Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Hovenier

Hovenier

Wil jij jouw tuin laten aanleggen door een professional? Of wil je graag een nieuwe schutting laten plaatsen? Casius brengt je in contact met Erkende Hoveniers in jouw regio.

Is jouw tuin toe aan een nieuwe look?

De hoveniers via Casius staan voor je klaar voor grote als kleine klussen. Zo kun je bij ze terecht voor de gehele aanleg van je nieuwe tuin, maar ook voor nieuwe bestrating, het plaatsen van een schutting en tuinonderhoud. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

De tuin opknappen: zelf doen of uitbesteden?

Casius is de kortste weg, naar de beste vakman. Ons doel is dan ook om jou zo snel mogelijk met een vakman in contact te brengen die het beste past bij jouw voorkeuren.

Na het indienen van je aanvraag wordt jouw opdracht gedeeld in ons netwerk van Erkende Hoveniers in jouw regio. Als we vragen over je aanvraag hebben, bellen we je eerst nog even. Je kunt zelf aangeven met hoeveel vakbedrijven je in contact wilt komen, maar wij hanteren een maximaal aantal van 3 vakbedrijven per aanvraag. Vervolgens ontvang je een e-mail met de gegevens van de geïnteresseerde en beschikbare vakbedrijven, samen met een introductie en beoordelingen van klanten die jou voorgingen. Zij adviseren je verder en maken graag een offerte voor je. Uiteraard vrijblijvend.

Keurmerk Erkend Vakwerk

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de door Casius voorgestelde bedrijven voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • Vakbekwaamheid & ervaring
  • Klanttevredenheid
  • Financiële gezondheid

Voor elke klus die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze mede kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Dat is wel zo prettig.

Meer weten? Klik hier.

Recente opdrachten

zondag 18 oktober 2020

lindeboom snoeien

Er staat een forse lindeboom in onze achtertuin, die we flink willen laten snoeien, omdat hij veel te groot is geworden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 17 oktober 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

De tuin is ongeveer 10 bij 6 meter. Ik zou graag de huidige bestrating eruit willen en opnieuw laten bestraten met 60x60 betontegels. Aan de ene zijkant een deel beplanting. Er staat nu een overkapping, deze zou ik graag verplaatst hebben tegen de schutting aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 16 oktober 2020

Tuinschermen plaatsen

Tuinschermen grenen met betonpalen en platen . 9 meter schutting totaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen