wil graag een vaste zoldertrap. We willen hem gesloten, met twee bochten erin, met leuningen, hoogte eerste verdieping 2.40 m.


Trappenbouw en traprenovatie Breda
dinsdag 14 februari 2023

Vaste zoldertrap plaatsen

Wij willen graag een zoldertrap plaatsen. Momenteel hebben we een vlizotrap.


Trappenbouw en traprenovatie Leeuwarden
dinsdag 14 februari 2023

Vaste trap plaatsen

Vaste trap plaatsen naar de zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
Offertes aanvragen