Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
238 Vlizo Trap Zolder

Zoldertrap

Zoldertrap

Wil je gemakkelijk je zolder kunnen bereiken? Laat een vaste zoldertrap plaatsen! Hier vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Ben je opzoek naar een alternatief voor je vlizotrap? Een vaste trap naar zolder kan een alternatief. Zo kan je gemakkelijk je spullen op zolder opbergen, maar het is ook handig als je van de zolder een woonruimte wil maken. 

De trapspecialisten via Casius helpen je graag bij een zoldertrap plaatsen. Heb je al een (open) trap, maar is deze toe aan een renovatie? Geen probleem, daar helpen ze je ook graag bij. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een trap naar zolder wilt plaatsen? Wil je graag dat een timmerman bij je langs komt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het offerte formulier in en ontvang tot 3 gratis en vrijblijvende offertes!

Vaste trap naar zolder kosten

Een zoldertrap kopen is niet gratis. De kosten voor een vaste trap naar de zolder, worden bepaald door een aantal zaken. Zo spelen je eigen wensen omtrent materiaal en dergelijke mee, het arbeidsloon van de vakman, of het een rechte trap wordt of een of meerdere draaien krijgt. Gemiddeld kost een nieuwe vaste trap naar de zolder rond de €1.750, inclusief montage. Hieronder zie je in de tabel de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen.

Let op: de trappenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort trap Gemiddelde prijs inclusief plaatsing
Rechte trap Minimaal €1.500
Onder- of bovenkwart trap Minimaal €2.000
Dubbelkwart trap (onder en boven) Minimaal €2.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Zolder Vlizo Trap

Kunnen we je helpen?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakmannen.

Offertes aanvragen

Prijsvoorbeelden zoldertrap

Hieronder zie je drie prijsvoorbeelden van een vaste trap naar de zolder laten maken.

Voordelig

Wil je een zo goedkoop mogelijke optie? Neem dan een open, rechte en vuren vaste trap van laminaat of hout. De trap kan in een gewenste kleur geschilderd worden. Of laat de trap (voor een deel) bekleden met vloerbedekking of anti-slipstrips. Voor de laatste optie betaal je gemiddeld rond de €1.450.

Gemiddeld

Wil je een iets luxere trap, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen, eventueel met een onder- of bovenkwart. Je kunt kiezen uit een houten of vinyl trap met vloerbedekking. De trap wordt geleverd met bijpassende trapleuningen en stootborden. Een gemiddelde trap kost gemiddeld rond de €1.950.

Luxe

Wil je een veilige én een luxueuze trap? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen met twee kwart draaien, inclusief trapleuning en verlichting. De trap wordt gemaakt van eikenhout en eventueel bekleed met een bijpassende vloerbedekking. Deze trap kost gemiddeld €2.450.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe werkt Casius?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Badkamerspecialisten in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring;
  • Klanttevredenheid;
  • Financiële gezondheid.

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie kijk je op de pagina Wat is Erkend Vakwerk?

Recente zoldertrap aanvragen

dinsdag 25 januari 2022

Vaste houten trap plaatsen

Ik zou graag een houten vaste trap naar zolder willen. De trap moet boven de huidige trap komen, er is daar nog geen trapgat. Op de overloop zit een vlizotrapgat dat dicht gemaakt moet worden. De huidige vlizotrap verwijderen wij zelf. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn en hoe snel dat gerealiseerd kan worden?


Trappenbouw en traprenovatie Coevorden
dinsdag 25 januari 2022

2 Nieuwe trappen realiseren (op maat)

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons 2 nieuwe trappen kan realiseren. 1 trap zal met 2 kwart draaien zijn en de andere trap met 1 kwart draai naar zolder. De trappen wil ik graag van hout hebben. In overleg met de vakman mag hij de huidige trappen voor mij verwijderen.


Trappenbouw en traprenovatie Hendrik Ido Ambacht
zaterdag 22 januari 2022

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

Graag wil ik de huidige vlizotrap laten vervangen door een vaste, dichte houten trap naar zolder. Hiervoor moet ook een nieuw gat (betonnen vloer) gezaagd worden. Mijn wens is wel dat het oude gat dan weer netjes dichtgemaakt wordt. Welke vakman zou deze klus kunnen aanpakken en wat kost zoiets eigenlijk?


Trappenbouw en traprenovatie Lelystad
vrijdag 21 januari 2022

Vaste houten trap naar de zolder laten maken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat mij kan helpen bij het maken en plaatsen van een vaste houten trap aangezien de bovenverdieping in gewapend beton is. Wellicht zal het ook nodig zijn om het trapgat waar nu de vlizotrap zit te verbreden. Er is ook een kleine scheidingsmuur die moet worden afgebroken. Als dit de hulp van andere professionals op verschillende gebieden vereist, zou ik graag een enkel referentiebedrijf vinden dat kan instemmen met en samenwerken met vertrouwde bedrijven die geschikt zijn voor mij.


Trappenbouw en traprenovatie Venray
donderdag 20 januari 2022

Houten trap naar zolder plaatsen

We willen een vaste trap naar zolder maken boven het trapgat van 1e verdieping en onze oude(steile) trap kan verwijderen en gat dichtmaken in houten vloer. Voorkeur voor open trap.


Trappenbouw en traprenovatie Eindhoven
donderdag 13 januari 2022

Vlizo trap naar zolder leveren en plaatsen

Ik wil graag in een bestaande luik (ca 65x90 cm) een vlizo trap maken. De hoogte van de kamer 2.43 m. Materiaal vlizotrap maakt niet uit en aanschaffen via de vakman.


Trappenbouw en traprenovatie Eindhoven
donderdag 06 januari 2022

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

Ik wil graag mijn voorstel vervangen voor een vaste trap. Voorstel zal dus moeten worden afgebroken. Het is een vlizozolder met een vlizotrap. Deze wil ik vervangen door een vaste trap. Er moet een gat gemaakt worden om dit te realiseren. Ik laat mij graag adviseren. Wij gaan hier over twee weken intrekken dus het liefst zo snel mogelijk laten uitvoeren.


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
woensdag 05 januari 2022

Vaste trap naar zolder

wij willen graag een vaste open vuren houten trap naar zolder (hoogte verdieping ong 2.17 m) laten plaatsen , hiervoor zal een trapgat gemaakt moeten worden in de houten vloer. Daarbij willen we de vlizo trap laten verwijderen en dicht gemaakt hebben


Trappenbouw en traprenovatie Waalwijk
zondag 02 januari 2022

Nieuwe houten trap plaatsen

Graag wil ik een indicatie hebben van het laten plaatsen van 2 trappen, Van begane grond naar eerste verdieping (komt op andere plek, hiervoor moet stuk uit vloer gezaagd worden=beton) en een draaitrap naar de zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Oisterwijk
woensdag 29 december 2021

Nieuwe houten trap plaatsen 12 treden

Ik wil graag een moderne slaapzolder trap laten plaatsten. De hoogte van de trap is 2.37, de breedte 3.20 en zal waarschijnlijk 12 treden moeten bevatten. Het hout hoeft niet van al te hoge prijs zijn omdat we de treden nog zelf gaan verven.


Trappenbouw en traprenovatie Rotterdam
maandag 20 december 2021

Ladder vervangen door houten trap

Ik zou graag mijn uittrekbare ladder op zolder vervangen door een statische houten trap zoals op de begane grond, misschien moeten we het beton verwijderen om deze activiteit uit te voeren. Ik heb enkele foto's bijgevoegd van de huidige trap op de begane grond en de uittrekbare ladder op zolder. Laat het me weten als u mij zou kunnen helpen op dit punt.//I would like to replace my pull out ladder in attic to static wooden stair as in ground floor, we may need to remove the concrete to do this activity. I have attached few photo about the current stair case in ground floor and pull out ladder of attic. Please let me know if you could help me on this.


Trappenbouw en traprenovatie Lelystad
vrijdag 17 december 2021

2 Trappen renoveren

Traprenovatie van 2 trappen, 1 naar de 1e verdieping (slag) en naar zolder (recht). De trappen zijn al kaal, dus het hoeft alleen bekleed te worden. Ik weet nog niet precies wat voor materialen ik wil gaan gebruiken, laminaat of pvc. Ik hoor graag meer informatie hiervoor.


Trappenbouw en traprenovatie Alkmaar
dinsdag 14 december 2021

Nieuwe houten trap plaatsen, 1 verdieping

Ik wil graag een nieuwe houten trap laten plaatsen van eerste verdieping naar zolder. Graag wil ik de trap aanschaffen in overleg met de vakman.


Trappenbouw en traprenovatie Helmond
donderdag 09 december 2021

Open trap dichtmaken

ik zoek een timmerman die onze open trap naar zolder kan dichtmaken met stootborden. het schilderwerk kan ik vervolgens zelf doen.


Trappenbouw en traprenovatie Amsterdam
dinsdag 30 november 2021

Nieuwe trap plaatsen

In ons nieuwe huis hebben wij naar de zolder een spiltrap (volgens mij). Dat is een open trap met zwevende treden, die vast zitten aan een centrale stalen balk. De trap is niet kindvriendelijk en gedateerd. We willen het graag kindvriendelijk (veilig) maken. De trap loopt naar zolder en er zijn ongeveer 10 treden. Hij draait om de balk heen naar boven. Graag met dichte treden.


Trappenbouw en traprenovatie Nijmegen
zondag 28 november 2021

Nieuwe houten trap plaatsen

We willen een vaste trap naar zolder laten maken omdat er een dakkapel gaat komen. We hebben nu alleen een gat met een plank en de keukentrap om naar zolder te gaan. Hoe de vorm van de trap moet worden weten we niet zo goed omdat in de hoek de cv ketel hangt. We willen hier graag jullie expertise over horen.


Trappenbouw en traprenovatie Gorinchem
dinsdag 23 november 2021

Trap verplaatsen en oud trapgat dichtzetten

We willen een vaste open trap naar zolder boven andere trapgat, oude verwijderen en gat dichtmaken in houten vloer.


Trappenbouw en traprenovatie Eindhoven
woensdag 17 november 2021

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zoek iemand die een vaste trap naar zolder kan plaatsen. En een gat kan maken. Trap een draai is voldoende, voorkeur gaat uit trap van hout.


Trappenbouw en traprenovatie Groningen
vrijdag 12 november 2021

Houten trap plaatsen

In een bestaande woning is nu op de eerste verdieping een vlizotrap naar zolder. Op deze 1e verdieping is een (berg)ruimte van 1.75 bij 1.70 waar we een vaste houten dichte trap naar de zolder willen plaatsen i.p.v. de vlizotrap om zo de mogelijkheden van de zolder te vergroten. hiervoor moet ook het trappengat vergroot worden en graag zouden we dat ook meteen willen meenemen.


Trappenbouw en traprenovatie Oss
maandag 08 november 2021

Houten trap plaatsen

Ik zoek een timmerman om mijn vlizotrap naar zolder te vervangen door een gedraaide, dichte trap.


Trappenbouw en traprenovatie Utrecht
dinsdag 02 november 2021

Vaste trap naar zolder

Ik zoek een bedrijf voor het opmeten en bouwen van een vaste trap naar de zolder in een betonnen sokkel


Trappenbouw en traprenovatie Venlo
zaterdag 30 oktober 2021

Vaste trap naar zolder plaatsen

Graag wil ik tussen 4 en 7 januari 2022 een vaste trap laten plaatsen naar zolder (eigenlijk kun je het eerder een vide noemen), ter vervanging van de vlizotrap. Exact op vrijdag 12 november 12:15 uur kunnen wij ons nieuwe huis bekijken om offertes op te laten maken en in te laten meten. De sleutel krijgen wij 3 januari. Dat betekent dat ik wil vragen of u in de gelegenheid bent om exact dat moment een offerte op te maken op deze locatie. Schikt dat? Een tweede uitdaging is dat de woning in een autovrij gebied staat. Vijf minuten daarvandaan staat een parkeergarage. Dat lijkt mij wel zo handig even te melden, zodat u daarvan op de hoogte bent. Mocht uw bedrijf de trap willen plaatsen, dan hebben wij een parkeerplek tot onze beschikking op die dag en dan kunnen wij een dagvergunning voor het inrijden van het gebied voor u aanvragen. Ik heb al veel foto's van de zolder, vlizotrap en de vide. Die voeg ik toe. Ik zie zelf de mogelijkheden nog niet voor me, het wordt passen en meten, een mooie uitdaging. Het mag een open trap zijn van vurenhout. Er mag een nieuwe opening komen. Mocht u ook de draadglazen ramen zien op de foto dan is het goed om te vermelden dat die weggaan, (daar komt in principe een traphek voor in de plaats) daar is wellicht een mogelijkheid om de trap te plaatsen? Ik geef mijn telefoonnummer door, maar ben niet altijd in de gelegenheid de telefoon op te nemen. E-mail heeft daarom mijn voorkeur.


Trappenbouw en traprenovatie Delft
maandag 25 oktober 2021

Nieuwe houten trap plaatsen

Wij willen onze stalen wenteltrap vervangen door een dichte houten trap, dit vanaf de begane grond naar 1e verdiepng en van de 1e verdieping naar de zolder verdieping. De afmetingen van het trapgat is 0.97x1.90 de verdieping hoogte is 2,60 mtr Waar moet de trap geplaatst worden?: binnen Naar welk type trap ben je op zoek?: budgetvriendelijke basistrap Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Trappenbouw en traprenovatie De Bilt
dinsdag 05 oktober 2021

Trap plaatsen

Ik zoek iemand die een trap kan plaatsen boven de huidige trap zodat er een vaste trap naar zolder is. Nu zit er een vlisotrap in het midden van de slaapkamer. Die mag weg dat gat wil ik dicht hebben en er moet dan een nieuw gat komen voor de nieuwe trap naar zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
maandag 06 september 2021

Nieuwe houten trap plaatsen

Heb nu een vlizotrap en wil een kwartdraaitrap met leuning van een betonvloer naar zolder houtenvloer. Trapgat moet groter gemaakt worden. Hekwerkje rond trapgat. Hoogte is 240cm.


Trappenbouw en traprenovatie Driesum
maandag 30 augustus 2021

Trappen vervangen

Heb momenteel een wenteltrap in beton en een vlizotrap zolder. Beide vervangen worden, staan open voor alle mogelijkheden


Trappenbouw en traprenovatie Krabbendijke
zondag 29 augustus 2021

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Er moet nog een gat gemaakt worden boven in een houten vloer. Graag een houten dichte trap.


Trappenbouw en traprenovatie Wateringen
maandag 26 juli 2021

Nieuwe houten trap naar zolder plaatsen

Dichte houten trap voor naar zolder. Hoogte is ongeveer 2,5 meter en trapgat is 1meter bij 2 meter. Ik zoek een specialist die dit kan aanleggen.


Trappenbouw en traprenovatie Sassenheim
vrijdag 16 juli 2021

Vaste trap maken incl. trapgat en oude verwijderen

Ik zoek iemand die een vaste (open) trap van vuren hout naar zolder kan inmeten, leveren en plaatsen. Dit is inclusief het maken van een nieuw trapgat in een betonnen vloer + het dichtmaken van het oude trapgat (vlizotrap) en afvoeren materiaal etc.


Trappenbouw en traprenovatie Groningen
maandag 05 juli 2021

Nieuwe houten trap plaatsen (2x kwart slag draaiing)

Ik wil graag een houten trap met twee keer kwart slag draaiing naar zolderetage. Op dit moment zit er niks. De buren hebben het al gedaan dus dit zou als voorbeeld kunnen worden gebruikt.


Trappenbouw en traprenovatie Amsterdam
Offertes aanvragen