Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vlizotrap

Zoldertrap

Wil je gemakkelijk je zolder kunnen bereiken? Laat een vaste zoldertrap plaatsen! Hier vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Ben je opzoek naar een alternatief voor je vlizotrap? Een vaste trap naar zolder kan een alternatief. Zo kan je gemakkelijk je spullen op zolder opbergen, maar het is ook handig als je van de zolder een woonruimte wil maken. 

De trapspecialisten via Casius helpen je graag bij een zoldertrap plaatsen. Heb je al een (open) trap, maar is deze toe aan een renovatie? Geen probleem, daar helpen ze je ook graag bij. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een trap naar zolder wilt plaatsen? Wil je graag dat een timmerman bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Vaste trap naar zolder kosten

Een zoldertrap kopen is niet gratis. De kosten voor een vaste trap naar de zolder, worden bepaald door een aantal zaken. Zo spelen je eigen wensen omtrent materiaal en dergelijke mee, het arbeidsloon van de vakman, of het een rechte trap wordt of een of meerdere draaien krijgt. Gemiddeld kost een nieuwe vaste trap naar de zolder rond de €1.750, inclusief montage. Hieronder zie je in de tabel de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen.

Let op: de trappenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort trap Gemiddelde prijs inclusief plaatsing
Rechte trap Minimaal €1.500
Onder- of bovenkwart trap Minimaal €2.000
Dubbelkwart trap (onder en boven) Minimaal €2.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Zolder Vlizo Trap

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden zoldertrap

Hieronder zie je drie prijsvoorbeelden van een vaste trap naar de zolder laten maken.

Voordelig

Wil je een zo goedkoop mogelijke optie? Neem dan een open, rechte en vuren vaste trap van laminaat of hout. De trap kan in een gewenste kleur geschilderd worden. Of laat de trap (voor een deel) bekleden met vloerbedekking of anti-slipstrips. Voor de laatste optie betaal je gemiddeld rond de €1.450.

Gemiddeld

Wil je een iets luxere trap, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen, eventueel met een onder- of bovenkwart. Je kunt kiezen uit een houten of vinyl trap met vloerbedekking. De trap wordt geleverd met bijpassende trapleuningen en stootborden. Een gemiddelde trap kost gemiddeld rond de €1.950.

Luxe

Wil je een veilige én een luxueuze trap? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen met twee kwart draaien, inclusief trapleuning en verlichting. De trap wordt gemaakt van eikenhout en eventueel bekleed met een bijpassende vloerbedekking. Deze trap kost gemiddeld €2.450.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente zoldertrap aanvragen

maandag 25 september 2023

Vlizotrap door vaste trap vervangen

Ik wil onze vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. Hierbij moet ook een trapgat worden gemaakt, een muur worden verplaatst, op zolder een muur worden afgebroken en nog een aantal buizen worden verplaatst. Ook moet het allemaal worden afgewerkt en moet het trapgat van de vlizotrap worden weggewerkt.


Trappenbouw en traprenovatie Groningen
maandag 25 september 2023

Vaste trap naar zolder

Ik zou graag een vaste trap naar de zolder willen bevestigen, waar nu een vlizo trap zit. (Hier moet ook een nieuwe opening naar de zolder gemaakt worden) .


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
vrijdag 22 september 2023

Gat maken in gewapend beton voor het plaatsen van een houten trap

Ik zoek een specialist die een gat kan maken in het plafond van gewapend beton naar de zolder. Er zit nu een gat in het midden met een vliezo trap. Wij willen graag een houten trap inbouwen naar een gat dat boven het trapgat van de eerste verdieping zit. Ook hebben we iemand nodig met een boor die door gewapend beton kan, om een aansluiting te kunnen maken naar een nieuwe cv op de begane grond.


Trappenbouw en traprenovatie Groningen
donderdag 21 september 2023

Realiseren van een trap naar zolder

Ik wil graag mijn trap naar zolder laten realiseren.


Trappenbouw en traprenovatie Nunspeet
maandag 18 september 2023

Trap renoveren (tapijt)

1 trap is dicht 1 trap naar de zolder is deel open en deel dicht Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Tapijt Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
zaterdag 16 september 2023

Plaatsen vaste zoldertrap+ vervanging en opgang verplaatsen van vaste trap

1 vaste trap naar zolder plaatsen + huidige trap vervangen en wanneer mogelijk minder stijl en plaatsing van opgang aanpassen. (Woning uit 1906) Oplevering half december, dan ook plaatsing trappen. 20 september a.s. om 9 uur mogelijkheid voor bezichtiging woning om offerte af te spreken.


Trappenbouw en traprenovatie Hekelingen
vrijdag 15 september 2023

Realiseren van vaste trap naar de zolder

Ik zou graag mijn vaste trap willen laten realiseren naar de zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Maastricht
donderdag 14 september 2023

Vaste trap naar zolder

Ik wil graageen gesloten houten trap naar zolder laten plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Sittard
woensdag 13 september 2023

Trap Naar zolder

Trap laten plaatsen van 1ste na zolder


Trappenbouw en traprenovatie Zutphen
woensdag 13 september 2023

offerte vaste trap naar zolder

Geachte heer/mevrouw, Ik zou graag willen weten wat u inclusief btw rekent om een vaste trap naar zolder inclusief traphek te maken en wat de kosten zijn om de trap te plaatsen. Ik zou ook graag willen weten of het dichtmaken van het gat van de vlizotrap en maken van een nieuwe trapgat inbegrepen zit bij jullie service. Het betreft een houten vloer. De woning is gelegen in Krimpen aan den IJssel. Ik heb als bijlage de afmetingen, de gewenste trap, en foto’s van de huidige situatie toegevoegd. Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben en spoedig van u te horen. Met vriendelijke groet, K. Contreiras


Trappenbouw en traprenovatie Krimpen aan den IJssel
zondag 10 september 2023

Eiken houten trap plaatsen x2

Ik zoek een trapspecialist die onze oude wenteltrap (hout+metaal) kan verwijderen en kan vervangen door een dichte eikenhouten trap, met 2x een draai. Met leuningen. Dit x2, want ook een trap naar zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Eindhoven
dinsdag 05 september 2023

Realiseren van een trap naar de zolder

Ik zou graag een trap willen laten realiseren naar de zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Hengelo
maandag 04 september 2023

Trap naar zolder

Trap naar zolder plaatsen. Beton vloer weg halen voor opening trap.


Trappenbouw en traprenovatie Heerlen
vrijdag 01 september 2023

Vlizotrap verwijderen en vaste trap naar zolder erin

Ik zoek iemand die onze vlizotrap kan verwijderen, gat dicht maakt en een nieuw gat maakt voor het plaatste van een vaste trap naar zolder


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
vrijdag 01 september 2023

Traprenovatie

Wij zoeken iemand die onze trappen kan renoveren. Beide trappen zijn 22 jaar oud en hebben krakende treden. Van de trap naar de 1e verdieping is dit vooral bovenaan in de kwartdraai. Daarvan kraken een aantal treden storend en bij een daarvan lijkt de bovenkant voor mijn gevoel een beetje te veren. De zoldertrap is nu een open trap en daarvan willen we graag ook een dichte trap laten maken. Daarnaast willen we van beide trappen de zijkant opnieuw laten lakken. De trappen worden later dit jaar nog bekleed met hetzelfde tapijt als op de bovenverdieping ligt.


Trappenbouw en traprenovatie Houten
zondag 27 augustus 2023

Vaste trap naar de zolder

Een vaste trap naar de zolder er is geen trap nu en evt trapgat vergroten/verplaatsen


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
woensdag 23 augustus 2023

vaste trap naar zolder

Ik zou graag een nieuwe vaste trap naar zolder laten maken. Huidige moet weg en er moet een benedenkwart om trap naar zolder


Trappenbouw en traprenovatie Venlo
woensdag 23 augustus 2023

VliZo trap vervangen door vaste open trap met twee kwart draaiing

Wij zouden graag een nieuwe trap willen naar zolder. Momenteel zit er een Vliering-Zolder trap in (VliZo). De trap zou verplaatst moeten worden naar het trapgat die naar de tweede verdieping gaat (momenteel zit het gat boven de overloop, dus er moet ook een nieuwe gat naar de zolder worden gemaakt), daarvoor moet er ook een klein tussenmuurtje verwijderd worden op de 2e verdieping. Wij zoeken een open trap van vurenhout met twee kwartslag draaien. De hoogte is ongeveer 210 centimeter maar dient nog wel specifiek uitgerekend te worden. Vernemen graag wat dit bij jullie zou kosten en op welk termijn jullie zouden kunnen opmeten, leveren en installeren!


Trappenbouw en traprenovatie Utrecht
woensdag 23 augustus 2023

Vlizotrap door vaste zoldertrap vervangen

Ik zoek een trapspecialist die mijn vlizotrap kan vervangen door een vaste zoldertrap. Inclusief verwijderen vlizotrap en eventueel vergroten van het trapgat


Trappenbouw en traprenovatie Eindhoven
dinsdag 22 augustus 2023

Vaste trap plaatsen

Ik zoek iemand die een vaste trap kan laten plaatsen naar de zolder. Ik heb nu een vlizotrap.


Trappenbouw en traprenovatie Spijkenisse
maandag 14 augustus 2023

Luik zoldertrap, vlizo sluit niet

Bestaand luik. Sluit niet aan. Denk dat er vroeger een andere trap in zat. Er zit nu vlizotrap op het luik. Luik sluitend maken Offerte per email graag.


Trappenbouw en traprenovatie Alphen
maandag 07 augustus 2023

Vlizotrap voor vaste trap naar zolder vervangen

Ik zoek een trapspecialist die onze vlizotrap kan vervangen voor een vaste trap. Het trapgat van de vlizotrap dichten en een andere trapgat maken en verstevigen hiervan.


Trappenbouw en traprenovatie Heerhugowaard
maandag 07 augustus 2023

Vlizotrap naar vaste trap realiseren

Ik zoek iemand die een vaste trap kan maken naar zolder en gelijk het oude gat van de vlizotrap dicht kan maken


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
maandag 31 juli 2023

Trap renoveren (tapijt)

Hi goedendag, Het gaat om 2 trappen van beneden naar eerste verdieping en eerste verdieping naar zolder. Van de beneden verdieping naar de eerste verdieping zit er een stukje overloop. Zijkanten mee gestoffeerd. Graag hoor ik van jullie, Groetjes Lisa Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Oud Beijerland
maandag 31 juli 2023

Vaste trap naar de zolder

Zoek iemand die een vaste trap naar de zolder kan maken


Trappenbouw en traprenovatie Obdam
woensdag 26 juli 2023

Vaste trap naar Zolder

Een vaste trap plaatsen. En een groter gat maken in de betonnen vloer.


Trappenbouw en traprenovatie Zwijndrecht
dinsdag 18 juli 2023

Vaste trap naar zolder realiseren

Ik wil mijn vlizotrap vervangen voor een vaste rechte trap. Ik wil graag dat alles opgemeten wordt.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
vrijdag 14 juli 2023

Zolder trap

Graag willen we een vaste trap naar zolder


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
dinsdag 11 juli 2023

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Wij zoeken een bedrijf die een houten vaste trap op maat maakt naar de zolder. Wij zorgen ervoor dat de betongat waar de trap moet komen te staan is gerealiseerd. Het betreft dus het op maat maken van een vaste houten trap naar de zolder. Eventueel zouden we (mits mogelijk) ook een betongat door u willen laten maken? Bij veel bedrijven is deze combi namelijk niet mogelijk.


Trappenbouw en traprenovatie Hengelo
donderdag 06 juli 2023

Hout trap

Ik zoek een trapspecialist die kan vaste trap van hout naar zolder maken


Trappenbouw en traprenovatie Roosendaal
Offertes aanvragen