Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Utrecht

Isolatie - Utrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Utrecht?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Maartensdijk, Oud Zuilen, Westbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Utrecht aanvragen

Recente opdrachten uit Utrecht

dinsdag 23 maart 2021

Binnenmuur tegen geluid isoleren

Ik wil graag een binnenmuur isoleren naar de buren toe ivm luchtgeluid (muziek, TV geluiden). De muur is 3 x 4 m. Er moet eerst een dunne wand van gipsplaat verwijderd worden en dan moet er een geluidsisolerende wand ervoor gezet worden (inclusief behangklaar maken). De voorzet wand mag niet dikker zijn dan 8 cm. Daarnaast graag nog een stukje van aangrenzende vloer en plafond mee isoleren.


Isolatie
maandag 08 maart 2021

Tussenmuur richting buren akoestisch isoleren

Wij hebben last van geluiden van de buren, dit wil ik graag oplossen. Het gaat om een jaren 30 woning, 1 muur: een tussenwand naar de buren toe. De muur is zo'n 7 meter lang denk ik. We willen dit graag op zeer korte termijn laten uitvoeren als dit mogelijk is.


Isolatie
woensdag 20 januari 2021

Wanden thermisch isoleren

The walls are solid brick walls and the front of the building is monument, and im looking to insulate on the inside. The ceilings are double height ceilings approximately 4.5 m high.


Isolatie
Offertes aanvragen