Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Hovenier

Hovenier

Wil jij jouw tuin laten aanleggen door een professional? Of wil je graag een nieuwe schutting laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Hoveniers in jouw regio.

Is jouw tuin toe aan een nieuwe look?

De hoveniers via Casius staan voor je klaar voor grote als kleine klussen. Zo kun je bij ze terecht voor de gehele aanleg van je nieuwe tuin, maar ook voor nieuwe bestrating, het plaatsen van een schutting en tuinonderhoud. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

De tuin opknappen: zelf doen of uitbesteden?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Hoveniers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

donderdag 21 januari 2021

Hout-betonschutting 10 m laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen tussen ons perceel en dat van de buren. Het gaat om een recht stuk van 10m. Er zit in beide tuinen een hoogteverschil (trapje/afstapje). Er zijn geen poorten nodig. Het liefst zouden we een offerte opvragen voor een 21-planks hout-beton schutting van grenen en een offerte voor een vergelijkbare schutting van hardhout. Dan kunnen wij met de buren overleggen welke het meest geschikt is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 21 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin met zwembad aanleggen

Wij willen graag onze achtertuin opnieuw laten aanleggen naar een onderhoudsvrije achtertuin en het plaatsen van een zwembad. achtertuin is 200m2 voortuin is ongeveer 100m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 21 januari 2021

Aanleggen van tuin bij nieuwbouwwoning

Wij willen graag een tuin laten aanleggen. Indicatie qua M2 bestrating: 175m2 waarvan 100m2 keramische tegels 50 M2 andere tegels (geschikt voor oprit) Ongeveer 75 M2 kunstgras


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen